Hayır kıskanmam çünkü bu onun mesleği işi yani ben gurur duyardım. bunu insanlar profesyonel olarak yaparlar yani o kadar para alıyorlar kimseyi öpmek umurlarında bile değil zaten. bu yüzden de yanında olur desteklerdim her zaman için. ayrıca zaten sevgilim de çok açık filmler de oynamaz zaten. yani hangi film veya dizi de oynayacağını bilir zaten
Kıskanmam ama sürekli göz önünde olursa rahatsız olurum. Düşünsene bir mekandasın oturuyorsun, aaa siz şu dizideki oyuncu değilmisiniz. Bir imza nooolluurr, bir foto çekinelim mi, gazeteci vs sürekli göz hapsinde olmak çok can sıkıcı
Kıskanmam çünkü kiskansa başka erkekle rol paylaşmaz özellikle öpüşme sahnesi olarak erkekler olsa kadınlar kıskanabilir. Şu gerçek ki gerçekten seven başka bir erkekle beraber ya da kızla beraber olmaz. Rol icabı da olsa bu böyle
kıskanmam ancak ben ilişkilerimi fazla ulu orta çok göz önünde yaşayan birisi olduğum için (asla kıskançlık değil dizi filmler vs göz önünde olduğundan) oynmasını istemesem de son karar kendisine ait olurdu
Kıskanman çünkü hiç sevgili yapmadım ve nasıl bir duygu yaşayacağımı düşünemiyorum. Düşündüğüm gibi olsa bile ben sevgilimin kariyerini düşünürüm. Ama yine de bir kıskançlık olur tabiki de.