Normalde bol giyen biriyim hatlarım vs belli olmaz sevgilim dar ve mi elbiseyle gördü niye böyle dedi yazın lütfen?

Normalde bacaklarım kalındır belim incedir vs ama sevgilim elbise giymediğim için bol kumaşlardan dolayı bilmezdi bu kadar. Geçenlerde bir elbise denemiştim mini ve dar onu gösterdim ve bakakaldı bi süre sonra döndü ve dedi ki bacakların baya kalınmış. Belin bi tık daha ince olsaa 90 60 90 sın. Bu fotoğrafları kız arkadaşlarıma gösterdiğimde vaaaaayyy inanmıyorumm kızz bu sen misin. Ateş vs dediler ve bacak kalınlığımı beğendiler. Kum saati vücudum ve belim kalçama oranla baya ince buna rağmen sevgilim güzel şeyler söylemek yerine direkt kusur gibi gördüğü şeyleri dile getirdi ve ilk defa böyle görüyordu beni. Çok kırıldım daha sonra da popon kalkmasın diye demedim içimdekileri dedi vs. Aslında içinden geçirdikleri başkaymış ama dile dökememiş o an şokuyla siz ne diyosunuz erkekler

Normalde bol giyen biriyim hatlarım vs belli olmaz sevgilim dar ve mi elbiseyle gördü niye böyle dedi yazın lütfen?