İki çocuklu biriyle evlenmenin zorlukları nelerdir mutlu olmak mümkün mü?

Sevgilimle beşinci senemiz o 27 ben 23 yaşındayım ben evliliğe hazır olmadığım için evlenmiyoruz evlenme hikayesi de şöyle sevgilim henüz 17 yaşında ergenliği zirvedeyken çok sevdiği sevgilisi onu terk ediyor ve aşık olmadığı bir kadınla birliktelik yaşıyor ilişki bir kaç ay sürüyor kadın 20 yaşında ve sürekli evlenelim diyor ama sevgilim istemiyor sonra babası ovaya götürüp tehdit ediyor evlen ya da bırak diye sevgilim ayrılıyor ama bu sefer de kadın yattın kalktın bırakamazsın intihar ederim diyo ilişki bu şekilde ayrıl barış 5-6 ay sürüyor sonra ayrılıyorlar ve kadın ağlayarak sevgilimi arıyor hamileyim diyor (10 haftalık) sevgilim kürtaj parası toplayana kadar 12 hafta oluyor ve doktor bebeği almıyor evleniyorlar çocuk doğuyor sevgilim s*lak olduğu için ikinciyi de yapıyor aldırmak istiyor ama aileler karşı çıkıyor sonuç olarak bir kız bir erkek doğuyor ama boşanıyorlar biz tanıştığımızda sevgilim dava açmış başka ilçeye yerleşmişti biz de orada tanıştık öğrenince ayrıldım tabi ama sevgilim pes etmedi kadın bana bulaştı çok iğrenç şeyler yaşadım ama sonunda boşandılar şimdi çocuklar kadınla birlikte diğer ilçede kalıyo sevgilim annesine para yolluyo annesi çocuklar için kadına veriyo isteyerek baba olmadığı için çocuklara karşı fazla ilgili değil bunu anlayabiliyorum hatta sanki içten içe sevemiyor bile ama benim korkularım var onları sevmeyen benim çocuğumu da sevmez diyorum sonra diyorum ki ama beni çok seviyor benden olan farklı olur belki bilmiyorum hem kızı hem oğlu var hiç bir ayrıcalığım yok düğün falan da yapmamışlar onun da çok eksik yanı var ama ben ilk olmak isterdim sevgi bazen yetmiyo evlilik hikayesi anlattıklarım hepsi doğru onu tanısanız yalan söylemeyeceğini bilirsiniz ailesi de aynı şeyleri söylüyor kadın kendi de oh iyi yapmışım beni aldı seni alacağını mı sanıyorsun s**ildiğinle kaldın demişti hatta bu lafı beni hırslandırdı belki de mantığımla bitirecektim ilişkiyi ama yapmadım o bana dokunan ilk erkek ama kendisi bakiire bile değilmiş hesabını çalmıştım evliyken aynı evde yaşadıkları dönem erkeklerle mesajları vardı böyle bir kadının bana o cümleyi kurmasını kaldıramadım kapalıydı boşandıktan sonra açıldı paylaşımlarını görseniz..
İki çocuklu biriyle evlenmenin zorlukları nelerdir mutlu olmak mümkün mü?