Gün içinde hep mesajlaşırız en geç 2 saat için de yine mesaj atarız ama bi kaç gündür sevgilimm geç yazıyor normalde olmayan şeyler. Mesela 3 saattir yazmıyor 3 saat önce arkadaşının sınavına girecem dedi online. Bende tamam dedim hala yazmadı sınav çoktan bitti neden yazmıyor. Uzak ilişki de arada bi böyle birbirimizle çok konuşmamak normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Merhaba, yani bu sıkıntılı bir durum bence de. Yazacağım deyip yazmışsa söz verdiği gibi tutması lazım. Sizin kadar hassasiyet gösteririse ve bu konuda özverili davranışlar sergilerse o şekilde bu iletişimsizliği çözersiniz diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Merhaba, sana 3 saattir yazmamasını iletişimsizlik olarak değerlendiriyorsan, sen de biraz güvensizlik oluşmuştur. Uzak mesafeli ilişkilerin en temel sorunu zaten güvensizliktir. Kafandaki soru işaretlerini gidermek için, uygun bir zamanda bu konuları detaylıca konuşun ve karşınızdaki insana güvenmeye çalışın. Aksi halde ilişkiyi pek sağlıklı yürütemeyebilirsiniz.
00 Yorumla
- 1 yıl
Bu kadar kısa bir zaman dert edilecek bir şey değildir.. Uzun ve oturmuş bir ilişkiniz var ise birbirinize biraz zaman tanımanız önemlidir.. Bu şekilde ilişkiyi hızlı tüketmemiş olursunuz..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
Belki son zamanlarda canını sıkan bir durum olmuştur. Canı sıkkın olan biri konuşmak istemez. Sıkıntısı geçtikten sonra seninle tekrar konuşacaktır.
00 Yorumla- 1 yıl
Hayatlarınızın merkezlerini birbirinizle paylaşarak
01 Yorumla- Soran1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
Çalışıp paranızı biriktirin. Eğer çok sevdiğinizden eminseniz? Aynı şehirde yaşamaya bakın. :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Uzak ilişki yapma yanyanayken yapılcak şeyleri harcıyosunuz.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Mesajlaşmayı azaltarak. Sürekli mesajlaşmak sağlıklı bi şey değil.
19 Yorumla- Soran1 yıl
Ama uzak oldu ilişkimiz gün için de mecbur konuşmalıyız bence
- Cevap sahibi1 yıl
Biz de uzak ilişkiden sonra evlendik, gün içinde konuşmayın demiyorum "muhakkak 2 saatte 1 konuşuruz" yapmayın diyorum.
- Soran1 yıl
Sesli zaten konuşmuyoruz mesajlaşma sıklığı naısl olsun üstüne gitmeyeyim mi. Normalde yüz yüzeydi uzak oldu ilişkimiz Benim de ilk defa uzak ilişkim şu an nasıl davranayım
- Cevap sahibi1 yıl
Yüz yüzeyken de sürekli dip dibe olan, sürekli mesajlaşan insanlar bana garip geliyor. Ha böyle diyorum diye biz öyle değildik diye düşünme biz de öyleydik en başta, ben de sen gibiydim, 1 dakika geç cevap verse sinirlenirdim. Ama insanların işi olabilir, kendine vakit ayırmak isteyebilir. Her ilişkinin dinamiği farklı, sana böyle yap şöyle yap diyemem ama işim var diyorsa sonrasını çok dürtmemek gerek bence.
- Soran1 yıl
Ona yansıtmıyorum sadece uzak olduğumuz için BÖyle yazmazsa etmezse uzaklaşırız diye korkuyorum. Bi de işi olunca şu işim var haberin olsun demesini istiyorum sadece. 3 saattir işi varsa hani haberin olsun demesini bekliyorum işi de yoksa böyle yazmıyor sanki benle konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Tabi uzak olduğu için darlayıp daha zorlamak istemiyorum. Siz kaç ay sene uzak ilişki yaşadınız anlatır mısın
- Cevap sahibi1 yıl
Biz direkt uzak ilişkide başladık internetten tanışmıştık, 3 sene sevgiliydik 3 senenin sonunda evlendik 2 sene olmak üzere. Sürekli mesajlaşarak yakınlaşacağınızı mı düşünüyorsun?
- Soran1 yıl
Hayır öyle düşünmüyorum bizim zaten yüz yüzeydi okullardan dolayı uzak oldu ve napacağımı bilmiyorum. Sen nasıl davranıyordun sağlıklı ilerlemesi için
- Cevap sahibi1 yıl
Ben de ilk başta senin gibiydim, sonra işte o da benim gibi oldu. Mesela kitap okuyacağım, 1 saat kitaba dalmışım, kavga çıkıyordu neden yazmadın bilmem ne diye. Sonra fark ettim ki insanlar sürekli ne yaptığını yazmak zorunda değil, sürekli mesajlaşmak zorunda da değiliz. Gün içinde konuşacak konumuz varsa konuşurduk (mesai saatlerinde yazışmazdık mesela) o da akşam 1-2 saat olurdu.
- Soran1 yıl
Doğru haklsııın bende takmamaya çalışacam teşekkür ederimm
bende uzak ilişki yaşıyorum ve böyle durumlarda birbirimizi arıyoruz öyle konuşuyoruz ve sorun neyse çözüyoruz. sevgiline sormalısın neden yazmadığını bence bir sorun varsa ilişkide onun açısından konuşmalısınız
00 YorumlaUzak ilişki hiç güvenilir değil benim kanımca. Öyle herşeyi de çözemezsin kolay kolay çözdüm sanırsın sadece
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Normal bence sonucta sözleşme imzalamadiniz 2 saatte bir yazcaz diye
00 Yorumla- 1 yıl
Yüz yüze görüşmediğin birisiyle sevgili olamazsın
02 Yorumla- Soran1 yıl
Yüz yüzeydi okullardan dolayı uzak oldu
- 1 yıl
Devamlı görüşmen lazım flört ettiğin kişiyle
- 1 yıl
Olabilir sürekli senle konuscak halı yok
10 Yorumla - u1 yıl
Bence sürekli konuşun
00 Yorumla çözemezsin kank
02 Yorumla- Soran1 yıl
Konuşmak mı istemiyor bazen insanların hiç kimseyle konuşmak istemediği zamanlar oluyor normal mi karşılayayım
Soğumuş senden 🤣
00 Yorumla- 1 yıl
Hiç yazma ve konuşma engelle
00 Yorumla - 1 yıl
Daha çok konuşarak
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi