AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Boğa kadını asildir, sadıktır😌 kendim diye demiyorum😃
:)) kimle aran iyi peki
Hepsiyle aram iyidir de ikizlerle cok iyi sanırım😃
:))
Bende boğa erkeği yim
Bir gazetede okumuştum. Evlenecekseniz yengeç erkeğiyle evlenmelisiniz diyordu.
Çünkü evlerine çok bağlı oluyorlarmış. Edindiğim izlenim de öyle. Geneli evcimen.
Hangi burc kadını ile evlencen peki :)
@emre00 bayan olduğum için, haliyle gazetede bu cümleler ilgimi çekmişti. :)
Hangi bayanla evlenilir bilemeyeceğim.
Teşekkürler :)
Rica ederim. :)
bir aslan ve akrep aşkı düşünün burç uyumlarına göre imkansızdır ama imkansızı başardık ve ben AKREP diyorum ;) :D
süpersin ozaman ben aslanım ve akreplerin tutkusu beni çekmiştir :))
Bende aslan ve hatunda akrep gül gibiyiz. o gül bende dikeni.
+1 :D
En iyi çift aslanla akrep olmalıııı :))
:)) çok ateşli birliktelik olur canım ne dimm haklısın :))
Aynen :D
once taş yerıne kalp taşımayı ogrenmelı ınsan , sonra da sevmenın ne demek olduğunu, zaten sonunda Aşk'ın yolunu buluyor !!!
:)) !!!
Erkeklerde yengeç ne kadar itici bir burçsa kadınlarda yengeç o kadar çekicidir. Eğer gerçekten güzel bir ilişki yaşamak istiyorsanız yengeç erkeğinden uzak, yengeç kadınının yanından ayrılmayın :) Buda size abla tavsiyesi..
tavsyen için sahol yaşın kaçta abla tavsiyesi veriyorsan merak ettim
20 lafın gelişi öyle dedim.. sen hangi burçsun?
aslan :))
Vayy aslan iyidir ya :d uzak duracaksan terazi, ikizler ve akrep ten uzak dur bence cunku onlar icten ice sinsi ve kiskanc oluyorlar. Koc balik yengec bunlar tam sana gore yengec biraz kafanı utuler ama ondan iyisini ulamassın arladaşlarım yengeç çünkü asdhtrh
yay nasıl peki? biraz detay yazarsan yay hakkında
Yaylar çok paragöz oluyo bişdiğim kadarıyla benim iki tane yiğenim var yay burcu para diye ölüyorlar resmen bide teyzem yay burcu kadın para içinde ama çok cimri bayramda kapısına gitsen para için geliyolar der kapıdan kovar para içinde yüzdüğü halde :d onun dışında çok kolpa satıcı insanlar olduğunu biliyorum birde popülerliğe çok önem verirler ama aslanla iyi anlaşıyolar diye biliyorum
evet aslanla çok iyi anlaşıyorlar teyzenin bulunduğu ortamdan olabilir yiyenlerin zaten küçükler daha bu arada yayla ilgili özel yorumun için teşekkürler
rica ederim bildiğim kadarını söyledim burçlarla aram pek iyi değildir gözlemlerime dayanarak yazdım iyi akşamlar
ıkızler erkeını nası buluosun
Aslanla yengeç birbirini sevmeyen burçlar kesinlikle Bende aslanı sevmem
sanada iyi geceler
Yengeçin anlaşamadığı tek burç terazi ve koçtur aslanla süper anlaşır
Yengeçler zaten uyumludur herkesle anlaşır sadece birazcık kincidirler
:)) aslan iyiymiş
En samimi 2 tane arkadaşım var biri terazi biri aslan. Aslana kendimi pek yakin hissedemiyorum çünkü çok konuşkan ve biraz dengesiz. Ama terazi olan kardeşim gibi
dengesiz değil tiyatro yeteneğinden öyle geliyor sana konuşmada ssosyelliğinden kaynaklanıyor
Aslında ben bayan yengeçler için yazdım onu sizin erkek olduğunuzu yeni farkettim.. Eski sevgilim yengeti gerçelten çok dengesiz ve değişken oluyolar kusura bakmayın. Hiç çekilmiyorsunuz
:)) açık sözlüsünüz ö. dll
Aslan yengeç ve akrep aşık oldumu bunlar dibine kadar yaşatıyor aşkı birde başak var
aslan erkeği hakkında var mı başka yorumun varsa dinlemek isterim :))
Ben aslanım aslan kızı erkeğinide biliyorum sevdiği zaman her türlğ fedakarlıgı yapar cicekler gönderir hediyeler alır ama onu kıskandırmaman lazım yoksa cok kızar kıskandıgımda bir tek ona ait olmanı onunla konusmanı ona ilgi göstermesini bekler bu her iki cins içinde geçerli kız-erkek
Aslanlar belki bilmiş gibi gözükür ama cok vefakar ve fedakardır kim nederse desin.
sonuna kadar haklısın canım katılıyorum düşüncelerine
daha var mesela lükse düskündür sever neyse teşekkürler
söyle söyle lüks düşkünüm evet hatta bu yüzden nerelere giderim İstanbul'da hiç sorma
:D:D:D
hep en iyisini ister azimli istekli ve hırslıdır:D
başka ne isteriz bakalım :))
sen daha iyi bilirsin bence:D
herşeyden önce güvenmek ister birine yoksa sevemez yani ben öyleyim
:)) ben sana çok tatlısın demişmiydim :)) bütün iplimizi ortaya döktün kız :))
haha teşekkürler :D
Bir terazinin kalbine gerçekten girebildiysen aşk gibi sıradan bişiyi yaşatmayacaktır sana o bunu herkese yaşatabilir zaten.. ama özel buldugu kisiyi dunyadan alir baska diyarlara goturur..
Ben ikizlerim. Aşk mask yasanmaz ikizler erkegiyle açık konuşuyorum. Rahat olcaksan, anı yaşamak istiyosan ve bir beklentin yoksa da ikizler erkeğinden iyisi yoktur.
anı yaşamayı isterim ikizler kadınıda erkeği gibidir umarım
Burclardan anlamam artık bu kafadaki kadınlar hangi burc oluyorsa
ikizler erkegi kova kadını süper olur
ikizler terazi süper olur.
;:))
Burçlar kişilik karakter olarak doğru olur cognlkla ama burca göre seçnemk lazm tam ztti çıkabilyr
katılıyorum sence sevdiğin kişide hangi özellikler olmalıdır ve aslan erkeği için var mı bir yorumun?
Birini sevmeden önce tanımalsn cogumuz dış görünüşe göre yargılyruz evet yapmyruz desek te yapıyruuz.. Madem sordun :) benm sevdigim sevecegm kişi öncelikle bana güven vermeli (nerde napyr yalan mi söylyor dşüncelerine girmemelym) arkami döndügümde güvenmelym gercekten BN güvenrsem o da bana dünden güvenir ve asla aldatmaya kalkmamali yapcksa da binden ayril ne hslt yiyrsan ye derimm.. daha sonra konşmasi karakterine bakarım hareketlerine dikkat ederim arkadşlaryla konşmasna dikkat ederim yalan söylemsni hc istemem benim üzülecgmi bilsem de doğruyu söylemsni isterim ve bir erkegin geçmişi cogu kişi önemli olmasa da de benim için cok önmlii bana karşı dürüst olsun sevgisinde de aşkndada ve birazda yanıma yakşşn isterim bende onun yeterli mi :) :) ben yengeç burcuym aslan erkgine hiç denk gelmedim bir fikrim yok o yüzden k. bkma yoksa yorum yapardimm :D
hımm anladım yinede çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için sahaol :))
Rica ederim :)
Hiç farketmez, her burcta guzel farkli karakter görüyorum
aslan erkeğinde güzel olarak ne görüyorsun peki? birde kötü gördüklerinide yazarsan sevinirim öz eleştri olarak :))
İkizler... Hem zeki hem çekici olurlar genelde daha ne olsun :D
Senin gibi galiba. :)) aslan erkeği senden nasıık
Aslan fazla öncü bir burç fazla çekişme yaşarım
Daha iyiyi tutkulu olur aşkınız
İlişki düşünmüyorum burçlara takıntı kalmam o konuda
İlişki demedim aşk dedim :)) herkes burçlara takınlı kalmaz canım :))
Aşk da arkadaşlık gibi bir ilişki oluyor sizin içiniz fesat :D
Kusura bakma ondan demedim canım aynı cevabı başkasında verdide nickim görünce ondan dedim :))
Su grubu burçları yoğun duygulara sahip olurlar akrep balık ve yengeç.
