Arkadaşlar 1 senelik bir ilişkim var ilk zamanlar böyle şeyler sorun olmazdı fakat şimdi sorun olmaya başladı askılı giydim ve askılı foto ile story attım diye bana 3 gündür küs konuşmuyoruz ben bahane mi yoksa kıskançlık mı olduğunu anlamış değilim kıskanan erkek böyle durumlarda sorun yaratması normal mi neden bu kadar büyük tepki vermiş olabilir 🤔
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabiki kıskançlık senin için o kıyafet normal ola bilir ama sevgilin dışardaki erkeklerin sana ne gözle baktığını biliyor yaşadığın yerede bağlı seni önemsiyor seviyor değer veriyor kıskanmasıda normal
Ama neden bu kadar uzatıyor küslük konusunu kaldırdım fotoyu ama hala uzatıyor konuşmuyor bu kadarı da fazla
demekki senden böyle bişeyi beklemiyordu ağrına gitmiş zaman ver ona güzel dille açıklama yap o sana geri döner zaten
Zaten şey dedi 3 oldu bu dedi ilk giydiklerinde bisey demedim bekledim ama bunda da giydin bide paylaştın dedi Şu an kendini dinlesin diye yazmıyorum bende
3 defa yapmışsın bacım normal yani ne olursa olsun her erkek kıskanır bu konularda benimde flörtüm var açık foto paylaştı soğudum birden çünkü erkeğin aklına şu gelir sevgilinede öyle gelmiş ola bilir bu kimi etkilemeye çalışıyorda böyle foto paylaşıyor hedefinde başka birisimi var diye
Haklısın ben böyle düşünmemiştim ama o benim karakterimi bilir birbirimize sadakat konusunda tek şüphemiz olmadı ama erkek düşünmüş olabilir 😞
şimdik ben senden yardım alcam flörtüm var 3 aydır flörtüz ama sevgili olmak istemiyordu bende bunu acıkca sordum hoslanıyorsan söyle tamam deyım başka bişey varsa önümüze bakalım diye oda
'Daha önce de dedim zaten bunu evet hoslaniyorum ama bu sevgililik konusunda acele etmek istemiyorum kendimce sebeplerim var olmasini beklediğim oldurmayi bekledigim şeyler var bu kadar acele etmek istemiyorum' dedi hani bende o olmasını bekledıgın oldurmayı bekledıgın seyler ne dedim oda 'Bunlar senin hareketlerine bağlı şeyler kendim yaparım' dedi sence ne demek istiyor kız gözüyle anlatırsan mutlu olurum
Eğer bir kız sana bunu diyorsa iki ihtimal var seninle sevgili olup sana bağlanmaktan korkuyordur ( bazılarımız aşık olmaktan bağlanmaktan korkarlar) ya da bir başkası daha vardır aklında onu bekliyor olabilir
ilk başta başkası vardır dıye benımde aklıma geldi lakin en son sevgilisi 2 sene önce oldu bu kızın en yakın arkadaşı benımde en yakın arkadaşım o yüzden bi nevi bu işe girdim ordan biliyorum
olmasını bekledıgı oldurmayı bekledıgı seylerı benden beklıyor senın hareketlerıne baglı dıyor
ne demek istiyor tek aklımdakı soru o zaman verdım zaten bıraz daha beklıyecegım baktım olmuyor yol verıcem öyle kafaya takan birisi deilim olursa olur olmazsa vur göte mantıgıyla
Yani baktın çok asık değilsin önüne bakarsın sende çabaladıysan emek verdiysen içinde çok rahatsa tamam sen yapmışsın yapacağını
kendisinin ailesi cok baskıcı evden öyle her ıostedıgınde cıkamıyor ben her vakıtte evının onune gıttım 5 dakka olsa bile evinin oraya gıder arabam var ondanda rahatım neyse onla bulusurum 1 dedigini 2 etmem her bulusmamızda sevdigi şeyleri alırım yaparım ben çok cabaladım ginede zaman bıraktım olursa olur olmazsada nasip deilmiş
Aynen doğru söylüyorsun daha napcaksın herseyi yapmışsın zamana bırak bakalım o napıck ya da az kendini geri çek bu hep işe yarar ;)
Yol verdim selametle dedim. yapilacak herseyi yaptim buna ragmen daha acale etmek istemiosa benden bu kadar :D
Ama halen aklım onun dediği olmasını beklediğim oldurmasını beklediğim dediği benimde gel olması gereken oldurması geren sey neyse beraber halledelim deyip senin haraketlerine bağlı demişti sence orada ne demek istiyor detaylıca açıklarmısın
Kızın sana güven sorunu var önce sen bana güven ver o güveni sağla biz seninle bir yola çıkalım demiş belki bilmeden güvenini kırdın ya da senin biseyini de duymuş olabilir sen herseyi yaptığını söylüyorsun onlar dışında güven kalıyor
Güven konusunda sıkıntı yaşayamız çünkü ben kendi ağzımla en ayrintisina kadar kadar geçmişimi anlatmış biriyim başkasından duysa bile fark etmez aynısını diycrk onun harici güvenini kıracak şeylerde yapmadım bu süreçte tartışmadık bile tam tersi o yaptı ona olan güvenimi kırdı yapma dediğimi şeyleri yaptı ve her allahın günü bütün mesejalara en erken 1 saatte bakardı ben yazılım mühendisiyim kendi yaptigim programla wp veya instaya ne zaman girdi ne zaman çıktığını görüyordum ben saat 1 de yazsam o 3 de cevaplıyor lâkin o 2 saat içerisinde hep aktif oluyordu zaman geçirmek istiyordu benle onun en basindan beri farkindaydim lakin devam ettirmek istedim ha bide çok fazla YAPMA dediğim halde instaya acik fotolar paylasiyordu orada zaten ipleri kopardı ben onun yapma dedigi seyleri hic yapmadim ama o yapma dedigim seylerin hepsini yaptı neyse tesekkur ederim dunden beri sizi rahatsiz ettim hakkiniz helal edin
duzgunce konus
Konuştum ama trip atıyor sürekli bende bu tavrından hiç hoşlanmıyorum huy haline getirdi resmen fotoyu kaldırdım onda halen küsüz 🤦🏼♀️
Barisirsiniz ya dert etme