İlk buluşmada nelere dikkat etmeliyim, nasıl davranmamam gerekir vs söyler misiniz :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Temiz ve düzgün giyinmeye özen gösterin. Kendinizi rahat hissedeceğiniz ama aynı zamanda özenli bir kıyafet seçin. Giyiminiz, buluşmanın yapılacağı yere ve etkinliğe uygun olmalı. İletişim becerilerinizi kullanarak samimi ve içten bir şekilde konuşun. Karşınızdaki kişiye ilgi gösterin, dinleyin ve onun hakkında sorular sorarak onunla daha yakından tanışın. Gülümsemek, olumlu bir izlenim bırakmanıza yardımcı olabilir.
Ortak ilgi alanları hakkında konuşabilirsiniz.Seyahat, hobiler, kitaplar, filmler gibi genel konular buluşmanızı daha ilginç hale getirebilir. Ancak, siyaset, dini veya duygusal konular gibi potansiyel olarak hassas konulardan kaçının. Karşınızdaki kişinin konuşmasını dikkatlice dinleyin ve cevap verirken onun söylediklerine dikkat edin. Bu, ilgi gösterdiğinizi ve saygı duyduğunuzu gösterir. Kendinizi doğal bir şekilde ifade edin. Kendiniz olun ve özgüveninizi koruyun. Olumsuz veya karamsar konulardan kaçının.
Temiz ve bakımlı olmaya özen gösterin. Taze ve hoş kokulu olmak da önemlidir.
Buluşma yerini ve etkinliğini önceden planlayın. İlgilendiği aktiviteleri veya yerleri bilmeye çalışarak ona uygun bir seçim yapın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEtkileşim halk arasında elektirik.
Bakışlar.
Duymak istediklerinizi çok fazla dile getiriyor ve çok fazla iyi yönü gözünüze ve kulağınıza geliyorsa bence bundan biraz tedirgin olmalısınız.
Bu erkek içinde geçerli.
Çünkü hiç bir insan mükemmel olamaz.
Her insanın eksik olduğu hata yaptığı bir yönü vardır.
Kul hatasız olmaz.
Tabi mükemmeli kovalayabilir bu başka bir konu.
Ortak payda da buluşmak önemli.
Hitap şekli ve sizin hitap şekliniz.
Mimikleri , kullandığı cümleler kendine özgü olmalı.
Kısacası şahsına münhasır olmalı.
Herkes gibi davranmamalı.
Gayet tabi bu benim fikrim illahaki benim dediklerim olacak , söylediklerime sadık kalmaniz gerek diye kesin bir şey yok kararı sizin hür iradeniz verecek.
Tek birseye takılıp karar vermek elbet bir yerde hata yaptığınızı size fark ettirecek.
Gerçek anlamda bir kadını veya adamı tanımak istiyorsak şayet bir bütün olarak bakmak zorundayız.
Sadece dış görünüş, size olan yaklaşımı veya konunun üzerinde nasıl durduğu değil.
Resmi bir bütün olarak görmek zorundayız maalesef.
En önemlisi de var tabi;
Sizin ne istediğiniz?
Sizi ve siz kimi nasıl mutlu edebilirsiniz?
Bu sorulara ne kadar doğru ve gerçekçi cevap verebiliyorsunuz?
Kendinize ne kadar doğru cevap verebiliyorsunuz bu sorular üzerinde.
Bakmaktan çok , maalesef görmeniz gerek.
Evet ilk aşamada belki bunu fark etmeniz biraz zor ama iletişim kurdukca ( bu sadece telefonda konuşmak veya mesjlasmakla olmaz) dışarda ne kadar zaman geçirdiğiniz , yaptığınız aktivitelere de bağlı olarak değişir.
Acele etmeyin , sakin sakin düşünün.
Her zaman söylerim.
Acele verilen kararlar , her zaman göz yaşı ile biter.10 Yorumla
Nasılsan öyle ol. Ne hissediyorsan onu söyle. Normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Tiyatro sahnesine çıkmıyorsun. Kendin olmadığın her konu ilerde sorun olacak. Mesela kapalı giyinen birisin ama ilk buluşma için açık giyindin, sonraki buluşmalara kapalı geldiğinde ya da ilerde kapandığında bu sorun olacak. Ya da açık giyinen birisin ve ilk buluşmaya kapalı gittin hatta ilk bir kaç buluşmaya ilerde mini giymek istediginde sorun olacak. Sevmediğin bir sinema tarzını seviyor gibi yaptın bu sorun olacak. Yani kendin olmadığın her konu eğer karşındaki kişi karakterliyse ilerde haklı olarak sorun olacak.
