Galiba 26’ya az kaldığı için bu konuda düşünmeye başladım. Lise bitene kadar kimseden hoşlanmadım sayılır. Bakımsız asosyal ve sadece ders kafasındaydım. Birinden hoşlanır gibiydim ama benden daha zeki olduğunu düşündüğümden hiç söylemedim. üniversiteye geçtim bu konuda hiç düşünmedim yine çünkü özgüvensiz ve kendini beğenmeyen biriydim. Arkadaşlarım da tam tersi içimin karanlığına rağmen güzel ve eğlenceli olduğumu söyler dururdu. Maddi kaygılar, sağlık sorunları (göz, kilo hormon), dersler, isteksizlik dedim görmezden geldim bu konuyu tekrar. Zaten benden hoşlanana da rastlamadım. Sevilmek benim için bir lüks gibiydi hep. Aslında bir büyüğüm o zamanlar sevgiye çok ihtiyacım olduğunu ve bir sevgilim olsa çözümlerin beni bulacağını söylemişti. Neyse bir baktım kaç yaşına gelmişim tık yok tecrübe önemli mi? Çok belirsiz bir yaşantım var. İlerde hiç ilişkim olmayacakmış gibi hissediyorum millet. Saçma biliyorum ama benden geçti gibi geliyor.
+1 yılAnlıyorum, kendinizi ilişki konusunda yetersiz hissettiğiniz için endişeleniyorsunuz. İlişki konusunda tecrübeniz yok gibi hissetmek normaldir, ancak bu konuda kendinizi suçlamak yerine, kendinize karşı şefkatli olun ve özgüveninizi artırmak için adımlar atmaya çalışın.
Başka insanların ne söylediğine odaklanmak yerine, kendinize güvenmek için kendinizi sevmeniz ve takdir etmeniz önemlidir. Kendinize bir şeyler öğrenmek için zaman ayırın, ilgi duyduğunuz alanlarda yeni hobiler edinin veya yeni insanlarla tanışmak için sosyal aktivitelere katılın.
Ayrıca, sevginin çözümlere yol açacağına dair büyüğünüzün sözleri de doğrudur. Ancak, bir ilişki sadece sorunlarınızı çözmek için bir çözüm olmamalıdır, aynı zamanda bir bağlantı, anlayış ve sevgi kaynağı olmalıdır.
Unutmayın, herkesin kendi yolculuğu ve zamanlaması vardır. Kendinize karşı sabırlı olun ve kendinizi keşfetmek için zaman ayırın. İlişki konusunda endişeliyseniz, bu konuda bir terapist veya danışmanla konuşabilirsiniz. Onlarla birlikte, kendinize ve ilişkilerinize yönelik daha pozitif bir bakış açısı geliştirmeye yardımcı olabilirsiniz..
41 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog için araştırma yapıyorum şimdilerde. Bilmediğim kök sebeplerim olabilir diye düşündüm. Ya da biliyorum ama nasıl çözeceğim onu bilmiyorum. Yetersizlik hissi doğrudur. Sevgililik kelimesi bana hep çok yabancı geldi. Endişe ettiğim başka konular hep öncelikli oldu. Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
30 yaşında olup hiç sevgilisi olmayan bile var ve sevgili olmak marifet gibi sanılıyor. bende bu marifetmiş gibi 20 li yaşlarımda birini sevdim sevgili oldum ama sonu hiç iyi bitmedi ve acısını yaşadım yıllar geçti üstünden ama hala ara ara yoklar beni. o kızdan sonrada sevgililiğin aslında insanların gözünde abartı olduğunu ve sevgili olmanın saçma olduğunu fark ettim ve o kızdan sonra da hayatıma başka kız almadım. 26 yaşımdayım ama sevgili yapmayı hiç düşünmedim ki bana şaşırırlar git sevgili yap diye inan umrumda bile değil sevgililik, o yüzden sende kendini depresyona sokma illa ilerde bir nasip çıkar ve yine diyorum sevgililik inan bana insanların gözünde büyütüp abarttığı bir durum yoksa bir güzelliği falan yok :)
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Senden değil de benden geçti 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim kız arkadaşım flörtüm olmadı hayatımda hiç sevilmedim hiç aşkı tatmadım o güzel duygudan heyecandan mahrum kaldım gençliğim hep yalnız geçti kendimi eksik ve geç kalmış hissediyorum
28 Yorumla
Soran+1 yılSenin şu hayattan alacağın var.😔
Soran+1 yılSadece hak eden sevilmiyor ki karışık işler işte
Soran+1 yılKimisi uğraşıyor da oluyor kimisi de kendi kendine seviliyor. Sen kendi kendine sevilmedin ama uğraştın mı? Şanssızım demişsin sanki denedin de olmadı gibi anladım. Şu dünyada herkese biri vardır da seninki İzlanda’daysa nasıl bulacaksın?
- +1 yıl
Kader nasip kısmet konusunda inançsız değilim inancım da umudum da her zaman vardır ama ben kendimi biliyorum tanıyorum sevilecek istenilecek bir erkek değilim sevilmeyi hak etmiyorum kadınların bir erkekte aradığı özelliklerin hiçbiri bende yok hayatta çok yetersiz kaldım eksiklerim çok bunun dışında utangaç çekingen sessiz pasif asosyal öz güvensiz biriyim dış görünüş olarak da çekiciliğim yok bu durumda sevgilimin olma ve evlenebilme ihtimalim çok düşük
Soran+1 yılKaçınılmaz olarak alışıyor insan
+1 yıllan ben 100 yaşındayım ben bu yaşıma rağmen Allahtan ümüt kesmiş değilim sen 26 diyosun 26 kere af dile Allahtan ve kendinden, 26 yaşmıki daha Bismillah...
13 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
keşke ben 26 olsam gel yaşları değişek ben genç olim sen yaşlı :)))))
Soran+1 yılYok o kadar da değil asdfsd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef benim de hiç sevgilim olmadı yaşım 23 daha kız eli bile tutmadım. bende sizin gibi düşünüyorum bu saate kadar olmadıysa bu saatten sonra da olmaz zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde hayatımda hiç sevgilim olmadı benimde yaşım 22 bende tecrübesizim bu devirde güvenilir kişilerde bulmak çok zor bende ileride kendim gibi birisini arıyorum hiç sevgilisi olmamış bir kız çünkü bazı şeyleri o kadar normalleştirdiler ki evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayanlar var maalesef bunu başka yerde konuştuğum için beni yobaz ilan ediyorlar bu devirde senin gibi kız benim gibi erkekte bulmak çok zor bir erkek olarak bunu söylüyorum gerçekten seven erkek sevdiği kıza cinsellik gözüyle bakmaz kendimden biliyorum bende zamanında aşık oldum reddedildim hiçbir zaman sevdiğim kıza cinsellik gözüyle bakmadım erkeklerin çoğu kızlara cinsellik gözüyle baktığı için sevgili oluyor kızlar bu duruma çok kanıyor ilişkiye giriyorlar evlenmeye gelince terk ediliyorlar o erkekte kendisine namuslu kız arıyor sonra o kızları terk ediyor o kızlarında namusu gidiyor belki bana kızabilirsin ama benimde senin gibi sevgilim olmadı böyle şeyler yaşamadık o yüzden her ikimizde namuslu eş aramak istememiz normal değil mi inşallah Allah bana senin gibi bir eş karşıma çıkarır aynı şekilde sanada benim gibi bir eş çıkarır
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaṣında böyle düṣünmeye baṣladım geldim 28 yaşına hala aynıyım bi fark yok. Insanlar o zamanda bana sana ṣuan dedikleri gibi sabr et bekle vs. diyorlardı hiç bi halt olmadı dahada olacağını düṣünmüyorum. Ümidim yok yani bakıyorum zaten doğru dürüst adam bile yok iyiler hep 25den önce evlenmiṣ gitmiṣ millet iyisini bulunca götürmüṣ resmen bizede pazar alanındaki yere dökülen çürük elmalar kalmıṣ - ben olayı böyle görüyorum. O yüzden maddi durumumu iyileṣtirip kedi alıp yaṣamaya bakacağım ölürsem ne ala.
69 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun ki umut var olabilir ama işin bir de bu yönü var
- +1 yıl
23 yaşındayım 28 yaşında sen olucam galiba abla 😞
- +1 yıl
@Handeercell hande?
- +1 yıl
@Mesutozilycv efendim Mesut abi
- +1 yıl
@Handeercell abi?
- +1 yıl
@Handeercell b@na mes@j at@r msın?
- +1 yıl
@Muratnadi ay defolun gidin abazalar ya, yalnızız dediysek abazaya kaldık da demedik
- +1 yıl
@Handeercell merak etme abaza değiliz. surda muhabbet ediyorduk
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAile ortamında muhtemelen baskılanarak büyüdünüz ve bundan dolayı da kendinize saygınız yok. Yaşadığınız sağlık sorunları da üzerine eklenince, tamamen depresif bir gençlik geçirmişsiniz. Sanki hayata dair hiç umudunuz, hiç arzularınız yok gibi. Heyecan kalmamış. Bu halinizle aslında iyi ki de hayatınıza bir erkeği almamışsınız. Çünkü, öncelikle sizin kendi özsaygınızı kazanmanız lazım. Sonuç olarak, geldiğiniz nokta yolun sonu değil, tam aksine gençsiniz ve psikolojiniz zamanla değişecek. Ben, bunlar için mi kendimi üzmüşüm deyip, takmamaya, pişman olmaya ve hayata tutunmaya bakacaksınız. İnsan yaşadıkça olgunlaşıyor. Bugünkü kafa yapınız değişecek. Umutlu olun. Bir işte çalışıyor musunuz?
