Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sık gelen sorumuz 😀
Sorunun cevabı sevgiden gelen kıskançlıkta var, güvensizlikten gelen kıskançlıkta var...
Tabi eksik özgüven eksikliğide var.. kendini yetersiz görmede var. Hastalık, takıntı, bu durumdan zevk almada var.
Arkadaşlar kıskanmayan insan sevmiyor demeniz o kadar cahilce ve bilinçsizceki... belkide hayatınızdaki en doğru kişiyi kaçırmanıza kendiniz sebep oluyorsunuz...- kıskançlık=hastalık
O baktı, şu baktı, şunla konuştu, bunlar olacak şeyler (bu durum kısmen sevginizden gibi ama içten içe bu duruma alışmış bir öğrenilmiş durum yaşamışsınızdır)
Diğer takıntılı durumlar bir süre veya başlarda size güzel geliyor olabilir ama sonrasında ilişkinizden soğumanıza ve hastalık bir ilişki yaşamınıza sebep olacaktır...
kıskançlık (normal kişilerde)
Bir tarafın diğer tarafı şüpheye düşürdüğü zamanlarda ortaya çıkmaya başlar... aslında buda kıskançlık değil şüphecilik ve takıntıya sebep olacaktır... ve genelde insanların verdiği sözleri tutmamaları, söyledikleriyle davranışları arasındaki tutarsız davranışlar bunlara sebep olmakta...
Onlarca örnek verilebilir bunlara.
İsterseniz sorabilirsiniz kafanızda örnek varsa...
Zaten güven yoksa bu sizden kaynaklanmıyor merak etmeyin karşı taraf sürekli sizi şüpheye düşürüp paranoya yaptıracak dereceye getiriyor olabilir bu onun ruh hastası olduğunu gösterir sizinde dengenizi kaçırır...
farklı durumlarda var
Mesela kıyafet takıntısı bazı insanlarda teşhircilik var bu durumdan hoşlanıyorlar ama siz zaten bu durumu bildiğiniz halde sonradan bu durumdan rahatsız olmamalısınız çünkü biliyordunuz onun öyle giyindiğini ilerde değişir düşüncesiyle düzelir düşüncesiyle hareket ettiyseniz o zaman suçlu sizsiniz.
Ve evet çok ince detaylar var ama çok ince bunlar oda zaman zaman
Ama yinede bu durumu karşınızdaki size yapıyor... istemediğiniz bir duruma devam etmesi damaranıza basması sizin kıskanmanızı sağlayacak... ama bu durum siz seviyorsunuz diye olmuyor aslında sizi şüpheye soktuğu için oluyor...
tabi buda zamanla kıskançlık boyutunun değişmesine sebep oluyor... ne insanların sizi kıskandıracak duruma getirin ne de siz onları kıskanacak boyutu gelin
Konuşun rahatsız olduğunuz durumları belirtin zaten olmuyorsa ilişkiyi zora sokmadan ayrılın
Ne siz üzülün ne de karşınızdakini üzün00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKıskançlık, temelde güvensizlik duygusu ile ilgilidir. Bir kişi, kendisine olan güvensizliği nedeniyle, partnerinin başka bir kişiye ilgi göstermesi veya zaman geçirmesi gibi durumlar karşısında kıskançlık hissedebilir. Bu nedenle, kıskançlık, bir ilişkideki güvensizlik duygusunun bir yansımasıdır.
Gerçek sevgi, güvene dayanır ve birbirine saygı gösteren, dürüst ve açık iletişim kuran, birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarına saygı gösteren bir ilişkiyi içerir. Bu nedenle, bir ilişkideki kıskançlık, güvensizlikten kaynaklandığında, sevgiye zarar verebilir ve ilişkiyi zedeleyebilir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılGüvensizlik, kendine güvensizlik falan
11 Yorumla
+1 yılSevgiden başlar , güvensizlikle devam eder. Kısa ve net 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiği insanı hele ki bu devirde kıskanmayanın sevgisinden şüphe ederim. Bunun güvenle uzaktan yakından alakası yok. Sevgilisi var mı yok mu farketmeksizin yürüyen insanlar var, ne yapacağız geniş geniş oturup “ben sevgilime güveniyorum, kıskanmam” mı diyeceğiz? Sana ait şeyleri paylaşmak istemezsin, doğal olarak kıskanırsın. Seni gördüğünü görmesinler diye, senin duyduğunu duymasınlar, senin onda bildiklerini kimse bilmesin diye. Sevgilin senden başkasını görmüyordur ama karşısındaki insan kötü niyetli olmaya görsün, hoşlanır ve ayırmaya kadar gider.
92 Yorumla- +1 yıl
😌🙏
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Soruyu geçen sormuştum cevapların yarısı güvensizlikten yarısı da sevmekten şeklinde gelmişti. Bana göre eğer takıntı boyutunda bir kıskançlığı varsa kişinin bu ne sevgiden ne güvensizlikten olur. Bence kişi başlı başına şizofrendir. Ama bunu abartmadan yapan birisi sevgiden yapar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiden olur insan eşini paylaşmaya açık bir varlık değildir açık ilişki insanlarının ben kesinlikle aşk olarak bağlandığını düşünmüyorum. Özgüven çok ayrı bir şey
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmak ile güvensizliğin hiç bir ortak yanı yoktur.. İnsan sevdiği insanı duygusal anlamda her şeyden sakınabilir ki bu çok doğaldır.. Lakin güvensizlik bambaşka bir boyuttur ve işin içine sorgulamakta girer..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılDozunda kıskançlık sevgiden, ota b*ka kıskançlık yapan biri güvensizlikten kıskanır.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılikisinden de doğuyor da abartmamak gerek
00 Yorumla İlişkide kıskançlık sevgiden olduğu gibi, güvensizlikten de doğabilir. Yani kıskançlığın iyisi ve kötüsü vardır. İyi de olsa dengeli olmak zorundadır, yoksa sevgilinize ilişkiyi zehir edersiniz. Güvensizlikten doğan kıskançlık da farklı durumlardan olabilir. Örneğin, sevgilinizin davranışları güveninizi sarsacak şekildedir, bu yüzden kıskançlığınızı aşırı kışkırtabilir. Ya da karakteriniz olarak genelde güvenemeyen birisinizdir, bu yüzden kıskançlığınızla sevgilinize hayatı zehir edersiniz. Bu durumda psikolojik destek almanızın size ve sevdiklerinize çok büyük faydası olacaktır. Dozunu kaçırmadan kıskanın 😊
00 Yorumla
+1 yılAşırı ruh hastası gibi kıskanmak var bir de dozunda kıskanmak var.
Gittiği yerden görüntülü aramasını istemek mesela manyaklık. Bu güvensizlikten kaynaklanır.
Ama işyerindeki beylerle tanışmak istemek güvensizlik değildir. Bu kızın sevgilisi var ona göre yaklaşın demektir. Bu sevgidendir.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkide kıskançlık, hem sevgiden hem de güvensizlikten doğabilir. İlişkilerde kıskançlık, bazen doğal bir duygudur ve sevginin bir göstergesi olarak düşünülebilir. Ancak, aşırı kıskançlık, güvensizlikten kaynaklanabilir ve ilişkiyi olumsuz etkileyebilir.
Kıskançlık, diğer partnerin dikkatini başka kişilere vermesi, geçmişteki ilişkileri veya geçmişteki davranışları nedeniyle ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, aşırı kıskançlık, kişinin kendine olan güven eksikliği veya geçmişteki olumsuz deneyimlerden kaynaklanabilir. Bu durumda, kişi kendisine olan güvensizliği nedeniyle partnerine güvenemeyebilir ve bu da kıskançlık duygusunu tetikleyebilir.
Özetle, ilişkide kıskançlık, hem sevgiden hem de güvensizlikten doğabilir. Ancak, aşırı kıskançlık ilişkiye zarar verebilir ve bu nedenle çiftler arasında açık ve dürüst bir iletişim kurulması, güven oluşturulması ve sağlıklı bir ilişki için çalışılması önemlidir.00 Yorumla
+1 yılToplumda aşırı sevilme olarak tanımlanan kıskançlık, sağlıksız ve normal olmayan bir duygudur.
Dolayısıyla sevginin bir göstergesi değildir. Kişide sağlıksız bir muhakeme yapısının varlığına, bazen de karşısındaki kişiye duyulan güvensizliğe işarettir.
28 Yorumla- +1 yıl
merhaba İlginizi çekermi bilmiyorum:dünyada eşini kıskanmayan tek varlık hayvan domuzdur oda lanetlenmiştir.
- +1 yıl
Sadece sevdiğimi kıskanırım, sevmediğim için ne kıskanır ne düşünür nede kolumu kıpırdatırım, eğer sevmediğin kişiyi kıskanıyorsan o kötülük ve karakter bozukluğudur.
- +1 yıl
Kadin kiskanirsa ofkelenir kirar doker. Kavga eder bagirir. Korumak ister elinden bisey gelmeyince daha da sinir olur. Karsi daki kizin gozunu korkutmk ister herseyi yapar. Bu yüzden kıskanmayı sevmiyorum. Kb
- +1 yıl
Ben kıskanmayıda kıskanılmayıda çok severim, dediğiniz bi durumu yaşasam kırıp döktüğünde ona sımsıkı sarılırım çünkü sevgi aşk herşeyin üstesinden gelir, ve kıskanılıyorsam o kişiyi daha çok sever kıskanmaması için elimden gelen herşeyi yaparım ki herkes öyle yapmalı, haksızmıyım?
- +1 yıl
Haklısın canım
- +1 yıl
Sen haklısın demek olayı bitiriyor keşke karşı çıksaydında bu konuyu masaya yatırsaydık 😂😂
- +1 yıl
Gerek yok bence
- +1 yıl
Öyle diyosan öyledir ☺️
+1 yılAzı sevgiden aşırısı güvensizlikten doğar kimileri sevgilisi arkadaşları'ile gece dışarıya çıksa bunu bir devlet meselesi haline getirir şimdi bu aşırı tepki'nin nedeni sevgi mi? kimse bunun sebebi'nin sevgi olduğunu savunamaz. ister kız olsun ister erkek aşırı kısıtlama'nın nedeni güvensizliktir.
00 YorumlaDozunda olan kıskançlık normal zaten kıskanmayan da sevmiyordur insan eşini bir nebze de olsa kıskanır. sakinir. Fazla açık olmak kıskanıyorum demek benim için sevmiyordur demek gibi biry durum.. fazlaca kıskançlık her konuda bir şeyler arama güvensizliktir kıskançlık değil
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık bence çeşit çeşittir yani yerine göre kıskançlık tarzına bağlı yani sevende kıskanır ne bileyim ben sevdiğim adami Instagram'da ki takip ettiği kızlardan bile kıskanıyorum sevdiğime güveniyorum ama ona bir tek ben öyle davranabilirin diğer kızların sakız gibi hatsiz terbiyesizce yürümesi hoşuma gitmez 🥺
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüvensizliktendir.
dakka başı nerede olduğunu sormak, ona niye öyle güldün? demek, o adam sana niye baktı? demenin sevgiyle uzaktan yakından alakası yoktur. Kişi kendine ve yanındakine güveniyorsa bunları sorun etmez. Ediliyorsa bence ruhsal bir problem vardır. Niye yan baktın yüzüne kavga edilen ülkedeyiz.
00 Yorumla Sevgiden tabii ki. İnsan güvenmediğiyle beraber olmaz, sevmediği birini de niye kıskansın zaten.
31 Yorumla
+1 yılGüvensizlikten. Sevgiden diyenlerin çoğu güvenmediğini kabul edemiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Bi tık banada böyle geliyo ama diğer taraftanda bakınca onunda bi kendince mantığı var çözemedim🤷🏻♂️
- +1 yıl
Ben güvenmediğimi kıskanıyorum şahsen
+1 yılSevdiğinden kıskanır insan, başkalarıyla paylaşmak istemediğinden. Tahammül edemez ancak kıskançlığın bir dozajı olmalı.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven kız kıskanır ama erkekler aldatıyor ve artık erkek sevmeme kararı aldım ne kadar güzel olursanız olun erkekler hayat kadını seviyor o tarzı kızları çirkin kızları benden artık erkekleri sevmeyin bıraktım not bırakıyorum eğer bir kız kaniyorsa demeki bir haltlar Dönüyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla ben her ikisinide yaşıyorum, bazen sevgimden kıskanıyorum, bazen güveniniz kaybediyorum, kıskanıyorum, kimse azıcık düşünceli olup yazıktır yapmayayım üzmeyeyim demez , kalbimi kira kira gider , artık zevk aldığını düşünüyorum 🤨
10 YorumlaKıskançlıkla güvensizliğin arasında ince bir çizgi vardır. Örnek İnsta şifreyi almak kıskançlıq deyildir. Ama sana biri bir şey derse onu kıskanmak kıskançlıktır. Dışarda erkeğe sana bakıyomu diye bakmak kıskançlıktır, ama sana sen bakıyomusuz diye bakmak güvensizlik :)
20 Yorumla
+1 yılkıskançlığın güvensizlikle alakası yok bence ben seviyorsam kıskanırım ancak
20 YorumlaKiskanmanin eksilerine odaklanmak yerine artilarina odaklanmak lazım. Artılarının sevgiye ve kaybetmek korkusuna dayanır bence.
Kiskanmamanin hiç bir olumlu artisi yoktur. 2 tarafta rahat bir ilişki yaşar ama kedini değersiz hissedersin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBen kıskanırım sevdiğimi ama asla kısıtlamam, giyimini falan kıskanırım fazla açık olmadığı sürece istediğini giyer. Başka erkeklerle arkadaş knk olabilir tabiki ama onları tahrik edicek şekilde açık giyinemez.
00 Yorumla
+1 yılGüven duygusunun biraz sarsilmasindan da doğabilir yani sevilen kişi gözü dışarda gibi davranirsa, sadakat güvenini veremezse seven kişinin paranoyak olmasina yol açar.
Güven duygusu birkez bir ilişkide kaybedilerse sonrası hep şüphedir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. normal kıskançlık sevgiden ama aşırıya kaçıp kısıtlamaya hayatını mahvetmeye çalışıyorsa güvensizlikten olur hem karşıdakine hem de kendine güvensizlikten
10 YorumlaBence ikisi de değil… sevgi güven dostluk bağlanma sempatik gibi duygular yaratır… fakat güvensizlik ise kendini yeterli görmeme, sevdiğin kişi için çok fazla ilgilenmemek vs… bu ikisi de kıskançlığa yol açmaz ama özgüvensizlik eksikliği gibi kişi üzerinde geçmişte yaşanan travmatik olaylardan dolayı kıskançlık ortaya çıkabilir…..
10 YorumlaSevgiden geliyor. Hiç kıskanmayan kişi bana soğuk geliyor buzdolabı gibi. Tamam güvenirsin o ayrı ancak birazda olsa kıskanmalı. Aşırı olmadan suçlamadan tatlı kıskançlıklar güzeldir.
10 Yorumla
+1 yılSevgiden bence ben kıskancım ama güvenmediğimden değil. zaten güvenmesem hayatımda olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevgilimi çok kıskanıyorum ama çok da güveniyorum seven kıskanır dostum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan kıskanır ben de kıskanç birisiyim
10 Yorumla Kişiye göre değişir ama güven vermeyen bı insanlada olma boş ver canını sıkmak tan başka bisiy yapmazsın yıpratır insanı
12 Yorumlagüvensizlik bence. Ben partnerime güveniyorsam neden kiskanayim ki
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir, yapı meselesi tamamen. Kıskanmak bana göre çok normal mesela özellikle akrep burcu biri olarak söylüyorum ki ister istemez bazen kuzenlerinide kıskanıyorum. Bazi arkadaşlarım var hiçbir şekilde kıskanmiyorlar yaparsa kendisi bilir ben yoluma bakarım kafasindalar. Dediğim gibi tamamen yapı meselesi.
00 YorumlaÇok hafif kıskançlıklar sevgidendir. Kısıtlayıcı olmayan kıskançlıklar ama bu kıskançlık ilerledikçe ne sevgidendir ne de karşındakine güvensizlikten. Kişinin kendi özgüvensizliğidir. Sıkarak baskılayarak sizi tutmaya çalışırlar. Aldatacak olana ne yaparsanız yapın olmaz. Gereksiz kıskançlığın bir anlamı yok bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüvensizlikle alakası yok. Kadın dediğin hep dikkat çeker. Sevgilisi kadınını kıskanmıyorsa yeteri kadar sevmiyordur. Seven deli gibi kıskanır. Bu erkek içinde geçerli.
00 Yorumla Kesinlikle güvensizlikten hatta karşındakine de değil kendine olan güvensizliğinden. Ergenlik aşklarını demiyorum tabiki ama iki yetişkin insan kendinin ve karşısındakinin sınırlarını tabiki bilir ve bunlara gerekli özeni gösterebilme. Gel gör ki çoğu zaman böyle olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılkesin olarak sevgiden doğan bişeydir güvensizlikten kıskançlık doğan bi insan görmedim şu an tam olarak eğer sevgilinizi pazarlamıyorsanız zaten onun sizin için ne kadar özel ve değerli olduğunu siz biliyorsunuz
örnek verecek olursak: sevgilisini kimselerle konuşturmayan bi insan düşünürseniz onu başka kızlarla/erkeklerle görmek sizi yeterince kıskandıracaktır ki buda sahiplenmek demek çok sayıda insanın gösterdiği çok özel bi davranış gibi görüyorum bunu.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgiden doğar. Ama bu tatlı tatlı kıskançlıklar olmalı. Dozu önemli. Kısıtlamak ile karıştırılmamalı. İnsan sevdiğini kıskanır , gözünden sakınır. Kıskanılmak güzeldir ama abartılmadigi sürece.
00 Yorumla
+1 yılAbi seven insan elbette kıskanır. Ama güzel kıskanır, sevgisi kadar güzeldir kıskanmasıda ama bi ölçüsü vardır yani. Günümüz kızları ve erkekleri bu konuyu ayırt edemiyor. Arkadaşlar siz kıskanmıyorsunuz, siz kısıtlıyorsunuz sonra da adını çevreye güvenmiyorum koyuyorsunuz. Biraz kendinize gelin ya
00 Yorumla
+1 yılBen kıskanmam, soğurum. Mesela görüşmesini istemediğim bir arkadaşı var diyelim, belli ki iyi biri değil. Ona bunu belli ettiğimde o bunu normal karşılayıp devam ederse, o ilişki benim için biter.
00 Yorumla
+1 yılDoğrusunu söylemek gerekirse hem sevgiden hemde güvensizlikten olur. İnsan sevdiğini başka gözlerden sakınır. Kimsenin görmesini istemez bunun için yapar. Diğer taraftan güvensizlik olayında ise insanlar karşı taraf güven duymadığı için onun da yapabileceğini düşündüğü için kısıtlama yaparak buna kıskançlık diyenlerde var. Yani bence kıskançlık hem sevgiden hemde güvensizlikten doğar
00 Yorumla
+1 yılGüvensizlikten doğduğunu asla düşünmüyorum, değer verdiğin birini sakınırsın sadece ve kıskanırsında. Aşırı uç kıskançlıklardan bahsetmiyorum, dozunda olanından...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Tatlı tatlı kısıtlamadan engellemeden kıskanmak olabilir bu sevgiden olur ama kısıtlayıp karışırsan veya kontrol etmeye çalışırsan bu güvensizliktir.
00 Yorumla
+1 yılÇok seversen kıskanırsın.
Güvensizlikte var tabi ama kaybetme korkunuzu bir yenin. Baskı zararı getirir. Mesela artık sessizleri oynamak güzeli. Sen üste gittikce kaybediyorsun. :)00 YorumlaŞöyle düşünelim bir kız ona beğenerek süzerek bakıyor e ben kıskanırım sinirlenirim ne bakıyorsun yani e bu güvensizlik drğil ki sadık değilse güvensiz ise işim olmaz sevgilim de olmazdı
00 Yorumla
+1 yılSevgiden Bebeyim
Kıskançlık Benim İçin Çok Önenli
Bi Kadın Veya Erkek Seni Kıskanmıyorsa
Sevmiyor Demek00 Yorumla
+1 yılSahiplenme duygusu sanırım biraz. Dozundaysa sorun yok. Dozunda değilse orada bir psikolojik vaka var demektir.
00 YorumlaDozunda olursa sevgi, takıntı boyutunda olursa aşırı güvensizlik ve karşı taraftan daha çok kendine güvensizliktir.
00 YorumlaDozunda olursa sevgiden tabi ki. Ama artık psikopat derecesinde kıskançlık oluyorsa ya güvensizlikten ya da psikolojik sorunlardan ileri gelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. ilişki de kıskançlık sevgidendir, çünkü seven kıskanır. ama aşırı kıskançlık varsa bu hastalığa yol açar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bi insanın en özeli sevdiği insandır ve onu asla hickimse ile paylaşmak istemez , sevdiğim insan başkasıyla niye el ele olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeven sevdiğini kıskanıp başkalarıyla paylaşmak istemez. Eğer öncesinde bir güven kırma durumu yaşanmadıysa bu sevgidendir
00 Yorumla
+1 yılİkisinden de doğabilir ama, bu kıskançlık meselesini böyle kalıplara sokmaya gerek yok insan kör kötük aşık olfuğu kişiyi kıskanır ulan, vessalam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Aşırı kıskançlık güvensizliktendir diye düşünüyorum ama tabiki küçük ufak tefek tatlı kıskançlıklar sevgidendir:)
00 YorumlaKıskançlık sevgi, değer ve sahiplenildiğinin bir göstergesidir ama hastalık derecesinde kıskançlık güven probleminden başka bir şey değil.
00 YorumlaAslında ikisi de oluyor bazı insanlar çok kıskanç ve paylaşmayı sevmiyor bazıları güvenmiyor o yüzden değişir o yüzden
00 YorumlaKıskançlık sevgidendir. Ben sevince alıp saklayasım geliyor bi ben göreyim bi ben seveyim 🤭. Buna sevgisizlik diyeni anlamam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Fazla sevgiden de olur güvenmiyorda fazla sıkarsan da gideceği varsa gider serbest bırakırsanda orta yolu bulcan
00 Yorumla
+1 yılKıskançlığın ana nedeni, kıskanan kişinin özgüven eksikliği ya da partnerini mal edinme duygusunu sevgi zannetmesidir.
00 YorumlaBence sevgi paylaşmak istemiyor 🙃
Sevdiğim kişiyi kıskanırım onun dışında kıskanç değilim 🙂10 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar