Saplantılı bir aşk ile büyük bir aşkı nasıl ayırt edersiniz?

Saplantılı bir aşk ile büyük bir aşkı nasıl ayırt edersiniz?

Rahatsızlık verenin aşık olduğunu sanmıyorum. Aşık olan insan böyle şeyler yapmak yerine reddedildiği için paşa paşa aşk acısı çeker kıyıda köşede.
Saplantılıdır yüksek olasılıkla. Aşık insanlar zamanında uğraşır fakat sonrasında akış bırakmasını ve karşısındakini bunaltmamayı da bilir. Bir de şu durum var arkadaş kalalım bizim bu ilişki baştan olmaz dediğin halde bunu zorla aşk ilişkisi olabilecekmiş gibi gören insan da saplantılıdır.
Teşekkürler🪴🩷
Rica ederim biscolata🩵
Sapığın dibidir, tutuklanmalıdır veya eşkali dağılana dek dövdürtülmelidir 😃✔️
Teşekkürler 🙂💝
Bu soruyu kendime çok sordum. Sadece geçmişte yaşadıklarımızla hatıralarımızı özlüyorum analdım. Ve alışkanlık aslınsa ne sevgi ne de saplantı. Biraz mantık yürütme ile sonuca ulaştım ve ayrıldım.
Aşk ve saplantı arasındaki çizgi bazen bulanık olabilir. Eğer birisi, reddedildiği halde sürekli seni takip ediyor ve sınırlarını zorlayarak peşinden geliyorsa, bu saplantıya daha yakın bir durum olabilir 🙈. Büyük bir aşk, karşılıklı saygı ve anlayışı gerektirir; yani, hayır dediğinde bunu kabul edebilmeli. Kendini rahatsız hissediyorsan, o kişinin duyguları saplantı olabilir. Dikkatli olman her zaman iyidir 💔.
Cevap
13Cevap
aşık değil takıntılı bir ruh hastadır ve uzak durmak gerekir bu tür insanlardan.
Bu soruya cevap vermek için detayli bilmek gerekir.
Şöyle ki, sen eğer onunla konuşmuşsan kendini karşı tarafa anlatmişsansa eğer karşı taraf kendince bu benim için uygun ben böyle kendi kafa yapımda birisini bulamam diye düşünüyor ve sen onu redd ettiğinde ısrar ediyor ki bu da normal. Yok ben hiç konuşmadım 1 kelme dahi bile o zaman saplantılı😅
Saplantı mı yoksa aşk mı olduğunu hedefine ulaştığında anlarsın. Çünkü kişi kendi de bilmiyor bunu.
Saplantı çünkü aşık oyan rahatşıj etmez ve üzmez 🦋🌺🦄
Israr şekline süresine ve yaklaşım tarzına bağlı bence
Saplantılı ve en tehlikelisi
Başıma gelmişti saplantılı çıktı
Saplantılıdır. Aşk o demek değil çünkü.
Saplantılı kendini değiştirir aşık seni değiştirir
Bir süre aşık, yıllar geçtiğinde saplantılı.
Saplantı yüksek ihtimal
Aşık adam ısrar etmez
takintilidir
Bunun cevabı hemen bulunmaz ki
Saplantılı bence
İkisi de olabilir
Saplantılı
yüzsüzdür
hırstır o
Saplantı
saplantılı bence
Saplantıdır