Yani aslında 2 ay iyiydi ama sonradan işler bel altına gidiyor bende diyorum bu mu benim sevdiğim kız diye. soğuyorum ben masumluk isterdim böyle şeyler evlilikte konuşulur derdim ama olmuyor susmak istiyorum susamıyorum susturmuyor konu hep kötü yerlere gidiyor daha görüşmedik bile. açıkçası baya soğudum bu tarz şeyler normal mi? Ve seven bir kız böyle konuşur mu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Senin gibi erkeğin kalması çok mutlu etti. Genelde dediğini erkekler yapıyordu hep.
Ne yapmam lazım bilmiyorum ben hayırlı olsun istiyordum annemin flanda haberi. Vardı ama böyle muhabbetler çok kötü oldu afedersiniz ama.(Aşkım) diyorum muhabbet yanlış anlaşılıyor açıkçası soğudum ilişkinin samimiyeti kalmamış gibi hissediyorum
Harikasın senin gibi çok az insan kaldı.. bence ayrıl kızdan daha hayırlı biri çıkacaktır karşına.
Kendine zarar verir mi diye korkuyorum
Sanmıyorum. Verirse de bunun sorumlusu sen değilsin.
Ne var bunda kız konuşmak istemiş seni görmek hissetmek istemiş nesi yanlış soğumana gerek yok
Beni daha önce hiç görmedi 2 ay oldu yanına görmediğim halde neler konuşur olduk evlenmeden bana tuhaf geliyor
Buluşsan yakınlaşmayacak mısın ayrıca 2 ay olmuş neden görüşmüyorsunuz
Babası ile annesi ayrı. şu an Gaziantep'te oraya geleyim dedim istemedi anneme geldiğim zaman gelirsin dedi onu bekliyotum yani. niye evlenmek istediğim birisi ile yakınlaşmak isteyim bana normal gelmiyor
Yakınlaşmak kötü bir şey değil ki aksine ten uyumunuza bakmalısın ayrıca seven sevişmez diye bişey yok yine diyorum aksine daha çok ister. Ayrıca hiç yakınlaşmadınız aranızda bişey geçmedi evlendiniz ya uyumunuz yoksa cinsellik ilişkiyi canlı tutar şu eski kafadan çık. Bu seni günahkar yapmaz
Zaten telefonda çok iyisin diyor ne bileyim eski kafalık değil de beni gerçekten sevdiği için mi acaba diyorum böyle konuşuyor çok sessiz sakin birinin. Böyle konuşması şaşırdım daha öncede 1 defa konuşmuştum evleneceğim kişi ile aylarca görüntülü hemde çok görüşmüştük ama cinsellik açısından hiç bir şey düşünmezdim öyle daha çok severdim hatta ama bu kişi ile hiç görüşmediğim halde böyle şeyler yaşayınca tuaf oldum. annesinin telefon numarası vardı kadını arıyorum saatlerce konuşuyor benim ile bu çok normal gelmiyor bazen video atıyor kadın bacaklarını gosteriyor çocuğu sallarken yani demek istediğim bu insanlar çarşaflı. açık veya kapalı eleştirmek bana kalmadı ama bir insan tesettürlü ise daha fazla dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum bilmiyorum eski kafalı olduğumu sanmıyorum
Ya konuştukça işler değişiyor :)
Anladım ben seni evlenmek için mi konuşuyor bu şekilde bağlamak mı istiyor diyorsun
Evet çünkü benim ile konuşmadan once hâlâ eski nişanlısını seviyordu 2 gün sonra sevmiyorum seni sevmek istiyorum dedi. yani ben evlenmek istiyorum bu tarz şeyler çok güzel evet ama bunu evlenince yapmak istiyorum böyle olunca ister istemez o saf sevgiyi gosteremiyorum
Yara bandı olarak kullanılıyor olabilirsin
Nasıl anlıcam bir yolu yok mudur
Anlayamazsın maalesef görüşmeyi bekle yanında iken hareketlerine mimiklerine bak illa ki açık verir sevip sevmediği hakkında
Bizde görüşürüz diyor annem sen ben açıkçası pek normal bulmuyorum korktugumdan değil de namus olayı falan çıkarsa bu çok kötü olur ne bileyim bilmiyorum annesi paragöz birisi. kızıma çarşaf alicak param yok diyor benden para istiyordu oysa eve değişik değişik eşyalar alıyordu kadın. geçen ev faturası fotoğrafı attı falan. kıza söyledim çok kızdı annesine falan ama bilmiyorum hayırlısı olsun
Ooo dikkat kendine kardeşim :) bunlar bence sana farklı gözle bakıyor kızıda evlendirme peşindeler seni bulmuşlar evlensen de bu senin istediğin aşk ilişkisi gibi olmaz bence sal gitsin kurtar kendini şimdi üzül daha sonra hep üzülmekten iyidir
Kaç aylık ilişki kanka
2 ay daha hiç görüşmedik
Kız biraz gevsek bence böyle seyler nprmal geliyor kıza
normall