00 Yorumla
Doğal olmakla birlikte az da olsa ağırlığın olmalı. Konuşulan kelimeler, sorulan sorular ve verilen cevaplar muhakkak seviyeli olmalı. Sır vermek gibi kavramlar da ilk buluşmada kesinlikle verilmemeli.
Ailevi problemler var ise ya da kendi hayatına dair önemli adı kar varsa onlar da seviyeli bir şekilde konuşulmalı. Göz teması her zaman önemli ayrıca ilk buluşmada (yanlış anlaşılmasın) cinsellik kesinlikle konuşulmamalı.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
69Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Eski sevgilinden bahsetme
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafı çok iyi bilmen gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli ol sürekli dik konumda otur bu seni özgüvenli gösterir mutlaka cilt ve Tirnak bakımını yaptır eğer hesap ödemek isterse izin verme bu senin lider bir kişilik olduğunu gösterir erkeklerin en çok ilgilendiği yer saçlarıdir gratiste saç parfümleri var bebek gibi kokmani sağlıyacaktır aksesuar seçimine gelicek olursak eğer fazla abartılı olmamakta fayda var küçük şık bir kolye ile adaletine asalet katabilirsin birde hemen güvenme o canım yaptım pişmanım birde en önemli nokta garsonlara nasıl davrandığına dikkat et iyimi davranıyor sertmi sana başka çalışanlara başkami bunları gözlemle eğer sert davranıyosa o kişiye parasıyla hava atan ergen kategorisine sokabilirsin aaa unutmadan fazla makyaj yapma birde doğal ol doğal ol ki adamın gözüne daha çok gir erkekler doğal kadınlara bayılır ilk günden evde film izleriz ayağına seni eve davet etmeye çalışırsa direk topukla kıyafet konusunda da fazla abartmaya gerek yok partnerin eşofman tişörtle gelebilir pişman olursun güzel giyindiginde nerden biliyorsun deme yaşadım bu durumu hshshshshshs bır crop bir Jean pantolon işini görür diye düşünüyorum uzun oldu biraz kusura bakma buluşmanın iyi geçmesi dileğiyle
112 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim dediklerini dikkate alacağım :)
- +1 yıl
Bence arkadas bir en iyi görüşü haketti 👏
- +1 yıl
@bilinmeyenkiz5454 çok teşekkürler güzel düşüncelerin için
- +1 yıl
rica ederim iyi buluşmalar şimdiden
- +1 yıl
Ne demek hakedene hakkettiği değeri vermek gerek 😊
- +1 yıl
Okadar uzun uzun yazmışsın da, noktalama işaretleri nerde.. 😄 devrik cümle kurmuşsun bide. 😅
- +1 yıl
Ayrıca picamayla buluşmaya gelen erkek arkadaş ergen miydi. Yaşı kaçtı onun merak ettim 😅
- +1 yıl
@Emre3558123 okaddarına dikkat etmedim acelem vardı hızlı yazdım ne var bunda
- +1 yıl
Benle aynı yastaydi dnndbdhd 19
- +1 yıl
Ee 19 yaşindakinden ne bekliycen 😅
- +1 yıl
+1 yılMerhaba , ilk buluşmanın gerginliğini şimdiden hissediyorsundur ama aynı zaman da heyecanını da. :)
Sana verebileceğim birkaç tavsiyem var ama bunlardan en önemlisi ;
Gerçekten rahat olman , ilk başlarda hafif bir stres olur ama konuşmaya başladıkça geçecektir , yanlış bir şey yapmayayım diye düşünme o zaman yanlış yaparsın. İçinden geldiği davran samimi ve güleryüzlü olmaya özen göster.
Mümkünse sohbet edicek bir mekandan sonra yürüyüş veya eğlenceli bir basit aktivite yapın.
Abartı giyinmeyin sade ve şıklığa güvenin.
İlk buluşma genelde karşındakine bir ısınma antrenmanı gibidir , ocağın altını yakmaya çalışır iki tarafta. :)
Eğer ikinizde birbirinizden hoşlanıp keyif alıyorsanız ikincisi zaten gelecektir , kanımca taktiklere başvurmayın eğer taktik ve strateji kurarak bir ilişki başlatıp yürütecekseniz öyle devam edersiniz ve sonunda mutluluğu ıskalarsınız.
İlk buluşmada hafif temaslar bir nevi kaynak görevi görür , elinin eline değmesi , bir bahane ile omzuna saçına dokunmak gibi.
Şimdiden umarım olumlu güzel bir başlangıcın sayfasını açarsınız. :)20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz daha sakın bir yerde konuşalım mı diyen her erkek kalbinle değil, bedeninle ilgileniyordur buna en başta dikkat et.
İkincisi parayı cüzdanımı unutmuşum falan lafı edene ikinci bir şans verme.
Üçüncüsü karşıdaki çok profesyonel olabilir. Hani olacağını var saymıyorum ama yine de içeceğin bilet varken masadan ayrılma veya dalgın olma ki, içine ilaç türü bişey atılmasın.
Ki atacak olanda " Kardeşimdi eşimdi " Diye o masadan baygın halde her türlü seni dikkat çekmeden götürebilir
39 Yorumla
Soran+1 yılVay bee teşekkür ederim. Eğer gizliden çıkarsan buluşma bittikten sonra vs seninle bu konuyu konuşmak isterim
Cevap sahibi+1 yıl😅😂😂😂 ...
Soran+1 yıl2.30 saat sonra buluşma olacak seni son olaylardan haberdar etmek istiyorum hahaha
Cevap sahibi+1 yılboş ver onu biz buluşalım 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSaat 14:30 u da geçmiş 😁
Soran+1 yılAcilen gizliden çıkmalısınn 🥳
Cevap sahibi+1 yılBelkide nuri alçoyumdur niye çıkcam 😊
Soran+1 yılHevesim kaçtı zatenn hahaha
Cevap sahibi+1 yılOkey 😊
+1 yılKendin ol. Eski ilişkilerin hakkında konuşma ya da soru sorma. İş görüşmesi gibi sorulardan kaçın. Zaten genellikle erkek kendi az konuşacak, seni daha çok konuşturacak. Siyasi dini vs. konulara girme. Havadan sudan hayallerden, hafif sinema, dizi vb. şeyler konuşulabilir. Hep kendini övme ya da kafa ütüleme.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşırı dekolte giymemelisin örneğin göğüs dekoltesi varsa diğerleri olmamalı gibi. Fazla fosforlu renkler gri giyinmekten kaçın çünkü gri belirsizliği semboller. Yüz makyajında göz makyajı yaptıysan dudağını sade dudağını abartacaksan gözlerini sade tutmalısın. Davranışların aşırı rahat olmasın çok gözünün içine leyla gibi de bakma doğal ol bu arada verdiğim bilgiler Esra Ezmeci 'nin kitaplarından okumanı öneririm etkilidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılRahat ol ama öyle her şeyini anlatma. Eskiden yaşamış olduğun özel hayatı ilk buluşmada sakın açma. Soru sorarsa şimdi zamanı değil onlar ilerde konuşulacak konular, biz birbirimizi tanımalıyız. Daha tanımadan sana eski hayatımı anlatmam uygun olmaz dersin. Tam olarak böyle cümle kurmasanda artık nasıl iletişimin varsa o şekilde söylersin.
21 Yorumla- +1 yıl
Özel hayatınla ilgili çok soru sormaya başlarsa direkt muhabbetini kes. O sana ilerde takıntı olur, rahatsız eder, kıskançlıktan boğar seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenliğin açısından halka açık mekanda buluş. Sosyal medyada tanıştığın ile gördüğün kişi aynı olmayabilir. Söylediği gibi birisi daha çok onu anlamalısın konuşma biçimine dışarıda insanlara nasıl davrandığını izlemelisin. Rahat ve doğal olmalısın, olmadığın gibi birisi davranmaya çalışmamalısın, çok fazla samimi ve yapmacık davranmamalısın. kendin ol Geçmişlerinizden bahsetmeyin. Herkes kendi hesabını ödemeli. İlk buluşmalar o senin babanın oğlu değil sadece görüşüyorsun, uzun bir ilişkiniz yok ki bir o ödesin bir sen bu durum yaşansın o hesabı öderse bir sonrakinde sen hesap ödemelisin , ayrıca el ele tutuşma veya bu tarz yakınlıklar olmasın ilk buluşmadan amacının farklı olduğunu düşünebilir ona göre davranır.
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa teşekkür ederimm :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. ☺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bu tarz soruları erkekler sorarda, kadın sorunca şasırdım. Kendin ol. Doğal ol. Kibar ol. Efendi ol. Konuşkan ol ama onuda konuştur, tek sen konuşma. Öyle işte. Güzel giyin ama düğüne gider gibide değil 😅 bakımlı ol. Öyle işte
12 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediklerim erkekler içinde geçerli sanırım 😊
Soran+1 yılEvet iki taraf içinde geçerli :)
+1 yılYorumlarin tümünü okudum da sanki dersin cumhurbaşkanı ile görüşmeye gideceksin abi böyle bir şey yok ya selam selam merhaba merhaba oda insan sen de insansın yani nedir abi bu kadar kasmak
11 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Muhakkak stresli olacaksınız ama muhabbet etmeye başladığında azalacaktır. Olduğun gibi davran, çok esprili konuşma, herşeye gülme, çok abartılı giyinme, karşındakini tanımaya çalış, konuşurken gözlerine mimiklerine el hareketine bak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşmada mimiklere, hitap şekline, ortama göre hareket etmeyi unutma 🥹 olmadığın gibi asla görünme ve bu yüzden asla ama alsa kasılma. Cümlelerini düşünerek kur. Sonuçta karşındaki insan seni tanımıyor ve sende onu tanımıyorsun. Yanlış algılanabilir farklı şekilde düşündürülebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoylenenlerin hicbir alakasi yok. Space x'te işe baslamicaksan tabi. Git selam ver gerisini akışına birak. Ne oldu bu sanki. Hicbir seye dikkat etmen gerekmez. Eger olgunlasmis, birşeyler ogrenebilmis, kendini gelistirebilmis biriysen zaten oldugun gibi davranirsin akar gider her sey
10 Yorumla
+1 yılSürekli "ha ha ha" demen; râhat bir kız olduğunu ya'nî başına gelen iyi veyâ kötü şeylere pek takılmadığını, geçmişle yaşamadığını, geleceği de pek düşünmediğini, sâdece ânı (şimdiyi) yaşadığını, aklından kötülük geçmeyen saf (duru) bir kız olduğunu düşündürdü. Ama biraz da alaycı gibisin! Artık insânlara karşı mı hayâta karşı mı orasını bilemiyorum.
Lâkin bu buluşma mes'elesi hoşuma gitmedi. yârın bir gün evlendiğinde ilkleri zevcinle yaşamadığına o kadar pişmân olursun ki zevcinin öpmesi, daha önceki bir erkeğin öpmesinden iyi değilse her öpmesinde işte o erkeği hatırlarsın! Hele ki o erkeklerin sayısı birden fazla ise bu sefer kendini suçlamaya başlarsın ve evliliğini sürdüremez hâle gelirsin.
Yol yakınken buluşma işinden vazgeç ve ona de ki: Ciddiysen â'ilenle, beni â'ilemden istemeye gel!
Son bir tavsiyye: Şu kısa takdîmi iyi dinle ve kitâbı alıp oku.
01 Yorumla- +1 yıl
Anne Nasîhatleri (Vezâ'ifü'l-İnâs)
https:// m. youtube. com/ watch? v=SCbqKmKda-4
Bence konulma üslubunuza.
Gülüşünüze , gülüş her şeydir
Kişisel bakım. Bence olmazda olmaz
Doğru kıyafet seçimi… doğru bir kıyafetle karşı taraf çok daha güzel etkilenebilir.
Tercihen siyah olmalı karşı taraf ciddiyeti anlasın ve asaletin rengi siyahtır.
