Evet bıktım qrtik sürekli boyuma laf ediyor ben de sanki sen çok uzunsun da bide bana laf ediyorsun dedim ikimiz de normaliz dedim çok mu kisayım acaba
Ben 166 sevgilim 185
Ben 166 sevgilim 185
Fiziksel ozelliklerinin, boyunun elinde olmadigini yaradanin boyle yarattığını soyle. Bana da biri kisasin deyip gulmustu. Bende ciddi bir şekilde Allah boyle yaratmis. Isine karismak olmaz. Herkesin elinde olsaydi eger erkekler 190-2 metre, kizlar 170-180 isterlerdi. Ama elimizde degil bunu boyumla dalga gectigin kucuk beyninle algilayabilirsin umarim demistim. Ya şaka yaptim hemen alindinlara falan basladi. He canim he. Şaka yaptin. Saka bir defa yapilir. Surekli dile getirilince şaka olmaz. Heleki karsi taraf rahatsizligini dile getiriyor ama ayni sekilde devam ediliyorsa o davranışa, guzel bir cevap verip cenesini kapatmak lazim.
Cevap
10Cevap
Bıktığınızı erkek arkadaşınıza söyleyin, hatta birdaha söylerse tavır yapın, bu konuda konuşmaya tahammülünüzün olmadığını söyleyin, birde sizin boyunuz Türk bayanlarına göre normal bir boy.
Sevgiline göre kısasın ama rahatsız ediyorsa al karşına konuş, de ki sen hayırdır devede de boy var. 😄
Djdbdhdkdh
Elinde olmayan şeylerle yargılamamasını söyleyin. Sonuçta boyunuzu siz seçemiyorsunuz. Genetiğiniz Belirliyor.
Yoo normalsin ama ona gore kisasin tabi napcan. Konusup durmasin boyunu mu degistirceksin bu saatten sonra bak arkadaşım
Belki senle uğraşıyordur sinirlenmen hoşuna gidiyordur belki sevgilinin :) büyük ihtimalle öyle
Kısa değilsin ama o öyle uğraşmak için, sevdiğinden diyordur belki? Buarada 185 gayet uzun 😅 normali 175-180cm türk kadınları normalide 160. Yanş ikinizde ortalama üstüsünüz
Ikinizde normalsiniz de belki seni sinirli görünce tatli buluyordur ondan yapiyordur
sevgilin bana gore kısaymış sen kız olarak normalsin ideal kız boyu civarında
sende küçük beyinlisin ben söylüyor muyum hiç , diyebilirsin
Birincisi kısa değilsin. İkincisi madem kısa buluyor seni ve bundan rahatsız, sevgili olmadan önce görmemiş mi boyunu
Yatağa girdiğinde kısa yavuzun olmanın önemi kalmiyo
Kısa boylu olduğumu düşünüyorsan defolup gidebilirsin hayatımdan demen yeterli.
Abi yani sinirlenmek istemiyorum da bir saçmalamayın ya
Yani yaşına göre normal aslında benimde gördüğüm çoğu kız 1.55 civarlarında oluyor genelde
166 'nın neresi kısa en yakın zamanda göze gitsin.
Kısa değilsin sevgilin sıkıntılı bir tip.
saçmalamış
Boşver o dallamayi boyun iyi
Boşver ya sinir etmeyi seviyordur belki
Birbirinizin ruhuna dokunun..
İdeal boylar
Çok kısa değilsin daha kısalar var😂
Normalsin tabi
Boşver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?