Yarın ilk kez biriyle buluşacağım?

Yarın daha önce buluşmadığım bir insanla buluşacağım. Uzun zamandır konuşuyoruz (Yaklaşık bir yıldır). Sanal bir konuşmamiz var ve sanalda iyi anlaşıyoruz. O evlenmek istiyor. Ben daha böyle bir şey düşünmüyorum. Sürekli olarak bu konuyu yüz yüze konuşalım, bu şekilde sadece telefondan konuşurken böyle bir karar vermemiz saçma olur, hata yapabiliriz dedim. Benim şu an evlenmeyi düşünmediğimi biliyor. Şehir dışından yanıma gelecek. Onu kırmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Aslında sanalda konuşurken çok iyi bir arkadaşız ama gerçekte yan yana gelince nasıl oluruz bilmiyorum. O sürekli buluştuğumuzda ne yapacağımızı hayal edip duruyor. Evlenmeyi düşünmediğimi bildiği halde ben seni ikna edeceğim falan diyor. Evet ileride illa ki evleneceğim ama şu an evlenmek benim için çok erken. Ben böyle büyük bir sorumluluğu alacak durumda değilim. Tamam iyi bir çocuk, evlenilecek birisi ama ben şu an gerçekten istemiyorum. Okulum var, elimde daha bir mesleğim yok, evlenmek için cebimde biriktirmiş olduğum bir birikimim yok. Bunlar olmadan nasıl evlenebilirim ki? Ne yapmalıyım sizce? Onu kırmadan, üzmeden yapabileceğim bir şey var mı?
Yarın ilk kez biriyle buluşacağım?