Onun haricinde laf kesmeyin ve çok önemli sırlarınızı eskiyi anlatmayın.00 Yorumla
+1 yılKasma. Normal bir arkadaşınla buluşmuşsun gibi davran. Anladığım kadarıyla düzgün biriyle buluşmanın hayalini kuruyorsun. O yüzden öpmesine izin verme. Yeltenirse, ilk buluşmadan ne bu samimiyet de. Karşındakini tanımaya çalış, buluşmadan keyif al.
10 YorumlaDoğal olmaya çalış karşıdaki kişiyi tanımaya yönelim sorular sor birbirinizi tanıyın
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki kişiyi tanımak için ona nasıl sorular sormalıyım?
+1 yılRüküş gitmemen lazım
Sohbetin sarmalı bu kadar 😂11 Yorumla
Soran+1 yılSohbet konusunda berbatım heyecandan çok konuşuyorum hahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle çok vakit geçirme, hevesli ve çok istekli görünürsün. Hesabı o ödesin, ayrıca geçmişine girme ve onun da girmesine izin verme. Rahat kıyafetler ve doğal bir makyaj tercih et. Son olarak da kendinle ilgili bütün detaylara girme, gizem yarat. Bol şanslar, umarım güzel geçer 😇
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm :)
+1 yılKesinlikle ama kesinlikle kimsenin olmadığı yerlerde buluşma halka açık kafe gibi yerlerde buluş Bir de mümkün olduğunca kapalı giymeye bak çıplaklar kaçmasın giyimin...
10 YorumlaBi zıkkıma dikkat etmene gerek yok. Zaten alayı aldatır. Kadın olsun, oğlan olsun farketmez. Sen dikkat ettikçe tepene binerler. Rahat ol, takma. Aklından zoru olmayan zaten buluşmaz bu devirde.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. kadınlar hayatlarını sorarak yaşıyor. Bu tarz durumlar doğal olmalı sadece ve sadece. önerilere kulak asmadan
samimi ve dürüst olmak önemli… kendiniz gibi olun
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada doğal olmam yeterli konuşmak için konuşmamanı öneririm kasıntı yapmadan deneye bilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKendin ol... çok sıkma kendini.. çok ta rahat olma😂
20 Yorumla Elinde sürekli telefon olmasın
Hesabı ortaklaşa ödemeyi teklif et
Kendini rahat hisset akışına bırak22 Yorumla
Soran+1 yılben rahat olursam çok konuşur gereksiz detaya girerim. Bu karşı tarafı rahatsız eder mi?
+1 yılValla ben utancımdan konuşmuyordum arabada el şakası yapınca bi konuşma olmuştu doğal olmaya bakmak gerekli onu diyeyim çekingensen ben gibi suskunluk çöküyor😅
04 Yorumla
Soran+1 yılBende heyecandan çok konuşuyorum ve boş konuşuyorum hahaha
- +1 yıl
Farklı şeyler yaşıyormuşuz😅😅
Soran+1 yılEvet ya bu yüzden hoşlandığım çocukla ilk buluşmadan sonrası olmadı hahaha
- +1 yıl
😄 demek ki daha iyisine layıksın boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sıralamış bir şeyler ama sen sadece SAKİN olarak kal, gerisi gelir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel giyin güzel kok. İlk izlenim çok önemli. Olabileceğinin en güzsl versiyonunda ol.
10 Yorumla
+1 yılbakimli ol fazla acik giyinmen yalniz yerde bulusma arkadasinida al
10 YorumlaDoğal davran cıvık hareketlerden kaçın çok ciddi durmamaya çalış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. İlk günden cinsellik olarak yaklaşmasına izin verme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin ol kasıntı olma karşındakinden bahsediyorsan başka insanlara nasıl davrandığına dikkat et bir gün sana da öyle davranacak hayvan seviyor mu ona bak
20 Yorumla
+1 yıl1. Güler yüzlü ol.
2. Sınırlarını çiz.
3. Maximum 1 saat vakit geçir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal ol arkadaşım. Kendini kasma yeter. Çok da süslenme.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşma tarzına söyleyeceğin cümlelere dikkat etmelisin
10 Yorumla Çok ilgi gösterme sakın sakın ilerisi içinde o senin peşinden koşsun kadın bunu yapınca değerli oluyo çok çok ilgi duyduğunu ona hissetrme ama tatlı konuş doğal ol çok bilmiş olma ondan birşeyler anlatmasını iste ailesi işi okulu vs sende onu dalip dalıp dinle gözlerinin içine uzun uzun bak çekinme anlamlı bak.. nerden biliyosun diye sorma 😂
00 Yorumla
+1 yılsanki kralın oğlu ile mi buluşuyorsun alt tarafi bir buluşma olduğun gibi davran kendin ol yeter ve sana el sürmesine izin verme okey hadi hayırlısı olsun bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de var 2 3 güne. Heyecan yapmamak lazım. Doğal olmalı. Her zamanki giyim tarzında olmak da yarar var. Sade ol demişler yorumlarda ama ben düşününce normal arkadaşla da buluşsam çok sade olamıyom hele yazları. Kafam karışık o konuda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kalıplara koymayın bence ya doğal olun rahat olun sizi seven siz olduğunuz için sevsin başkası değil...
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/mmBV5ZqzeHsNetflix taktiklerini uygulama da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiderken nefes egzersizi yap youtubedan birkaç tane heyecan 0 a düşüyor.
Denendi.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok zekice
+1 yılLütfen doğal ol. Doğal ol ki iliskinin basında birbirinizi tanıma fırsatınız ve birbirinize karşı rahat olma şansınız olsun. Aksi taktirde Çok zorluk yasarsin
10 YorumlaDiğer kızlardan farklı olduğunu ve sana canının istediği gibi davranamayacağını hissetir ciddi ilişki arayan biri değilse kaçar arayan biriydisede seni ciddiye alır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBn hiç bulusmadim fikrim yok. ama heyecanlanma ve kendin ol
11 Yorumla- +1 yıl
@prenses-kızz katılıyorum
+1 yılİlk buluşmanın gerçekten hatırlama değer güzellikte geçmesi önemli.
00 Yorumla
+1 yılNormal ol. yeter olduğun gibi görün aşırı. suslenme aşırı makyaj yapma
00 YorumlaAnlayışlı ol
Sade giyimin olsun
Tavırlarına dikkat et
Mekanda çalışanlara karşı tavrına00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Ben hep sekse yakin birseyler olabilirmi ya da o yönde bur hissiyat olusurmu diye beklerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonla çok oynamamaya bu kim yaparsa yapsın hoş değil
00 Yorumla
+1 yılSimdi bu durum karşındaki kişiye bağlı askim , ama mesela sen çok soru sorma o sorsun, öyle aşırı süslenme , doğal davran olduğun gibi sürekli gülümse ki pozitif bir enerciiii olsun ortamda eğer seni beğenmezse koy tekmeyi gitsin
10 Yorumla
+1 yılTelefonlara fazla uğraşma derim
14 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten telefonu masada bırakırım daima
- +1 yıl
Bazıları gelip telefonla oynuyor
Soran+1 yılonlar buluşmak ne bilmiyor hahaha
Her şey bedenden ibaret değil önce akli mantıki harketler yapın ilk bulusmada pişman olacağınız şeyler yaşamayın. Benim tavsiyem cafe ya da restoranta git halmhareket tavirlarini ölç hatta garsona davaranisina bile bak.
00 YorumlaKendin gibi davran ne birşeyler kat neden birşeyleri sakla sadece kendin gibi davran seni sonradan değiştin sanmasın sadece kılık kıyafetine hafif bir doğal makyaj fazlasını yapma sonra dalga geçiyorlar aa sen miydin badana boya zamanın gelmiş diye
00 Yorumla
+1 yılSakin kalıp karşındaki insanı tanımaya çalış doğallığından da vazgeçmee
11 Yorumla- +1 yıl
Asla kimseyi kaybetmektende korkma belki kaybetmek karşına daha güzel fırsatlar çıkarır
+1 yılGülüşüne sana olan hareketlerine ve gözlerine bakıp bakmadığına
10 Yorumlasınırlarını belli et kendin ol yeter sana dokunmasına izin verme
10 Yorumla
+1 yılHiç kasma neşeli ve flörtöz davran o enerjiyi alsın senden bol şanslar
10 Yorumla
+1 yılknk içinden geldiği gibi davran teması abartma az da tutma içten dokunursan sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılSözleştiğiniz saatte orada olacak mı ya da senin için özenmiş mi? Mesela parfüm şişesine düşmek gibi
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem