Hiç sevgiliniz varken başkasından hoşlandınız mı? ?

2 yılı geçti biriyle birlikteyim. İkimizde çalışıyoruz. Ama ilişkimiz monoton gidiyor son bir senedir. Evden bile çıkmıyor. Sürekli söyleniyorum. En son baya ciddi bir konuşma yaptım. Sorun gezmek toprak para harcamak değil konuşmak bir şeyler paylaşmak bunu bile yapamıyorduk. Memnun değilim diye mi istediği için mi bilmiyorum ara ara bir şeyler yapmaya başladık. Aslında çok fedakar güvenilir bir insan ama bir şeyler eksik. Düşüncesiz birisi bazı şeyleri akıl edemiyor galiba. Maaşa bir hafta kala param bitti birkaç defa istedim verdi ama param bitti şu an. Bunu biliyor ve herhangi bir şey söylemiyor sormuyor. Yani bilmiyorum şu saatten sonra ne yapsa ne etse tam anlamıyla mutlu olamam gibi geliyor. Hep yanımda oldu istediklerimi yaptı. Ben de ona destek oldum zaman zaman. Ama aramızda bir şeyler eksildi gibi en azından benim ona karşı. Çok uzun bir süre ilgisiz bıraktı beni. Sürekli evde tv şu bu. Ben dört duvar arasında başka bir odada kafayı yedim. Tek yapabileceğim oldukça fazla şey varken hep onunla bir şeyler yapmak istedim. Pek mümkün olmadı genelde yorgunum başım ağrıyor gibi şeyler duydum. şu an az da olsa çaba gösteriyor ama tekrar eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Yani dışardan başka biri normal davranırken bile daha ilgili davranıyor. Bir şeye ihtiyacın var mı? Ya da hastaysam nasıl olduğunu soruyor. Ya da sağı solu arıyor benim için. Yemek yiyebiliyoruz. Keyifli vakit geçirebiliyoruz. Bazen kızıyorum neden bunu başkasıyla yapabilirken onunla yapamıyorum diye. Bu durumlar da ister istemez aklımı başka kişilere odaklamama neden oluyor. Kendime de kızıyorum. Herhangi bir sadakatsizliğim olmaz. Ama insanız aklımızdan geçiriyoruz bazı şeyleri ne kadar üzücü olsa da. Daha önce yaşayan var mı böyle bir şeyi

Hiç sevgiliniz varken başkasından hoşlandınız mı? ?