- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır saplantılı veya takıntılıdır bu sevgi demek değildir hiç bir şekilde. Reddedilmesine rağmen ısrar eden bir kişinin sevgi duyup duymadığı net bir şekilde söylenemez. Sevgi, sadece bir kişinin hissettiği ve ifade ettiği bir duygu olduğundan, diğer kişinin hislerini bilemeyiz. Ancak, bir kişinin reddedilmesine rağmen ısrar etmesi, sağlıklı bir davranış değildir ve diğer kişinin sınırlarını ve rızasını ihlal edebilir. Bir kişi reddedildiğinde, bu kararın saygıyla karşılanması ve kişisel sınırların korunması önemlidir. Ayrıca, bir kişinin reddedilmesine rağmen ısrar etmesi, diğer kişiye baskı yapmak ve onları rahatsız etmekten başka bir şey değildir. Bu nedenle, sağlıklı bir ilişki kurmak ve saygılı bir davranış sergilemek için, bir kişinin "hayır" cevabını kabul etmesi gerekmektedir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYok ya belli bir süre sonra bunu Sevgi olduğunu düşünmüyorum bu hataları ben de yaptım zamanında yani belli bir süre sonra böyle ısrarcı olmak ya da illaki birlikte olmayı istemek belli bir süre sonra sevgi değil paranoyaklık ve takıntı boyutuna geliyor, O da zaten belli bir süre sonra olur olmadı hatalar yapıp hayatındaki insanı kaybediyor
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Biraz karakter meselesi de var bu işin içinde, reddedildiyse zorlamanın bir anlamı yok yani, kendini küçük düşürmek bana göre. Maksimum olacağı bir kez daha teklif etmek olur, devamı kesinlikle olmamalı bence.
10 Yorumla
Kesin ve ciddi reddedilmesine rağmen ısrar ediyorsa âşık mıdır bilemem ama birçok önemli değerden yoksundur. Çok sevip de vazgeçenler de olabiliyor bu yüzden ısrar, 'aşktandır' demek doğru değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçmiyor olmasının bir çok sebebi olabilir.. Vazgeçmiyor diye seviyor diyemeyiz..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama kendine zarar verir başka bişi değil
00 Yorumla
+1 yılBur biraz karşı cinsin nasıl sinyal verdiği ile ilgili. Red edip aynı zamanda da ışık yakıyorsa ve bu yüzden vazgeçmeyip sevgisine sahip çıkıyorsa aşıktır. Fakat ciddi bir red ediliş karşısında direniyorsa takıntılıdır
20 Yorumla
+1 yılSevmiyordur sadece saplantılıdır ve bu hiç hoş değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani reddetme şekli önemli.. Naza çeker şekilde istemem yan cebime modundaysa başka ama net bir biçimde hayır dendiği takdirde de yazmasın bence kimse.. O sevgiden değil de hırstan oluyor o zaman..
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle reddedildiğine göre zaten sevgisini belirtmiştir diye düşünüyorum. Reddedildikten sonra vazgeçmiyorsa da özgüven eksikliği olabilir diye değerlendiriyorum.🙃
00 Yorumla
+1 yılBüyü ritüel yaparak ayağına getirmeye çalışıyorsa takıntı, hırs; haricinde kişiye zarar vermeden ısrarcı davranıyorsa ve samimiyetle yaklaşıyorsa gerçekten seviyordur
050 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Sebepsiz yere sokağa atılmak ve yalnız olduğumu bildiği halde yaptı bunu bana … canım öyle yanıyor ki bazen nefes alamıyorum vücudum bildiğin alev almış yanıyor gibi içim feryat ediyor yalvarıyor biri bir şey yapsın diye ama kimsem yok çocuklarlada görüşemiyorum ve bana hayatımda birisi var diyor içim bildiğin lav oluyor gözlerimden ateş çıkıcak gibi oluyor ama kimse görmüyor yine kıyamıyorum ben ona canı yansın istemiyorum ama ben her geçen gün biraz daha kötüye gidiyorum toparlanamıyorum…
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Takip hala, şu boş işlere ayıracağın zamanı, şu kızı karşıma alayım konuşalım diyerek somut bir duruma dönüştürseydin bu kadar acı bir süreci hiç kimse yaşamamış olurdu. Somut olarak kimseyi ayırmış görünmemek adına, çaresiz acılara sürükledin kendini de kızı da.
