Merhaba bundan 1-2 ay önce ailem istemediği için sevgilimle ayrıldık ve o da kabul etti hiç savaşmadı fakat ben onu kendi içimde suçlu bulmamıştım sanırsam aileme karşı çıktım onunla olabilmek için ama o aynısını yapmadı ve konuşmadı ailemle 2 hafta sonra da yeni biriyle çıkmaya başlamış ve ben ona yazmayayım diye de engellemiş ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum 2 aydır her gün ister istemez onu düşünüyorum kendimi alıkoyamıyprum her gün yeni sevgilisiyle story atıyor ben ise ağlaya ağlaya onu düşünüyorum ve ona kızamıyorum bile başkalarıyla konuşmayı denedim ama kimse bana onun gibi hissettirmiyor ve herkesde onu arıyorum ama kimse o değil. Çok kötüyüm artık onu unutmak istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olunn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer sen onda kalmış olsaydın ne olursa olsun aile ya da başka bir sebep hayatına başkasını alıp yoluna bakamazdı sana öfkeli olsa bile yapamazdı bunu boş ver bazen bu en zor en çıkmaz dediğin anların akıl almaz bir ferahlığa aydınlığa daha hayırlısına zemin hazırlıyordur. O yüzden güçlü ol her şey daha taze olduğu için sana biraz ağır geliyor bu dönemde çivi çiviyi söker mantığı ile unuturum sanmışsın denemişsin olmamış ama maalesef gerçekten değer verdiğin hayaller kurup içinde büyüttüğün o insan geride kaldığında yarım kaldığı için midir bilinmez sende ilerleyemiyorsun. Kendine hiç yüklenme en güzeli zaman çok ciddiyim zamanla acıların hiç yokmuş hiç o yaralar açılmamış gibi bir anda seninle olmadıklarını farkedeceksin biraz sabır. Bu dönemde kafanı boş bırakma sürekli bir şeylerle oyala arkadaşlarından destek al ailenle bu nedenden dolayı aranı açıp ev aile huzurunu bozma en başta da o sevgilini takip etmeyi bırak. Maruz kaldıkça kopamazsın çünkü. Önceliğin sevgilinle her türlü irtibatı kesmek tek taraflı olanlarda dahil. Ve hayatında sana iyi gelecek mutlu enerjisi yüksek pozitif insanlarla takılmak ve yeni hobiler günlük işler vb. meşguliyetler edinmek. Bırak naparsa yapsın o da yeni sevgilisiyle. İlerde dönüp baktığında ne değmez birisine üzülmüşüm diyeceksin.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılAŞK ACISI ÇEKENLER İÇİN
(Genel olarak ve benim görüş tavsiyem kendimde çekmiş birisi olarak herkes kendine göre alabilir tavsiyeleri)
Bak şimdi lütfen beni can kulağı ile dinlemeni istiyorum.
İlk önce demeliyim ki her şerde bir hayır vardır bunu sakın unutma.
Öncelikle ailenden ötürü ayrıldığını söylemişsin. Hiç bir elalemin oğlu için kendi aileni karşına alma özellikle evli bile değilken. Eğer evli olsaydın ve çocuğun olsaydı sana vereceğim tavsiyenin devamı şu şekilde olurdu;
Konunun ciddiyetine göre çocukların için eşini o zaman ailene karşı savunman gerektiği yönlerde savun derdim.
Ama böyle bir şey olmadığından ötürü şunu diyebilirimki eğer alın yazın oysa bunlara rağmen bir şekilde evlenirdiniz.
Bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için ya da daha iyisi olacağı için olmuyordur. Bu yüzden aileni kendi içinde asla suçlama. İnan ki zaten buna değecek kadar bile bir tavır sergilememiş. Gelelim çocuğa...
Bu çocuk anlattığın şekle göre yorumlarsam çok kolay bir şekilde senden vaz geçmiş ve hiç beklemeden sevgili yapmış sanki bu anı bekler gibi ve gerçekten sevse bu arada çabalardı ne şekil yapabiliriz napabiliriz tarzı ailene "siz yanılıyorsunuz ben doğru bir insanım!" şeklinde kendini kanıtlayacak şeyler yapardı. Ama beyefendi uğraşmamayı seçmiş tenezzül etmemiş. Öncelikle kendi içinde şunu sorgulamanı istiyorum bak bi bunu yapmayan biri nasıl masum olabilir yani aranızdakini bilemem senin anlattına göre düşündüğümde ben burada suçlu görürüm. Eğer ki aşkdan şu an gözün kör değilse şu an az buz ne dediğimi anlıyorsun. Seven insan bunu yapmaz üstelik kötü bir şekilde ayrılmadıysanız engelde basmaz resmen yeni ilişkisinde ayak bağı olmanı istemiyor. Böyle biri için şu an kendini yıpratman ne kadar doğru güzelim? 🥺
Bu şekilde düşünürsen eğer zaten öncelikle başta bi soğukluk gelecek ona karşı ancak kendi içinde düşündüğünde anılarınız aklına geldikçe tekrar o kinin azalacak ve yine içinde umut doğacak bunu yapma. Öncelikle aşırı zor olcak biliyorum ama ona ait şeyleri toparla wp sohbetinden fotoğraf arama kayıtları hepsini bi klasör yap sana aldığı hediye not vs bi koliye doldur en yakın arkadaşından rica et ver telefonunu kutuyu senin yerine atsın ve silsin.
Bu önemli çünkü tek başına insan yapamıyor kendimden biliyorum. Ve anılarınız aklına geldinde hakkında iyi şeyler düşünmeye başladında hemen bi kendini salla ve şunu aklına getir;
O çabalamadı o kolaylıkla vaz geçti o üzülmedi ve o hemen sevgili yaptı o engelledi burada tek suçlu varsa o da o dur ki ailemde haklıdır ki beni sahiplenmezken çekti gitti ne insan olduğu vurdan belli ki ailemde bir nevi bunu keşfetmişki haklı olmuşlar deymezmiş buna beni bu şekilde bırakan sanki hiç ben olmamışım gibi rahatlıkla sevgili yapıp beni engelliyorsa onu düşünecek son insan bile değilim ne hali varsa görsün. Diyerek bunları düşünmeni ve inat ve kararla durmanı istiyorum exden next olmaz.
Bazıları vardır sen tam iyileştiğinde tam unuttunda tam yeni bir ilişkiye başladığında gelirler tekrar asla bu yaptığını unutma aslaa aa gelmiş diyip o anıları hatırlıyıp bu kadar emekle unutup o storyleri attındaki göz yaşlarını unutma ve sakın hayatına geri sokma yapacağın şey şu; Asla konuşma direk engelle hani bazen sinirlenirsinde "hangi yüzle yazıyorsun" diyesin gelir ya bunu yapma. Lütfen şunu da diyeyim beyin düşündüğünü kaydetmez duyduğunu, gördüğünü, okudunu, söylediğini, kokusu vs bunları beyin kaydeder düşünceyi kaydetmez bu sayede silinir unutmak için bunları yapmaman gerek adı falan resmi cartı curtu bunlardan kaçın arkadaş ortamında bahsetme öldü gibi davran düşünce olarak aklına gelir ama beyin kaydetmez anlatabildim mi? Bu düşüncelerdende bir şeylerle uğraşarak kurtulmaya çalış. Artık onu stalklamayı bırakman lazım. Merak kediyi öldürür sözü o kadar doğru ki.
Kendimden örnek:
Birazda kendimden örnek vereyim ben bu dediklerimi yapmıştım unutuyordumda iyi gidiyordu ve bunu oda farketti kendini o yüzden unutturmamak için karşıma çıktı vs tekrar başa sarmak zorunda kaldım tekrar her şey iyiydi ama zaman zaman iyi anlarımız aklıma geldiğinde sanki aslında hiç kötü şeyler yaşamamışız gibi ısındığım anlarda oldu 1 gün düşündüm 2 gün düşündüm ama 3. De dedim noluyor kendine gel yaptıklarını unutma vunları bunları yaptı diye iyiliklerini çöpe atıp kötülüklerine yöneldim kötülüklerini düşündükçe bana daha iyi geldi ve iyice kalben ruhen soğudum neden ayrıldınız dersen yani bu araflığı sende niye yaşadın dersen bizde iyiydik iyi bir insan sanmıştım gerçekten deseler ilerde böyle olcak inanmazdım o kadar iyiydi. Ancak iyiyken bile beni ağlattığı anlarda oldu bir insan sevdiğini uyarmasına rağmen ağlatıyorsa ilişkisini gözden geçirmesi gerek ama ben çok sevdiğimden göz ardı etmiştim genel olarak sevmem gereken pek bir şeyi yoktu bazı şeyler dışında ancak ayrıldımız gün beni aldatmıştı ondan ayrıldım ve ayrıldıktan sonra ne kadar iyiyse tam tersi o kadar daha kötü biri çıktı içinden şok geçirdim hani bu olamaz hayel gibi geliyor insana bu yüzden insan iyi şeylerine yöneliyor. Ama yanlış kendisi hakkındasına ap açık burada diyemiyorum ama bir yerimde değilsin banane yazdı mesela şimdi benim bunu düşünmem vs kendime saygısızlıktır neden seven insan bunu yapmaz sevdiğine demezde ondan eğer olaylar yalnış anlaşılma olsaydı bunu yazana kadar kendini ifade etmeye çalışırdı fırlatıp attı yani umursamadı şimdi ben senin yaptığın gibi yapsam ne kadar doğru olur kendime saygısızlıktır tabi merak duygusu bazen stalklıyorsun vs ama bunu yapmamalısın ve her şey zamanla zaman da önemli 6 ay geçti tam olarak 100% toparlamasamda daha iyiyim çünkü ondan ayrılırken severken ayrılmıştım o yazısını görene kadar bu sayede bu asıl düşğnmem gereken olumsuz yönlerini düşündükçe iyi şeyler düşünğrken bir anda dur ya bu böyleydi diye düşüne düşüne kalbimdende aklımdanda soğuttum çıkardım ve zamanla hemen olmuyo çok aklına gelicek ama sen kendini o düşüncelerden çekip çıkarman gerekecek. Biri en sevmediğim erkek tipiyse biride en sevdiğimdi zor olmuştu ama denemek bile başarmanın yarısıdır ve çok iyi gitti. Ekstra bişeyi demek istiyorum.
Ekstra tavsiyem;
Bir insan nerden yara alıyorsa orayı kapatacak birini bulduğunda doğru insan sanar atıyorum şöyle;
Senin aradığın özellik
- yalan söylememsi
- ilgisiz olmaması
- işte ciddi olması evlilik bla bla
Gibiyse mesela maddelerin bundan dimi atıyorum burada aklına gelmemiştir hiç aldatılmadın için aldatmaması yazmamışsındır atıyorum aldatılarak ayrıldıysan aradın özellik şunlar oluyor
- aldatmaması
- kız arkadaşı olmaması başkasına bakmaması bla bla
Bunlara odaklanır oluyorsun halbuki senin önceki kriterlerinde var işte yemek yapmayı bilmesi gibi bunları unutup nerden yaran varsa onlara odaklanıyorsun oradan tam olan birisi yemek yapamıyorsa atıyorum bu kriterini unuttun için bırdan da darbe yiyorsun bilmem anlatabildim mi umarım yardımcı olabilmişimdir.
Benimle beraber tüm aşk acısı çekenler umarım toparlanır biz en güzeline hak ediyoruz göz yaşlarımıza sebep olan insanlar allahından bulsunlar :3
Umarım her şeyi yazmışımdır eksik bir şey yoktur iyi geceler ve iyi sahurlar 🧸
Bu arada ben doktor da değilim psikolog da ama mantıklı konuşmak ve benimde başkasından edindiğin tavsiye ve yaşadığım tecrübelerden bu şekilde yol haritası çıkarttım sadece.43 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sakın başkasında onu aramaya onu yaşatmaya çalışma onun rengi öyle bi çiçekti git başka renkteki çiçeklerin aslında onlarında ne kadar güzel olduğuna odaklan ve unutmadan başkasına yönelme arkadaşlar edinin oyunlara girin hep beraber sohbet edin sese girip falan öyle kafa dağıt ve ya uğraşlar işte bulabilirsin
- +1 yıl
Emeğine👏👏👏👏 bence yazasana sen aşk konularında çok yeteneklisin😱
- +1 yıl
Bende sebebsiz yere ayrıldım yani o ayrıldı benimle 4.5 gun oluyor keşke biraz daha yazsaydi keşke bitmeseydi yazin dedim
+1 yılBende buna benzer başımdan geçen olayı anlatayım sana bundan 2 yıl önce 4 senelik bi ilişkim vardı öncesi arkadaşlıktı sonrası 1 buçuk 2 yılı kadar da sevgililikti. Çok iyi anlaşıyoduk ruh ikizim gibiydi üstelik çok kötü zamanlarımda yanımda oldu kafamı dağıtırdı. Ama zaman geçtikçe şahit olduğu olayları yüzüme vurmaya başladı ailesi beni istemiyo diye ortada kaldı ve bi gün çekti gitti o gün hayatım da hiç o kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum ablama telefon edip ben bittim mahvoldum demiştm sonra aradan biraz zaman geçti tekrar konuştuk herşeyi düzelticem dedi tabi ben bi darbe aldım bi kere eskisi gibi güvenemezdim ve öyle de oldu yine zoru gördü kaçtı ben ona ilk bitirdiğinde yazmıştım ve arkadaşlık zamanlarımda hep ben adım atıyodum sonra bi sözünden sonra sonsuza kadar aşkımdan gebersem yazmam dedim derken geçen sene biriyle evlilik için konuştuğunu öğrendim o günde çok kötü oldum ve o kişi olmayınca tekrar yazdı bana ilişkimiz biteli 2 buçuk yıl oldu belki daha fazla ama sürekli yazdı hep ve inan ki şimdi diyorum ki ne çok gözümde büyütmüşüm onu zamanla iyileşiyosn yeni insanlar tanımak istiyosun bende öyle yaptım ve hayatıma giren o adam sayesinde onun hiçbir şey etmediğini fark ettim korkak ne istediğini bilmeyen bi erkekleymişim meğer kendimi değersizleştirmişm yıllarca şimdi çok çok iyim daha keyifliyim her anın tadını çıkarıyorum ve her şey senin elinde unutma kendin için değiş kendin için yap ne yapıyosan kıymet bilmeyenler gün gelir sana geri gelir ama o zamana kadar sen çoktan değişmiş olucaksn zaten :)
00 Yorumla
Bu olay çok yakın arkadaşımda oluştu ama roller farklı erkek arkadaşım çok sevdiği ciddi anılar biriktirdiği kız arkadaşı vardı kızın ailesi etnik kökenden dolayı istemiyordu ikisi de çözüm için savaştı bir yerden sonra artık insan duruma kabulleniyor olan erkek arkadaşıma oldu kız bundan 1 ay sonra başkası ile aşkım canım şeyine girdi çocuk travmaya yaşadı sürekli depresyon ilaçlarla iyileşti zamanla unuttu şimdi nişanlı çok sevdiği mutlu olduğu bir ilişkisi var bazen bazı ayrılıklar hayırlısı olabiliyor zamanla sen de kabullenip yeni bir sayfa açacaksın yeni ayrıldığın için insan beyni hep o güzel anıları canlandırıyor eskiye gitmek istiyorsun o güzel yüreğini üzme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
95
Cevap
64Cevap
+1 yılBaşkalarında onu ararsan tabii ki mutlu olamazsın. Kimse onun gibi hissettirmiyor diye bir arayış başında hatalı zaten kimse o değil ki. Kimse de bir başkasının anılarını yaşatmak için var olmak istemez zaten senin hayatında. Önce bunları aklından sil sağlıklı bir zihinle insan arayışına giriş. Ayrılığın acısı geçmeden de yeni bir ilişki deneme zaten.
52 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, tesekkurler
- +1 yıl
Sen sevmesendecseni gercekten seven birine şans ver bu sana iyi gelecek ve başka birisini baska renklerini gorunce eski renkleri unutacaksin sadece tapularini yik ve iste biraz dua biraz sabir da cabası
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk acısının kalbe verdiği o derin hissi iyi biliyorum,
içine düştüğün o acıdan kurtulabilmen için bir süre duygusal müzikler dinleme, duygusal filmler izleme, ailenle ve dostlarınla daha çok zaman geçir, yalnız kalmamaya çalış, belki uygulaması zor olacak ama kendini işine ya da okuyorsan derslerine ver, konser, sergi, maç vb kültür sanat etkinliklerine zaman ayır13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim denerimm
- +1 yıl
Rica ederim...
Hayırlısını diliyorum hakkında❗ - +1 yıl
Bu arada aktivite önerebilirim❗❗❗
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAilene karşı sevdiğinin yanında duramamışsın, ilişkine sahip çıkamamışsın, ailene boyun eğmişsin. O da ana kuzusu olan bir kızı bırakıp yoluna devam ediyor, ne var bunda? Ailenin önüne dikilip "ben bu adamı seviyorum ve onunla olmak istiyorum" diyememişsin, gelip burada zırlıyorsun yok başkasını bulmuş da bilmemne... Ne yapacaktı? Aileni ikna etmek senin görevin, onun değil. Aşk biraz da cesaret ister, isyan ister, başkaldırı ister. "Seni seviyorum ama aileme karşı gelemem" cümlesindeki "ama"dan öncesinin anlamı yok.
10 Yorumla
+1 yılSana abla tavsiyesi o seni bak ne çabuk unutmus seni takmayan düşünmeyen biri için ne diye deli gibi ağlayıp o güzelim göz yaşlarını heba ediyorsun değer mi hiç? Bu bir ikincisi kendini toparlayamiyorsan sevdiğin şeylerle kendini oyalayip kafanı başka şeyler ile oyala düşüncelerini başka yerlerde başka konular üzerine kur ise yarayacak evet kolay değildir seni anlayabiliyorum demek ki hakkında hayırlı biri deilmis ki Allah kaderinde ayrılık yazmış demek ki neymiş biraz tevekkül edelim olur mu? Eminim hoş bir kızsın daha önünde çok güzel günler seni beklediğine eminim sen içini ferah tut boş ver Allah'a bırak herşeyi su bile akar yolunu bulur
00 YorumlaOndan nefret etmen gerekirken, nasıl halen sevebiliyorsun.. Aileni tebrik ederim, belli ki adamı çözmüşler, ne mal olduğunu az çok biliyorlarmış... Sana ailen ilik yapmış, bunun farkında değilsin.. Engellemek ne yaa, bi de hemen başkasını bulmuş, ohhhh arkandan yas ta tutmuş baksana... Tatlım, kendine gel... Bu adam seni sevmiyormuş, seven insan bu şekil davranmaz... Akıllı ol, gerçekleri gör, kafanda kurduğun dünya gerçek değil... Bu adam seni haketmiyor, onun neini düşünüyorsun... Gör bak o beraber olan kızla da çok sürmez, sana bu şekil davranan adam karaktersizin öndegideni, o kıza da hayrı dokunmaz... Aileni öp te başına koy, seni beladan kurtarmışlar... Buyuklerimizin sözünü dinliyelim arkadaşlar, kimse çocuğunun kötülüğunu istemez... Üzülme artık, karşına adam gibi adam çıkar bir gün, mutlu eder seni... Düşünme artık o adamı, baksana teselliyi başka kollarda bulmuş, ne mubarek adam pffff
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aslında şu an sana en çok dokunan ne biliyor musun?
Ayrılık değil.
Eski sevgilinin ayrılık sonrası hemen normal hayat akışına geri dönmesi
Sanki seninle hiç bir şey yaşamamış gibi bir çırpıda seni silip yeni arayışlar içine girmesi..
Eski sevgilini sosyal medya üzerinden uzaktan izleyip yaptıklarını görmen canını daha fazla acıtmış.
Bence bir an önce onu takip etmeyi bırakmalısın.
Onu uzaktan izlemek sana acı ve üzüntüden başka bir şey getirmez.
Şöyle düşün; senin için mücadele etmeyen sana sosyal medya üzerinden engel basan sonra da koluna başka bir kız takan birisi için üzülmeye değer mi?
Düşünsene; ayrılığa bile saygısı olmayan bir insan sana nasıl saygı sevgi duysun.
Senin ailen istememiş olabilir.
Ama en azından oda kendi ailesini devreye sokup senin aileni ikna etmeye çalışabilirdi.
Belki de bu ayrılık eski sevgilinin gerçek yüzünü görmek için sana sunulan bir lütuf olabilir.
Dua et Allah'ım benim için kim hayırlısı ise sen onu bana eş kıl diye10 YorumlaÇok büyük vefasızlık yapılmış sana. Unutmaya çalışma. Onu düşünmeye devam et. Çünkü bir kere hayatına girdi o. Ölene kadar çıkmayacak. Hep kafanda bir yerlerde olacak buna çare yok. Psikolojik olarak baya yıprattı bu yaşananlar seni bence. Acını yaşa. Bu normal bir şey. Hatta bu durumu başkalarıyla paylaş. Derdini paylaşmak rahatlatır. İçindeki umut ışığını asla kaybetme. Öyle olmasaydı başka türlü olsaydı nasıl olurdu diye hayaller kur. Hayal kurmakta az da olsa insanı rahatlatıyor. Benimde unutamadığım birisi var. Her gün görmek zorundayım üstelik. İçim yanarken buz gibiyim yanında. Dışım sağlam gibi ama içten içe yiyor bu durum beni. Derdimi de anlatamıyorum kimseye. Çünkü hiç kimse anlamıyor. Bazen insan en iyi şu anlar beni diyor ama o kişi bile unut gitsin demekle geçiştiriyor.
00 Yorumla
+1 yılSevgili arkadaşım ne yazık ki her yerden engellesende geçmiyor. İnsan merak etmeye ve takip etmeye devam ediyor. Zaman senin ilacın belki döner belki dönmez. Seni unutmak içinde sevgili yapmış olabilir, seni sevmemişte olabilir her şey mümkün. Eğer sen bir başkası ile konuşamıyorsan konuşma içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et. Canın yanacak, kırılacaksın üzüleceksin. İnsanı ne yazık ki zorluklar olgunlaştırıyor.. Elbet bir gün karşına biri çıkacak ve onda aşık olacaksın. Bu arayarak bulunan bir şey değil, arasan eğer yanlış kişilere denk gelme ihtimalin var.
Tavsiyelere kulak asma, bu ikiniz arasında bir şey ve ne sen nede bizler eski sevgilinin ne düşündüğünü bile biliriz. Üzüldüm senim adına ama her şey geçer gider be.00 YorumlaLütfen önce kendine değer ver ailenin istememeisi gerçekten haklıymış böyle seven erkek olmaz olsun iki ay ne demek yani hemen birini bulmak falan bir karakterdir yani bu karakterini gösterir bugün daha bunu yapan yarın evlilikte ne yüklenir ki hiçbir sorumluluğu üstüne almaya cesareti yok bu şahsın o yüzden akıllı ol kendine gel demek ki senin için daha en güzeli bekliyor...
10 Yorumla
+1 yılBağlanmışsın bundan sonraki ilişkilerinde bağlanmamaya özen göster çünkü Allah c. c. der ki
Beni neyden daha çok seversen onu senden alırım
Kendine odaklanmalısın önce kendini sev ibadetlerine sarıl karşı tarafı ikinci plana koy o zmn daha mutlu olacağına inanıyorum.
O kişinin sürekli aklına gelmesi gayet normal bunu normal değilmiş gibi algılama çünkü sevmişsin bağlanmışsın ama sevgi bağlanmak değildir yeri geldiğinde vazgeçmeyi de bilmek gerekir O senden sonra hemen birini bulmuş belki o kişi sen gitmeden önce hazırdı bile kendine değer ver onu düşünmemeye çalış çünkü sen onu düşündükçe enerji akışı oluyor buna izin verme hayatına odaklan işin varsa işine odaklan onu hatırlatan herşeyi hayatından çıkar sil müzik dinlerken dikkat et onu hatırlatacak şeyleri dinleme kendine ve ibadetlerine odaklandığın zaman benim ne demek istediğimi anlayacaksın güçlü ol girl !!💕💕11 Yorumla- +1 yıl
Birde yeni birini hemen hayatına alma bu çok yanlış bir şey onu unutmadan hayatına kimseyi alma kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Benimde başıma gelen bi olay.
her şey çok güzel giderken bir anda ayrılalım dedi ve ben hiçbişey yapamadım ayrıldık.
1,5 ay oldu ayrılalı ve ben her gün açı çekerken onu unutamazken öğrendimki 1 haftadır hayatında başka birisi var.
Unutamıyorum ve açıkçası unutmakta istemiyorum.
Her gün acı çekiyorum...13 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun abi.
boş ver senin kalibrende değilmiş demekki kendisi.
Abi yanlış anlamazsan ufak bir soru sormak istiyorum sana.
İlişkimiz çok güzel giderken ayrıldık yazmışsın.
Bu senaryoya yabancı değilim, demek istediğim ilişkinizde kendisine yeterince ayrıcalık tanımış olduğunu düşünüyor musun?
İsteklerini yerine getirebildiğini düşünüyor musun?
Olayın neden bu boyuta geldiğini analiz edelim isterim.
Eğer düşündüğüm şey sebep olmuşsa sana kardeşin olarak ufak bir tavsiyem olacak. - +1 yıl
Abi ayrılmanızın nedeni bu olabilir.
Daha önceden denk geldin mi bilmiyorm ama
Youtube'de Buse aydın isminde bir psikolog var.
Bende tesadüfen denk gelmiştim kendisine.
Kendisinin tam da bu konuyla ilgili 14 dakikalık bir videosu var.
Girip izlemeni şiddetle tavsiye ederim.
Arama motoruna BUSE AYDIN KADINLAR İYİ ERKEK SEVMEZ yazarsan video karşına çıkar.
Hadi selametle.
Acını yaşa derim.
İliklerine kadar hemde.
Ağlat kendini bunlar çok aptalca verilmiş tavsiyeler gibi görünseler de günün sonunda rahatlamana yardımcı olacaktırlar.
Benzer bir durumu geçmişte yaşadım. Gerçekten zor ama bunu hayatının merkezine yerleştirme ben şahsen olaya hep pozitif yönden bakmaya çalışıyordum.
Sana da bu perspektiften bakmanı öneririm.
Mesela
Günün birinde bu acı geçtiğinde eskiye oranla çok daha güçlü olacaksın.
Veya ilişkiniz ciddiye binmedi diye sevinebilirsin, anlattığın kadarıyla reis pek uğraşmamış olayı toparlamak için.
En ihtiyacın olduğu zamanda yüz üstü bırakmış seni üstüne sevgili yapmış.
Kurtulduğun için sevinmelisin.10 Yorumla
+1 yılşu an aynı durumdayım biliyomusun erkek arkadaşım sünni olduğu için ailem istememisti oda benim için savaşmadi hala unutamıyorum onu başkası ile konuşmayı da canım istemiyor insanlar bana unut dedikcede sinirlerim bozuluyor yaşayan anlayamaz ne cektiklerimizi
111 Yorumla- +1 yıl
Çok üzücu durum maalesef 😏
- +1 yıl
Biz insan değiliz sanki aileme de kızıyorum aslında onlarda on yargililar. Hangi taraf sorun çıkardı sende erkek arkadaşınmi
- +1 yıl
Amaan boş ver ya alevilik kaderim olmasaydi tercihim olurdu 🙏umarım sevgimizi hakedecek sorun çıkarmayacak insanlarla karsilasiriz
- +1 yıl
Çorumlumusun bu arada😊
- +1 yıl
her şey gönlünce olsun Dilan🙏❤️
O hayatına bakıyor ve gününü gün ediyor sense hayatına bakman gereken yerde onun için zırlıyosun o seni düşünmüyor bile sen aileni hiçe sayarken o seni hiçe saymış gerçekden bu insan için üzülmeye deyermi sen bu hayata bir kere geliyorsun ve onuda sana deyer vermeyen insan içinmi harcayacakmısn hep? Mutlaka birni severek unutucaksn diye bişey yok zaten birni unutmak için başkasyla konuşacaksan konuşmada karşındakine yazk eyer bunu yaparsanda ondan bir farkn kalmaz Yani bir işe gir kafan o kadar yoğun olsunki değil adı baş harfi bile aklına gelmezsin aklına gelincede onunla olan anılarna dalma başka bişey düşün ve kendi kedine sevmiyorum de bu hayat çok kısa 5 gün yaşyorsan 4 gun ağlaycaksan ne tadı kalır hayatın senin hiçmi kendine saygın yok hiçmi kendine değer vermiyosun başkası için üzülürken kendine hiçmi acımıyorsun cidden seni sevemeyn biri için değermi her gün kendini mahv etmene sağlığndan olmana hayat enerjinden neşenden olmaya değermi seni sevmeyen biri için?
20 Yorumlasaçma sapan başkalarına şans ver diyenleri sakın dinleme önce onu bitirmen gerekiyor bu yıllarını bile alsa bunu yapman gerekiyor ben bunu denemiş hala aynı durumda olan biriyim onu unutmak adına görüştüğüm insanın yerinde bir anda beliriverdi beynim çok saçma oyunlar oynadı apar topar eve döndüğümde hiç abartısız kustum buna hiç gerek yok zamana bırakmalısın kendini birde başka insanlar yüzünden yorup suçlayacak ortamlar oluşturma bir insan başka bir insanla unutulmaz bunu sadece kalpsiz aptllar yapabilir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Unutmak diye bi şey yok bi kere önce onu anla. Sadece içinde bulunduğun duruma alışırsın. Ayrıca bi husus o ş e r e f siz miş ki seni yarı yolda bırakmış ailen sevgilini nasıl gördü bilmem kendilerince haklı nedenleri var mı yok mu bilemem. Şu an senin yapacağın şey o soysuza zaman göz yaşı dahil hiç bir şey vermemek
00 YorumlaBöyle birine üzülmene hiç değmez. Bence onu unutmak için sürekli uğraşacak bişeyler bul. Ve sana onu hatırlatacak her şeyden uzak dur. Bunu iki ay yaparsan hiç de vazgeçilmez olmadığını göreceksin. Ben de birini çok sevdim. Tam sekiz sene onu bekledim. Herkesi reddettim. Aklım fikrim sürekli ondaydı. Çünkü aynı okuldaydık. Sürekli onu görüyordum. Onu sürekli görmeye çalıştıkça unutmak çok zorlaşıyordu. Onun hiçbişey umurunda değilken ben bir aptal gibi hayatımı ona adadım. Ve ondan uzak durup iki ay görmemeye çalıştım. Sosyal medyasına girmemek için sosyal medyamı kapattım. Ve çok şükür sonunda unuttum. Şimdi hayatıma beni çok seven biri girdi. Ben de onu çok seviyorum. Emin ol kimse vazgeçilmez değil. Onun hiçbişey umrumda değilken senin kendini bu duruma koyarak kendine haksızlık edip yıpranıyorsun. Yapma hiç değmez.
00 Yorumlaçok acı verici seni hemen unutması ailen iyi ki karşı çıkmış diyicem çünkü seni hemen unutmuş.
onun dışında onu gerçekten de unutmak istiyorsan seni hemen unutmuş olduğunu aklına getir hatta aklından hiç çıkarma bak her şey kafada biter onu kafanda ilk bitirmen gerekiyor kalbinde diil kafanda bitirsen kalbinde bitirmen kolay olucaktir birde kafanda kendini toparlamaya bak kendini motive et sürekli kafanda unuturum, kolaydır, bunu beni uzucek vs. eger kafanda gerçekten de bitirsen hemen iyi olursun sen bile inanamazsin.00 Yorumla
+1 yılBence bir sabah kalk ve güneş hala senin yüzüne vurabiliyor diye şükret. O günü güzel bir spor yaparak başla, sonra güzel bir kahvaltı istersen masaj, havuz zamana iyi gelebilecek ne varsa… Şunu bilmenizi isterim ki mutlu olabilmek ve hayatınıza devam edebilmeniz için bir erkeğe ya da bir kadına ihtiyacınız asla yoktur. Aynaya git kendine bak ve İyi ki varım, iyi ki ben benim, kendine başıma mutluyum kendi kendime yetebiliyorum de ve bir öpücük koy aynaya♥️ çünkü senden daha iyisi yok ve olmayacak 💙🦋
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini topla bende aynı şeyleri yaşadım unuttum yeni biribe fırsat ver inci ol bırak nefesi yeten seni derinden çıkarsın seven bırakıp gitmez savaşır çabalar umudu hiç kaybolmaz bitmişse bir hayır vardır hiç bir söz hiç bir şarkı nasihat seni teselli edemez değer verene değer verilir gerçeklerle yüzleş sana yapılanları bir kağıda yaz senin ona yaptıklarını ayrı bir kağıda yaz topla hanginizinki fazla çıkacak aile konusunda da aileni biri için değişme sonradan pişman olursun arkadaş ortamına uy doyasıya eğlen senden çok var ondanda çok var sakın yazma görüşme fake hesaptan takip etme hayalet ol o seni takip etsin nerde bu diye at telefonu bir kenara dışarda müthiş bir hayat var anı yakala o seni macera olarak görmüş yaşandı bitti saygısızca sen sana olan saygını kaybetmek üzere sin sakın ha bi it uğruna kendine verdiğin değeri zamanını başkasına harcama
00 YorumlaOnu unutmak için başka kişilere başvurduysan hala unutamadıysan kendine zman ayır yapmak istediklerini yap gez onu unutmak istiyorum dıye kendini zorluyorsun ama farkında olmadan hedefine yıne onu koyuyorsun "onu" adlı bir hedefin olmasın ve konuştuğun kişilerde onu aramaya calısma onun gibi konuşmuyor, onun gibi gülmüyor... vb. Aklına o gelınce hemen aklını dagıtacak bırsey yap ya da gozunde onu kotu goster yanlış okumadıysam aileni karşına almışsın yanı burada en buyuk seyi sen yaparken onun 2 hafta sonra sevgılı yapması story atması sen uzulurken onun yaptıgı şey... Hiç hak etmemiş beni demen lazım benım dıyecegım bu kadar onu bunu boş ver sadece kendi mutluluğuna bak 🤍
00 YorumlaKendi içinde suçlamaman iyi olmuş ki herhangi bir suçu yok ailevi bir mesele bence aşk insanın gözünü kör eder ama ailen senin onunla mutlu olmayacağını anladığı için istemedi. Eğer o seni gerçekten sevseydi yeni bir sevgili yapmazdı seni beklerdi seven bir insan bekler unutamam gayet normal ama o storylere bakmaman ve kendine zaman ayırman gerekiyor unutursun zamanla her aşk unutulur sadece onu düşünme aktiviteler yap kendi istediğin şeyleri yapman gerekiyor ve bu süreçte herhangi eğlenceli mutlu olacagin şarkılar dinle umarım gerçekten unutursun☺️😘 hiç bir insan için üzülmeye değmez 😘😘😘
00 Yorumla
+1 yılAynısını bende yaşadım ve öğrendim ki 6 ay önce başkasıyla nişanlanmış demek ki bazen olmayınca olmuyor fazla düşünmemek gerekiyor evet geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor sadece zamana bırak başka şeylerle ilgilen ve unut artık onu sen seninle güzelsin bunu aklından çıkarma 😊
00 Yorumla
+1 yılBence seni o kısa sürede unutup başkasını bulmasını kendine yediremedin bu yüzden de ne aklından ne de kalbinden çıkıyor çünkü içinde kalan yaşanılmamış şeyler var bence zorlama düşünme kendine yoğunlaş mutluluğunu düşün bu konuda sen de bencil ol emin ol seni seviyorsa gelir ama geldiğinde gerçekten seni seviyor olduğuna emin ol ve senin hala istiyor olduğuna diyeceklerim bu kadar onu unutabşlmek için de çok iyi bir sebebin var hemen başkasını bulmuş oluşu bundan ilerle gerçekler diyeceklerim bu kadar
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Unut demek kolay tabii. Fakat uygulamada çok zor bir durum. Ama sana şunu söylemek isterim. Ayrılalım dediğinde hiçbir mücadele göstermeyen biri ileride evlendiğinizde en ufak bir zorlukta da kaçmaya yeltenir diye düşünüyorum. Ayrıca senden ayrıldıktan kısa süre sonra biriyle sevgili olması aslında karakterinin ne kadar da boş olduğunu gösteriyor. Sen değerlisin. Elinden geldiğince onu unutmaya çalış. Bugün 2 saat onu düşünürsün, yarın 1 saate düşer, sonraki gün yarım saat.. Profiline de bakmamanı tavsiye ederim. Çünkü bu, anılarını ve ona karşı olan duygularını pekiştirecektir.
00 Yorumla
+1 yılYani zaten sevmiyormus seni bu dediklerimi yapacaksan oku yapmayacaksın hiç okuma bile bence çünkü bu senin elinde aşk acısı roman havası çalana kadardır karşındaki insan bu sevgiyi hak eden biri olsaydı amenna ama değil o yüzden kendine uğraş bul onu hiç aklına bile getirme yemek yap dışarıya çıktı gez şu sosyal medyada acıklı sözler videolar paylaşan sayfalara hiç girme bile aksine seni güldürecek şeyler yap kitap oku çalış dans et temizlik yap yani bir şey yap ama onu düşünme hemde hiç değmez ki çünkü baksana sen kendin yazmışsın zaten her şeyi
00 YorumlaBende sevgilimden yeni ayrıldım ailemle bile tanışmıştı gerçekten çok zor seni anlıyorum. Ama inan elimizden bir şey gelmez unutmak için sana önerim hobiler edin kariyerine odaklan ve sürekli meşgul olmaya kafanı dağıtmaya çalış. Ben şu an öyle yapıyorum fakat her başımı yastığa koyduğumda yine o aklıma geliyor. Gerçekten çok zor. Sevgi bitebilen bir şey değil ömür boyu sürer fakat zamanla alışırsın. Aklının köşesinde hep olur ama acı gittikçe azalacak uzmanlar bile böyle söylüyor. Sana şu an baskasiyla konuşmayı tavsiye etmem çünkü o daha fazla yıpratır seni. Bu süreçte zamanı akışına bırak ve kendine odaklan lütfen. Umarım iyi olursun❤️
00 Yorumla
+1 yılHiç geçmeyecek gibi hissetmen çok normal çünkü hala çok taze ama kendinle yüzleşmen lazım bitti artık biz diye bir şey yok o ve ben varız demen lazım kendine vakit ayır bol bol dışarı çıkmaya çalış zamanla azalacaktır emin ol sen ne zaman enerjini çekersen ne zaman vazgeçersen o sana dönmek isteyecektir emin ol zor bi süreç ama geçmeyen hiç bi acı yok 20 30 yıllık evlilikler bitiyor insanlar bi şekilde hayatlarına devam ediyor sende edebilirsin unutma önce kendini sevmelisin sen kendini sevip değer vermezsen kimse bu nezaketi sana göstermez :)
00 YorumlaKendine değer vermeyene kimse değer vermez. 2 hafta içinde seni unutmuş diye suçu da ona atmaya gerek yok sizin için hikaye bu kadarmış. Eğer kendine gelip bir şeyler için yani kendin için harekete geçmezsen daha çok ağlarsın, bu hayat senin bir yere kadar ailelerin sözleri önemlidir. Eğer o kişi savaş vermediyse bu senin sorunun değil onun sorunu. Acı cekmekte senin sorunun değmeyen birine göz yaşını daha ne kadar akitabilirsin ki bu kadar boş vaktin var mı gerçekten. Kendin için kendine gel ve frekansını değiştir yoksa sana kimse deger vermez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun öncelik ile hemen hemen aynı durumdayım. Bu acı geçmiyor. Ben ailemi dinlemedim onun için ailemden bile vazgeçmeye hazırdım ama o benden vazgeçti bana neden bile söylemedi sevmediğini söyledi ben günlerce haftalarca kendime hep neden diye soruyorum haketmemiştim ben bunu diyorum.
Bu acı geçmiyor ne yaparsan yap dinmiyor. Öyle de gidecek...02 Yorumlaİlişkiye başlarken ona benzer birini aramak yanlış, seni silmiş hayatından senin gibi birisini aramamış demek yeni ilişkisin de ama senin kendini iyi özel hissedeceğin biri olmalı ki ilişkide güzel olsun akışına bırak.
10 Yorumla
+1 yılAilen biraz haklı gibi. Adam hemen birini bulmuş, bir de nispet yapar gibi her gün story atıyor. Senin için hiç savasmamis. Hayatında biri olsun yeter onun için.
Bence bu kadar yoğun duygular beslemene değecek birisi değil.00 Yorumla
+1 yılGelecegin ne getirecegi bu ayrılıgın iyi ya da kötü olup olmayacagını kimse bilemez burdaki yorum yazanlar sadece varsayım belki ayrılmanız ilerde daha büyük bir dertten kurtardı bilemezsin çok seven ama pişman olan çok kişi var sen gidene ağlamak yerine onun yaptıgıni yap hayatına devam et
10 YorumlaKuzum senin için savaşmamişsa eğer unutmalisin nasıl o da affederek ama kendini affet ilk bırak senin için savaşmadiysa sevmemiştir bunu ama onun yerine başkasini koyarak değil çünkü bunu yapsanda yara alıcaksın yine o yüzden önüne bak eminimki çok güzelsin gençsin devam et hayatına
10 Yorumla
+1 yılŞimdi sana en kötü tabiriyle anlatcam lütfen linclemeyin
- o seni hadi ordan etmiş aynı şeyi sende yapacaksın onu hadi ordan ediceksin benimde başıma geldi hatta onu kıskandırmak için sev bile yaptım sonra dedim kendi kendime ben ezik diilim ya buna mi kaldım dedim sonra da mutlu mesut hayatıma devam ettim00 YorumlaÇok zordur iyi bilirim buna benzer olay yaşadım kısa sürdü benimkisi ama bende çok yıprandım sevgilisi oldu gözüm göre göre konuşuyorlardı çok zoruma gitti zamanla alışıyorsun onsuz yaşamaya ama unutamıyorsun asla unutamazsın ama geri dönse olamazsın yapamazsın canın yanar çünkü sonunu bildiğin kitabı tekrar okuyamıyorsun :(
10 Yorumla
+1 yıltatlım, çocuk seni hayatından çıkarmış. seni el üstünde tutmayacak ve değer vermeyecek bir adam diyemeyeceğim üzgünüm şerefsiz için önüne çıkan fırsatları kaçırma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Anlaşılan o ki seni hiç sevmemiş, önemsememiş. Aslında bir yerde ayrılmanız çok iyi olmuş. Bir an önce kendini toparlaman ve hayata dönmen şart.
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu kabullenmek zor geliyor ve nasıl devam edebilecegimi bilmiyorum
Soran+1 yılÇok haklısın
Kardeşim benimde canımdan çok sevdiğim biri vardı aileler tanıştı birbirlerini çok sevdiler evlilik yoluna kadr gitti ama meğerse o benimleyken bizim yaşadığımız yerdeki kuzenine umut vermiş sürekli hediyeler göndermiş sürekli telefon konuşmaları gibisinden çok şey yapmış bildiğin benden soğumuş ben ayrıldım aileme karşıda çok mahcup oldum yeri geldi onun için çok insanın kalbini kırdım ailemi karşıma aldm arkadaslarla herşeyle alakami kestim pişman mıyım "çok pişmanım" degmio üzme kendini
00 Yorumlacanım senin kıymetini bilmeyenin sende kıymetini bilme o zaten Seni sevdeydi sen engellemezdi sana ulaşmaya çalışırdı bı şekilde ama demekki sadece hoşlanmış senden senin onu sevdiğini kadar seni sevmemiş bırak gitsin değmez bile sen önce kendinizi düşünün canım benim
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sevgilin seni cidden sevseydi en son konuşmanızda derdi ki ben seni bekleyeceğim sende beklermisin derdi zamanı geldiğinde işler olması gerektiği gibi olurdu. Ama o seni sevmiyomuş 2 yıll sonra bir sevgili yapsa anlarım ama 2 hafta sonra sevgili yapmış yani canını sıkma. Eğer hayatında bir kere olsun sevgilin olduysa sen güzel bir kızsın demektir. Bırak o çocuk ne hali varsa görsün. Sil o göz yaşlarını insanlar güzeligini görsün :) dertleşmek istersen yoruma instami sorman yeterli.
00 Yorumlamerhaba sevdigi birinden ayrilmak insana zor ve agar gelir kolay degil ama sen tek basina ugrasmissin savasmissin o birsey yapmamis senin daha dogrusu sizin icin kendine biraz zaman vermelisin ve hayatinda onunla ilgi herseyi cikartmalisin takip etmeyide ozaman daha cabuk hazirlarsin. hayata kendini yeni birilerine sans vermelisin prs etmemelisin hayata dair guzel gunler...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Savaşmayacaksanız mecburen unutacaksınız zamanla acele etmeyin acınızı yaşayın yasınızı tutun ailenizin bulduğuyla evlenin nasılsa ailenizin dediği oluyor kendinizide başkalarınıda yormayın00 Yorumlasana senden başkası yardımcı olamaz... zamanında benzer bir durum yaşamış biri olarak yazıyorum... ne hikmetse sessiz sedasız giden heerkes peşinden birilerini sürükler, kimsede onu arama bulamazsın takip etme, yazma, ilgilendiğini gösterme sen de story at peşinden gelecek kaçan kovalanırı uygula...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılElemanı hem dehlemiş hem de başkasını bulunca da unutamıyorum cart curt. Can Yücel Bağlanmayacaksın öyle körü körüne demiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe dehlemesi ailem zorla ayırdı ve ben ısrar edip savaşmama rağmen böyle oldu onunsa umrunda değildi ne dehlemesi neden bahsediyorsun düzgün oku en azından.
nişanlımla bizde ayrıldık 2 ayı geçti bnde unutamıyorum bnde kimseyle olamam çok yıprandım çöktüm şimdi yoluma bakmaya başladım ama mutlu değilim namaza başladım bn sende öyle yap dua et hemen birini bulan biri demekki senin icn hayrli değilmiş kesin unut hayatına birini almak zorunda deglsin hayatına bak anı yaşa o seni hak etmemiş
00 Yorumla
+1 yılAynı durumu eski sevgilimle bende yaşadım fakat benim sevgilim benim hep arkamda durdu beraber çabaladık tabii sonra başka sebeplerden ayrıldıkta neyse... Sana tavsiyem şudur ki uğruna seni koşulsuz seven tek aileni karşına aldığın o şahıs senin arkanda durmuyorsa ona adam bile deme. Kesinlikle sevgini küçümsemiyorum unutmak çok zor fakat insanlar evlenip boşanıyor sen mi unutamayacaksın? Bu arada konusmak istersen yazabilirsin
00 Yorumlabirincisi onun story lerine bakma onu hiç bir yerden stalklama yoksa zor unutursun, ikincisi kendini suçlama ayrılmasaydım beni severdi diye düşünme 2 haftada sevgili yaptığına göre zaten sevmiyormuş bu da ona bahane olmuş, elbet unutursun sabretmek lazım ve onu asla stalklama çünkü unutamazsin ve en önemlisi tüm anıları sil at inan bana onu unutman için çok iyi gelicek bu
00 Yorumlaİki haftada hemen birini bulan biri seni Zaten sevmemiştim samimi değildir sence böyle biri için üzülmeye ya da başkasında onu arayacak kadar değerli mi?
00 Yorumla
+1 yılAffedeceksin onu ve önüne bakacaksın bu kadar basit mantık ile hareket edip düşünsen aslında ailen haklıymış baksana o 2 haftada birini bulmuş ki bana göre belki daha öncede vardı bilemeyiz
00 YorumlaBence sende unut en büyük intikam unutmaktır zamanla olur birden olmaz bide şöyle düşün senden beterler vardır sen 1 iki ay konuşmuşun iki senelik sevgilim den ayrıldım aynı senin gibi oldu oda savaşmadı aileme karşı ama sonra bi bakıyorum ki iyi ki de olmamış dion Bn şu an sözlüyüm evlencem yakında bide unutmaktan başka çaren yok sende onun yaptını yapcan yavaş yavaş mesela bi sene felen kimseyle konusma sevgili olma bn öyle yaptım sonra kendiliğinden oluyo
00 Yorumla
+1 yılEğer bir kişiyi unutmak istiyorsanız onu affedin, bazen sana zor gelen şeyler aslında senin iyiliğin için bir sebep, düşünsene iki haftada birini bulan bir kişi senin evleneceğin kişi olamazdı zaten, tavsiyem onu stuclamayi bırak, ve gerçek olani kabul et.
00 Yorumla
+1 yılbunu yaşayan birisi olarak yorumlardaki başka şeylerle ilgilen kısmı bende hiç işe yaramamıştı yani yapboz yapmaya çalışırdım aklıma gelirdi elimde parça 15 dakika beklerdim o yüzden yatakta dizi izleyerek bi süre gerçekten acımı çektim sonrasında hayatın kanunu olarak gerçekten otomatik insan toparlamaya başlıyor bana en iyi gelen dışarı çıkıp kahve içmekti arkadaslarımla o dönen sohbetle birlikte asla kafam ona gitmezdi
02 Yorumla- +1 yıl
ben de öyleydim bu ilişkinde çok acı çektiğin için sonrakilerde bu kadar acı çekmiyorsun ya da bu kadar kendini yıpratmıyorsun kesinlikle karşı tarafla iletişime geçme gerçekten seven vazgeçmemek için neler neler yapıyor daha ben de yaşamadım ama inanıyorum ki bi gün ikimiz de yaşarız
+1 yılKendine uğraşlar bul o aklına geldikçe bir şeylerle ilgilen beraber gittiğiniz yerlere gitme beraber dinlediğiniz şarkıları ve onu hatırlatacak şarkıları dinleme numarasını sil ve takipten çık stalklamayi kesmezsen daha çok acı çekersin. Meditasyon falan yapmaya başla komik filmler izle vs.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAileniz sizi korumuş erkek arkadaşınız sizin kadar dirayetli değilmişki yeni aşklara yelken açmış değmezmiş sizin ona verdiğiniz değer pul kadar değeri olmayan biriyle arkadaşlık etmissiniz !!!
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın bilmiyorum ama şöyle diyeyim sana sevgili olmak iki kişinin birbirini seviyor anlamına gelmez birbirine seni seviyorum diyerek sevmeye çalışırlar çoğunlukla senin karşına çıkan açık ve net belli ki seni elde tutmuş ne kadar üzücü olsada seni silen ve yokluğunu bir başkası ile dolduran karakterleri aklında yer etme kendine hobi edin güzel arkadaşlıklar edin zaman geçir aklına geldiğinde ağlama senin için savaşmamış ve çaba sarf etmeyen karaktersiz diye düşünüp şükür et tatlım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılBi an kendi sorum sandım aynısının tıpkısını bende yaşadım zamanla alıştım ve suçu kendimde değil onda olduğunu anladım gerçekten seven insan savaşırdı değilmi aileni ikna etmeye çalışırdı
00 Yorumla
+1 yılBence kalbinle değil aklınla karar vermelisin.
Sevgilin seni unutmak için başkasıyla çıkıyor sen ise uzaktan izlemekle yetiniyorsun mantıklı düşün ve unutmaya çalış olmuyor mu o zaman ya sen harbi malsin ve karşındaki bunu anyamayacak kadar aptal ya da sen hala çocuksun bence büyümelisin...011 Yorumla- +1 yıl
Sana sadece 3 cevap vereceğim
1 Karşındaki kişi seni hiç sevmedi sen kabul etsende etmesende
2 Çocuksun çünkü birine körü körüne baglanmak aptallıktır. Bunu ben değil bilim söylüyor
3 Ben 26 yaşındayım evli ve 2 çocuk babasıyım yani senin geçtiğin yollarda ben senin gibi çok bıraktım - +1 yıl
1) zaten seni bırakıyorsa seni hiç sevmemiştir sevgi bitebilen bir şey değildir.
2) aşk diye bir şey yoktur evet bilimsel olarak kanıtlandı aşk denen şey akılda onunla geçirdiğin anıları sevmekten ibaret fakat sevgi denilen şey gerçektir. Ayrıca birini sevmek çocukluk değildir. Sevemeyen kişi de insan değildir.
3) bende 18 yaşındayım geçtiğim yollarda kimseye güvenmemeyi öğrendim, adalete inanıp polis olmaya karar verdim. senin gibi kimseyi yollarda bırakmadım ama adamin gözünden ne halt olduğunu anlarım.
Birini yollarda bırakmaktansa biriyle aynı yolda yürümek ne demek onu anlamalisin bence. Evlenmek çocuk babası olmak marifet değildir. Gerçek marifet sevmeyi bilmek. - +1 yıl
Ben sevdiğim kişiyle evlendim oda beni çok seviyor ve sen benim demek istediğimi hala anlamamakta diretiyorsun. O seni sevmiyor belliki sen hala neden uğraşıyorsun kendine bile bile zarar verdiğinin farkinda değilmisin
- +1 yıl
Zamanla geçmez daha fazla alevlenir, özlenir özledikce sevmediğin duyguları bile seversin Bı anda birakmalisin bu çok zor bişey ama ileriyi düşünmelisin kendini
- +1 yıl
Peki kafanı başka şeylere vermeyi düşündün mü mesela bir dizi izlemeyi yabancı bir dizi kitap okumayı hobi edinmeyi bence kafanda sadece ona yer var ve onun yerini başka şeylerle doldurabilirsin ya da en basiti ailen ona bırak git demis çaba gostermemiş üstüne üstlük başka bir sevgili yapmış aklına getirdin mi hiç kurduğun hayallerde başka birini ya da seninle herşeye var olmak yerine kaçan korkak biri olduğunu aşk cesaret ister ve cesaret sadece adamlarda bulunur ben evleneli 6 sene olmuş eşim Kürt kızı ve ben onu evinden kaçırdım ve direk yıldırım nikahı kıydım ben eşim için ölümü göze aldım belki o kadar sevmedim ölecek kadar ama o beni herşeyden vazgeçecek kadar sevdi. Mesele sevgi ya da başka birşeyde değil cesaret ve güvende hani dedim ya ben o yollardan gectim diye beni seven ve kendine zarar veren kızlarda oldu ama ben sevmedim umut vermedim onlar sevdi peki noldu şu an hepsi evli ben kadere inanmazdım ama insanı insana bağlayan kaderdir sevdiğin çin 1000 km gitmek değil aslında sevdiğin için 1000 km göze almaktır kader. Daha ortada bişey yokken doğacak kızının adını koymaktır kader ve eklemek istiyorum eşimin adı bahar kızımın adı bernis anlamını bı araştır ben çok badire atlattım çok ölümden döndüm ama asla vazgeçmedim ama sen vazgecmelisin
- +1 yıl
şu an düşünmemeye çalışıyorum kariyerime odaklandım kendimi geliştiriyorum her gün 10 km koşuyorum stres atıyorum iyi de geliyor. Fakat işim olmadığında birden aklıma geliyor yaşadığımız anılar bana söylediği güzel şeyler. Bana ayrılırken beni sevdiğini ama artık yapamadığımızı söylemişti ve ayrılırken çok üzgün görünüyordu. Birkaç gün önce de sen üzülme diye seni seviyorum dedi. Sanki her şey baştan beri yalanmış ve kullanılmış gibi hissetmek ne kadar üzücü biliyor musun? Ben çabalamiyorum önüme bakıyorum, ama üzüntüye engel olamiyorum ne yazık ki
- +1 yıl
Akışına bırak ve hiç birşeyin seni uzmesine izin verme su akar yolunu bulur 😊 mutlu kal...
Zamana bırak kimseyle konuşmaya çalışma hatta sende onu engelle kendisi yedirememiş olabilir ailen yüzünden bıraktığın için ve intikam alıyodur buna izin verme inan seni sevseydi ailen istemese bile savaşırdı hadi savaşmadı bi başkasıyla yapamazdı hiç üzme kendini
00 YorumlaBak zaten seni istememis gerçekten sevseydi kiki haftada birini bulmazdi önce bunu kabullen. Yüzleş gercekle her zaman yanilma payi birak en iyi versiyonuna dönüş
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ailem yüzünden ayrıldığım eski sevgilimi unutamıyorum ve başkasını da sevemiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler