Hiç hemcinsinden hoşlanan ilgi duyan kız oldumu ?
erkekler içinde geçerli bu.
erkekler içinde geçerli bu.
Burada bunu bir çok kişi itiraf etmez ama ben sitede bi/ lerin olduğunu düşünüyorum.Her iki cinse ilgi duyan insanların var olduğunu biliyorum.Hayatlarında bir kere bile kendi cinsiyle hayallerinde bile bunu canladırdıklarını düşünüyorum.Itiraf etmezler çünki yargılanırlar.Onun haricinde ben kendim kadınları seviyorum ama onlara karşı çekimim yok ama bir çok kere kadınlardan teklif aldım.Nedenini bilmiyorum :).Nasıl bir duygu veya ne hissettim? Utandığımı hatırlıyorum :) ama teklif eden kadınların bir kaç tanesi biraz maçoydu diğeride çok ama çok güzel bir kadındı.İyi geceler gençler.
karşı cins her zaman ideal kendi cinsimden hoşlanmadım sadece beğendiğim oluyo tabi dikkat ediyorum inceliyorum vs. beğendiğim yönlerini kendim uygulamak istiyorum bu tarz da bir beğeni oluyo farklı bişi olmuyo :)
Ben bayanların yorumunu okuyunca bir tuhaf oldum lan o.O
Evet biz erkekler için iğrenç bir şey bu ama kadınların çoğu kendi cinslerine de ilgi duymuş zamanında. Oğlum nasıl bir şey lan bu o.O Ben bu siteye geldiğimden beri neler neler duydum. Sapık olan biz erkekler değilmişiz meğer :D
Kadınlar çok bozdu. Bayağı bozdu. Önünü alamadık, yine bozdu o.O
bi oldu bir oldu sorma hatta nikahıma aldım :) burası türkiye kaldırmaz böyle şeyleri sadece türkiye değil bizde kaldırmayız
Cevap
8Cevap
Yok allah korusun. ama kızla kızın ilişkisinede saygım var. tatlı oluyorlar
olmadı, olmasında zaten... olursa gider atarım kendimi damdan :D
bir ara olmuştu , bacaktaki kılı görünce midem kalkmıştı
öyle aşık oldum denemez ama çok hoşlandığım olmuştu. onun yeri ayrı :)
bilmiyorum ama bazen mast yaparken lezbiyen düsünüyorum ondan sonra yolda güzel seksi kadın görsem bakıyorum süzüyorum falan ama hiç kendimle seviştirmeyi düşünmedim bir kızla
ne cinsel ne duygusal tercihim hiç erkeklerden yana olmadı
bizde öyle olunca malum ne derler bilirsin :D
Allaha şükür sıkıntı yok karşı cins bize yetiyor :)
gaymıyım lan ben niye böyle bir şey yapayım
yanlışlıkla arkadaşımın g.tüne bakmıştım sayılırmı
Kız erkek fark etmez nefes alsın yeter :D
Aşık olsunlar tabi takma pipileri kim satın alacak
heee oldu. napcan?
Lisedeyken olmuştu bir ara
Sadece arkadaşların o özelliği kullanabilirmiş
Olmamı yirim
Oha gay kadın
Puhahahaah gay kadın olur mu abi yaa :DDDD lezbiyen deniyor onlara hahahaha la güldüm gece gece =DDD
Erkekler tercihim .
karsı cıns tercıhım
yok ninesinin şeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar