Bana direk olarak söylesin ya nerdesin ilerde nikahlı eşim olacak misket gözlü kadın 😀

17.04.2023 Pazartesi 22.28
Bana direk olarak söylesin ya nerdesin ilerde nikahlı eşim olacak misket gözlü kadın 😀

17.04.2023 Pazartesi 22.28
Nasıl hoşuna gidiyorsa öyle etsin, onun hoşuna giderek söylediği muhtemelen benim de hoşuma gider. Çünkü o hoşlukla, o enerjiyle söyleyince güzel olur.
Bana mı nasıl hitap edicek? Aldebaran kraliyet yıldızının armasını taşıyan kadın, sultanım, devleti yönetecek şahsiyet izin verirseniz şahsınızın huzurunda iki dizelik bir şiir okumak istiyorum. 💎 Orduların kraliçesi, haşmetlim topuğunuz kırılmış, tamirci çağırdım az sonra kendileri burada olacaklar! Ne diyosun bre mel-un diyerekten, tez kellesini vurdururuz
😂😂😂😂👏👏👏
Çok mu sert olmuş, yaveri çağırıp bir şeyler ikram ettirip gönlünü alırız
😂😂 zengin kız
Teşekkür ediyorum, muhafizlar yakalayın bu çocuğu 🙂
Bende muhafızım 😂
Yapma yahu, seni benim orduya alalım
Beni yanına al 🤣
Nasıl alayım çocum, daha orduyu kurmadık. 2-3 yıla ordu hazır. Kaybolma ortalardan seni alalım
Naciye müziği benden sana gelsin
dolambaçlı şeyleri sevmiyorum ben itici geliyor lafın dolaştırılması ya da imalar vs gibi bana şak diye söylenince hoşuma gidiyo ancak cesurca, diğer türlü korkakça geliyo misal
Anladım cesur kız 😀
sözlere çok değer vermem önemli olan davranışlar benim için. bir sevgilim vardı ya aşkım ya da adımı söylerdi çok nadir güzel söz söylerdi ama çok ince düşünceli bir insandı ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapardı. Gerçekten güzel seven bir insandı.
Rica ediyorum Güzel günlerde kullan
Cevap
13Cevap
direkt söylemekten başka bir yolu yok bunun
kızı yemeyeceğim ya :D
söylesin rahatlasın
Belki yersin 🤣
dur şimdi ya korkutma kızı :D :D
Sonuçta 25 yıllık birikim 🤣
doğduğumdan beri mi :D :D
Olabilir 🤣
Aynen sizinle aynı düşüncedeyim öyle ebeleyip gevelemesine gerek yok direkt söylesin vakit kaybına da gerek yok
Direk söylesin hiç önemli değil. Ben istemesem bile güzelce cevap veririm karşımdakide beni anlar ve üzülmez.
Benim için hiç fark etmez. Önemli olan gerçekten sevmesi durumunda her türlü bana itiraf etsin isterim.
Cesur olsun ve direkt söylesin isterim şahsen
direk söylemesini isterim ama bazen kendim anlıyorum ztn
Direkt söylerim, söylenmesini tercih ederim.(kaybedecek bir şeyim yok):))
Çekinmeden açık açık söyleyebilir 🥰 yia kıza bende aşık olursam zaten bu iş olur
Kalkip anlatmasini isterdim uzun uzun sessiz sakin bi ortamda
Ben , benden hoşlandığını kesin olarak anlıyım ya da biliyim onun itiraf etmesine gerek yok. Ben itiraf ederim. Tabii eğer benden ondan hoşlanıyorsam ya da seviyorsam.
Ne aşka inanırım ne de itiraflara...
Direk söylesin isterim neyse o
Aman isterse hiç demesinler çok umurumda sanki
olduğu gibi ansızın patadanak
Değecek biriyse nasıl isterse öyle yapsın
Canım bitanesi diye hitap ederek
Neden diğer yarım olmayasin ki..
Söylemesi yeterli
Gönül rahatlığıyla
Direk söylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?