4 senelik sevgilim. İş yerinde ki bir kızı çok kıskanıyordum. Kiz ben yanlış anlamıyım diye Instagram dan eklememiş benimki gidip kızı LinkedIn den takip etmiş. Numarasını kaydetmis. Bişey konuşmuşlar wp dan ama mesajları silmiş servis için konuştuk diyo. Gerçek adı başka bişey kendine yakın olanlara söylüyor banada söyledi dedi bizde yakınız demeye çalıştı yani. Üstüne gidince de öyle bişey yok dedi. Görüntülü konuşalım dedim sorunları halletmek için. Telefonda yüzüme bakmıyor başka bişeylere bakıyor yüzüme kapatıp yüzünü görmek istemiyorum diyor. Sus yoksa engel atarım diyor. Köpek gibi davranıyor. Resimleri sildim her yerden bitti dedim. Engelledi daha da açmadı. Beni sevdiğinden şüphe ediyorum bana enayi dedi. Ne yapıcam şu an ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Hala daha engelimi açmadı ve 1 kez bile aramadı yaaaa ben napıcam
4 senelik ilişkim bu hale geldi ben ne yapıcam yardım edin?
Yazdıklarını da okudum, mesajlarınızıda. “ Benim içim rahat” dediği yerde suratının ortasına bitane yapıştırmak istedim.
Suçlu sen gibi gösterip sana vicdan yaptırmak istiyor, kendisinin hiçbir suçu yokmuş gibi. Tamamen manipülasyon yapıyor, sakın yeme arkadaşım. Geldiğinde dönebilmek için.
4 senelik ilişkiyi bitirmek kolay değil, o yüzden sana da açık açık söyleyemiyor ya pişman olursam diye. Döndüğünde açık kapı bırakıyor.
Büyük ihtimalle o kıza karşı bir şey hissediyor, senden soğumuş. Üzgünüm durum bu.. Kızda sevgilisi olduğunu bile bile neden konuşur wpten anlamış değilim. Neyse, büyük ihtimalle aralarında bir şey yok ama olacak. Emin ol..
Senin yapman gereken onu tamamen hayatından çıkartmak.. Numarana kadar değiştir hatta. Hiçbir şekilde sana ulaşmasına izin verme. Çünkü ulaşacak, bundan da emin olabilirsin. Binbir türlü yalanlarla kendini affettirmeye çalışacak. Lütfen kendine saygın olsun, sakın böyle bir hataya düşme. Bundan sana koca olmaz. Evlenmek gibi bir hata yaparsan evlenince de daha ağır şeyler yaşatır. Ben senin bu çocukla sonunu görebiliyorum. Yakma kendini 🙏🏻
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şöyle söyleyeyim sevgilim 23 yaşında, benim kıskandığım kız 30 yaşında. Kızın da uzun bir ilişkisi olduğunu söylemişti sevgilim. Ben o kızı ısrarla kıskanırken, ben onun umrunda bile değilim 5 senedir bu şirkette işi gücü yok 5 aylık elemana mi bakicak falan. Kız biraz ortam kızı sevgilim ise kendi halinde biri. Kız buna bakmaz net. Ama kız sevgilimi Instagram dan eklememiş ben rahatsız olurum diye. Benimki gidip LinkedI den eklemiş. Wp konuşmaları var silmiş ama servisle ilgili konuştuk diyor. Aslında gerçek adı başka sadece yakınlarına söylüyor banada söyledi dedi. Yanı yakınmışlar imajı verdi. Sonra da öyle bişey Yok dedi. Bende yakın olduklarını düşünüp iftiralar attım işte
Senin yaptığın kusura bakma da fedakarlık değil gurursuzluk. Ay çocuk resmen sal diyor hâlâ yazıyor, bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor, bir neden arıyorsun ya. 12 yıl boyunca köpek gibi sevdiğim adamı tek kalemde sildim. Üstelik o çocuk bana hiçbir zaman bu kadar değersiz hissettirmedi, aksine ben giderken o neden aradı ama olmayınca olmuyor. Ben olmayacağını anladığım an bitirdim. Kendinize biraz saygınız olsun bu ne aymazlık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendine neden bu kötülüğü yapıyorsun ki? Aşkta gurur olmaz bir saçmalıktan ibaret. Kendin söylüyorsun köpek gibi davranıyor diye. Kendine bunu nasıl yakıştırıyorsun? Sal gitsin, ne hali varsa görsün. Neden bu ısrar? 4 yıl uzun bir süre evet ama zararın neresinden dönülse kardır. Bide bununla bir ömür geçirmek zorunda kaldığını düşün? Yazık değil mi sana. Unut gitsin, sevgini hak etmiyor belli ki.
Burada haklı taraf sensin. Bir erkek bu kadar relax konuşuyorsa şu dönemde emin ol karşısındaki kişiyi zerre umursamıyordur ve hayatında başka birisi var demektir veya olacaktır çünkü seven bir erkek söylediği bu sözlerinin sonunun nereye geleceğini iyi bilir ve bu adam sonunun nereye geleceğini umursamıyor bence bu çocuktan ayrılmak senin için en doğru karar olacaktır diye düşünüyorum. Unutma dünya 1 insanın etrafında dönmüyor biri gider başkası gelir yeterki doğru insanı bulalım hayatta önemli olan budur.
gereksiz kiskaniyorsun bence.. li kedin işle alakali bir uygulama o sebeple eklemis demekki. instagram daha yakin arkadaslar eklenir. kizi sadece is arkadasi olarak goruyor demekki. whatsapotan isle ilgili yazilabilinir bence. ama sana sozleri erkek arkadasinin cok oirici ve saygisiz. o yuzden bence iletusimi kesmelisin. en azindan onun akli badina gekene kadar.
ben iş arkadaşlarımı gidip de elime teleofn alıp isimlerini yazıp bi yerleden eklemiyorum kız iş atmış işte. ama ben kızın ekleidğine inanmıyorum çocuk eklemiştir
@you4myselfcontrol linkedin is uygulama programi.. yani kariyer uygulama programi. iş agini genisletmek icin herkes ekkeyebilir. orasi flort yeri degil. yablis dusunuyorsun.
bir de yanlis anlama ama cidden abarti kiskanclik yapiyorsun.. gidip elime alip ekleme tabirine guldum😁 kizma lutfen.. ama tabiki eklerken herkes telefonu eline alip ekliyor.. diger yandan kiskancliga gerektircek bir durum degil inanki
bence tepkisel davranmayi, birakmali kendini frenlemeyi ogrenmek icin gekustirmelisin.
Bu nedir yani adam alti ustu iş arkadasini linkedinden eklemis. adami tehdit etmissin is yerine gider rezil ederim diye. ozaman tum erkekler linkedin besaplqrini kapatsinlar.. bence bu ko uda destek bile alabilirsin.
"Ya ayrıl ya barışalım, ya çek git ya adım at" demişsinde çocuk ayrılmış ve geri adım atmış baya baya belli neyini zorladın ki o kadar? Beni sal demiş git diyor hala ayrıl ya da barış diyosun 🙄
bi erkek "kafanda kuruyorsun" diyorsa şüphelendiğin her şey doğrudur canım :DD hicc bosa vakit kaybetme direkt yol ver. ya ayrıl ya barışalım diye soracağına kendin ayrıl bir daha suratına bile bakma