22 Yorumla
Soran+1 yılBulunduğum sülalede neredeyse eğitimli kimse yok. Doğulu bir ailedenim. Doğru düzgün okuyan 2-3 gençten biriydim. Bu da ister istemez üstümde gizli bir baskı oluşturdu. Kendime de baskı yapmışım. Kız çocuğusun oku, başka şeylerle ilgilenme gibi hissettim hep. Ailem de kendi açısından okul konusunda haklıdır ama dengeyi tutturmak önemli. Okul ev okul ev oldu hayat. Sadece görevimi yapıyor gibiydim. Saygı takdir görüyordum da heyecan yoktu içimde doğru. Bu durum farkında olmadan bende alışkanlık oluşturmuş. Sağlık sorunları da bir dönem takıntım oldu fazlasıyla. Oyalıyordu beni. Bunların hepsini sonradan farkettim üstünde düşününce. Bir sevgilim olsaydı elimden geleni yapardım ama önce kendim için yapmam gerekir diye düşündüm.
Zaten baskılar geri tepti. Şu an çalışmıyorum alanımda iş çok az master da yapmadım. Teşekkürler- +1 yıl
Siz eş meselesini bir kenara bırakın da işe sarılın bence ama okuduğunuz bölümde sanırsam iş yok. Kasiyerlik yapın demeye de dilim varmıyor. En azından bunca sene ev ve okul arasında mekik dokuduğunuzdan ötürü kendinize ayıramadığınız zamanı, bu iş bulma sürecinde kendinize ayırın. Aileniz doğulu, fazla bir şey yapamazsınız ama siz yine de karınca kararınca iş ararken bir yandan da kendinize evinizde güzel bir kafa tatili çekin. Bu arada hiç imla hatası falan yok ve gayet akıcı yazmışsınız, zeki birisisiniz belli. Ben teşekkür ederim :)
+1 yıl27, yasindayim ve hic sevgilim olmadi. sacma sapan tercihler maceralar platonik durumlar. lanetli oldugumu dusunuyorum. inan olayin ne guzellik ne gezme tozma ne bilmemneyle ilgisi var. diyorlar evde otururken kimi bulacaksin; e disarda oldugum zamanlari da biliyorum. yok nasip bulani buluyor. olmayinca olmuyor. millet evlenmeye basladi hatta doguran bile var. ben duvarlarla arkadas oldum. son 6 aydir regl bile olmadim kadinlik hormonlarim bile dusmus o derece yani. her seyi gectim ne bir isim var ne gelecek planim kariyer hedefim, hani sevgiliyu kocayi birak...
54 Yorumla
Soran+1 yılkadın olsun erkek olsun ilişkiler konusunda da derinde hep kariyer para koşulu var
Soran+1 yılTemel kaygılardan sanki ilişkiye sıra gelmiyor
+1 yılİlişki tecrübesi olmuş biriyle sevgili olmak bir nevi önemli çünkü insanız hepimiz ilişkilerimizde hatalar yapıyoruz geçmiş ilişkilerinden ders çıkaran biriyle bir yola adım atmak daha iyi ama bence yaşın genç ve tam zamanı aslında ciddi bir ilişki için ama önemli olan doğru bir insanı bulmak geç olsun güzel olsun..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılDeneyim olmaması tedirginlik getiriyor ve bunun sonucunda da sanki hiç yaşamayacakmışsınız gibi geliyor o benden geçti düşünceleri hep bundan kaynaklanıyor. İnsan biraz da kendisi çağırıyor gibi geliyor böyle durumları, pozitif düşünmeye çalış ve güzel olsun. Yaklaşık 5 yıldır hayatımda biri yok çevremdeki herkesinse uzun soluklu ilişkileri devam ediyor yine de bir gün o mutluluğu tekrar tadacağımı bilerek yaşıyorum bu süreçte kendim ekonomik özgürlüğümü elde etmeye gayret gösterdim ve daha iyi yerlere gelmeye çalıştım, çalışıyorum, çalışacağım. Eğer ki bir ilişki yaşamasam da kendimi geliştirmiş ve kendime bir şeyler katmış olacağım :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Tecrübenin falan bence hiç bir önemi yok, düşünsene zaten karşındaki insan için 50 kişiyle sevgili olmuş birisi mi daha iyidir? yoksa sen gibi ya da 2-3 tane sayılı sevgilisi falan olan tipler mi?
Bence bu konuyu takma kafana oluruna bırak, bir gün zaten denk gelir illa ki, ben de öyleyim mesela sevgilim falan yok ama aramıyorum da, yapmak için bi gayret bir isteğim de yok şahsen. Dediğim gibi sevgili yapmak için yapma zaten, bir gün sen birini çok beğenirsin ya sen gidip konuşursun olur. Ya da birisi seni çok beğenir şans verirsin olur.
Hoşlandığın birisi karşına çıkarsa da mutlaka konuş derim, esgeçme, ölümlü dünya en azından reddetse bile içindekileri bilmiş olur. Ben de reddedileceğimi bile bile gidip konuşmuşluğum vardı mesela zamanında.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tecrübe her konuda önemli başkalarının hayatında edindiği tecrübeleride hayatına katmanda fayda var çünkü biz insanlar uzun yaşayan ve dünyadaki her olayı tecrubeleye bilen varlıklar değiliz. Dediklerin aslında kısmen doğru hani hayatinda birileri olsa evet duygusal anlamda bazı hormonların salgılanması insana dünyaları kazanmış gibi haz duygusu veriyor sevilmek değer verilmek ancak şu açıdan bakmanı rica edeceğim bu zamana kadar karşına birisi cikmadiysa demek ki hayatına girecek doğru kişiyi karşına cikartmani bekliyor kader sürekli hayatına kimin girip çıktığı ve her ilişkide ayrı bir şekilde yiprandigin ilişki türü sana göre değil gibi ve tabi ki doğru olduğunu düşündüğün birini bulduğunda cesaret timsali o insana duygularından bahsetmen tabi ki şart yoksa nasıl birini hayatımıza katabiliriz ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendimizi bir başkalarına bakarak değerlendiremeyiz.
Sonuç olarak herkesin yaşantısı, aile yapısı, yaşadığı çevre aynı değil.
Buna bağlı olarak da yaşam kalitesi ve imkanları da aynı değil.
Burada en önemli olan kişinin kendisi.
Yapmak istedikleri.
Nasıl bir hayatın içinde olmak isteği.
Beklentileri.
Kendinize kimi veya neyi layık gördüğünüz olmalıdır.
Yaşa takilmamalisiniz.
Sonuç olarak sürekli başlayıp biten bir ilişki mi sizi mutlu eder yoksa 1 defa başlayıp uzun yıllar süren dolu dizgin bir aşk mı?
Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.10 Yorumla
+1 yılBelki karşına düşünmediğinden de iyisi çıkacağı için bekletiliyorsundur. Ümidini dinç tut. Hayat sürprizlerle doludur, anın güzelliğine var 🌸
42 Yorumla
Soran+1 yılŞu sürprizler ikili üçlü gelse güzel olur artık 😁 Teşekkür ederim🌸
- +1 yıl
Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler. Sabret, enerjini yüksek tut ve negatif enerjilerden kendini koru
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır, haksız değilsiniz. Ancak, 26 yaşında biri olarak hala sevgiliniz olmamış olması sizi “geçmiş” biri yapmaz. Herkesin kendi hızında ilerlediği bir hayat yolu vardır ve sevgili edinme yaşı da bu yollardan sadece bir tanesidir.
Daha önce sevgiliniz olmamış olması size gelecekte bir ilişki yaşayamayacağınız anlamına gelmez. Her şeyden önce, kendinize güven duymaya başlamalısınız. Kendinize olan saygınızı artırarak ve özgüveninizi geliştirerek, başkalarıyla daha rahat iletişim kurabilirsiniz.
Ayrıca, size özel olan şeyleri keşfetmek için zaman ayırmalısınız. Kendinize özgü bir hobi edinin, bir grup etkinliğine katılın ya da seyahat edin. Bu tür aktiviteler, hem kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak hem de ilgi alanlarınızı paylaşan insanlarla tanışmanıza olanak sağlayacaktır.
Unutmayın, sevgiliniz olmaması sizi “geçmiş” biri yapmaz. Yolunuza devam edin ve kendinizi tanıyarak, doğru kişiyi bulmanıza yardımcı olacak adımlar atın.
30 Yorumla
+1 yılBir sıkıntı vardır kesin sende. Hiç sevgilisi olmadığını söyleyen kaç kızla flört ettiysem hepsinin de başının altından saçma sapan hareketler çıktı. Mesela kızın birine sarıldım. İnstalaştık. 5 dk sonra engel atmış. Bir başka kızla konuşuyorum. Her şey güzel gidiyor cevap vermeyi bırakıyor. Ama daha önce cinsel deneyimler yaşamış, sevgilisi olmuş kızlara bakıyorum bu tarz kızlarla sevgili olmak ve cinsel birliktelik yaşamak çok daha kolay.
15 Yorumla
Soran+1 yılBir insanın kaç yaşına kadar sevgilisi olmaması onu sıkıntısız yapar? O zaman burada çok sıkıntılı insan var kadın erkek. Bendeki sıkıntıyı da söyleyebilirsin tecrübelerinden yola çıkarak. Aslında sorumda ve yorumlarımda kendimle ilgili baya şey söyledim.
- +1 yıl
Bunu öyle burdan anlayamam. Bir araya gelmem lazım ancak. Seni tanımam ya da dinlemem lazım. Zamanım yok bunlar için maalesef. Ama tek bildiğim kesin emin olduğum bir şey bir yerlerde yanlışlar yaptığın. Davranışlarında, hareketlerinde tuhaflıklar vardır muhtemelen.
- +1 yıl
Mesela ilişkilerinde dominant bir kız olmaya çalışma en basiti. Dominant hareketleri erkeksi hareketleri olan kızlar sevilmezler ve yalnız kalırlar. Erkeğe kendini erkeksi hissettirmen gerekiyor.
Soran+1 yılSende iyice sıkıntılı ve tuhaf yaptın. Bence fazla genelleme yapıyorsun
Soran+1 yılBir de sorumda bahsettiğim şey bu yaşa kadar neden olmadı değil bu yaşa kadar olmaması ve ileride olmama ihtimali sorun olur mu?
Ben 28 yaşındayım. En son sevgilm 2012 yılında oldu. Kaç yıl geçmiş aradan 11 yıl. Lisem bitti üniversitem bitti işte çalışıyorum. Benden geçtiğini düşünmüyorum bu benim tercihm. İnsanın kendisi vardır. Sevgili onu mutlu etmez. Kendinden problem gördüğün şeyler varsa onları düzeltmeye bak.
Sen bir iş sahibi misin çalışıyor musun16 Yorumla
Soran+1 yılLisans mezunuyum alanımda iş yok. Bir süre geçici bir işte çalıştım. Master yapmadım. Zaten çok sosyal olmadığım için hiç ilişkim olmaması normal geliyordu taa ki yaş dikkatimi çekene kadar
Soran+1 yıl@Muratnadi Ardahanlıyım
Soran+1 yılİstanbul'da MBG okudum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok aşık olmayı falan bekliyorsunuz dizilerdeki gibi. Oysaki böyle bir şey yok. Sevgili olmaya flört etmeye bir yerlerden başlamak lazım. Kimse çok aşık olupta sevgili olmuyor ancak kimseyle sevgili olmadan biriyle evlenirsen her zaman gözün dışarda kalır. Hep aklın kalır yani. Ne istediğini ne aradığını bilmen lazım bi erkekte. Bu yüzden tecrübe şart. Yaşın da geçiyor. 26 27 yaş evlilik için en uygun yaş. Baştan söyle niyetim ciddi ve evlenmek istiyorum diye. Yuva kurmak aile olmak istiyorum dersin. Karşındaki adam da evlenmeye niyetliyse güzel bi ilişkiniz olabilir. Hayat arkadaşı lazım herkese bence. Hayat yalnız geçmiyor :)
21 Yorumla- +1 yıl
İşte şu an tüm yorumları okuyup tek tavsip ettiğim bakış açısı buydu hyTiniza ömürlük dediğiniz secebilecgnz her şeyi birlikte en doruk şekilde üzüntü mutlullk aktivite vesaire herşeyi şehvetli yasbilcgn insanı sevmek ve severek seçmek hayatını iyice kolaylaştırır hayatta güçlü olup 2 sıfır önde olmak , sevgili döneminde oglan milli olup kız patlayınca seferlerde farklı tenlerle birlikte olup ömürlügnn nefesi nefesindeyken kendi sevmedgi tabi en çılgın ilişkilerini hTirlRyCk ve o anı yasiyrms edasjnd haz alacak bu nereye kadar zevk ve sadakat mutluluk getirebilir ki bence çok doğru yoldsn bu Yasina kadr florttun bile olmamsni inN sni dumla isterdm nAsip ol dye. Güzel yuregjne güzel iyi ruh ikizini nasip eder mevlam inşallah 🙏
+1 yılSıkma canını karşına hoşlandığın biri çıktığı zaman olur tabi düşünceleriniz de uyuşugor ise. Ama bakımsız olma konun pek de hoş karşılanmaz o yüzden hayatında biri olsun veya olmasın kendine bakman gerekir. Bu sana da ayrı özgüven katar. Çünkü kendini daha güzel görmek herkesten önce senin hakkın.
20 Yorumla
+1 yılBende bu yıl 23 yaşına gireceğim ve benimde senin gibi hiç sevgilim olmadı ama lise zamanında platonik takılmayı seviyordum şu an ne sevdiğim ya da hoşlandığım biri var bazen bende bu konuları kafamda kuruyorum şu an çalışmıyorum evdeyim kim görüp beğenecek beni ki ailemde zaten ne zaman eğlencen diyor var mı biri sormuyorlarki hayatında hiç sevgilin oldu mu diye ama neyse ki erkek peşinde koşanlardan olmadım 💅🏻 Ama seven sevdiğine sevdiğini söylemeli bence erkekler bu konuda çok zorlanıyorlar sanki yaşadığım şeylere dayanarak söylüyorum 😅
21 Yorumla- +1 yıl
*Evlencen olacak
belkide çevrene bana yaklaşma sinyali yayıyorsumdur ve kimse yaklaşmaya cesaret edemiyordur. bence havanı biraz değiştir tarzını bakış açını hobilerini ve birde bi kuaföre git. hatta bütçen yeterliyse güzellik salonuna git bi kendine gel. o zaman biraz güvenin gelir ve çevredwn daha iyi tepkiler alırsın. hayatta her şey der kariyer değil. ana ihtiyaç sevgidir...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSenden daha kötü durumda olanlar var ümidini kaybetme hiç bir zaman umutsuz olduğunda hayatın biter bir silkelen ve kendine gel kendine yatırım yap istemediğin anda karşına çıkacak o seni bulacaktır buna emin ol yaşın durumun burada pek bir önemi yok kendini düşün kendini geliştir bak bakım yap sür sürüştür öğren keşfet araştır gez dolaş sosyal olmaya çalış insanlara şans ver güven kötü tecrübeler yaşa yaşadıkça olgunlaşacak doğruyu yanlışı göreceksin
10 Yorumla
+1 yılSadece abartiyorsun. Senden daha geçmedi tabiki. Yaşının artmış olması sevdiğinin olmaması hiç sevmeyecegin anlamına gelmez. Bence bı yandan iyisini yapıyorsun. Sevipte hüsrana ugramaktansa sevmeyip mis gibi rutin yaşıyorsun. Akışta kal. Seveceğin biri cikacaktir karşına
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle diye diye zaten bi yere varamadık tersine atılım yapması lazım bi 26 senesi daha yok bence Allaha emanet
- +1 yıl
@SevimsizMuhallebi zorla insan mı sevicek😅🤣içten gelmeyince olmaz o işler
sevgili olması asıl çözüm değil. kendini sevmek en önemli şeydir. kendine ıyilik etmek en önemli şeydir. bu da kendim için neler yapmalıyım ve nasıl yapmalıyım diye sormakla başlıyor. devamında da acele etmeden düzenli bir süreçte çözümler olacaktır.
hiçbir zaman insanların ne düşündüğünü ciddi manada umursamadım. duydum, dinledim ama beni yönetmelerine izin vermedim. herşeyin başı mantıklı düşünmek ve o yolda doğru kararlar alıp yürümekle başlar. planlamanı yap ve o yola çık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. 26 o kadar da geç kalınan bie yaş değil önemli olan bundan sonrası sosyalleşmen bakımlı olman ve artık daha rahat olman, gözünü açman gerekebilir. Belki geçmisten veya gördüklerinden gelen bir güven problemin olabilir bunun için de destek alabilirsin.
10 YorumlaYa aslında bu işler ters işler. Yani bir kızın tecrübesiz olması çokta sorun çıkarmaz erkek genelde sağlayıcı olduğundan ve büyük ihtimalle özgüvensizliğinden kaynaklı sana bakan erkekleri de uzaklaştırmış olabilirsin kendinden. Buna sebep olan fiziki özellikleri ortadan kaldırarak özgüven kazanmalısın sonrası çorap söküğü gibi gelir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Yaşta sorun yok ta potansiyelinde sorun var.
Bir sevgiliye gerçekten ihtiyaç duyuyor musun, evetse ihtiyaç duygusal mı bedensel mi, yoksa herkesin var benim neyim eksik olayı mı? Libido durumun ne, neden paspal ve bakımsızsin..
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ihtiyaç duyduğumu son birkaç aydır 2 açıdan da hissediyorum diyebilirim. Bazen de diyorum yaş olarak geç kalmışlık düşüncesi mi beni yanıltıyor? Önceki zamanlar yazdığım gibi, başka şeylerin yanında isteksizlik ve görmezden gelme vardı. Herkesin var düşüncesi bende hiç olmadı biri gelir niye sevgilim yok derdi bende ilerde olur üzülme derdim. Şimdi bakım durumum standart. Kıyafetlere ilgim hiç olmadı sevmiyorum. Mağazalara girmekten kaçınırım.
- +1 yıl
Rekabet değilll asla
- +1 yıl
Rekabet erkeklerde olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bakınca kendimi gördüm sadece oyundan olmuştu benim de reel hiç olmamıştı göz göze bile gelemiyorum kimseyle rahatsız edici geliyor hoşlanma da olmuyor bende , 19 yaşındayım dediğin gibi benden Zeki birisi olunca hoşlanmayı bırak nefret ediyorum… bence bu ortamlardan kaynaklanabilir ya
10 YorumlaÖnce kendini sevmen lazım kilo ver göz için lens vs en iyi versiyonunu ol
21 Yorumla
Soran+1 yılKilo canımı sıkıyordu önceden hormon sorunum var diye veremedim yıllardır doktor da zor vermen dedi neyse ki balık etliyim sadece. Lens de benim sorunum için çözüm değil tedavisi olmayan bir durumum var sol gözde. Kabullendim artık bunu da
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet geçmiş.26 yaş kusura bakmayın ama cidden, çok... geç!
113 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha yeşilçam izleyin.
Soran+1 yıl@clover0 Bende anlamadım
- +1 yıl
Hak veriyorum işte. Siz kendinizden geçtiğini düşünüyorsunuz. Hak veriyorum daha ne olsun🙄
Soran+1 yıl37 yaşında olduğunuz için mi bu tavır
- +1 yıl
Tavır ne anlamadım 🙄
- +1 yıl
@tuba-sueda öyle mi düşünüyorum kcjskcjdk benim niye bundan haberim yok. d
- +1 yıl
Soran düşünüyor. siz değil.
Soran+1 yıl2. Yorumunuz öyle geldi.
Soran+1 yılBenim yeşilçam ile ilgimi nerden çıkardınız
Soran+1 yılYani o kafada olduğumu? Tavır ne diyorsunuz da oradan buraya negatiflik aktı
+1 yılamaaan sevgiliye gerek yok. hayat daha güzel arkadaşlarla
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım da çok yok zamanla kendi kabuğuma çekilmeye başladım yine. Biri demiş sosyallik şart diye zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl32yim benim de olmadı, açıkçası finansal özgürlüğüm için uğraştım bunca süre ve bence değdi. Türkiyede yetişmiş kadınlarla çok uğraşasım gelmiyor, fazla nazlılar.
20 Yorumla Hiç bir şey için geç değil konu ne olursa olsun, 24 yaşıma giricem bu yaşıma kadar her şeyi sıfıra çektim. O belkide özendiğin arkadaş grupları sevgili işleri o kadar boş ki tamam iyisiyle kötüsü ile tecrübe ettiğime göre bir zaman sonra herkesten uzaklaşmak isteyeceksin sadece sen ve müziğin yanında olsun isteyeceksin, lafı uzatmadan yanlızlık en iyisi görüceksin.
10 YorumlaÖncelikle şunu bilmelisin her önüne çıkanla konuşsaydın ya da uğraşsaydın mutlaka 1 tane bile olsa sevgilin olurdu. Olmaması daha iyiymiş baksana devire yapmacık sevgilerle dolu. Zaman gelir önüne öyle biri çıkar ki tüm geçmişini unutursun" iyi ki " dersin. İnsanın kendini geliştirmesi seçici davranması çok iyi bir şeydir. Sen sağlıklı ol kendini bil , kendine yetecek güçte ol ki öylesindir de baksana kimseyle sevgili olmamışın. Velhasıl yapmacık sevgilerdense tek kalmak daha iyidir
10 Yorumla
+1 yılAslında bu yazdıklarından sadece özgüvensiz olduğunu düşündüm başka hiçbir şey değil. Seni anlayabiliyorum çünkü hissettiklerinin aynısını ben de hissediyorum sadece aramızdaki tek fark ben senden küçüğüm. İnşallah bu düşüncelerinden vazgeçer cesaretini toplarsın
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi bir kız bulursam evlenicem bu kadar net. Çok şey yazardımda buraya uzun herkesin görmemesi lazım bazı şeyleri. Kendini üzme 👍
10 Yorumla
+1 yılya kızların bu konuda yazması aşırı saçma geliyor bana tamamen senin kabuğuna çekilmiş olmanla ilgili bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim oldu, aslında sevgili bulmak aşırı kolay ama bana bir şey kazandırmadı
13 Yorumla
Soran+1 yılAra ara uğraşsam olur diye düşündüm olacaksa kendiliğinden olsun dedim ama olmadı asfhds
Soran+1 yılYani hiç olmasa da olurmuş diyor musun
Cevap sahibi+1 yılDemiyorum, çünkü en azından erkeklerin bazı ortak yalanlarını anlamış bulunuyorum
26 oldukça genç bir yaş. Elbet senin de karşına gönlüne göre biri çıkar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılneyin ne zaman olacağı belli olmaz 29 yaşımda daha yeni oldu tesadüf bi oyunda tanıştık senin ne tasadüfün olur artık bilemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAy ablam ben de 23 yaşındayım hiç olmadı ben de istiyorum iyalnızlıktan sıkıldığım için. Çok güzel biri değilim ama erkeklerde hep yakışıklı olanlar ilgimi çekiyor onlar da bana bakmaz o yüzden böyle sap kaldım. Olmicak gibi geliyor bana da ama daha ünideyim artık son ümidim iş hayatında bulmak, üniversitede bulamadım çünkü. Hepimize hayırlısı nasip olsun
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Muratnadi bana mı dedin
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye olmuyor ilişkin çünkü herkes ön yargılı bir arkadaşım var efsane güzel bir avukat kız teklif ediyor yakışıklılara ve onlarda kabul ediyor sonra kızın karakterini görünce her şey dış görünüş değilmiş diyip ayrılıyorlar
20 Yorumla
+1 yılAynıyım. Yaş 26 ama sıfır özel hayat. İşin kötü yanı bir süre sonra buna alışıyor ve bir süre sonra birini istememeye başlıyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer de ailen çevren bu konuyu açıyor
- +1 yıl
Evet onlar istiyorlar artık biri olsun diye de. Pardon da bu kadar yıl hayatına birini alma diye büyütüp sonra bir anda tekte ilişki profesyoneli kesilmeni bekliyorlar bu da çok saçma
+1 yılİnanmak istiyorum ama çok zorlanıyorum böyle bi kız gerçekten varsa bu muhteşem bi haber bulunmaz hint kumaşı gerçektende bu üzülecek bi durum değil gurur duyulması gereken bi durum nesli tükenmiştir sanıyordum..
027 Yorumla- +1 yıl
Benimde hayatimda bir erkek oldu o da ilk defa yani o da ayrilmak istedi cunku baska guzel kizlar vardi ben o kadar cekici gelmedim sonra erkekler iste boyle dedim
- +1 yıl
@simgee_yuuna şu sevgili takıntısını bıraksanız çok rahat edeceksiniz boşverin yaa olmayıversin
- +1 yıl
Ben takintili degilim ki olmasinida istemiyorum zaten
- +1 yıl
Ama sonrada gelip bana kiz kurusu diyede laf etme hakkiniz yok
- +1 yıl
@simgee_yuuna kız kurusu güzelmiş 😁🤣çoğu kız sanki hayatın olmazsa olmazı gibi bakıyorlar sevgili konusuna evlenmeden herşeyin tadına varıyorlar ondan sonra mutsuzum kocamdan bıktım falan muhabbetleri falan başlıyor
- +1 yıl
Beni tanimiyorsun ben öyle değilim
- +1 yıl
Sevgilikten daha önemli mevuzalar var hayatimda hatta sevgilim olmazsa bile olur
- +1 yıl
@simgee_yuuna hayatta daha önemli mevzuların olduğu kesin zaten onlara vakit ve enerjini harcamak daha gerekli..
- +1 yıl
Aynen öyle yapiyorum
- +1 yıl
Erkekler zaman kaybi sanki
- +1 yıl
@simgee_yuuna kızlar kesinlikle boşşş yani pisikolojileri arapsaçı gibi ne uğraşcan yaa langırt oynasa daha iyi 😁🤣
- +1 yıl
Ben o sandigin kizlar gibi degilim
- +1 yıl
@simgee_yuuna çok iyi ve mükemmel kız olabilirsin bilmiyorum yorgunum artık gerçekten de
- +1 yıl
@simgee_yuuna dediğin gibiyse harikasın gerçektende
- +1 yıl
Öyleyim hatta tanidikca anlarsin zaten
- +1 yıl
@simgee_yuuna sonrada canlı canlı derisini yüzmeye bsşlarsın dimi😊
- +1 yıl
Ben gaddar degilim
- +1 yıl
@simgee_yuuna dönüşebilirsin insan sürekli iyi ya da kötü değişim halindedirler farkında olmadan gıdım gıdım
- +1 yıl
Ben hayatim boyunca iyi olmaya calisiyorum ama karsiligini alamiyorum cogu kotu davraniyorlar safligimdan yararlaniyor
- +1 yıl
Belkide sen bana zarar vereceksin bilemeyiz
- +1 yıl
@simgee_yuuna benmi yok artık Allah korusun
- +1 yıl
@simgee_yuuna neden zarar vereyim ki
- +1 yıl
Bilemeyiz ben kotuyle iyiyi ayirt etmekte zorlaniyorum cunku herkesi kendim gibi saniyorum
- +1 yıl
@simgee_yuuna benim özelliğimi çalman hiç hoş olmadı
- +1 yıl
Sen benden çaldin bence :)
- +1 yıl
@simgee_yuuna galiba dediğin gibi
- +1 yıl
@simgee_yuuna seni tanımak isterim gerçektende
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 26yas düzgün düşünüp doğru tercihleri yapman için iyi yaş geç kalmadin işte canlanman için tam yaşin
10 Yorumla
+1 yılDaha var canım 27 ya da 28 yasinda bulursunn hayırlısı olsun
10 Yorumlaİnan yanlız değilsin gönlünü hoş tut en önemlisi kendimize yatırım yapmaktır
10 Yorumla
+1 yılBen 32 normalde olmadı. Sadece aklımda kısının olmasını dilerdim. Bulursun bence merak etme
10 Yorumla
+1 yılyaparsın gülüm yaparsın neler gelir neler gider daha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAzıcık çaba ve gayretle belki olabilir bilemezsin
10 Yorumla
+1 yılhaklısın valla bizden geçti artık sadece olursa görücü usulü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben 28 yaşında bulmuştum daha zamanın var ya...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır geçmedi olur inşallah
Bazen bende senin gibi düşünüyorum ben de 29 olacağım bu yıl hayatıma girenler oldu. Ama uzun zamandır kimse yok10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var aşk bu ne zaman ne olacağı belli olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlı başlı insanlar evleniyor. Hatta bazıları hızını alamayıp biri evde dururken 2. ye kaçıyorlar. Onlardan bile geçmemişken senden niye geçsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel olduğunu iddia eden insanlar bile 30 40 yaşında evleniyor. Daha yaşın genç. Fiziki veya sağlık problemlerine atfetme bunu
21 Yorumla
Soran+1 yılKendime güvenmeyince sağlık fiziki sorunlar maddi sıkıntılar vs bunlar hah sebepler de hazırdı. üniversiteye geçtim ben güzelmişim ya farkettim, yakın bir erkek arkadaşım da sınıftaki en güzel 3 kızdan birisin demişti ama sadece güzellik yetmiyor tabi
+1 yılHiç bir sey için hiçbir zaman geç değildir. Siz sadece bakımlı olun ve kendinizi sevin ve hayata atılın yeter.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsenden geçmedi bence hatta tam namzet adaysın bence.
10 Yorumla Yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Vakti gelecektir. Bunca zaman uzak durursun. Bire kere tutulursun hayat eşin olur. Hayırlısı
00 YorumlaHepsini tek tek okudum. Katıldığım yerler var, hiç katılmadığım yerler var. Aslen nereli olduğunu merak ettim, Doğudanım demişsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Yani artık sevgili bulmak kolay da seni anlayacak uyumlu birini bulmak zor. Ayrıca artık yaşın gelmiş biraz çaba göstermelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇağımızın sorunu bu anladığım kadarıyla onun için sabır demekten başka elimden bir şey gelmiyor gelse kendi başıma süreceğim çünkü
10 YorumlaGönül işinin yaşı olmaz, demekki daha yüreğinin kapılarının kilidini açacak biri ile karşılaşmadın. Bi anda karsına çıkar 360 volt elektriği yemiş gibi yüreğin atmaya başlar.
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat