Sevgilim 1.80 boyunda bende 1.60 im boyum bana dün konuşurken sohbet arasında zaten kısasın dedi ve alındım gerçekten neden uzun değil ya ne den bu kadar kısayım boy bu kadar önemli mi?
Sevgilim kısasın dedi, alındım. Öyle miyim gerçekten?
Yani ona göre kısasın. Ki ortalamaya göre de kısasın ancak bir kadına özellikle de sevgilin olan birine bu şekilde söylemek yanlış ya bence yani yaptığı biraz da ayıp. Resme bakınca ilk 1.60 demezdim
Merhaba Soruyu görünce genel anlamda söylüyorum K. S. deki genel soru şablonlarından yola çıkarak; Hep bir kusur arıyoruz. Neden hep noksanlık aramak için çabalıyoruz ki?
Genetekten dolayı , Alınma ya bence yani sevgilin 1.70 olsa bi nebze normal olabilirdi ama büyük ihtimal onun omzuna geliyorsun ve bu konuda ikinizde çok sıkıntı çekersiniz. Ama kesinlikle alınma o seni bu halinle seviyor eğer gerçekten seviyorsa
23 yaşındasın ve büyük gözüküyorsun ben 30 yasindayim yan yana gelsek ben daha ufak duruyorumdur seni üzmek için söylemiyorum şimdi ki nesil neden böyle çok şaşırtıcı boyun kadın olarak normal ama sevgilinle olunca kissasin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1.60 ne ya.. yasi kac sevgilinin 40-50 arasi falan galiba cocuk ozlememi cekiyor seni parka goturup kova kurek alip kumdan kale yapmani mi izliyor?