23 yaşında genç bir kadınım küçük yaşlarda babamı kaybettim. 19 yaşında da annemi daha kötüleri olduğunu biliyorum. Ama artık çok yalnız hissediyorum. Kardeşlerim beni anlamıyor ki bende artık anlatmıyorum. Kız arkadaşlarım hiç içten değil. Erkekler deseniz gerçekten arkadaş olarak sevip yanımda olabilenini daha tanımadım. İyi bir okul okudum, aslında iyi de bir mesleğimde var ama iş yerinde gördüğüm mobbing bu durumları daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor. Yıllarca güçlü olmak için çalıştım. Ama bugün oldukça savunmasızım. Beni mutsuz eden durumlardan uzaklaşamıyorum. Bir gün normal bir hayatım olacağına inancım çok azaldı. Bu durumdan çıkmanın bir yolu var mıdır? Ciddi tavsileriniz nelerdir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Normal bir hatat dediğin nedir ki? Herkesin kendince anormal hayatı var
Mobing için kafana takmamanı öneririm. Yalnızlığa gelince kalabalıklarda herkes yapayalnız
Normal hayattan kastım monoton sakin sadece akan bir süreliğine de olsa hayatta ki ufak dertlerden arınmış bir hayat.
Teşekkür ederim yorumun için.
Zamanla onlar da olur. Sen sabret, kafanıda çok takma. Taktıkça işler daha içinden çıkılamaz hal alır
Umarım bunu başarabilirim
Başarırsın. Evlenmeyi hiç düşünmedin mi
Uzun bir ilişkim vardı üniversitedeyken 3 yıl olmuştu aslında mezun olduktan bir kaç yıl sonra evlenebileceğimizi düşünüyordum. Ama yaklaşık bir yıl önce trajikomik bir ayrılık yaşadık. Belki de pek umutlu değilimdir artık.
Umudunu kaybedecek ne var. Daha kaç yaşındasın. Birisi çıkar karşına evlenir olur biter. Ha hayatta ise illaki birtakım engeller yokuşşar, mücadale etmen gerekn şeyler olacak. Bunları görmezden gelip tozpembe hayat beklemek ve bir olumsuzluk karşısında psikolojinin bozulmaması gerekir. Öncelikle jer zaman hayat günlük güneşlik olmayacak bunun bilincinde ol. Geriside gelir heralde. Nasip kısmet
Teşekkür ederim bunun bilincindeyim, ama hayat bu ara gerçekten yordu. Biri çıkar ve evlenirsin kadar kolay gelmiyor bana durum. Ama umarım dediğin kadar kolay olur.
Orası nasip. Belkide zor olur ama umutsuzluğa düşecek kadar zor bir durumda değilsin.
Hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim. Umarım hayırlısı olur.
Ya kanka kötülerle dost olmayı bırak bi tane iyi yakalarsam orada diğer iyileride yakaalarsın
İyiyi nasıl bulucaz peki
Hayatı naısl yaşıyorsun
Bu aralar oldukça basit iş ev arada dışarı çıktığım insanlar falan. Kedim var onunla vakit geçirmeyi tercih ediyorum genelde. Hayatımın sorunlarıyla uğraşıyorum sıklıkla
Yavas yasiyorsun anladim neden denk gelmemis peki normalde denk gelmesi laizm
Bence çok az iyi kaldı artık bu yüzden denk gelmiyor
Yakın arkadaşlarım var ama bir çoğu sadece boş muhabbet yapabildiğim insanlar.
Boyle duyorsunuz benim cevremde cok ama hepsi bekar insanlar askta iyileri sevmiyor
İyiler için acımasız bir duygu
Kanka aslïnda kizlarin en buyuk sorunu iyi erkekleri tipini begenmedikleri icin sans vermiyolsr
Ben öyle bir kız olmadım. Bence güzelim ama hiç öyle insanların oo yakışıklıymış dediği tipler olmadı hayatımda aksine diğer arkadaşlarımın bu çocuk senin yanına yakışmıyor fikirlerine karşı savunmalar ürettim ben hep ama bu da gerçeğe yaklaşmanın yolu olamadım
İlkkez gördüm bunu şimdi bende ortalama biriyim mesela hiç güzel biriyle çıkmadım
Çıkma onların kalbi hep kırık olur
Güzel olmakla kırık olmak ne alaka bea
Genelde öylesine denk geldim hep
Bwnim gordum guzellwrin genelde kalbi olmuyordu
Bakış açısı farkıdır belki de
Aman neyse ney kac gundur bunu konusuyoruz
İlk tavsiye asla umudunu kaybetme
Ve asla mücadeleden vazgeçme. Bazen bu duygular olur ama bunun üstesinden gelmek zorundasin
Teşekkür ederim.
Rica ederim bu arada ne mezunusun. Ne zamandır o isyerindesij
Metalurji ve malzeme mühendisiyim. 9 ay oldu neredeyse.
Özel sektordemisin. 9 ay da az değil. Hep en başından mobing var mi
Özel sektör, yani evet var ilk başlarda ben çok fazla hissetmemiştim ama kasten işi öğretmemek için uğraşılıyor. İş vermeme, doğru yolu göstermemek, patronun karşısına hata mı bile bile söylemeden gönderme. Yalnizlastirma bu tarz daha çok
Anladim klasik durum bunlar.
İşi ben bileyim kimse bilmesin vazgeçilmez ben olayım. durumu
Sana en önemli tavsiyem kamu olmalı kesknlikle
Bu tarz sığ görüşlü insanlar yüzünden kariyerimde yön değiştirmek istemiyorum. Ama buna mecbur bırakıyorlar sanırım.
Maalesef insanlar, kişinin gücüne kudretine göre davranış sergiler.
Sen hem öksüz hem yetim birisin, bir tabir vardır, tek dal birisin. O sebeple insanlar seni kolay lokma görüyor. Arkası yok, gucu yok, görülüyor.
Ve senin bu şartlar altında kamuda olman çok çok çok iyi olacaktir
Teşekkür ederim bunu düşünücem.
Kesinlikle düşün. şu an istemisin
Yalnız mı yasiyorsun
İşteyim şu an ve evet yalnız yaşıyorum.
Kardeşlerle gorusmuyormusun
Görüşüyorum ama yaş farkımız çok fazla ve bir o kadar da karakter farkı var aramızda. Bu da iletişimimizde kopukluklar yaratıyor.
Anladim. Bi bağ kopuklugu var. Hangi şehirde yasiyorsunuz
Tekirdağda yaşıyorum ben, ilçe belirtmek istemiyorum ama küçük yerler sonuçta.
Anladim. Belirtmenize gerek yok. Kpss hiç dusundun mu
Hayır kamuyu hiç düşünmemiştim
Aslında senin gibi kişilerin ilk önce kamuyu düşünmesi lazım nedenini söyleyeyim birazcık konuyu anlatmaya çalıştım yani senin gibi tek başına hayat mücadelesi veren tek başına tutulmaya çalışan tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan kadınların işi bu hayatta bu dünyada çok daha zordur Evet mücadele eder Ayakta kalmaya çalışır umudunu kaybetmezsen �stediğin yerlere de gelebilirsin ama dezavantajlı olarak gelirsin birileri çok daha rahat ulaşabilirken Sen çok daha fazla emek sarf ederek ulaşabilirsin 9 aylık bir süre diyorsun insanlar işi öğretmiyor öğrenmeni istemiyor Senin orada kalıcı olmanı sağlayacak tecrübeye sahip olmanı istemiyorlar işte kendin yaşadın gördün bundan sonra da yaşayabileceğin zorluklar bunlar Çünkü senin tek başına mücadele ettiğini herkes biliyor Herkes görüyor e İnsanlar genelde arkasında gücü olmayan arkasında onu desteklemeyen birileri yoksa bir kişiye istediği muameleyi yapmaya kalkar Ama kamu da olsaydın şi ister öğren ister öğrenme İster yap ister yapma bir şekilde o maaşın alırdın yoluna devam ederdin Moving mi uygulanıyor gidersin şikayet edersin hakkını ararsın Yani bir şekilde yoluna devam edersin senin için daha kolay olur
Bu verdiğiniz fikri düşünücem bazı zorlukların farkındayım kendimde bunları aşacak gücü bulup bulmama durumuma bağlı biraz
İnşallah asarsiniz
Yazmak istersen gizliden ckabilirim
Teşekkür ederim. Şimdilik gerekli değil.
Peki
Aslinda sana en guzel olacak, iyi bir aile kurmak.
Sevgilin v. s olmadi mi cidden
İlişkilerim oldu çokta sevdim. Ama hiçbir zaman tam anlatamadım kendimi. Hep bazı noktalarda mesafeler vardı. Aile noktasına gelmeye de bu yüzden hiç güvenemedim.
.. bazi noktalarda mesafeler.
Sanirim sikinti burada basliyor? Neydi mesafelere sebep ve sorunlar
Ne hissettiğimi anlatmak istediğimde hiç anlatamadım. Aslında çok pozitif bir insanım arada duygusallaşırım sadece bu zamanlarda beni anlamalarını isterdim. Ama ne yazık ki hiç iyi bir dinleyiciye denk gelmedim. En büyük mesafe buydu. Birşeylere üzülünce bunları sözde hayatımı paylaştığım insanla paylaşamamak.
Bu araya büyük bir mesafe koyuyor ne yazık ki
O halde sevgi, paylasmak, iliski hersey aslinda yalandi da..
Zaten iyi gunde seni anlayacak ve yaninda olacak insan cok. Muhim olan zor gunde yaninda olmak degil mi? iliski deiginde belki haz, tstminden fazlasi degildi.
Az once şu soruyu gordum, aklima dusuncelerim gelmisti. Simdi de seni djsundum, belki de eksik boyle bisey;
Sevgili bulmak anormal derecede zorlaştı mı? ↗
İşte mümkün mü o sevgiyi bulmak. Buna çok inanmıyorum artık.
Sorudaki de guzel anlatmis degil mi?
Nasil birisi isterdin peki, nasil olmali sence
Herşeyi paylaşabilmeliyim, o da yapabilmeli bunu, sonra beraber o sorunlardan uzaklaşabilmeliyiz. Bazen küçük bir kız çocuğu olmama izin vermeli. Hayatta bana yük değilde yoldaş olabilmeli.
23 degilde 35 gibi konusuyorsun.
Soruda bahaettigin gibi yasadiklarin ve etkileri, ne kadar olgun oldugunu gosteriyorsun.
Aslinda cogu akli basinda insan bunlari aramiyor mu, paylastigim sorudaki kadinin masum sade ama bi o kadar da icten yakarisi gibi..
İstanbul mu sen?
Belki de evet yaşıma göre biraz görüşlerim farklı bu hayatım sayesinde. Ama bu görüşlerde bu yaşta dayanabilmeyi zorlaştırıyor. İstanbul'da değilim.
Herseyin denge icinde oldugunu bilmeliyiz.
Genc yasta olgunsun bu sayede gencligin bicok abuk, yanlislarindan uzaksin bu da bi arti veya hata yapmak konusunda daha tutucu, ongorulusun. Yasadiklarin yaninda bunlar siyahin icindeki beyaz kadar az gibi gorunse de goren gozler icin kiymetlidir.
Peki hayattan ne bekliyor, ne istiyorsun?
Varsay ki gonlunce bir insan hayatinda. Mutlaka gelecekten olasi planlarin var. Birkacindan bahsetmek ister misin?
Aslında basit ve huzurlu bir yaşam istiyorum, eve geldiğimde tüm dış dünyayı dışarıda bırakabilmek, gülümserken sadece içten gülümseyebilmek
Para, makam, is, meta her şey gelip geciyor.
Bunun en iyi örnegisin genc yaşta yaşadiklarinla herseyi aslinda goruyor, tum benliginde hissediyorsun, eminim.
Hakeza, olgun ve kendini bilen birisin. Peki bir erkek sana dese ki hersey guzel olsa da ben esimin baskalariyla paylasmak istemem. Eskiden ilişkilerin olduysa bu beni rahatsiz eder der ise buna bozulur musun, geri kafali der misin. Cok yersiz belki de alakali bilmem ama merak ediyorum.
Iliskilerde, cinsel iliskiye bakisin nedir?
Ben bu tarz şeylerin sorgulanmasına yargılanmasına çok karşıyım kişi istediğini yapar geçmiş kimseyi alakadar etmez.
Seninle gelecek kurmak isteyen ve merak eden adami da ilgilendirmez mi gercekten?
Herkesin kafasinda sorular farkli olabilir, adabiyla cevap verilemez mi, muspet veya menfi..
Neticrde herkeslerle diyalog kuran birisi degilsen ve birisine zaman ayirmaksa dusuncen neden boyle katisin.
Mesela ben. Merak ettim seni cidden..
Katı cevap vermek değil bunlar oldukça özel şeyler böyle yerlerde sorulmalı ki bence zaten sorulacak birşeyde değil doğal akışta bazı şeyleri anlarsınız zaten.
Diyalogunuz ve tutumlariniz aşık olunacak kadar ilgi cekici..
Şans.
35 yasımdayım. Ne sizi, ne fikirlerinizi ve hassas benliginizi yaralayip, orselemek, bi sebepten ötekileştirmek niyetim. Sadece bu ruhu bir nebze olsa tanidiktan sonra bir sebepten yol ayirmaktansa baştan merakimi paylastim.
Zira hayatima arkadas, yolumu paylastigim insanin bir baskasiyla en ozeline kadar paylasmasi gercegi beni cok üzer.
Bu sebepten sizi de üzmeyi asla istemem.
Umarim yanliş anlasilmiyorumdur..
Sessiz kalmasak mi
Yani sizin kendi fikirleriniz bunlar ama bunun için uygun ortam burası değil
Uygun ortam talep edebilirim?
Profil isminiz nedir
Teşekkür ederim ama bu konuşmanın ilerlemesini istemiyorum
Kaç gündür seni bekliyorum. Neredesin?
Sohbetini ve seni merak ettim. Sana yazabilirim..
Teeşekkür ederim ama istemiyorum.
Memleketimden kalk cik, okudugum yerlere kadar git calis, bunca aci, keder yasa, sohbetin uslubunla bir de karsindakini etkile..
Simdi sirt cevir bir de.
Bi pismaniye versem ))
Çok uzun zaman geçti ama bunu yeni görüyorum pişmaniye detayı meraklandırdı ben bununla ilgili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Şaşırdım
Neler konuştugumuzu okuyor olsaydin gecmiste, aslinda fark ederdin.. Neyse
Bende seninle aynı durumdayı hergün ölmek için dua ediyorum bu iş nereye varacak bilmiyorum
Bununla nasıl baş edicez.
Sosyalleşme tavsiyesi alıyorum genelde kafayı oyalamak için. Benim yaşadığım yer buna çok müsade etmiyor. Ama belki senin böyle bir şansın vardır.
Ben bildiğin köy gibi bir yerde yaşıyorum insanlar gerikafalı sokağa çıktığında herkes bön bön bakıyor
Benzer bir durumdayız böyle yerlerde bu sorunlar daha da fazlalaşıyor
İstanbul İzmir gibi sehirlerde yasadım böyle bir sorun yok daha özgür ve mutlusun bence bu olay yasadimiz yerle alakalı olabilir sayende aydınlandım
Belki de olabilir daha önce kocelide yaşarken bende böyle değildim ama iş hayatı beni buna sürükledi ve buraya bir süre mecburum artık.
Yardımcı ve destek olabilir miyim
Nasıl
Moral olarak isterseniz siz anlatın elimden geleni yapıyım
Bir çok şeyi anlattım diğer yorumlarda aslında
Normalden gerçekten destek olmak istiyorum
Onlarla ilgili tavsiye verebilirsiniz. Ya da merak ettiğiniz bir şey varsa sorun.
Nasıl olucak normalden yeniyim bu medya aracında
Takip edin isterseniz
İsterseniz tabi
Allah yardim etsin