26 yaşıma az kaldı ve hiç sevgilim olmadı, benden geçtiğini düşünüyorum. Haksız mıyım?

Galiba 26’ya az kaldığı için bu konuda düşünmeye başladım. Lise bitene kadar kimseden hoşlanmadım sayılır. Bakımsız asosyal ve sadece ders kafasındaydım. Birinden hoşlanır gibiydim ama benden daha zeki olduğunu düşündüğümden hiç söylemedim. üniversiteye geçtim bu konuda hiç düşünmedim yine çünkü özgüvensiz ve kendini beğenmeyen biriydim. Arkadaşlarım da tam tersi içimin karanlığına rağmen güzel ve eğlenceli olduğumu söyler dururdu. Maddi kaygılar, sağlık sorunları (göz, kilo hormon), dersler, isteksizlik dedim görmezden geldim bu konuyu tekrar. Zaten benden hoşlanana da rastlamadım. Sevilmek benim için bir lüks gibiydi hep. Aslında bir büyüğüm o zamanlar sevgiye çok ihtiyacım olduğunu ve bir sevgilim olsa çözümlerin beni bulacağını söylemişti. Neyse bir baktım kaç yaşına gelmişim tık yok tecrübe önemli mi? Çok belirsiz bir yaşantım var. İlerde hiç ilişkim olmayacakmış gibi hissediyorum millet. Saçma biliyorum ama benden geçti gibi geliyor.

26 yaşıma az kaldı ve hiç sevgilim olmadı, benden geçtiğini düşünüyorum. Haksız mıyım?