Merhaba arkadaslar, Bazilarinizin bildigi uzere nisanliyim ve biraz stress'dozu yuksek bir nisanlilik dönemi yasiyorum. Benim ailem geleneklere çok önem veren özel gunleri dikkate alan, akraba bagliligi yuksek bir aileyiz yani. Ama nisanlimin ailesi tam tersi.. Pek birbirlerini arayip sormayan ¨Bayramda yeni gelinlerini aramicak kadar """ yani, ( ustelik cokta genis bir aileler):/. Simdi herkes gelin arasin o zaman diyecek, ben onlarin yazmamasina ragmen yazdim hepsine.. ama henuz evlenmedim babamin evindeyim, bizde erkegin annesi bacisi vs gelini ve ailesini SIK SIK arar, heleki bayramlarda seyranlarda. Sorsan hepsi bana hayran kurban konusunca, ama ben kendime kurbanlik aramiyorum durust seviyeli bir muhabbet saygi sevgi yeterli. Uzun lafin kisasi, Aielmin baya zoruna gidiyo (dogal olarak), cunku insan en azindan gelini hala annesi babasinin evindeyken ayrica bir ilgilenip deger verir aileye. Boyle bir degisik birsey anlatinca kelimeleri bile secemiyorum. En son annem dün damadina yani nisanlima bu durumdan rahatsz oldugunu soyledi, nisanlim bize oturmaya gelmisti (bu arada biz yurt disindayiz, ailesinin bir kismi burda bir kismi turkiyede annesi babasida turkiyede). Bugun nisanlim anneme bsy demedigini ama onunda annemin ona konuuyu o bize oturmaya gelirken acmasi zoruna gittigini soyledi (derler ya allahim sen aklima mukayet ol). Siz ne dusunuyosunuz? Ne yapmali?
NOT : Annem melek gibi kadin nisanlimi oglu gibi sever boyle bir durumda nisanlimi haksiz buluyorum, annem ailesiyle ilgili herhangi kotu bsy demedi sadece kizinin bu kdr degersiz olmadigini en azindan bayramda bir arayip sorabileceklerini soyledi.
NOT : Annem melek gibi kadin nisanlimi oglu gibi sever boyle bir durumda nisanlimi haksiz buluyorum, annem ailesiyle ilgili herhangi kotu bsy demedi sadece kizinin bu kdr degersiz olmadigini en azindan bayramda bir arayip sorabileceklerini soyledi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer