Seninle ciddi düşünmüyordur sadece elde edebileceği kadını çevresine göstermek istiyordur yani senle ciddi düşünseydi bunu gitmene izin vermezdi sen yanında guzel duran bir kadın istemezmiydin ciddi dusunmuyorsam ben olsam isterdim
Zaten bu abiye türü sanırım sinemaya falan giderken giyilmez.. Günlük kullanımda kullanılmayacağını düşündüğüm için sıkıntı olacağını bende düşünmezdim
Yani katıldığım bir etkinlikte erkek gönüllü arkadaşla foto çekilip attık ona bile bir şey demedi sadece ben yapsam ne yapardin dedi ve kapattı. Sonra yan yana gelince konusunu açtım kiskanmiyorsun dedim o da sen oraya bir amaç için gittin niye kiskanim dedi?
Hayattan çok şükür istediğim şeyleri zamanı gelince aldım ve almaya da devam ederim inşallah 🙏 umarım sevgilim de azıcık kıskanç olur biraz da bunun için dua edeyim 😂
Olay anlaşıldı, elbisenin boyunu kestirip yırtmaç kısmını diktirecegimi düşünmüş ondan dolayı öyle demiş bende diktirmeyecegim kestirecegim dedim o zaman giyme dedi
Bazı erkekler sevgilisine bakılmasından rahatsız olmazlar hatta sevgilisine bakılması onların hoşuna gider Nası bi kız elde etmişim gibisinden düşünürler ve kendilerinin sahip olduğu şeyi başka erkeklerin arzulamasi onları sevhetlendirir oyle diyim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Derin yırtmaçlı, dar, midi boy bir elbise aldım. Sevgilim nefes kesicisin falan dedi. Beni kiskanmiyor mu bu çocuk?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seninle ciddi düşünmüyordur sadece elde edebileceği kadını çevresine göstermek istiyordur yani senle ciddi düşünseydi bunu gitmene izin vermezdi sen yanında guzel duran bir kadın istemezmiydin ciddi dusunmuyorsam ben olsam isterdim
2.5 yıldır beraberiz evlilik teklifi etti
Kanka kusura bakma ama bu kadar damsız biriyle ben olmazdım ve senden sıkılması an meselesi
Olay şimdi anlaşıldı yırtmacı biraz diktirip öyle giyeceğimi düşünmüş
Ona dikmeyecegini söyle biraz kudursun
Söyledim giyme o zaman dedi
Ben inadına giyecem derdim erkeklerin kıskanması insanın hoşuna gidiyor ilişkinizde mutluluklar dilerimmm
Teşekkür ederim 🥰
Elbise çok güzel yalnız
Gerçekten mi 🤭🥰
Gerçekten düğün falan olsa alırdım
Bende düğün için almıştım 🥰 teşekkür ederim ❤️
Boyu biraz bana uzun oldu o yüzden diz altında kestirmeyi düşünüyorum
Kestir kestir uzun güzel olmaz
Evet kısa boyluyum zaten 😂
Boyun kaç diz aşağı kestir
156 boyum, dizimin hemen altı düşündüm yırtmacı çok fazla çünkü 😂
Evet öyle kestir yirtmaca dikkat et rahatsız etmesin seni yürürken
Diktirmeyi düşünüyorum oynayacağım hoplayıp zıplayacağım rahat olması lazım
Benimde bı elbise vardı yırtmacı dizden az yukarı diktirdim rahat ettim
Rahatlık daha önemli
Elbisene daldık gittik vallahi 😂
Evet 😂😂😂azıcık da sevgilim dalıp gitseydi de az kiskansaydi keşke 😂
Demek ki onun yapısı o bilmiyorum
Bende bilmiyorum artık 🤦♀️
Kişilik meselesi, belki tarzı odur.
Ben genelde spor giyinen biriyim. Dar ve dekolteli croplarima laf yapıyor buna yapmıyor olması tuhaf değil mi?
Geçiş dönemindedir belki kişliğini arıyorda olabilir.
25 yaşında daha ne kişiliği
Olabilir erkeklerin kişiliği ve olgunluğu geç gelişebiliyormuş.
Ki kaldıki çokta açık seçik bir elbise değil (foto da)
Gayet olgun birisi aksine yaşıtlarından büyük kişilerle takılır
Yaşıtlarından büyüklerle takılmak olgin yapmaz. Kişinin kendinde olan bir durumdur..(sanırım)
Yırtmaç o kadar kısa değil, 1 2 parmak yukarısı yani vajina bölgesi
Ya hani onlarla daha iyi anlaşıyor o yüzden dedim
Zaten bu abiye türü sanırım sinemaya falan giderken giyilmez.. Günlük kullanımda kullanılmayacağını düşündüğüm için sıkıntı olacağını bende düşünmezdim
Bilemem sevgili senin sevgilin:))
Düğünde giyeceğim
Yani düşündüğüm gibi gece elbisesi tarzında katıldığın mekanda herkes senin gibiyse sorun olmaz..
Normal günlük giydiğim eteklere mana buluyor. Çok kısa, uçuyor vs diye söyleniyor. Dar ve açık croplarima da laf yapıyor.
Ya zaten kadın olarak seni ya böyle kabul etmeli ya da ne bileyim bana saçma geliyor denge önemli
Uyarsa uyar uymazsa gider açık ve net... Öteki türlü sürekli huzursuzluk vs vs sen acaba yine kizarmı endişesi falan.. olay farklı yerlere gider.
Ben zaten genelde spor giyinen biriyim öyle ayda yılda bir esiyor kız gibi giyinmek
Hem mesleğim hem de bolumumden dolayı spor takılıyorum
Ayy yok ben daha kızsa diyorum kiskansa diyorum yani...
O zaman dozu arttırman gerek.:))
Ne gibi
Bunu soruyormusun cidden?
Yani katıldığım bir etkinlikte erkek gönüllü arkadaşla foto çekilip attık ona bile bir şey demedi sadece ben yapsam ne yapardin dedi ve kapattı. Sonra yan yana gelince konusunu açtım kiskanmiyorsun dedim o da sen oraya bir amaç için gittin niye kiskanim dedi?
Davranışlar olgun biri olduğunu gösteriyor, senin arayışın farklı..
Benim arayışım azıcık kıskanması 😂 kiskanilmak her kadının hoşuna gider tabi dozunda olduğu sürece
Dediğin doğru, en azından biraz game (oyun) yapabilir.
Kıskanmasa bile...(buda erkeğin kadını biraz anlamasıyla alakalı) kusura bakma afaki cevaplar bunlar seni tanımadığımdan genel konuşuyorum.
Yani... Yarın da açık saçık giyinip gidicem ona inat
Nasıl kıskanır peki bu insan?
Yapma bence kendini küçük düşürürsün.. içten gelen bir duyguyu suni olarak sağlatamazsın kendin uğraştığınla kalırsın.
böyle kabul et bence...
Ama... Kıskansın istiyorum...
Herkes herşeyi ister, özellikle siz kadınlar.. ama hayat bazen istediklerini vermez...
Hayattan çok şükür istediğim şeyleri zamanı gelince aldım ve almaya da devam ederim inşallah 🙏 umarım sevgilim de azıcık kıskanç olur biraz da bunun için dua edeyim 😂
Aynen.. et. Biraz da cosmos dan yardım iste:)👍
Aynen 😂
😂🤣
Siz erkekler çok zorsunuz
Evet aslında karmaşık olan erkeklerdir..
Kadının zaten kodu bellidir. İstekleri arzuları beklentileri hipergamisi vs vs. erkekler evet değişik
Kesinlikle öyle... Kadın zaten istediğini belli ediyor ama erkekler...
Evin tavanına bakıyor, ne düşünüyorsun diyorum. Avizenin surasini nasıl yapmışlar acaba diye düşünüyor falan 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ee dünya atlasını sırtında taşıyan da erkek..(sırtında dünyayı taşıyan erkek heykeli) boşuna yapılmamış.
Yani bir şey derdimde neyse..
Buyrun söyleyin 😂
Erkek dili ve edebiyatı dersi okullarda okutulsun ve genç kızlarımız mağdur olmasın 😂😂
Odun diyeceğim. ama ayıp olacak.. bütün detaylar bittide..
Herkes aradığının tersini bulunca karşı cinsi suçlar herkes te böyledir...
Olay anlaşıldı, elbisenin boyunu kestirip yırtmaç kısmını diktirecegimi düşünmüş ondan dolayı öyle demiş bende diktirmeyecegim kestirecegim dedim o zaman giyme dedi
Vay be..
Noldu
sonunda istediğin oldu.
Bakalım olup olmadığını yarın görürüz
İnşallah ama şu bir gerçek...(odun)..
Evet doğru 😂
Şikayet etme ozaman (biliyorsun).
Parantez icleriniz çok hoşuma gitti 😂😂😂
Sporda branş nedir?
Asıl anlam parantez içindedir.:)
Branşım taekwondo
Muhabbet uzayacaksa ekle beni sohbet ederiz.
Yani çiçek istedigimde bile tek bir çiçek vardır o da güldür onun da reçelini yapar yeriz diyen birisinin romantik olması beklenemez
:)))))
Sevgilin gawat galiba
Kıskanacak bir şey yok elbisede diyor
O zaman harbi gawat mukemmel geniş birisi
🥺🥺
Sende hala ona sevgili de aferin
2.5 yıldır beraberiz ne diyeyim?
Allah mutlu etsin ne diyim o halde
Amin teşekkürler
Kıskanılır bu arada sevgilin rahat biri galiba
Bu elbisede kıskanacak bir şey yok diyor
Yanı baktımda oyle derin bi yırtmacı yok elit bi ortamda giyilebilir kıskanılmaz
1 2 parmak yukarısı vajina bölgesi
O zaman baya kıskanılır bu arada sevgilim olsa giydirmek
Giydirtmem
Hatta ona resim attım, bacağım komple görünüyordu çok nefes kesicisin falan dedi
Bunu giyip bireyere gidemezsin ve ya sadece benim yanımda giyebilirsin demesi gerekiyordu falan
Bunu giyme dedi bende düğün için aldığımı söyledim. Bir şey demedi
Sırf demek icin giyme demiş o zaman giyip giymemene o kadar takılmıyordur
Olabilir alırken de sordum çok güzelmiş sana çok yakışır dedi
Bazı erkekler sevgilisine bakılmasından rahatsız olmazlar hatta sevgilisine bakılması onların hoşuna gider Nası bi kız elde etmişim gibisinden düşünürler ve kendilerinin sahip olduğu şeyi başka erkeklerin arzulamasi onları sevhetlendirir oyle diyim
Yani öyle birisi değil gibi 2.5 yıldır
Demekki elbisede onu rahatsız eden bişe yok bu durumda üzerinde durmaya gerek yok
Bilmiyorum askeri okuldan önce kardeşini bile kiskaniyormus giyme diyormuş falan bana gram yok yani az kiskansa keşke
Kank biraz gvt galiba
🥺🥺