Sevgilim giyimime çok karısmaya basladı?

Asırı mini ya da dekolteli giyinmem. Sırt dekoltesini kendince normal buluyorum ama anca özel günlerde, göğüs dekoltesinden sadece 1 kıyafetim var oda özel günlerde doğum günü gibi yakınım olmadıhı sürece asla giymem. Tek tük kıyafetim var yani. Eteğin her boyunu giyiyorum ama giydiğim mini etekler asırı kısa değil. Sadece günlük hayatta askılı giyiyorum çoğu zaman sadece askılı tercih ederim. Bazen crop top, crop bluz giyiyorum ama göbeği asırı açan tiplerden değil çoğu zaman göbek biraz üstünde oluyor deliğinin üstünde hatta bazen göbek deliğinin yarısına gelecek kadar. Kendisini seviyordum. İlk baş böyle huyları yoktu. Ama bu sıcakta yanıyorum ve bu benim giyim tarzım asırı acıkda değilim onu anlatmaya calıstım uzun uzun. Zaten beni tanıdıgında da böyleydim.

Güncellemeler
9 ay
Ya acık giyinmeme laf eden yobazlar defolsun gitsin
Bu benim tarzım ve asırı acık da değilim. İnancınızda kapanmak var diye ben kapanmak zorunda değilim hava asırı sıcak ve tarzım bu benim
Güncellemeler
9 ay
Rica ediyorum karısıcaklat yorum atmasın ellerini yormasın. Direk uğraşmadan kaldırıyoruk çünkü
Sevgilim giyimime çok karısmaya basladı?