AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Sevgilisi varken başkalarına güzel gözükmeye çalışan birisine kim neden güvenmeli ki?
Knk ben seni engellemiştim ama KS senin sorunu bana yolluyor özelden bu nasıl bir iş?
İlerii seviye güvensizlik olur ama Hafif kıskançlık iyi
Kesinlikle sevgiden, sevmediğim birini asla kıskanmam
Kıskanmak sünnettir bi kere eşini kıskanmamak günahtır
Güvensizliklikten değil de çevredeki insanlara güvenememe
Kendin cevabı verdin kıskançlık güvensizlikten doğar yeni nesil dahada beter
Dozunda sevgiden aşırısı güvensizlikten ya da özgüven eksikliğinden bence
Aşırı sevgiden kıskançlık olur ancak her şeyin dozunda olması gerekir.
Kıskançlık birazda güvensizlikten kaynaklıdır,
Sevgiden doğar tabikide siz yolda geçen sıradan birine karışıp tartışır mısınız tabiki de hayır..
Güvensizlikten kıskançlık olmaz kısıtlama olur.
Kıskançlık sevgidendir.
Sevdigi insanı kıskanır insan. Evet aşırısı olursa özgüvensizlikten.
Sevgiden olursa dengeli olur güvensizlikten olursa tadı kaçar
Dozunda olmalı fazlası zarar ve tehlikelidir bence seven her insan kıskanır ama dozunda olmalı bu
İster linçleyin ister iyi yaklaşın ama ben kıskanırım noktaa:)
Sevgilim olmadığı ve olmayacağı için bilmiyorum boyum kısa 179 kilo 110 tip at hırsızı zaten
Sevgiden bence çünkü sevdiğin insana insan hayranlık duyar ve ona herkes senin ona baktığın gibi bakar düşüncesi oluşur bu yüzden kıskanabilirsin önemli olan belli etmemek çünkü kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar…
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Kıskançlık sevgiden gelir sevmediğin birini neden kıskanasın ki ve güven problemi olursa güvensizlik olur kıskanmak değil ikisi bir arada olursa kıskançlık krizine döner tabi kişinin hareketlerine bağlı güvenmediğin kişi ile birliktelik olmaz
Güven iki aşamalıdır saygı duyarsın güvenirsin karakteri bozuktur bırakıp gidemezsin çünki döneklik yakışmaz bana dersin sonunda üzülürsün yünede şüphe ike güvenmeye devam edersin sonunda sen haksız çıkarsın kural değişmez
Bazen kıskançlık bazen ilgisizlik dozunu ayarlamak lazim
Aşırı baskın sevmekten
nedeni belli ama şimdikilerin hemsi kıskanılmayı ö*dürülmek olarak görüyor ama herkes aynı değil doğru kişiyi bulmak önemli zor olsa bile mesela bende kıskanılmayı severim ve kıskanırım da
Sevgiden doğar çünkü güvensizlik olursa zaten kıskançlık değil o artık farklı bir boyuta taşınır. Güvenmediği insanı sevmezsin ve sevmediğin insanı kıskanmazsın bu yüzden kesinlikle sevgiden doğar.
İnsan sevdigini kıskanır bundan normal bişey yok, ama bunu gösterdiği doza göre sorunun cevabı değişir kendine ve sevgilisine güvenen çatlasada fazla göstermez yani sağlıklı bir iliski icin
Benimki 130 takipçili hesabındaki erkek kankeytolarimi cik dedi cikmadim engeli yedim.. neyse her seyin dozu olmali
Aşırı kıskanç bir insanım yapı olarak sevmesem umrumda olmaz geç yazsa bile aklıma kötü kötü şeyler gelir some akrep burcu problems
Bence güvensizlikten...
ikiside olabilir. tatli kiskanclik güzeldir. seni sevdigni hissediyorsu. fakat herseyden kiskanan zorluk cekebilir.
Ağa kıskanırsın tamam da bir yerden sonra abartman her şeyi bok etmene sebep olur ve o sevgiden kaynaklı olan bir durum bir anda, güvensizliğe döner.
Seven insan kıskanır tabi kıskanmıyosa bi problem vardır kıskançlığında bi ölçüsü olması lazım tabi fazlası yorar zarar verir ilişkiye
Sevgi güvensizlik bambaşka bir konu sevgidendir çünkü senev sevdiğini paylaşmak istemez hiç kimseyle hemde
bir sınırı var bence, bir yere kadar sevgiden ama aşırı kıskançlık güvensizlikten ve kendini sevmemekten kaynaklanır.
👍🏼👍🏼
Çok basit cevap: seviyosa kıskanır, sevmiyorsa umrunda olmaz 😉😉 kıskaNçlık güzel duygu değerini bilene...
Kıskanırım ama güvenmediğimden değil gerçekten sevdiğimden.
Güvenmedigim biriyle de ilişkimi sürdürmem bitiririm..
Sevgi bence ben sevmediğim birisini niye kıskanayim ki, sevmedigim birisi napıyosa yapsın umrumda olmaz
Partnerinnyatakta çok azgınnolmasının etkisi olur mu acaba. Beni bırakıp başkasına da gider düşüncesi
Sen ne yaşıyon abi
En son söylenecek sözü en başta söyledim sanırım
Bu kişinin kendi özgüvensizliği kıskançlıkla alakası yok
Hayor her şey özgüvensizliğe bağlı değil kıskançlıkta. Partnerin düşünceleri ve tavırları çok önemli rol oynar. Sen dilediğinnkadar özgüvenlimol ve kıskanmıyorum de ama partnerin senşnnbunözgüvenini yıkacak hareketler yaparsa baikalarıyla o durumda kıskançlık krizinnnormalden daha fazla olur.
Seven kıskanır ya kıskanmalı. d
Ayarında ise sevgiden abartı ise guvensizlik
"kendine" güvensizlikten
Kıskançlığında türleri vardır ve çok basit anlaşılabilir
Bence doğal bişey. Hiç kıskanılmayınca huzursuz oluyor insan.
dozuna göre değişir ota boka karışıyorsa güvensizliktir
ben sevgiden kıskanırım güvensizlik varsa da bunu açıkça söylerim olmuyorsa da bitiririm ilişkiyi
Abi ben çok aşırı kıskanç biriyim bunun tarifi yok insan sevmediği birini kıskanmaz bence arkadaşlar
Güvensizlikten gerçekten seven biri kıskanmaz.
Kimi sevgiden kimi güvensizlikten kişide ozguvensiz oluşundan
Seven kıskanır. . .
Güvensizlik ayrı bir şeydir kuruntu ya girer o. . .
Dozunda kıskançlık güzeldir sevgiyi gösterir fazlası zarar
Aşırı kıskanç biriyim ve kim ne derse desin güvensizlikten oluyor
Bence bi seviyeye kadar sevgiden sonrası güvensizlikten. Fazlası zarar
İnsan sevdiğinin saçının teline değen rüzgardan bile kıskanır:)
Eger cok kiskaniyorsa bu guvensizliktir bana göre ama yerine goreyse sevgiden. E mağara adami olmaya gerek yok degil mi
İkisinden de doğar
Bu kaçamak bi cevap oldu dkdmdkdmd
Yooo tecrübe ile dedim 😃 herkesin cevabı farklı ama kıskanmamak mantıklı gerek yok yani ya da %10 olacak şekilde. Bende kıskanmayı sevmem.
Sevgi. Güvenmiyorsam ilişki biter.
Kıskanırım da şeyini çıkarmam
Her şeyin fazlası zarar ve uçuruma sürükler.
Kıskançlık huyum yoktur
Sevgiden doğar güvensizlik ile alakası yok.
İnsan sevmediğini niye koskansın