Abartıyor muyum bu durumda ne yapmalı?

Sevgilime bugüne kadar zor durumda kaldı para gönderdim görmek için ailesinin evine dönsün diye biletini aldım ailesinin bile umursamadığı durumlarda ben yanında oldum sigara parası faturasını ödeme bile yaptığım günler oldu.. her onda olmasını istediğim şeyi aldım hediye ettim oturdum atkı ördüm doğum günlerinde sevgililer gününde güzel sürprizler yaptım. çalışıp yorulduğu günlerde iş çıkışında yemek yapıp götürdüm vs vs çok şey yaptım onun için ben evden kovulduğumda birsürü evleri olmasına rağmen kendi başımın çaresine bakmıştım.. o ise bi çiçek bi kolye düşünülmemiş gereksiz şeyler yaptı hep ve beni heveslendirip heveslendirip oyaladı erteledi bahanesi çalışmadığı için parasının olmamasıydı ama ben ondan ev araba beklemedim pırlanta altın istemedim. zaten ben de öğrenciyim ve babam da yok annem tek başına idare ediyor her neyse bu sefer son kez hevesliydim 2 senedir heveslenip elime bir şey geçmemesine rağmen hala hevesim vardı. dün artık güzel bir gün geçiririz beni mutlu edecek bir şey yapacak sanarken yine mal gibi kaldım. şimdi o sürpriz de yapmak istese bi şey de yapacak olsa görüşmek de istese ben istemiyorum. o beni mutlu edebilecekken sürekli erteledi çoğu şeyde karşılık görmedim bu sefer de ben mutlu olmak istemiyorum. hevesim çok ama çok kırıldı sizce abartıyor muyum bu durumda ilişki bitmeli mi düzeltilmeli mi yoksa yerinde bir tepki mi veriyorum abartıyorsam kendimi düzelteceğim?

Abartıyor muyum bu durumda ne yapmalı?