Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İlk kez biriyle buluşmak heyecan verici ve biraz da endişe verici olabilir. ilk buluşmada dikkat etmeniz gereken bazı şeyler:
1. Güvenliği ön planda tutun. İlk buluşmada, güvende olduğunuzdan emin olmak için kamuya açık bir yerde buluşun ve bir arkadaşınıza veya ailenize nereye gideceğinizi söyleyin.
2. Giyim konusunda rahat ve kendiniz olun. Kendinizi iyi hissetmek ve samimi bir ortam yaratmak için rahat ve kendinize uygun kıyafetler giyin.
3. Konuşma konuları hakkında önceden düşünün. Buluşma boyunca konuşabileceğiniz birkaç konu belirleyin. Bunlar ortak ilgi alanlarınız olabilir veya sadece hava durumu gibi basit konular olabilir.
4. Karşınızdaki kişiyi dinleyin ve ilgi gösterin. İlk buluşmada karşınızdaki kişiyi daha iyi tanımak için onun hakkında sorular sorun ve onun düşüncelerine ilgi gösterin.
5. Acele etmeyin ve kendinize zaman tanıyın. İlk buluşmada, karşınızdaki kişiyi hemen karar vermeden önce tanımaya çalışın. Ayrıca, kendinize de zaman tanıyın ve aceleci davranmayın.
Umarım bu öneriler size yardımcı olur!51 Yorumla
Soran+1 yılya ok teşekkür ederim eline sağlık
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bende iki gün önce bir adamla buluştum ve ilk buluşmada en önemli olan şeyin diyolog sohbet olduğuna karar kıldım. Karşı taraf veya sen ne kadar güzel yakışıklı alımlı olursanız olun ortada sohbet, konuşacak birsey bulamayıp susuyorsanız o işin devamı gelmiyor. Benim olayımda ikimizde birbirimizi beğeniyorduk görüntülü konuşuyorduk mesajlaşırken sohbetimiz çok iyiydi ne zaman ki hadi buluşalım dedik adam resmen konuşmadı askerlik anılarını anlatıyordu en son artık konu bulamadık diye 😅 o konuşmayınca bende konuşmadım yani erkek olarak bana soru sor birseyler söyle ki bende konuşym dimi ama yok o yüzden öyle kaldı iletişimimiz bitti artık mesajlaşmıyoruz bile 😂😂 kısacası sohbet edebilmek çok önemli
12 Yorumla
Soran+1 yılbizde de öyle oldu ama sonra yavaş yavaş açıldık
Cevap sahibi+1 yılSevindim sizin adınıza bizim iletişimimiz tamamen bitti konuşmuyoruz belki buluşmanın ertesi günü mesaj atıp konuşmayı deneseydi bir kez daha buluşur ve sohbeti iletirdik ama onu bile yapmadı yani
Öncelikle fiziğin güzel olsaydı etkilemeyi severdin neyse samimi ol ama cıvıtma köylü köylü konuşma filmden müzikten bahset haftaya evlenme teklifi eder
05 Yorumla
Soran+1 yılfiziğim gayet iyi açık giymek ve bir erkeği bu şekilde etkilemek bana göre değil. Yine de teşekkür ederim
- +1 yıl
Yani hanımefendi diyor ki ilk buluşmada sadece fiziğimi değil komple beni beğensin diyor
Soran+1 yıl@Mmaraşlı46 evet
+1 yılEtkilendiğin biriyse heyecanını çok belli etmemeye çalış, kaliteli bir sohbet ortamı oluştur gerisi muhakkak gelir zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Gayet hoş bir buluşma olmuş, ilk gün için sınıfı geçtiniz 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal olmaya dikkat etmelisin gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendin ol, doğal davran. Fazla heyecan yapma. Eline gözüne bulaştırırsın. Güzel bir makyaj yap. Maskara sürmek, kirpiklerini belirgin göstermek, nude rengine yakın ruj 💄 veya lip gloss sürmek. Artık ne seviyorsan. Fakat makyaj çok abartılı olmasın. Bakımlı Görünmen yeterli. Saçımı mutlaka fön çek. Öyle dağınık saçla çıkma adamın karşısına. ilk date izlemini çok önemlidir. Kesinlikle Parfümlen ayy ne güzel kokuyor, bu kız bu kadın desin 😄 Merak ettiklerini mutlaka sor. Sonra kafana takılı kalmasın. Saygılı, ağırbaşlı, terbiyeli olduğun sürece etkilersin. İyi 🍀 şanslar, iyi bir vakit geçirmeni dilerim.
34 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. 😊 Eğer ki
çekim yakarsanız sonunda mutlaka öpüşme olur. Eğer ki olmuyorsa bir sonra ki buluşmada olur.
Soran+1 yılyok biz şu an arkadaşız aramızda duygu yok
- +1 yıl
Zamanla olur belki. Yine de buluşmalarda sarılmasına izin ver. Sarılmak 🤗 kötü bir şey değildir. Öyle düşünme. Elini tutmak istemiş sana karşı duyguları olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılcevap basit etkilemeye çalışma bey efendi demişsin aslında birleşik yazılıyor en azından doğru yazmışsın buda şimdiden etkilemeye çalıştığını gösterir bukadar belli etme doğal ol sıradan konuş pelinsular gibi konuşma zarif dur hemen 2 dakikada öğrenebileceğin bişey değil en az 1 hafta eğitim alman gerekir en iyi ihtimalle 4 saatte öğrenirsin ama kalıcı olmaz kraliyet yaşantısını araştır biraz yürüyüş oturuş yemek yeme alışkanlıklarını öğren ve hayatında uygula sadece onu değil birçok insanı daha kolay etkilersin
20 Yorumla Kendini kasma derim içinden geldiğin gibi ol eyer etkilemek için çabada bulunursan doğallık gider ve ileride ilişkinizi etkileyebilir. Heyecanını dile getirebilirsin ekstra samimilik katabilir gibi geliyor bana, benim çok hoşuma giderdi hem kendini hemde o da heyecanlıysa onu rahatlatabilir bu. Güzel geçsin inşallah ☺️
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBundann 2 3 sene önce bende senin gibiydimm , hey gibi gençlik 56 gün sonra düğünüm var. Neyse gelelim senin konuya 😀 birini etkilemek açık giyinmekle olmuyor ama tabi bakım şart. Güzel koku , güzel hafif bir makyaj ve en önemlisi samimiyet ve içtenlik bu zamanın erkeklerine yüz verince astarını istiyor. Kendinden ödün verme saygıyı hep korumaya çalış net bir tavrın olsun çok da ciddi olma espriler yap ufak tefek şirinlikler yap ve erkekler cilve çok sever cilveli olacaksın düşünceli onu düşünüyormuş gibi davran ama içine de düşme havalara girmesin diyeceklerim bunlar ☺️
31 Yorumla- +1 yıl
Samimiyet ve içtenlik %100 beni o kıza çeken şey o olugor ilk buluşmalarda soguk sessiz gibi dueuyorsa daral gelşyor
+1 yılBuluşacağın yer kalabalık olsun. Hiçbirşeyini ortada bırakma. Fotograf çektirme. Mümkünse gerçek ismini bile verme. Gittiğinden buluştuğun yerden başka birininde haberi olsun. Hatta uzaktan sizi izlesin. buluşma süresini önceden söyleme. yerine sen karar ver. o oraya dediğin saatte gelsin. 15 dakikadan fazla bekleme.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle oldu, biraz bekledi ya beni
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğal davran. Beyefendi diyosun. Şahsen ben herkese beyefendi demem. Gerçekten kibar ve kendisini sayan ve karşısındakine saygılı davranan birine derim. Öyle biri ise sende onun gibi ağır başlı , kibar davran
21 Yorumla
Soran+1 yılöyledir
Tatlım ilk buluşma çok önemlidir. Karşı tarafı etkilemek istiyorsan kesinlikle dış güzelliğinin albenisi fazla olmalı. Kıyafetinle, saçınla, hafif makyajınla etkilemesin öncelikle. Çok açık tabi ki giyme ama biraz da hanımefendi olduğunu gösteren tarzda giyinmen hoş durabilir.
10 Yorumla
+1 yılEnerjiniz yüskek olmalı, çok renkli dikkat çeken renkler giymeyin, açık saçık giynirseniz de zaten erkeğin amaci sonsuza kadar sizinle cinsellik olacak, eski sevgili muhabbetini acmayin, sizi götürdüğü yeri çok begendiğinizi söyleyin, bi de en önemlisi mutlaka güzel kokuyun banyodan hemen sonra bedeniniz henüz ıslakken parfümü sıkın ki kokusu kalsin.. makyajda da abartnayin bol şans
10 Yorumla
+1 yılNasıl tanıştınız? İnternetten tanıştıysanız yardımcı olmak zor. Adamla ilgili bir tecrübeye sahip değilsin. Reelde tanıştıysanız az çok nasıl biri olduğunu biliyorsundur. Ona göre hareket edersin
12 Yorumla
Soran+1 yılinternetten tanıştık, hergün yazılışyoruz arada sesli konuşuyoruz hakkında az çok bilgi edindim
- +1 yıl
Belirli bir süredir konuşuyormuşsunuz işte az çok fikir sahibi olmuşsundur. Nasıl ilk mesajı nasıl attığından son ana kadar kafanda bir profil oluşmuştur ona göre hareket edersin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılZekan, anlayışın, hoşgörün, bilgi birikimin, gelişmişlik düzeyin, dürüstlüğün, güvenilirliğin ve gösterdiğin saygı vb iyi özelliklerin varsa doğal davran zaten etkilenecektir 👍
23 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim zeki değilim ama diğerleri var bende
- +1 yıl
Fiziğinle etkilemek istemiyorsan o zaman zeki olmadığını yazman aynı zamanda alçak gönüllü olduğunuda gösterir. Aranan bir karakter özelliği daha 👍
Soran+1 yılsağolun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Açık giyinmeden de güzel giyinebilirsin. Heycanli olmanı anlarım, tatlı bir telaş, umarım gönlünce geçer :)
31 Yorumla
Soran+1 yılumarım teşekkür ederim
Özgüvenli otur hayir demeyi bil cok kendinen bahsetme kasma da cok özenli de giyinme şık sade ol. Konusurken kaşlarının tam ortasına bak ona bir beyefendi gibi hissettir erkeklik yapmasına izin ver. Cok temiz ol güzel kok
20 Yorumla
+1 yılKendin ol birini etkilemek zorunda değilsin etkilenecekse zaten senden etkilenmesi lazım taktiklerle rollere girerek birini etkilemek bir nevi dolandırıcılık bana göre doğal olun kendinizi yansıtın kafi en düz iletişim budur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sohbet aç
MüZik , film , gezmek , kitap , spor akıcı ilerleyebilirsen etkilersin !
