hem red yedim ondan hem kullandı beni
onunla gelecegim olsun diye dua edeceğim
onunla gelecegim olsun diye dua edeceğim
En sinir olduğum şey eğer yanımda olsaydın senin ağzını burnunu kırardım kendin edip kednin yapıyon sonrada beni kullandı diyon tecavüz etti desen tam olacak ne güzel yaa istediğim her s.. kii yerim ben ama işime gelmezse beni kullandı olur tecavüz eetti olur işin içinden sıyrılırım bir de utanmadan arsız Allahın adını ağzına alıyor Allah zina haram demiş bir kız bir erkeğin elini dahi tutamaz demiş yasaklamış ama ne olmuş ben buna karşı gelirim istediğim gibi yaparım sonra Allah beni affeder olmuş
kullandıktan sonra benimle konusmamasi beni kullandigi anlamina gelir
Öyle bir şey yok sen izin verdin mi verdin kendi rızanla mı yaptın evet yaptın kendi isteğinle mi yaptın evet yaptın o zaman seni kullanmış olmuyor ben ne dedim sana Allahın haram kıldığı bir şeyi sen kendin isteyerek yapıyorsun zaten sana anan baban öğretmedi mi küçükken bunları kendini erkeklere göstertme elletme diye bununla kendini haklı çıkartamazsın mağdur ayağını geç o yüzden sen hakettiğini yaşamaşsın zaten bundan sonrada düzelme gibi bir şeyin olmaz giden geri gelmez
Cevap
4Cevap
:D ok bence bu erkeği kaybetmişsin sen ama kim ne derse desin nafile bildiğini okuyacaksın gibi hissediyorum
Birazcık bile şansım olsa keşke sence olmazmi
hiç mi sansim yok be
Hem kullandı diyosun hem gelecek diyosun seni kullanan biriyle bunu nasıl hayal edebilirsin?
Seni alır bence, az bekle
Nasıl kullandı anlamadim
c*nsel olarak
onu kaybetmemek için
hayır kaybettim
Nasıl ne kolay
Nasıl bir çetrefilli düşünce? 😌
nasıl yani
Kendin diyorsun beni kullanıp attı..
Senin hala bunu dilemen saçma değil mi?
gelecegim olsun istiyorum onunla
Ben anlam veremiyorum..