- +1 yıl
Kız zaten seni seviyordu her şeyi b.. k ettin
- +1 yıl
Asla ama asla konuşmak istemedi her türlü konuşmayı denedim telefonda konuşalım sosyal medyada konuşalım bir yere gidip konuşalım dedim hepsini yaptım istemedi sesini duymak seni görmek bile istemiyorum dedi neden dedim 13 yıl evli kaldık bunzamana kadar sana hiç zarar verdim mi canını yaktım mı dedim enson whatsaaptende engelledi işte…
- +1 yıl
- +1 yıl
@Holababy peki, sokağa attı seni? Anladım, o kadar kibirlisin ki seni ne yaptığını bile itiraf etmekten aciz hale getirmiş bir kibir bu. Neyse zaten ortalık yerde bunları anlatamazsın sanırım. Biliyo musun, hikayeler harika yalnız sen o meslekte kafayı sıyıracaksın bir gün. Bilinçaltında yaptığın mesleği sevmiyosun yalnızca para kazanmak için bir araç. Senin olayın farklı, milyonları dize getirecek harika bir romanın yazarısın sen
- +1 yıl
Hakikaten iyi satar, bestseller listelerine girer o derece. Sen başka bir şey yapmalısın
- +1 yıl
Bana imzalayıp verirsin artık
- +1 yıl
Ablacım iyimisin benim olayım nasıl buraya geldi şimdi bizim iyi giden bir evliliğimiz çocuklarımızla mutluyduk ben 2 hafta çalışıp ailemle Türkiye’ye gelme planı yapmıştık işleri bitirdik o gece bu olay yaşandı benimle ne alakası var nasıl bana döndü bu olay sen beni nasıl kibirli ilan ettin ne parası pulu ben paraya pula bakan bir insan bile değilim.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben hayatımda bu kadar cesaretsiz, özgüvensiz ve üstüne bir o kadar kibirli bir insanla karşılaşmadım
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılReddedilmekten hoşlanmıyodur bunu gurur meselesi yapmıştır elde edene kadar çabalayacaktır ya da evet seviyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Takıntı , saplantı haline de getirmiş olabilir. Dikkat etmek lazım. Ki zaten davranışlarindan anlaşılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeviyor olabilir ama reddedildiyse bence olması gereken kabullenip unutmaya çalışmasıdır.
İki taraf için de böylesi çok daha iyi olur.
Bazıları takıntı haline getirmiş olabiliyor, o sevgi değil.00 Yorumla
+1 yılSevmekten ziyade belli bir noktasan sonra hoş olmayan bir durum ortaya çıkıyor bence.
Bir şeyler hissetse karşılık verir zaten.00 Yorumla
+1 yılEziktir o sevgi değil takıntı yapmıstır.. Zorla guzellık olmuyor... Beni reddeden hatun daha yuzumu nah görür.. Gitsin daha iyisini buluyorsa bulsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Çok seviyor da olabilir , takıntı haline de getirmiş olabilir. Hareketleri ve konuşmasıyla anlaşılır hangisi olduğu
00 Yorumla
+1 yıltakintilidir. genelde ergenlerde veya. karekteri oturmamis kisilerde olur.
10 YorumlaKabullenmeyen tiplerde oluyor bana nasıl hayır der diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyordur benden hoşlanan bir arkadaşımdan gözlemlemiştim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hastalıklıdır
Hazzetmediğim insan profili
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gururu yoktur. Seven insanın laftan anlayacağını düşünüyorum.
00 YorumlaÖnünde iki seçenek var zaten. Ya seviyordur ya da hırs yaptığı için seni takıntı haline getirmiştir.
00 YorumlaSeviyor da olabilir egosu zedelendiği için hırs yaptığı için de olabilir.
00 YorumlaAşk, gayrete aşıktır derler. Ama tabi kendini ve karşı tarafı harap etmemek gerekir
00 Yorumla
+1 yılseverse sevsin yoruyo bi yerden sonra hayir hayirdir uzatmanin alemi yok
00 Yorumla
+1 yılReddedilmişse iş bitmiştir geriye kalan saplantıdan ibarettir.
00 YorumlaHayır saplantılı manyak olarak düşünürüm yani vazgecmedg halde bı de rahatsz edip duruyorsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. eviyordur elbet ama bir yerden sonra isteği, hevesi kırılır tabi ki
00 Yorumla
+1 yılDuygusal boşlukta olduğu için Yara Bandı arıyor olabilir
00 YorumlaHırsta olabilir aşkta olabilir önemli olan yaşanmışlıklara bakmak. Eğer baya bir anınız geçmişiniz varsa aşk olma ihtimali yüksek
10 YorumlaSeviyordur da zorlamaya karşı cinsi senden daha fazla soğutmaya sebep olabilir.
00 YorumlaBen buna sevmek demem direk takıntılılık seviyesi derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bazen takıntı da olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılTakıntılı biridir uzak durmak gerekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçoğu zaman hırs yapıyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır reddedilmeyi kendine yedirememiş olabilir
00 Yorumla Seviyordur evet
00 Yorumla
+1 yılyüzsüzdür. ısrar çekici bir şey değil gözümde
00 YorumlaTakıntılı da olabilir
00 YorumlaYa da yüzsüz arsız bir takıntılıdır
00 YorumlaHayır gereksiz bir saplantıdir
00 Yorumlakısmen tam olarak seviyor da diyemeyiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Belli. degil sevib sevmediği
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır bağımlı ve psikopat çıkıyor çoğu
00 Yorumla
+1 yılİnsanda gurur olmalı gurursuz insan takıntılıdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılTutulmuştur, kavuşmak istiyordur 😁😇
00 Yorumla
+1 yılbunun anlamı karşı cins bir yandere...
00 Yorumla
+1 yılBir yere kadar evet de devamı tatsız olur ✅
00 Yorumla
+1 yılSadece inada bağlamıştır
00 Yorumla
+1 yılHayır psikopatın teki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karşı tarak kız ise kesin erkek ise değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Takıntı yapmış da olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 45,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor ya da saplantı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce hayır der sonra evet.
00 Yorumla Bilemiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılTakıntı haline getirmiş de olabilir
00 Yorumla
+1 yılİhtimal her zaman vardır
00 YorumlaTakıntılıdır.
00 Yorumla
+1 yılHayır ya bağımlılık bu
00 Yorumla
+1 yılEvet bırakmıyorsa seviyordur fazla kasmayın
00 Yorumlasevmiyordur. takıntı yapmıştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Boyle biri var mı
00 Yorumla
+1 yılSevgi değil onun adı, yüzsüzleşmektir