Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Bence kesinlikle ciddi düşünmüyor,4 sene az değil hâlâ ailesiyle senin söylemene rağmen tanıştırmıyorsa var bir şey derim yani, üstelik sana psikolojik taktik uygulamış gerçekten böyle mi düşünüyorsun deyip kapatması falan sana kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor. Ciddi düşünmese 4 sene geçirmezdi diye düşünme hata olur benden söylemesi.10 sene bile geçirir, bir erkek olarak yazıyorum, kadınlara göre daha bilgiliyimdir tabii ki, ne düşündüğünü anlama konusunda sevgilinin, o yüzden benim yorumumu dikkate al derim. İlişkiniz hakkında biraz detaylar var onları bilseydim daha kesin yorumlar yapabilirdim okuduğum kadarıyla durum bu.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim yorumun için 😐
En İyi Cevaplar
+1 yıl4 yıl çok uzun bir süre... Aynı dertten bende muzdaribim... Tek fark o benim ailemle tanışmak istemiyor. Belki kendisini hazır hissetmiyor olabilir ailesi geleneklere göre yaşıyor olabilir ve o da bunun getireceği yükleri almak istemiyor olabilir ve en kötü ihtimalle de ciddi düşünmüyor olup sizin bu şekilde vicdanınıza dokunup suçlu hissettirmeye çalışıyor olabilir.
Bende 2.5 yıldır birlikteyim annesi ve kardeşleriyle tanıştım ama babası ile tanıştırmadı henüz (sevgilimin ailesi doğulu ben batidayim, sevgilim batıda görevli). Evlilik teklifi etmesine rağmen hâlâ ailemle tanışmak istemiyor çünkü hemen evlilik isteyecekler diye düşündüğünü söylüyor. Ben öyle olmayacağını belirttim ama bilmiyorum uniden mezun olduktan sonra göreceğiz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Sana kendini sorgulatarak konuyu geçiştirmeye kendini suçlu bulmanı düşündürtmeye çalışıyor sen çok keskin net bir şey söylemişsin ilişkinizi hayat şartlarınızı bilmiyorum ama adam seni manipüle ediyor durumu üzerine hiç almıyor direkt sana kendini sorgulatıyor. Ve şu sıralar seninle evlenmeyi düşünmüyor belli ki. Evlilik sorumluluğunu almaya hazır olmadığından mı senden emin olmadığından mı seni cepte gördüğünden mi yoksa maddi olarak kendisini yetersiz gördüğü için mi bilmiyorum ama bir şekilde seninle evlilik düşünmüyor şu sıralar ve sana kendini sorgulatarak bu konuyu kapatıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Konuşmayı direk kessem mi peki🥺😑
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi 4 sene geriye gidelim ve 2 sene öne gelelim 2 senede çiftler birbirinin kültürünü karakterini zevklerini mutluluklarını hüzünlerini kısaca kişisel tüm özelliklerini öğrenir ve kanıksar, amaç hayat boyu ise evlenme teklif edilir hadi bir sene çocuk yapılmadı şu anda bir yaşında bir evladınız olurdu, kusura bakmayın ben açık sözlü insanım bence şiş yanmasın kebap yensin misali zaman geçirmiş gönül eğlendirmiş
ne yazıktır ki böyleleri yüzünden düzgün insanların da şansları sıfırlanıyor
Üzgünüm ama siz hala yazmaz ise yazmam diyorsunuz ben o kişiyi tamamen hayatımdan silerdim
karar mekanizması sizsiniz
güzel bir hayat diliyorum size
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sen haklısın yani 4 yıl sonuç olarak az bir zaman değil. ciddi düşünen insan çok daha kısa bir zamanda bile tanıştırırdı diye düşünüyorum. her şey gönlünüzce olsun bence kendinizi üzmeyin kimse için.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlar inanılmaz saçma bir kere ciddi düşünmeseydi 4 yılını senle geçirmezdi ki belki sadece ailesine açıklamak için hazır hissetmiyordur bu illa seninle ilgili olacak da değil bence hem de kalbini de kırmışsın sevgilinin bana sorarasan yazmalısın onunla bir gelecek istediğini bu yüzden böyle bir tavır koyduğunu söylemelisin hem belki sadece erken diye düşünüyordur sadece sen de benimle gelecek düşünüyor musun diye sor ve vereceği cevaba güven 4 yıllık bir emek var ortada yok yere heba etmeyin 🥰
16 Yorumla- +1 yıl
Haklısın evet ama gerçekten çok yoruldum bi yandan bitirmek istiyorum bi yandan çok bağlandım
Cevap sahibi+1 yılBence bunun için bitirmeye değmez dediğim gibi al konuş böyleyken böyle de belki onun da kendince sebepleri vardır eğer ben seninle gelecek istemiyorumu onun ağzından duyarsan o zaman bu sebeple bitirmeyi düşünebilirsin ama bence şimdi kalbi de çok kırılmıştır hem kaç yaşındasınız ki
- +1 yıl
Ben 23 o 27😐
Cevap sahibi+1 yılBak belki de yaş farkı olduğu için sadece ailesine söylemeye cesaret edememiştir dediğim gibi sen konuş bi onla hem de bu akşam konuş
- +1 yıl
Yaş farkı çok yok ki
Cevap sahibi+1 yılYok onu demek istemedim hani bu da bir etken olabilir anlamında bence sen yaz ya valla en azından düşüncesini öğren sonra düşün
Gizli Üye(18-24)+1 yılaynısını yaşadım bebito hep geçiştiriyordu beni aramızda yaş farkı vardı acaba ondan mı diyordum ama benimle sosyal medyadan paylaşım yapıyordu annesi ile görüntülü de konuşmuştum bizim ilişkimiz 2 yıldır devam ediyordu en son kafamda bazı şeyleri tarttım ve daha 2 hafta önce bitirdim onu çok seviyorum ama böyle bir adamla devam edemeyeceğimi anladım
sürekli buna kafayı takıp manipüle olmak yerine önüne bakıp yoluna devam etmelisin kendine odaklan bence ben bu 2 hafta içinde spor yapmaya yemek yapmayı öğrenmeye başladım uğraşlar edinmeye çalışıyorum aklıma gelmemesi için ama o acıyı bir kez çekip unutmak sürekli kafanda soru işaretleri kalmasından iyidir bence sakın geri dönme o kişiye
10 Yorumla
+1 yıl4 sene az bir zaman değil. Ciddi düşünse çoktan tanıştırırdı. Ailesiyle tanıştıktan sonra hemen evleneceksiniz diye bir kaide yok ama o işler ciddileşsin istememiş bence
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum kafam çok karışık 😐
- +1 yıl
Eğer evlenmesek de olur diyorsan konuşmaya devam et. Belli ki evlenme düşüncesinde değil. Eğer ki ille de evlilik istiyorum diyorsan bir an önce onsuz hayata başla, yoksa daha zorlanırsın zaman geçtikçe.
Belki de nişanlı falandır, o yüzden ailesi ile tanıştıramıyor olabilir. Hep duyuyorum böyle insanları. Ailesine de al bak bu benim exim diyemeyecekleri için tanıştırmaktan kaçıyorlar
Belki eşi ve çocuklarını henüz ikna edememiştir biraz zaman tanı ona
310 Yorumla- +1 yıl
Ne🙄
- +1 yıl
Aklım hâlâ onun üzülmesine takıldı her seferinde ne zaman ben trip atsam benden önce tribini atıp kaçıyor 😐😒
- +1 yıl
Ya açıklamiyor sinir oluyorum 27 yaşında ergen de değil anlamıyorum onu gerçekten çok yoruldum🥺
- +1 yıl
Düşünüyordum yani daha doğrusu ilk onunla çıkmaya başladığım zaman aklımda hiç evlilik yoktu o aklıma soktu şimdi de hiç bahsetmiyor
- +1 yıl
İşte anlatmıyor hiç bir şey başka konulara gelince çok konuşur evlilik konusu ya da aile konusuna gelince susuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşı 3 evetle hayatımızdan uğurluyoruz 😎
17 Yorumla- +1 yıl
:(((
- +1 yıl
Kos kocae4 yıl olmuş seni oyalıyor bence
- +1 yıl
Bunu ona dedim zaten:(
- +1 yıl
Ne dedi
- +1 yıl
Oyalıyorsun dedim hayır diyor sadece bu yani başka açıklama yok sanırım sinir etmeye çalışıyor beni😐
- +1 yıl
Bilmiyorum ama netleştirmek lazım artik
- +1 yıl
Ömrünü onu beklemekle geçirmezsin
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek evlenmeyi düşünmez, eğer sen isteyip o istemiyorsa artık zaman kaybetme
17 Yorumla- +1 yıl
4 yıl oldu ama çok alıştım 🥲
- +1 yıl
Kendini kullandırma yaşın genç, istemiyorsa vakit kaybetme yoluna bak
- +1 yıl
Nasıl olucak o yazmadan duramıyorum🥺
- +1 yıl
Bu senin zaafın, o zaafından kurtul o da bunu biliyorsa daha ne olsun
- +1 yıl
Acaba beni cepte gördüğü için mi böyle davranıyor
- +1 yıl
İllaki erkekler öyle düşünür ben ciddi düşünmesem de bak gidemiyor gidemez diye düşünür ama bi kere kaybedeceğini anlasın bunu ona yaşat. Eğer tavrı değişirse ona göre karar verirsin değişmez seni ikna etmeye çalışmazsa yol ver
- +1 yıl
Vaktin varsa özelden yazabilir miyim akıl ver ya gerçekten napıcağimi bilmiyorum 🥺
+1 yılBoşuna zaman kaybı erkeklere güvenme aramasını bekle illaki ariyacak ama bunca zaman ailesiyle tanistirmamasi ayrı bı saçmalık zaten güvenip güvenmemek sana kalmış tabi
10 YorumlaMaddi durumu kötüyse zamana ihtiyacı olabilir fakat maddi yönden Bi sıkıntısı yoksa ve baska ciddi bir sıkıntısı yoksa seni 4 sene boyunca kullandığı kar olarak görünüyor geçmiş olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Maddi durumla ilgili bişey yok ki ben hemen evlenelim demiyorum zaten sadece ailesiyle tanıştırsin isterdim
Haklısın. 4 yıl olmuş artık zaman gelmiş de geçiyorda.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Haklısın, dört sene az bir zaman değil bundan fazlası zaman öldürmektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde 5 yıllık iliskim var ergenken tanıstık zaten ailesiylede tanısmadım seneye tanısırlar falan diyor ama benim icin sorun değil bunlar seni sevmese zaten onca sene beraber olmazdı
10 Yorumla
+1 yılDemekki seni ailesinden uzak tutuyor bir sebebi vardır kendisine göre bence sorma devam etmelisin gidecek olan 4 sene harcamaz
12 Yorumla- +1 yıl
Yoruldum artık bitirmek istiyorum ama yapamıyorum çok alıştım
- +1 yıl
Aliştiysan zor ayrılman olacak ama yine de saygıyla bitir ki geri dönüşü olsun sonuç da alıştın bir kere
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılS... sin gitsin haklısın seni oyalıyor olabilir p... venk
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Canım benim 4 sene içinde hiç mı evlilik konuları geçmedi sen bahsetmedin mı seni seviyordur ama evlilikten korkuyor olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. valla o adam ilerde evlilikte başka sorunlar çıkarır. birinin bi davranışında defo sezdiysen emin ol onda çok daha kötü şeyler görebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDemek ki evliliğe hazır değil seninle evlenmek istemediğinden değil
10 Yorumla
+1 yılBence haklisin 3 Yil uzun bir süre.. niyetini belli etsın.. bencede tavrını koymakla iyi yapmişsin!
00 Yorumla
+1 yılailesiyle tanıştırmak ciddi düşünmek değildir. Bu kdar sığ olamaz ciddi düşünme kriteri
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi diye bir şey yok bu hayatta kafanızdan çıkarın onu 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Bir de siz kızları anlamıyprım aga düğün masrqfları eşya masrafları hwp damat tarafının dünyanın parası olmuş her şey adam bu yüzden de çekiniyor olabilir yani ben çekiniyorum şahsen
- +1 yıl
Size göre kafanız rqhat bizde sürekli hesap yapalım
Uzun bir süre haklisin evliliği düşünüyor ise bırak..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. onun bekar olduğuna emin misin:D
11 Yorumla- +1 yıl
Eminim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyi yapmışsın hiç yumuşama
16 Yorumla- +1 yıl
Kesin yine yazarım ya inşallah yazmam skgjjd
- +1 yıl
Tut kendini vallahi bak yazma sakın
- +1 yıl
O yazarsa peki
- +1 yıl
Hemen gevşeme😁
- +1 yıl
Olur😁
- +1 yıl
Youtubeda Adil Yıldırım ve Gizem Dağ videoları izle bilinçlen😀
+1 yılBence onunla yüzyüze konuş otur karşısına ve bu konuyu konuşmaya çalış konuyu değiştirmesine izin verme
10 Yorumla
+1 yılCiddi düsündüğünü sanmıyorum.
18 Yorumla- +1 yıl
Düşünseydi zaten böyle davranmazdı:(
- +1 yıl
Yani uzamadan bitirmen daha mantıklı
- +1 yıl
Böyle demek kolay ama bitiremiyorum hemen ilk ilişkim bu😑
- +1 yıl
yani konusmayı keselim dedikten sonra bir adım atmamıs bilemiyorum
- +1 yıl
Evet hiç bişey demeden kapatiyorum dedi 😐
- +1 yıl
Ketum biri midir? Ailesiyle tanısmamanısını asıl nedeni ne? bu konu hakkında üzerine gitsen iyi olur.
- +1 yıl
Nedenini soruyorum söylemiyor
- +1 yıl
O zaman yapacak birsey yok ondan adım bekleyeceksin.
+1 yılBence çok doğru bir davranışta bulunmuşsun. Bir yıllık tanıdığımız arkadaşlarımızı bile ailemizle tanıştırıyoruz sonuçta.
00 Yorumla
+1 yıl4 yil uzunbir sure eger ciddi dusunuyorsa ailesiyle taistirmaliydi, bence dogru yapmissin
00 Yorumla
+1 yıl4 yıllık ilişkide bunu yapamayan ileride hic bisey yapamaz
00 Yorumla
+1 yılYazma zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Tekrar yazarsa cevap versem mi sence 😐ki sanmıyorum yazacağını. çok sevdiğimi belli ettim ve beni cepte görüyor 🥲
- +1 yıl
Yazar
+1 yılMuhtemelen evli
15 Yorumla- +1 yıl
Hayır değil
- +1 yıl
Aranzds cinsellik var mı
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Hiç yüz verme istiyorsa seni evliliğd adım atsın
- +1 yıl
İyimisin Maşa?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek zorunda mıydı?
03 Yorumla- +1 yıl
Benimle ciddi düşünmeyen biriyle konuşmaya devam edemem
- +1 yıl
4 sene geçmeden bu kadar yıpranmadan önce keşke belirtseydin bunu
- +1 yıl
O baya ciddiydi evlilikten falan bahsediyordu ilk zamanlarda
profile bakınca ciddi konuşulacak bi yanın yok
01 Yorumla- +1 yıl
Birde böyle deneyelim dedik. d
Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. 4 yıl uzun bir zaman ama bilemedim...
00 Yorumla
+1 yıltavır koyman güzel olmuş
00 Yorumla
+1 yılBelki de tanıştıracak cesareti yok boş yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılHaklısın tabi kanki 4 yıl olmuş yani
00 Yorumla
+1 yıl4 yıl kaçamak mı yaptınız. Bakire misin peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin mi
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır dkkgk
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarken ciddi istedigini soyledi mi?
Sanmam..01 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle olmasa kabul etmezdim zaten konuşmazdim mesela ilk gün şimdi ki gibi olsa asla teklifini kabul etmezdim
Çok haklisin
10 Yorumla
+1 yılİyi ettin zaman degerli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBahane bulmuş kaçmış. Ciddi olsaydı tanıştırırdı
00 YorumlaSizin ilişkide bı sorun var heralde
00 Yorumlahaklısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle düşünüyor seni oyalıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Haklısın...
00 Yorumla
+1 yılNe alaka acelesimi var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Haklisin
00 YorumlaHaklısın
10 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 YorumlaHaksizsin
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet haklısın
00 Yorumla