Ayrıca zaten seviyeli uzun bir ilişki istiyorsanız açık giyinerek ya da makyaj yaparak etkilemeyi denemeyin ! Sizi kullanır ve gider10 Yorumla
+1 yılYa birsey diyimmi gercekten cok akıllı bir hareket ya
13 Yorumla
Soran+1 yılhangisi
- +1 yıl
Kapalı giyinmek
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşacağın kişiyle kaç aydır tanışıyosun güveniyomusun
121 Yorumla
Soran+1 yıl2-3 hafta tanışıyoruz
- +1 yıl
Daha yeni sayılırsın tanışmada ama nerden tanıştınız
Soran+1 yılinternetten, dolaşcaz
- +1 yıl
Hangi sosyal medyadan tanıştın
- +1 yıl
Güzel geçtiyse sorun yok demektir ozaman sarılmasına neden izin vermedin yanlış olur diyemi dudaktan öpmeye falan çalıştımı canım elin üşüdümü ooo kıyamamıştır sana yağmurluydu zaten ankaradada yağmur var
- +1 yıl
Nerde yaşıyosun
- +1 yıl
Hangi sosyal medyadan tanıştın peki sevgilinle
Soran+1 yılöpmeye çalışmadı, gelir gelmez sarılmak istedi
- +1 yıl
İlk buluşmada dudaktan öpmek isterler genellikle kızları sarılmada nevar ki
Soran+1 yılşey meetup adı
- +1 yıl
meetup mu adı ücretli mi uygulama grdşm
- +1 yıl
Hangi ilde yaşıyosun
- +1 yıl
Meetupta ne oluyo tanışma yerimi oluyor
Soran+1 yılevet tanışma yeri, ücretli
- +1 yıl
Ücret ne kadar ödüyosun
- +1 yıl
Meetup mu dediniz hanfendi
Soran+1 yılödemedim ki, normalde ödemeden resmini beğenenleri göremiyorsün bende hesabımı silmek istedim bana 3 günlük ücretsiz denememe önerdiler 2 gün denedim sonra kapattım
- +1 yıl
Ödeme yapmadan resimleri yazışmaları göremiyosun demek iyimi güzelmi uygulama tanışmak sevgili olmak için falan öneriyomusun bana
Soran+1 yılGüzeldir, arama kısmı da var tek sıkıntısı bir sürü şeyin parayla olması sanırım ayda 5tl falan istiyor
- +1 yıl
Güzel olsa ne olacak arama kısmından ne diye araştırcaz 5 tl olsa ne olmasa ne
- +1 yıl
Buluşmalara devam
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece doğal olun, oda bir insan sonuç olarak. Hiç bir şeye mecbur değilsiniz. Beğenmediyseniz beğenmemiş, hoşlanmamış iseniz de hoşlanmamışsınız. Mış gibi yapmayın yani. Ve istemediğiniz hiç bir şey olmayacak bunu da bilin.
10 Yorumla
+1 yılverilecek tüm tavsiyeler verilmiş zaten 🤭 bol şans 🙂
12 Yorumla- +1 yıl
çok tatlı yaa tam olması gerektiği gibi geçmiş bence. anlayışlı davranması da iyi
Soran+1 yılevet
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMutluluklar her şey gönlünüzce olsun. Buluşmanız şahane geçsin.
11 Yorumla
+1 yılCanım muhabbetin durmasına sakın izin verme ama çok da düşük çeneli olma. Sorular sor bırak o anlatsın gizemli kal ve kendinen o sormadıkça bahsetme. Tırnaklar, saçlar ve kokuna özellikle dikkat akılda kal. Son olarak dişinde bi şey var mı kontrol etmeden gitme valla rezillik. Seviliyosun seni öptük bol şans.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBasit bir yanıt gibi gelse de, ne isen o ol. : )
Yani, şimdiden konuşma, tavır, mimik provası yapma. Sonra hüsrana uğratıyorsunuz bizleri : )
cut.10 Yorumla Kendin gibi ol. Duruşunla, görünüşünle tam bir hanfendi ol. Zaten açık çok abartılı gösterişli giyinme. Hanım hanımcık ağır kapalı sade giyinki seni kolay bir kız gibi görmesin. Mantıklı güncel cool konulardan konuş. Hrmen çok ileri gelecekle ve Onunla onun hayatıyla ilgili sorular sorma güncel sorular sor güncel konulardan konuş.
10 Yorumla
+1 yılKendin ol bazen senin düşündüğün gibi düşünemez espri yaparken buna dikkat et etkileyeyim düşüreyim diye bakma olacağı varsa zaten sen istesende olur istemesende bol şanslar 😉😊
10 YorumlaKendin ol rahat ol. Nasılsan öyle davran kimseyi etkilemek için bir çabaya girme. Seni bağenen olduğun gibi beğensin öylesi daha iyi olur senin için.
30 Yorumla
+1 yılKibar birisi olarak. Sana yemek onun yemeğinden önce gelirse yemeğine başlama. Onun yemeegini bekle bunun gibi şeyler yap
20 Yorumla
+1 yılkendin ol her zmnkinden daha fazla ozguvenli duruş sergile bir de karşındaki insanı gözünde büyütme sonuçta insan o da
20 Yorumla
+1 yılAğır bir makyaj yapma, güzel hafif bir koku tercih et, karşındaki insanla konuşurken gözlerini çok fazla kaçırma ve o konuşurken bölmemeye çalış.
10 Yorumla
+1 yılUmarım kendini kirletmezsin ilk kez sevgilin olmuş senin sonun da zina ve haramla bitmez umarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol. Ne konuşman gerektiğine değil, ne konuşmaman gerektiğine emin ol. Gereksiz muhabbetlere girip kasılma.
10 Yorumla Sen olduğun gibi davran o beğensin diye her bulustuğunda farklı öı davranacaksın ben buyum diceksin seven sever sevmeyen kendi bilir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok hoş olduğunu nereden çıkardın? Zekan ve sohbetin ile etkilemeye bak.
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDekolte falan normalde giyiyor musun bilmiyorum ama giyme de zaten. İyi bir izlenim bırakmaz hiçbir şekilde.
Soran+1 yılgiymiyorum, konuşma tarzından
Cevap sahibi+1 yılİyi yapıyorsun. Sevgilin oldu mu hiç?
Cevap sahibi+1 yılNiye temas ettin ki madem etmek istemiyordun? Öptüğüne göre sarılmasına da izin verseydin. Bıraksaydın o da seni öpseydi bende senin durumunu farklı sanmıştım üzüldüm şimdi
Soran+1 yılo gelir gelmez sarılmak istedi, merhaba diyip sarılmak istedi, buluşmanın sonunda beklettiğim için kötü hissettim bide sarılmasına izin vermediğim için o yüzden öptüm
Cevap sahibi+1 yılBen hassas olduğunu düşünmüştüm açıkçası. Bize böyle yapan olmaz. :(
Sevgilin olmuş muydu daha önceden?
Soran+1 yılhassas derken
Cevap sahibi+1 yılYani sevgili olmadan veya evlenmeden temasa karşı olan vs.
Soran+1 yılsevişmedim oramı buramı elletmedim?
Cevap sahibi+1 yılTamam olabilir. Ben direkt temas dedim. Hassas olduğun nokta orasıdır o zaman belki. Soruma neden cevap vermediğini de anlayamadım.
Soran+1 yılsevgilim olmadı ilk defa biriyle buluşcam dedim ya
Cevap sahibi+1 yılTamam da olmuş da olabilir okuldan falan belki. Hayatında ilk kez bir erkek ile bu şekilde temasa geçtin o zaman. Buna rağmen rahat davranmışsın nasıl yaptın?
Soran+1 yılniye beni sorguluyorsun, seviştim dedim mi yanaklarından öptüm dedim
Cevap sahibi+1 yılSeni sorgulamıyorum merak ediyorum. Bana garip geliyor. Zaten seviştiğini söylemedim. Adam akıllı soru sordum niye farklı yere çekiyorsun?
Soran+1 yılfarklı yere çekmiyorum bu kadar rhat davrandın dedin yanaklarından öptüm diye
Soran+1 yılayrıca sorguluyorsun
Cevap sahibi+1 yılRahat davranmışsın işte değil mi? Daha önce hiç temasın olmadı muhtemelen sevgilin olmamış ilk kez buluştun. Karşı taraf mı seni rahat ettirdi? Sorgulamıyorum öğrenmeye çalışıyorum. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım.
Cevap sahibi+1 yılCevap?
Soran+1 yıldaha fazlasını söylemye gerek duymuyorum.
Cevap sahibi+1 yılYardıma ihtiyacım var. Sana kötü bir şey de yapmadım. Beni yanlış anlıyorsun. Yardım eder misin? Herhangi bir şey yaşamadım senin yaşadığın çok kolay belki ama o bile olmadı. Bu yüzden soruyorum.
Cevap sahibi+1 yıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere etkileyeceğim düşüncesi içerisinde olma. Doğal ol o kadar. Sorular falan sor onu tanımak adına öyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıııız yarın nasıl geçtiğine dair güncelleme getirir misin 🥺🥺
19 Yorumla
Soran+1 yılsöylerim tabiki :)
- +1 yıl
Bekliyoruz 🤣
Cevap sahibi+1 yılAAAAYYYYYYY 💖🥰
Cevap sahibi+1 yılUmduğun gibi biri çıktı mı
Cevap sahibi+1 yılKarakter olarak falan
Soran+1 yılevett, çok tatlı biri
Cevap sahibi+1 yılYaa çok sevindimm 🥺🥺 umarım mutlu olursun :)
- +1 yıl
Hadi gözün aydın ☺️
Soran+1 yılteşekkür ederimm :)
+1 yılAçık giyinmek zorunda değilsin tabi ama hareketlerinle etkileyebilirsin. Muhakkak tanıyorsundur onu. Hoşuna giden şeylerden konuş, göz teması kur vs.
10 Yorumla
+1 yılDikkat etmene gerek yok sadece rahat ol gerisi kendiliğinden gelir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Rahat ol kendini tanıtma komik olmaya çalışma spontane davran
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇokta üzerinde durma zira her güzel şeyin bir sonu oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendin ol nasıl olsa o senin o halini tanıyıp değerlendirecek eğer fazla yapay davranırsan sana sonra sen çok değiştin ilk tanıştığımızda böyle değildin gibi şeyler söyleyebilir ama iyi bir izlenim bırakmak için sadece nezaket kurallarına uyman yeterli bence daha fazlasına gerek yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zeki ol kendine güven. İlla olacak olmali diye suyuna gitme. Doğruya doğru yanlışa yanlış de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilemek için maymunluk yapmana gerek yok. Kendin ol yeter.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılkendin ol ya bişey etkilemeye çalışma birbirinizi tanımaya odaklanın
10 Yorumla
+1 yılÇok miç miç olma çok konuşma rahat kendin ol doğal yeterli bence
10 Yorumla
+1 yılRelax takıl işte kanki havadan sudan ordan burdan konuşun giyim kuşam parfüm jantineri bir erkek mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendin ol. Etkilersen ne ala etkileyemezsen ekstra kasma.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılkonusmana gülümsemene ve ağzını şapırdatarak bişiler yeme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılSohbet anında ye yediğini ya da mekanı öv. Sohbet konusu olur be güzel bi izlenim verir
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan tanıştiysan.. çok dikkatli ol.. ev adres bilgilerini verme sakın...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rahat ol kasma eski sevgililerden bahsetme sadece onunla ilgilen problem olmaz
10 YorumlaAcik giyinme ama cok da muhafazakar olmanin anlami yok hafif dar bir pantolon ve tshirt is gorur konusmak icin kendini zorlama civik ardindan soguk bir ortam olusur konu konuyu acacaktir once dinlemeyi sonra goruslerini soylemek onu etkileyebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKibar ol kendinden fazla bahsetme, birilerinin arkasından atıp tutma, kültürel muhabbetler açmaya bak
10 Yorumla
+1 yılAçık giyinmemek senin için bir artı olacaktır çünkü sadece fiziğini değil de seni sen olduğun için beğenir ve basit görmez buluşmada kendin ol göz temasını unutma yeterli çok fazla samimi olma
10 Yorumla
+1 yıl2 3 Buluşmada da baş başa kalmak isterse hemen kabul etme Biraz zaman geçsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Güzel zaman geçirmeye odaklan etkilemek için gidersen kötü sonuclanir
10 Yorumla
+1 yılKara çarşaf giy madem iç güzelliğinden etkilensin 😃
00 Yorumla
+1 yılAma bu filmin fotosunu koymayın şu sorulara gidip izleyesim geliyor her seferinde :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz kok güzel giyin ve utangaç olma kuralların olsun
10 Yorumla Bence afif bir makyaj yeter. dikat etmen gereken sey bence tavirlarin tanimaya bak eyer beyeniyorsa zaten her turlu beyenir kendin ol yeter
10 Yorumla
+1 yılBence direkt kendin gibi davran, çok basit oldu ama zaten ilk buluşma içinden nasıl geliyorsa öyle davran
10 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat