AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır maalesef hayatımda bir kez bile bir kız tarafından sevilmedim nasıl bir duygu bilmiyorum. en çok ta bu canımı yakıyor
Evet çok nadir bişey zaten
Biz erkeklerin laneti de o hoşlansa da belli etmeyen kadınların hoşlandıklarinı itiraf etmeleri için ardimızı yırtmamız
Yo açiliyoz ben 1 defa direkt çıkma teklif ettim bi çocuğa
Valla bana denk gelmiyor o zaman hoslandığına adım gibi emin olduğum bir kadının itiraf etmesi için haftalarımı heba etmiştim
Belki o çekinmiştir.. sen niye açilmadın bekleyecegine
Ben açıldım onun nazıyla 2 hafta uğraştım
İtiraf etmedigi gibi naz da mı yapti
Evet zaten 2 hafta takıldık nazindan usanıp ayrıldım sonrasında söylediği laf da lütfen gitme ben sana çok alıştım oldu komedi programı gibi
Naz derken nasil naz yapıyordu mesela
Mesela şöyle söyleyeyim ben hadi kahve içmeye gidelim bu gün diyordum yok ya ben gelemem ilk günlerden diyordu iyi peki dediğimde ise bir gün sonra kahve içmek istedi canım çok fazla müsait misin diyordu oturuyoruz üşüyor kolumu atıyorum sarılmak için arkasına uzağa kaçıyor kolumu toplayınca gelip omzuma kafasını yaslıyordu yani herşeyi o da istiyordu ama saçma sapan naz yapma gudüsünden dolayı beni soğuttu kendisinden
Ya bunun alt yapısında ne var biliyor musun... bazı erkekler var hani kız ilk günlerden onunla rahat davranınca mesela öpmeye sarılmaya izin verince erkek güvenim sarsıldı herkese yapar herhalde muamelesi yapar ona.. kendini ilk günden salıyor falan diyorlar. kızlar da bunun korkusundan rahat olamıyorlar maalesef.
En nefret ettigim durum ya anı yaşayamamak hayatin saçma sapan sebeplerden ötürü ertelenmesinden nefret ediyorum insanlar suyun akışında hareket etmekten ne zaman haz alacaklar çok merak ediyorum
Bu da toplumun çift standartlarından kaynaklaniyor kızlara da hak vermek gerek ellerinde değil ben de yapardım boyle nazlar maalesef
Bilmiyorum artık birşeyleri kendimize sınır koymadan sırf mutlu olmak için yaşayabileceğim bir kadınla tanışmak istiyorum
Bence en baştan bunları yaşayan kızları değersiz görmediğinizi dolaylı yoldan ona hissettirin açılması daha kolay olur
Bunu hissettirmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum zaten açıldıkça daha da eğlendiğimizi farkediyorlar ama yine de ne bileyim bir şekilde aşamadıkları duvarları oluyor ve o duvarlar insanı bazen acıtıyoe
Eğleniyoruz eğlenmesine de.. kızlar onunla bunları yaşayan erkeğin onun için ciddi düşünmesini isterler çoğu yani.. takılmalıksa da zaten naz yapmaz. Naz yapan kızsenin onunla ciddi düşündüğüne emin olmak ister.
Ya yok işte ciddi olduğum da aynı davranıyor takıldığımız da bana mı cok denk geliyor ya da benim yüzüme bakınca bu hıyarda takılacak tiniyet yok bunun derdi evlenmek gibi bir görüntü mü var
Ya senin bahtını kapatmışlar bak😂.. ama zaten bir iki hafta azmış kıza biraz zaman verseydin zaten sana alıştım gitme demiş ya da bi dahakine bu kadar çabuk ilerleme insalah iyi sonuç alırsın
Yok işte benim aklım almıyor azmış mı azmış eee neyi duraksatıyorsun garip gerçekten ama yapacak bir şey yok en güzeli sosyal medyadan tanışıp muhabbet edip onunda arzularına engel olamadığını anladığın kadınlarla vakit geçirmek onlarla mutlu olmak en azından birbirimizin ne istediğini biliyoruz
İki hafta azmış dedim yalnız. Evet ama sosyal medya ortamında da kasanlar var kafa dengini bulmak zaman alır kısacası
He ben çok yalnış anlamışım lan kıp kırmızı oldum 😊 yok be sosyal medya da denk geliyor illa konu seks ya da sexting olacak değil çok güzel muhabbet ettiğimiz vakit geçirdiğimiz insanlar da oluyor
Sorun yok.. aynen uzak mesafe sıkar ama sen bilirsin çok yorucu hele karşı taraf çok uzaktaysa
Aslında sıkmıyor daha büyük heyecanlar katıyor bi ara atlayıp arabaya bursaya gittim durduk yere biri için 3 4 günlüğüne hayatımın en dolu 3 günüydü diyebilirim
Sen de az değilmissin bi de diyor bende takılacak tiniyet yok diyorlar bilmem ne
Evet işte yüz yüze tanıştığım insanlar öyle düşünüyor benim 8 yillık bir ciddi ilişkim bitti ve ben ciddi ilişkiden nefret ettim bu yüzden artık sadece gönlümuzden geçtiğince eğlenebileceģim insanlarla tanışmak istiyorum o kadar bu mevzu seks ile alakalı değil sadece gerçekten eğlenmekten bahsediyorum
Aynen böylesini 18 ila 24 yaş aralıkta olan kızlarda bulabilirsin daha büyük olanları evlenmek peşinde eğlenmeye vakti yok
Evet ve hormon açısından da o yaş gurubu çok büyük avantajlı 25 i geçen kadınlarla konuşuyorum ilk sorduğu soru ne işle uğraşıyorsun lan tamam onu da öğren ama daha nerede yaşadığımı bilmiyorsun bi sakin mesela seninle konuşmak muhabbet etmek çok eğlenceli illa seninle sevişeceğiz ya da sexting yapacağız diye bir şey yok sadece konuşmak da arkadaş olmak da çok mutluluk verici
Ben 25in çok üstüyüm ayrıca ne işle uğrasiyorsun? :))))
😀 gıda toptanı ile uğraşıyorum kaz çiftliğimiz ve arılığımız var bu arada olgun insanlarla muhabbet etmek çok daha farklı sarıyormuş galiba sorun 24 ile 33 yaş aralığında 😀
Çok güzel islerin var allah bereket versin gizli kalmayı tercih ederim ama
Ben seni tanımak isterim aslında fırsat buldukça muhabbet etmek isteyeceğim birisi çok nadir bu aralar ama tabi sen kendin için daha doğrusunu bilirsin yine de fikrini değiştirirsen takip edip mesaj atabilirsin 😊
Tamam değıştirirsem sana istek atarim😄 iyi geceler şimdilik
Sana da iyi geceler 😊
Sürekli mesajlar, evime kadar benimle eşlik etmeker vs..
Kızlar için zor bunu anlamak.. yani hoşlandığı için değil sapıklıktan da yaklsşıyorlar kızlara. Ben aşktan bahsediyorum
Sapiksa +18 konusmalara girmek ister. Sana da +18 görüntüler atmaya ve istemeye meyilli olur. Gelecekten bahsetmez. Hiç zor değil anlamak sahsen
Evet siz söylediniz ya hani bana eşlik ediyorlar falan onlar aşk değilmiştir tahminimce
Knk kizlar anlar genelde hissediyo bakislardan erkek de hisetriyo bakislariyla falan hafiften
Sorum size aşık oldular mı diye
Bana olmadi hic bi kiz esmer kapkara biriyim tip yok
Burak Özçivit de kara
Oldu aptal gibi kıymetini bilemedim
Nasıl açıldı size
Ben açıldım
Nasıl kıymetini bilmediniz ne yaptıniz mesela
Kendisi söyledi
Siz ne yaptıniz
mutlu olduğumu ve onunla birlikte olmayı denemek istediğimi
Ciddi bi ilişki oldu mu bu yöntemle
Neden olmasın oldu tabiki
Erkekler böyle kızı cepte görür duymuştum da
Tam tersine ben bana açılabilmesine saygı duydum herkesin yapabileceği bir şey değildi
Aynen bence de kasmaya gerek yok
aynen öyle
Olmadı