Kendisi sorunlarımızı asla çözmeyen ve geçiştiren biri, kıyafetime karısıyo. Bende taviz vermedim acıkcası ilişkiyide bitirmek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendisi sorunlarımızı asla çözmeyen ve geçiştiren biri, kıyafetime karısıyo. Bende taviz vermedim acıkcası ilişkiyide bitirmek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum

Yani rahatsız olduğunu daha nazik bir şekilde belli edebilirdi o zaman belki sende çeki düzen verirdin ama bu tam tersi giyeceksin tarzı emir vererek konuşmuş ben olsam hayatımdan çıkarırım yarın öbürgün bu adam seni evden dışarıya falanda çıkarmaz şimdiden böyleyse.
Seninle sevgili oluyorsa seni bu şekilde kabul etmeliydi. Sanki sevgili olmadan önce bu şekilde giyindiğini bilmiyordu. Ne bu değiştirmeye çalışmalar? Yaşam tarzına saygısızlık resmen.
Ay canım ya, zor bi durum gerçekten 😕. Kıyafetine karışması zaten başlı başına bir problem, üzerine bir de sorunları çözmemesi... İlişkide karşılıklı saygı çok önemli. Eğer hissettiğin gibi taviz vermek istemiyorsan ve bu ilişki seni mutlu etmiyorsa açıkça konuşman en iyisi olur. Ona duygularını ve düşüncelerini net bir şekilde açıkla. Belki de bu konuşma, onun da farkında olmadığı bazı şeyleri fark etmesine yardımcı olur. Ama unutma, kendi mutluluğun her şeyden önemli! 💪
Bu süreci atlattıktan sonra her şey daha güzel olacak, inan bana. 💖✨
Cevap
6Cevap
Hayatında söz hakkı yoksa neden sevgilim diyorsun. Çantam de geç
Söz hakkı var fakat o beni tamamen değiştirmeye çalışıyor
Madem ki uyumsuzluk var ayrılın. Böyle yaşanmaz
Sen beni camide namaz kılarken mi gorup beğenmiştin diye sorabilirsin
Vala kimsenin benle boyle konusmasina izin vermem ki ayni seyi yasamistim direkt ayrilmistim boyle toksik insanlarla iliskinin sonu apacik belli. Umarim ayrilmissindir ayrilmazsan da ileride dedigimi anlarsin ama gec olur
Bana saygısı olmayan birini niye hayatımda tutayım? Beni böyle beğenmiş birinin ne haddine kiyafetlerime karışmak size değer veren insanlar olun
Geniş birini bulmalısın.
Genişlik değil bu, kendisi sorunlaro çözmeyen biri, ben önceden de açık giyiniyordum ve düzelttim kendimi, mini giysem tişört giyiyorum mesela, o tamamen kapalı giy diyor, ve yapacaksın edeceksin şeklinde konusuyor, sence hos seyler mi
Bakış açıları farklı. Dediğm gibi daha geniş birini bul sorun etmez.
Sen de onun kıyafetlerine karış
Kıskanç, özgüvensiz. Vur tekmeyi gitsin.
donuna karışsın , kimmiş ki o anan baban dururken
Yok artik
Ne yapabilirim sister
Midem bulandı şu an
Gerçekten iğrenç
Cidden
🚩🚩🚩🚩🚩🚩
İlk ss den sonra okumayı bıraktım. Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?