Sevgiliniz varken başkasından hoşlandınız mı hiç?

4 yıllık ilişkim var, 3 yıldır birlikte yaşıyoruz. Sevgilim oyun bağımlısı ve günde 15-16 saat bilgisayar başında oturuyor, geri kalan zamanı da uyuyarak geçiriyor zaten. Assssla birlikte dışarı çıkmıyoruz, hatta dışarıyı bırak seks dışında evde bile vakit geçirmiyor benimle. 2 yıldır hep ayrılıp ayrılmama arasında kararsızdım ama alışkanlık ve sevgiyi ayırt edemediğim için net karar alamıyorum asla.

Birkaç haftadır iş yerinde farklı bi departmandaki çocuktan hoşlanıyorum. Hoşlanma da sayılmaz, adı dışında hiçbir şey bilmiyorum ve hiç diyalogumuz olmadı. Ama koridorda veya mola yerinde karşılaşınca biraz heyecanlanıyorum (karşılıklı gibi ama emin değilim)

Kesinlikle herhangi bir aldatma söz konusu olmayacak, asla o çocukla diyalog kurmayacağım ama hoşlanma konusu benim kontrolüm dışında gelişti ve kendimi çok suçlu hissediyorum...

Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu cinsellik kategorisine atmışlar ama ben aşk ilişkileri adı altında sormuştum. Cinsellikle pek ilgisi yok aslında. Sırf içinde seks kelimesi geçiyor diye yanlış kategorize etmeye gerek var mıydı?
Sevgiliniz varken başkasından hoşlandınız mı hiç?