Platonik aşk.. mazoşist ruhum yine belli ediyor kendini. Başka bir yönden bakacak olursak karşı tarafın tamamen seni sevdiğini asla anlayamazsın. Belki de bunun içindir ki platonik aşka hep sıcak bakmışımdır. Ben seveyim ama kimseler duymasın, o aşk benim içimde yeşersin, büyüsün.. benimle beraber ölsün. Ardımda bir kırık kalp daha bırakmak istemem.
En güzel aşk, Allah aşkı şüphesiz. O'ndan başka aşka değer bir şey yok çünkü. Ama sevgi anlamında sorarsan da, karşılıksız sevgi derim. Çünkü günümüz sevgilerini gördükçe sevgiden, aşktan soğuyorum. Şu anda insanların birbirine verdiği şey ne yazık ki sevgi değil. Bu tamamen alışverişten oluşuyor. Seversem de böyle bir şey değil, uzaktan sessizce sevmeyi tercih ederim. Çünkü muradın ancak sır gibi saklarsan gerçekleşir ☾
Karşılıklı aşk daha güzel. Eminim şu soruda yasak aşk diye yazan da olacaktır. Bu aşkın neresi güzel ise artık. Her şey karşılıklı ise yemede yanında yat valla.
Bol bol seksin olduğu aşk gerisi boş sadece bi park köşesinde ya da saçma sapan bir restorant bilmemne bişeysinin içinde yemek yiyip onuda utanmadan bugünde böyle olsun dedik diyerek fotonun altına not düşerek paylaşım yaparak görgüsüzlüğünüde pekiştirerek yaşanan saçmalık olur ancak