balık hakkında bir tiyon varmı?
Nette çok fazla bilgiye ulaşabilirsin.
:)) peki
başak. seven bir başak sevdigi icin her seyi yapabilirr
başağın başka bir yönünü paylaşırmısın severse bir kişi her şeyi yapar hangi burç olursa olsun :))
asırı sadık ve fedakar oluyoruz kendımden bılıyorum ayrıyken bıle baskasıyla yapamam
cidden başak kadınları çok sadık oluyor ama biraz çıkarcılar :D
cıkarcısına denk gelmıssındır ya degılız aslında:))
hımmm aşkıma sadık birini her zaman isterim iyiymiş başaklar
Valla aşık olduğunu hisset, karşındaki de sana karşı birşey oldu mu tamamdır ne burcu arkadaşş
hissetmek tenini kokusunu kalp atışlarını doğru söze ne denir :))
yani burc falan sonraki iş :)
Bana göre Aslan tam bir ask insanı ama ben pek yapamadim 😄
bence yapacaksın dostum
Inşallah ya😄 koç erkeğiyim hepsini hallettim çözdüm ama bir Aslan kaldı
Ben yay burcuyum sevgilim boģa ama çok zor anlasiyoruz uyusmazlik oluyor
yayları cidden severim sadece aşk olarak değil her konuda aslanım bende :))
Aslan nin kisilik ve karakter olarak bilmiyorum çünkü aslan hic arakadasim olmadi. Ama koç burcu erkeğindende nefret ederim :D
:)))
Balik burcu hayalcidir felan ama insancil masum bir tarafi vardir ;)
saol cınım
hımm :)) aşırı duygusallar ve bazen saf rolüne yatıyorlar cidden sinir oluyorumniye öyle bir şey yapıyorlar
Oyle. ama icleri dislari birdir sevdigini heo baska gozle goruruler gunduzleri farkli geceleri daha da farkli oluyorlar ;)
hımm bu yorumu cidden sevdim gündüzleri farklı gecelerin dahada farklı oluyorlar :)) balıklara bakışım değişti bir anda
Evet ben cok gozlemledim doru kendimden de biliyorum gece slow bir muzik calsin bir anda sessizlesiyorlar ;)
;))
Yay kadini candir djdjdjkdks erkeklerde basak ve akrep
yay kadını benim için çok özeldir o gerçekten candır :)) erkeklerde akrebi tanıyınca işler değişir ama
Yay burcuyum ve akrep erkekleriyle aramda garip bir bag oluyor nedenini cozemedim :d ve beni en iyi cekebilen burc akrep
istisnalar kaideyi bozmaz aslanı tanırsan fikrin değişebilir
Aslan benim icin fazla ukala
ukalalığı doğru ama onu tanıyınca farklı şeyler keşfediorsun
ben yengeç burcuyum yani yengeç olsa iyi olur :) ya da farketmez ciğeri sağlam olsun nefes alsın yeter
son kelimeler :))
akrep olduğum için demiyorum benden iyisi yoktur bu konuda , boğa ilgi alanım içerisinde ama bakalım :)
Balık burcu insanıyla güzel bir aşk yaşanır. Ben terazi ve boğalarla iyi anlaşıyorum genelde.
balık hakkında ipucu verirmisin çözemedim kendilerini gitti :))
Ben de kendimi çözemedim, boşver :))
benim sorumın aynısu resmen ama sana gelmiş 230 cevap yuhh
senin sorunun devamı olsun o zaman güzellik :)) sen ne burcusun bakalım katıl sende aramıza ayakta kalma
Başak..
bende aslan :)) aslan erkeği nasıl sence?
sevdiğinizi kıskandırmak gibi bir huyunuz varsa yengeç erkekleriyle denemeyin çekilmez bir hale sokarlar hayatı hani yengecim ordan biliyorum :D ama sevgilerinde sadakatlidir
Bende koçum ve sevgilime göz açtırmıyorum 2 dk rahat vermem başının etini yerim hesap sorarım ama sevdimmide tam severim:))
sevdiğin hangi burç bende aslanım bana sevgilim göz açtırmıyorsa biraz sıkılırım bunu ona söylerim ama beni sevdiğinden yaptığınıda bilirim :))
Elbette çok sevdiğim içün yapıyorum tüm bunları sevgilim başak burcu bana göre daha sakin rahat bir insan benim tam tersim:)
hımm anlıyorum :))
Yay burcu ve aslan burcu iyi anlaşırlar güzel de bir ikili olurlar oluyorlar da :D
bence sadece güzel olmazlar muhteşem olurlar aslan erkeklerinin hangi özellikleri sence güzel?
Sorumluluk sahibi olması, neşeli olması, sahiplenici olması, kıskanç olması falan da filan.
:)) ANLADIM SEN HANGİSİSİN PEKİ?
yay burcuyum ben
cansın sen can :)) sana bir soru sorabilirmiyim sevdiğim kızda yay hani onu etkilemek için bir kaç tiyo verirmisin?
kıskan ama inceden inceden çok sıkma
anladım çok saholl tevsiyen için :))
Rica ederim
Basak kadinii iyidir ya sevecendir, asiktir, asiri kiskan degildir , hem anlayislilarda
hımm aslan erkeği sence nasıl?
Beyler. Kızlar yay Burcu olduğumuz için uzaklaşıyo bizden galiba. Anladım ben meseleyi
dostum bence yay burcu güzeldir yükselenimdir
Boga diye dusunuyorum. Uyumludurlar ve cok sadik kalirlar.
peki aslan erkeğinin hareketli yaşantısına uyum sağlayabilirler mi?
Balık ya da yengeç. Ikiside duygusal ve romantik olur.
balıkk :)) Romantizmin dibine kadar yaşanılabilir balık burcu kadınıyla :))
Yengeç kadiniyim. Yengeclerde romantiktir.
Evet onlarda romantiktir :))
Aslan erkeğine ne yorum yapıyorsun ve yay kadınına tecrübenden faydalanmak isterim :))
Nerden bileyim. Yay kadını iyidir ama.
:)) anladım sahol yorumların için
Rica.
aşk dedinmi bu sorunun yanıtı tektir oda balık bir balıkla beraber olmamış insana cidden acıyorum erkek kadın farketmez
@hrşydğl :) hangi burcsun
Herkezin burcuna göre değişir bu durum
evet aynen öyle aslan erkeği için ne diyorsun sana göre?
Aslan erkeğiyle ben anlaşıyorum kesinlikle iyiler
Ayrıca koç burcuyum aslan ve yay mükemmel anlasirim
sende bendensin dostum )) ateş ateşi çeker peki sevmediğimiz bir özelliğimiz var mı öz eleştri olarak soruyorum?
Kiskancligimiz :))
:)) sevdik mi kıskanırız :))) yoksa kıskanmayız canım :))
aslan burcuyumde niye sordunn ;))
Merak
çok saçma geliyo şu burc uyumu felan yaaa pehhh D:D:Dd:DDd. d
bu senin düşüncen ve ben saygı gösteriyorum bence saçma değil bir süre sonra cidden tutuyor bunlar :))
Boğa _ akrep ya da akrep -akrep güzel anlaşiyor :)
yıllarn tecrübesi olsa gerek
Benim burcum boğa
Boğa akreb terazi burçlarını seviyorum. Abe
:)) bir şey sormak isterim aslanın hareketli yaşamına uyum sağlıyabilirmisin boğa olarak cevaplarsan sevinirim
teraziyim :D
Çoğu kişi yengeç demişte kendimden biliyorum olmaz yani ^^
hep olumlu özelliklerini soracak değilim neyini beğenmiyorsun birde açık sözlülüğün için sahol
Beğenmemek degilde ilk başlarda hersey guzelken bir sure sonra sıkılıyorum ben fazla ilgiden falan
hımm dozunda ilgili göstermek lazım o zaman sana fazlası zararlı :))
Aynen öyle
Burcum aslan tek aşık olduğum insan koç idi çok iyi anlaşırdık muhteremle iki arkadaş olarak :)
zaten biz kendi imparatorluğumuzu kurmuşsuz cidden ateş grubu kendi içinde süper anlaşır :))
Burçlara bakarsan evde kalırsın :)) Kova severse tam sever.
her burç farklı bir kişiliktir her burcu anlarsam eğer evde kalmam :))
Aynen ya biride kova demiş allahtan.
Kovayız ve vakti geldiğinde sonuna kadar sevicez çünkü @gizlikullanıcılık
Kesinlikle @GönülDostu07
Burca göre ask yasanmaz
aşk ansızın gelir :)) burç sana ipucu verir bence ve genelleme yapacak olursak burçlar birbirlerini çekiyorlar sadece aşkta değil her konuda
Bence oğlak ile çünkü bizim kadar sadık olanı yok ;-)
Koç ile yaşamayın kanser olabilrsiniz inadından sinirinden kıskançlığından. Ben öyleyim hani :)
aşk ölümü birlikte göğüslemek demek değilmidir zaten kanser olmak ne kelime inadın sinirin bir çözümü vardır ve kıskançlık kıskanmayan sevmez :))
koç erkegı cok sever kaldıramaz herkes !!!
bence aslan burcuyla en güzel aşk yaşanır çnkü sevdiğini her zamn korur.
:)) kardeşim bendensin
Herkes kendi burcunu yazmis bari bende yazayım :) terazi
Sıkıldım bu burç sorularından.. İnsanları burçlara göre ayırmak ne kadar doğrudur ki?
bu senin görüşün tabiki saygı duyuyorum ama sıkıldıysan yorum yapmaya bilirsin ilgilenen arkadaşlar var burada neticede
Yay burcu olabilirr çünkü özgürlüklerine fazla düşkünlerdir (bende yay burcuyum) :D
aslan erkeği için ne düşünüyorsun benimm sevdiğim kişide yay kadını burcu :))
Aslan erkeğini bilemiycem daha önce hayatımda olmadı o burçtan biri :)
hımm anladım :))
vay arkadaş ben herkes akrep der diyordum akrep erkeğini kimse beğenmiyor
en çok ikizler sonra yengeç çıkıyor bende aslanım :))
@Eliffsenn en iyisi balıkla yaşa temiz bom boş bir sayfa gibi balık çok sever !!!
cevap vermedi :(
Herkese cevap vermiyor kanka :))
geçen konuşmuştuk aslında bilmiyorum yani hiç takmadı sonra ayıptır ya ona walla ;)
burada değildim yoksa nezaketende olsa cevap veririm :) @yakup72
Kızın günahını aldık kanka gördün MÜ burada değilmiş :))
@Eliffsenn
Madem Her ŞEy Yok
Olacaktı Fani Olana Hayran Olmanın Anlamı Neydi
MEVLANA
Ben SEnce Bu Cevaptanmı Bahsediyorum Yoksa Mesajdanmı?
İkizler bir başkadır diyorum :)
ikizler cidden başkaymış henüz keşfedememiş olsamda :))
Elbette öyle
neyse belki birgün keşfetme şerefine nail olursunuz :)
umarım :))
Yengeç burcuyum, olsaydı bir ıstakoz şahane anlaşırdım sanırım.
ben oğlağım gayet güzel aşk yaşatacağımı düşünüyorum.
Burclara inaniyorum desem yalan olur ama ikizler erkegi der cogunluk. :)
(Olumsuz acidan soyledim)
Ben akrep oldugum icin burc olsa yeter :Djdhd her turlu anlasırım insanlarla
+ verdim unutma bu kıyağımı :D
Seviyom kiz seni :Dd
@tuğbatgb
başka kaç kişiyi :D
Bilmem ki :D ama en cok seni <3
@tuğbatgb
he he :D
boğa bence o seni sever sahiplenir her gün arar ilgilidir... en azından benimki böyleydi
yayla bence.. Ama ben başak seviyorum
ben yay seviyorum aslanım :))
yaylar çok iyidiiir :D Çok romantiktir ve kısıtlanmaktan nefret ederler. Ha ama kısıtlamayı severler tabi
oda güzelmiş yorumun için sahol :))
ben yayım o değil yay diyon başak seviyon (-:
Çocuğu başak yapmışlar ben napiim :D @utangaçöğretmen
ikizler ve terazi :) <3
bu ikizler çok iyiymş galiba yeni öğrendim bütün kızlar ikizler diyor :))
ya aslında senin burcun çok önemli burda.. ne burcuysan ona göre karşıtını bulman lazım :)
aslanım :))
sen yay, ikizler ve aslan burcuyla iyi olabilirsin bence:)
yay kadınları benim başımın tacı olmaya adaylar :))
neden ki :)
eyv. be biri terazi dedi. Çok duygulandım. :'(
dertliyiz :D
çünkü bu güne kadar cidden her konuda anlaştığım tek burç olma özelliğini gösterir ondan işte ama ikizlerde fena değil
Ben balığım herkese karşı giderim varmış. Aşk adamıymışım. Falcılar sallamadıysa öyle dedilerdi bir kaç kez eskiden.
Tutku istiyosan tabiki akrep :)
tutku isterim elbet ama akrepler cidden çok kıskançlar
Ona lafim yok :Dkiskancligini disari vurmayanini bulman lazim
haklısın :)) ama kıskançlık 3 e ayrılır bir herşeyi herkesi sokaktaki insanı bile kıskananlar 2 sevdiklerini kıskananlar 3 aşık olduğu eşini veya sevgilisini kıskananlar benim tanıdığım akrepler 1. kategoriye giriyorlar yoksa bende kıskanırım kızı yani hem kıskanmayan erkek erkek değildir diye bir söz var
Ben de akrebim ama 1. kategoride olmadigima eminim :D
ben kız olarak tanımadım erkek olarak tanıdım çocuk sokaktaki adamı bile kıskanıyordu yoksa sevgilimin beni kıskanmasını isterim bende onu kıskanırım ama :))
Onlar hastalikli zihniyetler ya uce bese bakip genelleme yapmamak daha iyi olur sanirsam :)
aynen öyle :))
Yükselenim akrep olmamı :DDD
Yukselen beni asar ya bir fikrim yok malesef :)
Akreptir tek geçerim.. Hem sevgisi güvenilir hem cinselliği ateşli...
İkizlerim, bayanlara ikizler öneririm, Harbiden Yaşatır :D
Su burçları yengeç ve balık Romantizm aşk tutku sadakat heyecan ne ararsan bu burçlarda var :)