Yalnızlıkla nasıl mücadele edilir?

Nasıl başlasam bilemedim ama çok yalnızım. İnanın çevremde konuşabileceğim veya dertleşebileceğim kimsem yok. Çok utangaç bir insan olmama rağmen hep sosyalleşmek için çabaladım. Kötü bir insan değilim ama insanlar beni asla umursamıyor hatta mesajlarıma uzun süre bakmıyolar. Zaten özgüvensizim bir de böyle olunca iyice içime kapanıyorum. Ben bunun önüne geçmek istiyorum ve sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum ama yalnızlığımın önüne geçemiyorum. Gerçekten her zaman ağlayan birisi değilimdir ama konuşacak kimsemin olmaması konusunda göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Bu konu hakkında yazdıklarınızı okudum çoğu kişi hobiler edin veya dışarı çık cart curt diyor. Emin olun dışarı çıkamayacak kadar yalnız hissediyorum. Asla kafa dengi bir insan bulamıyorum bulsam bile 4-5 gün sonra bir şekilde hadi ordan çekiyor. Hiçbir şey yapmıyorum normal bir şekilde konuşuyorum sadece. şu an hayatımın en yalnız dönemini yaşıyor olabilirim. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum depresyona falan girmek istemiyorum. Lütfen yardım edin artık dayanılmaz bir hal alıyor.

Yalnızlıkla nasıl mücadele edilir?