Ne yapacağımı şaşırdım benmi abartıyorum?

Esimin kendi dükkanı var ve çok yoğun calisiyor izinli günlerinde ise son zamanlarda kendi başına dışarı çıkıyor bu son 1.5 yıldır böyle.. başlarda sorun etmiyordum çünkü onunda kafasını dağıtması lazım nefes alması lazım diye ama artık dayanamıyorum her izinli gününde benimle vakit geçirir diyorum pat adam dışarıda evde olduğu zamanlar da rutin film açılır ve izlenir.. ne zamandır birlikte birsey yapmıyoruz bunu istediğimi biliyor ama bilmekle kalıyor.. yarın izinli bugün dükkanı erken kapamış gitmiş gezmiş yemiş arkadaşlarıyla eve gelirken bana yemek almış ve montunu çıkartmadan bana bunları söylüyor şuraya gittim burdayım bununlaydim diye sonra dayanamayıp 10 15. dk sonra bana söyleseydin bende gelirdim dedim dışarıda gezilecek pek bir yer olmadığını ve yarın gündüz çıkarız olur mu dedim içim çok kötü oldu.. inancım kalmadı geçen hafta kavga ediyoruz basiyo gidiyo uzaklara bir izin gününde evden çıktı gitti arama yok sorma yok bir aradım taksimde çıktı ne yapıyorsun kahve içiyorum görüntülü arayabilirsin diyor? Bense evde onu bekliyorum aptal gibi.. yarın izinli bugün evde bana ayırdığı süre 1 saat hatta bana bile ayirmadi dışarıdan sipariş verdi siparişi bekledi film açtı beraber izleyelim diye 10 dakikasında koltukta uyudu kaldı... ne yapacağımı şaşırdım bendemi sorun var benmi abartıyorum?

Ne yapacağımı şaşırdım benmi abartıyorum?