AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
kova burcu demek aşk burcu demek açıklama yapmaya gerek yok bence :)
En güzeli kimseyle yaşamamak ama ikizler ve akrep candır :P
balık burcuyum ama öküz olan çok be hacı.
hacı sen nerdeydin ya beni bir balıktan tiyo almam lazım bir türlü çözemedim şu balık kadınlarını :)) öküzlüğe gelince size doğru yaklaşamıyorlar be yaklaşım ve bağlama önemli bence! birde sadakat
ben bile kendimi çözemedim be kardeşim:) yaklaşımdan ziyade elde ettikten sonra davranışlar değişiyor öküz moduna giriyorsun. onu demek istedim.
hımm anladım peki yanlış anlama ama bir erkekten nasıl etkilenirsin? yani benim bir balığık var cidden aşk yaşamk istiyorum ama hep kaçıyor benden ve söylememe izin vermiyor sürekli konuyu değiştiriyor. Nasıl etkileneceğini söylersen cidden çok sevinirim :))
öncelikle çok konuşmayacaksın, gizemli olacaksın. bir yandan da komik olman lazım. şahsen ben gülmeye bayılırım :D kendini övme mesela. ufak jestler yap. sürprizler falan. hayal çok kurarım ben hayallerini sana anlatıyorsa bu iş tamamdır :D ama bak uçuk uçuk hayaller anlatır aman diyim dalga geçme. sende yalandan da olsa aynı hayalleri kuruyorum de gariban kız yalnız kalmasın :D
teşekkürler tavsiylerin için bir deniyeyim ben :))
Benimle hiçbir burç insanı güzel aşk yaşamadı :)
:)) bence yaşayacaksın dostum
Bakıcaz...
Akrepler aşkı doruklarına kadar yaşatır :)
akrep kadını gerçekten aşkını dibine doruklarına kadar yaşatıyormuş :))
Akrep candr
Kesinlikle :)
:))
Balık ya da başak erkeğiylee
aslan erkei nasıl sence?
Daha karşılaşmadım aslan erkeğiyle bilmiyorum :))
hımm umarım karşılaşırsın :))
İkizlerle yasanmaz yapimizda romantizm yok :)
bence yaşanır olmasalarda romantik erkeği onu yola getirir
Hadi insallah :)
yengeç sevdiğim yokki :(
why? bir gün olur ama bence
evet bakalım inşallah
ne güldün leenn :)
bilmem içimden geldi ))
Tabiki akrep erkeklerde de aslan :D
:)) sen bu işi biliyorsun bence :))
en iyi burçlar :D
Aslan diyolar vala :/
doğru diyorlar imza aslan erkeği :))
Hak veriyor aslan kizi :-)
cansın prenses :))
:-) ;)
İkinci sorunu gormedim :-\ ikizler olsun diyor arkadaslarim ama bilemedim ki :-\
Sevdigim biri yok da :-)
Erkek Yengeç olursa Kadın da Aslan olursa o zaman aşk olur işte
Yengeç boğa balık belki aslan
hımm :)) aslan erkeğinin en çok hangi özeliğini seviyorsun?
Ben basagim basak diyorum :')
Hımm ne özelliğini seviyorsun başağın
Kararliyim kim ne dese desin dogrularimdan sasmiyorum. duzenliyim.6. hislerim baya kuvvetlidir. inatciyim :') elestiriciyim. insanlarla cabuk uyum saglarim vs vs. :')
Bu arada sormayi unuttum badem sever misin :'))
bayılırım badem yemeye
Badem guzeldir canim simdi gizliden vikabilirim :')
:)) sende güzelsin en az badem kadar tatlım :))
Bilirim bebegim :*
<3 aşkım
seni seviyorum
Ona gore mi sevgili bulacan ☺
Hayır tabikide :)) aslan erkeği hakkında ne düşünüyorsun ona göre bulsaydık
Aslan erkegi mi bilmem ilgilenmiyorum benim icin burc degil kisilik onemli
Erkek=oğlak Kadın= ikizler.
Nokta.
seçimine saygı duyuyorum peki aslan erkeği sence nasıl?
Bilmiyorum sosyal arkadaslarmin burclariyla ilgilnmiyorum asln varsa bile cevremde bilmiyorum yani. Lakin erkek arkadasm oğlak ve çok iyiyiz allaha şükür :)
anlıyorum seni ben sosyal arkadaşlarının burcunu sormadım genel bakışını sordum yorum için sahol :))
Akrep burcuyum ve sevdiğim de akrep.
hımm :)) peki sence aslan erkeği nasıl?
bılmıyorum aslanı tek bıldıgım akrep erkegıdır. :)
hımm anlıyorum seni yinede sağol :)) peki sevdiğin kişide hangi özell, iklerin olmasını isterdin?
Olmasını istememe gerek yok hepsi mevcut zaten ruh ikizim benim 😊
Iki akrep bir ipte oynamaaaaz:)
oynar oynar :) @üye2014
Ikizleri tavsiye ediorum:)
herkesin kendi tercihi :))
Yay burcu erkeği gerçekten aşık olursa o kadın için yapmayacağı şey olmaz.
Kova erkeklerinden uzak durmalı...
aslan erkekleirnden?
Onu bilmiyorum ya benimde yukselenim aslan iyidir iyii :D
:)) sen öyle diyorsan kesin iyidir :))
Hahaa :D
Aynen bencede kova olmamalı:))
Neden kovalardan uzak durulmali
Ben koc burcuyum ama boga burcu iyidir iyi :)
aslan erkeği sence nasıl
Erkek kiz bilmemde simdiye kadar tanidigim aslan burclularin hepsinden nefret etmissimdir :))
hımm neden neyini sevmedin özeleştiri olarak soruyorum :))
Hepsi piskopat gibi kafam uyusmadi :)
ne yaptılar meselada psikopat diyorsun?
Koç diye demiyorum ama en güzel adam koç adamı
+1 bu yoruma benden.
aslan erkeği nasıl sence
En iyi koç gerisini bilmem
Şimdi bütün koçlar burada toplanır:)
Neden toplansınlar baska koç erkegi diyen yok mu sanki @Kalps1z
En iyi yorum sende o yüzden burada toplanırlar.
Akreple yaşamayında hangisiyle yaşarsanıuz yaşayın :)
En güzel aşk KOÇ la yaşanır 💜
Walla mi ya harikasin
ben aslanım ve sana katılıyorum :))
Öyleyim dir 😎😎
Dort dortluk bir ask icin ikizler
hımm ikizleri çok duydum ikizler kadını olarak en çok hangi özelliklerini tavsiye ediyorsun bakalım :))
Gereksiz konusmaz bos seylerle ugrasmaz akillidir kafa utulemez leb demeden leblebiyi anlar girdigi ortamda farkedilir cekicidir sevince tam sever tatmin gucu yuksektir. Ben boyleyimm
Kova erkegi ile mukemmel anlasrz
ikizler beni çekmeye başladı bir kaç özelliğini duyunca :))
Hangi ozellikleri cekyo seni
sevidimi tam sever ve tatmin gücünün yüksek olması :)) eski sevgilimden biliyorum :))
Ayrildgnza gore cok da uyumlu degilmis demekki
genelleme yapmamak lazım :)) istisnalar kaideyi bozmaz
Onu bosver de sen balik flan bul madem kova degilsen isin yas :))
İkizleri de akrep takip edeer bence duygusal olmak gercek ask anlamina gelmez gercekci dusunmek lazim :)
sorma bir balık buldum başıma neler geldi
kıza tam açılacağım bu gün diyorum bir bakıyorum ağlıyorken buluyorum sonra öyle oluyor böyle oluyor her defasında bir şekilde tühüyor elimden ve kalabalık takılıyor ama bende boş durmadım madem fırsat vermiyor sevdiğimi öyle bir hissettirdimki ona şimdide ben etmiyorum ona çok bekletti beni oda sağ lsun saf rolüne yatıyor hemen hiç bir şey bilmiyormuş gibi
Yani ugrasma onlarla bna da bir oglan lazm hadi hayrlisi
hayırlısı umarım bulursun :))
Aramiyom ki ins gelir bir gun :)
kapa gözlerini ve hayal et o seni bulur ve yanına gelir :))
Nah gelir :) duygularimla oynamasana beee :)
duygularınla oynamıyorumki gelir sen sadece beklemesini bil aşk işte gıcık şey hep geç geliyor en son biniyor otobüse :))
Bence boga cunku guvenilirdir ve herzaman tutkulu aşk ve uzun sureli bir ask ister.
Akrep erkeği, aslan kadını :)
aslan erkeği nasıl sence :))?
Bitane aslan burcu arkadaşım vardı (erkek). Çok alingandi yani konusurken 10 kere düşünüyodum alınır mı diye :D ama bu yaşam şartlariyla alakalı birşey bence. Ailesinin onu yetiştirme biçimiyle felan. Bayağı çapkındi :D aslanlarda genel olarak bence: arkadaş ortamını çok önemsiyorlar. Çok iyi arkadaştirlar. Comertler. Aşk konusunda; tarza onem veriyorlar bence, ilk bakış yani onlar için çok önemli sanırım. Ve kıskaçlar :D bayağı... severim aslan erkeklerini ama daha çok arkadaş olarak :D (buarada çoğunu arkadisimdan yola çıkarak yazdim :D)
anladım teşekkür ederim alınganlık çevresel etmenlerden kaynaklarnı çünkü aslanlar alınsa bile iki dkk sonra eski haline döner :))
balık kız ile koçerkeği mükemmeellllll:)
balık kızı hakkında bir tiyo verirmisin rica etsem :)) etkilemek için
gerci ben burclarla hiç ilgilenmem amaaa:) yinede cok duygusal ve hayalperesttirler mezara kadar severler. en azından ben öyleyim:)
:)) teşekkürler umarım mezara kadar sevecek birini bulursun yani bulmanı isterim :))
var zaten:)) bitanecik eşim var
:)))
Bayanlarda aslan, erkek olarak boga (:
:)) sevgilininkini yazmışssın sanırsam peki aslan erkeği hakkında ne diyorsun bakalım? :)))
Hic tanimadim :-)
hımm :))
Kova için en uygun olan burçla..
aslan erkeği sence nasıl?
Aslanla anlaşamıyorum.. Ben özgürlüğe düşkünüm ama aslan kontrolü ele almayı lider olmayı seviyor :)
orası doğru ama sevdimide çok farklı biri oluyor :))
Aslanla iyi anlaşmak içn sevmesini beklemeliyim anlaşılan..:)
ne yazık ki aynen öyle sevdimi çok farklı bir yapıya dönüşüyor :))
Sağlık olsun ya.:)
senin burcuna göre değişir ki o
benim burcum aslan sence nasıl aslan erkeğine göre
yani tanıdığım kadarıyla aslanlar egoist ve cool insanlar
şimdi baktım en uyumlu balık yengeç oğlak terazi ve ikizlermiş :D hahah zaten burç kalmadı ki
:)) kiminle uyumluymuş hangi burçla aslanın değil en uyumlusu
senn burcuna gore deişir
aslanım ben ne diyorsun bakalım gmmzz
Özellikle yengeç burcu ile arası çok iyi olan aslan burcunun yataktaki en iyi partneri ise akrep burcu olacaktır. Duygusal ve tutkulu bir aşık olan balık burcu da aslan burcu için iyi bir partner olabilir. Aslan burcunun anlaşmakta en zorlandığı burçlar ise başak ve oğlak burçlarıdır. Çalışkan ve inatçı yapısı ile bilinen oğlak burcu, aslan gibi lider bir burçla birliktelik yaşamakta zorlanır. Her iki tarafın da baskın olacağı bu ilişki, muhtemelen yürümeyecektir. Aslan burcu, diğer bir aslan burcu ile de iyi anlaşır.
yorumunu çok beğendim canım yay ve koçla ilişkisi nasıl sence akreple iyi anlaşamadığından yatakta tutkulu ve süper bir uyum sağlanabilir bence doğru sen hangi burçsun birde?
boğa
Ben balık burcuyum ve balıkla yaşanır derler genellikle :)
yakaladım :DD
Hahaha :) yakalandım teslim oluyorum
Bence burç ile aşk yaşanmaz kişiler burcundan dolayı sevilmez kendi gibi oldukları sevilir
Yengecccc. Sonuna kadar yengecccccc diorum bn
yatakta yay
yengeçte popüler galiba ben aslanım yay diyorum :) yukarıdaki yoruma bağlı kalmadan
Aslanla iki kez denedim hayatim boyinca olmadi. Ilerletemedik. Aslanin asiri gururlu ve basagi animsatan detayci hali ufacik seyleri gurur meselesi yapmalari beni cok baydi bir kova olarak.
bence yay... fantazi alanı geniş ve sınırsız... susuz yaz yaşatmaz kadına
beşke eleştirin var mı aslan erkeklerine öz eleştiri olarak kabul etmek isterim
Cok yakisikli ve guclu vucut sekilleri cok guzel bir ozellik. Ikiside kasli ve sportmendi tanidigim aslan erkeklerinin. Yani detaycilik gururlu oluslari beni itti sadece. Aradigim sefkati pohpohlanma istegime karsilik bulamadim onlarda.
bende gururluyum ve kolay kolay taviz vermem hatta hiç taviz vermem ama gerçekten kendimden çok sevdiğim bir kadın vardı aşk olarak olarak düşünme benden epey büyüktü onun için gururumu ayaklar altına aldım burada sevgi anahtar kelime bence
Burç-murç saçmalığına zerre kadar inanmıyorum..
bu senin görüşün ve saygı duyuyorum :))
Bn ikizler olarak kndmi tavsye etmyorm :D
ben ediyorum
kesin ikizler burcusun sn o halde :D
hayır aslanım ben seni tavsiye ettim :))
o zmn bni degilde direk ikizler burcunu tavsye et :D bn istisnayim :D
Burcunu soylersen yorumlaya bilirim.
aslanım aslan ve yayı yorumlarsan sevinirim
Sey bunun icin biraz zaman gerek ama yazıp gönderirim oldu mu
Yay kadını duyarsız yapıda biridir hayat ve sevgiyle basa cikmak icin karmaşık gelenekselden uzak bir tarzı vardır. Aslan erkegininöğütler vererek kendine meydan okumasini yay kadını dikkate almiycaktir. Onun eglenceye düşkünlüğüve gururuna karsi en buyuk anlayışı aslan erkeği gösterir. Ayrica özgürlük ve bağımsızlık ihtiyaci kadını yaralayabilir. Bu durum kadını baskı altına almayı ya da hukmadenin kim oldugunu göstermeyi hicbir zaman basaramayacaktir. Kadinin, kacis yolları daima açık tutar vekendini baskı altında hissettiginde bu yoldan hemen kacar onun üzerinde istikrar sağlayıcı bir etki yaratabilir. firtinadan once sıkıntıdan sonra onun sabirsiz ve ateşli yapısını biraz olsun sakinlestirebilirseniz açlıgı, yasam sevgisi ve coskusuyla sizin icin dogru bir seçim olucaktir.
doğru seçim :)) seninki ne merak ettim :))
Başak yükselen aslan ay burcu akrep.
bak bak nasılda hava atıyor ay burcu falan :)) Kuzey düğümün ne peki? Burçları burada yazılı olanlardan çok daha ayrıntılı bilirim canım :))
ama güzel kombinasyon akrebin bir iki özelliğini al gerisini boş ver canım :))
Herseyide devletten bekleme benim kuzey ay dügümum yay.
:)) bilmeni isterim sen cansın :))
Diyosun ama benimle idare eden erkek yok onu ne yapicaz:))
bence yanılıyorsun seninle idare eden erkek vardırda belli etmiyordur seni uzaktan izliyordur kesin :))
Bilmem. Sen burclarl ilgilisin sanirim
burçlarla demiyelimde kadınlarla ilgiyim desek daha doğru olur :))
Yani çapkınlık icin kullaniyorsun o zaman. Peki bu yiyen kadın oluyo mu:))
hayır çamkınlık içinde kullanmıyorum :))
kadınları daha iyi anlamak için kullanıyorum burçlarının özelliklerini söylerken aslında farkında olmadan kendilerini betimliyorlar genelden özele iniyorlar ben kadınları bende bu sayede onları daha iyi anlıyorum yani kadınları dha iyi anlamak ve sevgilileirmi ve eşmi mutlu etmek için ilgileniyorum canım :))
Hmmm….
öyle işte :))
Peki bende burcumu anlatırken özele girdim mi.
birincisi sen burcunu anlatmadın başak burcunu yani 2. cisi evet girdin :))
Nasil özele girdim anlat bakalım merak ettim
Bu arada eger istersen hangi burcla ne yaşâmalisin onu da yorumlaya bilirim.
örnek verim canım "Yani çapkınlık icin kullaniyorsun o zaman" bu cümleden bir takım çıkarımlar çıkarabilirim bunun gibi bir kaç tane daha var yaparsan cidden çok sevenirim :))
birde özellikle koç yay aslan balık yazarsan her konuda ne yaşayacağımı sevinirim
Arkadaş olarak en iy anlaştıklarim kova terazi ve ikizlerdir. Aşk anlamında su grubu hic anlasamadigi başak ve oğlak ve senin mukemmelin senin dünyan yengeç burcu.
koç aslan yay canım?
Aslan ile aslanda iyi anlasir yay burcunu uzun uzun anlattim zaten kocun kişiliği ile aslanin ki uyuyarmu bundan emin degilim.
Koç ile aslan da iyi anlaşirlarmiş
:)) gerçekten sahol yorumladığın için
Sagol. Sana bisey sormask istiyorum.
tabiki sor dinliyorum :))
"Bilmeni isterim ki sen cansın"derken ne demek istedin.
yani süpersin demek istedim o kadar soruya cevap verdin ve bıkmadan usanmadan beni dinledin ondan demiş olabilirim yanılmıyorsam :)) belkide hatırlamıyorumdur başka bir nedenden dolayı demişte olabilirm :)) sen cansın ama :))
Tesekurler:)))
sana normaldede soru sorabilirmiyim peki?
Neymiş bakalim.
Puan. Aklımda yok gelince soracağım :))
Peki. :)))
Basak burcuyum diye soylemeiyorum cok guzel ask yasarim :)
Yay erkegi ya da kova
:)) yay
Sen yay sin galibaa bir arkdsm. esi yaydaa cok memnun :-D:-D:-D
aslan burcuyum yükselenim yay ayrıca sevdiğim kızda yay :)) ve gerçekten beni kendine çekiyor :)) arkadaşın adına sevindim
Yay insani cok zekidir ve gururludur
hımm galiba bu bende var :))
Aaaslan daha guruludur ama fazla kibirlidir :)
hımm bende kibir yokta liderlik vasıfları çok güçlü yani umarım bir sorun olmaz he birde sinirlenmemem lazım mesela biri sevgilime yan gözle baksa içimdeki volkan ansızın patlar kim olursa olsun
Iyi guzel. bence koruman
bencede :))
tabi l*n nolcaktı yayız biz dünyaya pozitif enerji veriyoz hop yakala bir tane (-:
Terazi yani ben asdf :D
Oda güzel aslan erkeği ne ne diyorsun canım
Sen aslan burcu musun. ds
Aynen öyle canım aslan erkeği nasıl sence
Benim tanidiklarimdan fiziksel olarak yakisikli kisilik olarak israrci egosu yuksek umursamazlarhepsi boyle midir bilemem. s
Bence hepsi değil peki kendi burcun için kızları nasıl neyi güzel
Ya iste cok guzel olurla anlayislidirlar hosgoruye onem verirler durustturler falan hepsi iyi yani :)
Hımm yorum için saholl bence sen özlesin :))
Yay ve balık değil bence de diperleri olabilir
aslan erkeği sence nasıl?
Kızın ne burcu olduğuna bağlı
erkek aslan kız yay?
Baya uyumlu aslinda ama yine de isin ucundaki yay yani
Ikizlerle olmaz tercihen balik iyidir
aslan erkeği nasıl sence özellik olarak
Bu konuda bir bilgim yok :D
ikizler ölsun mu :(
Olmesin ama bnden uzak olsun :D
Burçlarla olucak işler degil
burç karaktere etki ediyor tabi burçla olacak iş değil peki aslan erkeği hakkında var mı yorumun?
Akrep burcunun üstüne tanımam =D
aslan erkeği sence nasıl birde akrebin hangi özelliğini seviyorsun :))
Aslan erkeği aşk konusunda tek eşli olduğundan iyi gibi gibi =D
Ben akrep burcu olduğumdan seviyorum tüm özellikleri ya =D öyle karışık bir şeyy
hımm anladım vallahi akrep burcunun kıskançlığını sevmiyorum ama tutku dolu olmasına bayılıyorum akrep kızları ile aramın iyi olduğu zamanlar olmuşssada erkekleri ile genelde tartışıyoruz :))
Mazoşitse normal akrep burcunu sevmesi
nickle gerçekte bir bağlantım yok ;)))))
hayal ürünü :)) acaba gizliliği kaldırsam benim nickime ne derler :))
Yayla yaşanmaz kendimden biliyorum❌
bende tam aksi yay kadınından hoşlanıyorum :)) aslan erkeği sence nasıl yay kadınıyla uyumu özellikle cidden yorumunu merakla bekliyorum
Benim çabuk sıkılan umursamaz bir yapım oldugu icin öyle düşünüyorum :D.
Aslan burcu erkek arkadasım olmuştu gayette iyi anlaşıyorduk. Yay ve aslanın uyumlu oldugunu duydum ben :)
:)) öyle uyumları gerçekten iyi hımm sıkılan umursamaz yapını sence nasıl aşabiliriz yani ne yapmamız lazım sence yay kadınını sıkmamak için :))
Aslan yengeç kova boğa başak bencee bide
aslan candır :)) nefestir :))
Akrep. Sevdiğim kişide Akrep. Bende Akrep.
akrepler olarak iyiyiz biz böyle.
:)
iyiymiş :)) mutluluklar size o zaman kardeşim :))
YAY burcuyum yay diyorum bende :)
sensin işte bu biz yaylar bir taneyiz (-:
aslan erkeği için ne diyorsun bakalım :))
Yaylar eşsizdir zaten :) Aslan burcuyla pek anlasamam :P
neden?
Gösterişi çok seviyorlar :) aslan erkegini bilemem ama kız arkadaşlarım var aslan olarak.
hımm anladığım bu önemli bir dip not başka var mı beğenmediğin yönümüz ekliyeyim
Şimdilik bu kadarı kafi :)
:)) teşekkürler
Balık ve terazi erkekleri
hımmm seninki ne
Boga
hımmm bilirim boğayı sessiz olurlar
Yerine göre
Sevdiğin neyse o burç murç hikaye aslanım ;)
:)) adamsın
tamam eyvallah ta Eic ı git mincolara ver sen ;) :))
henüz kimseye vermedim ama iki kişi aday aklımda cevaplara göre biri erkek oda sağlam yazmış öteki kız oda en başta yazacağını cevaplara yazmış :))
Yengec burcuyum yengec diyorum
kardeş burada en seni arıyorlar ozaman nedimm 1 ikizler 2 yengeç diyorlar başka bir şey demiyorlar :))
aslan erkeği çekilmezz
aslan erkeği olarak teşekkür ederim iltifatların için canım neden çekilmeyiz söylersen özeleştiri olarak almak isterim :))
bir dikkat çekme çabaları sinir sinir hareketler hep o haklı ya zaten hep o konuşsun biz dinleyelim
bir aslan olarak söylüyorum bunları
:)) çok tatlısın buna bir ipte iki canbaz oynamaz diyelim dikkat çekme yeteneğine gelince erkekleride kadınlarıda bence gayet iyi dikkat çekerler yeterki istesenler şeytan tüyü vardır bu konuda
olabilir ama gereğinden fazla itiraz ve hep haklı olma isteği erkeklere yakışmıyor:D
nedim doğru söylüyorsun :)) neler yalışıyor peki bize söyle bakalım :))
cesareti, fedakarlığı, değer vermesi, sevdiği kişileri kendinden önce tutması, canlılığı çok güzeldir mesela
:)) teşekkürler :)) cansın
gerçeklikler için buradayım:)
kovayla yaşanmaz ondan eminim :D
seninki ne?
kova
Bir kova sevdim. en iyi burctu
niye kendine haksızlık ediyorsun bence yaşanabilir hemde en uç seviye
imkansız ben aşık olcağımı zannetmiyorum
aşk öyle gıcık bir şey ki bir anda gelir ve karşı koyamazssın ona güzelim imkansız diye bir şey yoktur sadece gecikme vardır
Böyle saçma sorularla gelmeyin :D
böyle saçma cevaplarlada gelmeyin :)) ilgilenmiyorsanız yorum yazmayınız
hahhaha :D Aşık olacağın kişinin burcunu seçme gibi şansımız var mıydı :D
:)) yok ama bazı uyumlu burçlar çekiyor birbirlerini kardeş :))
bilimsel açıklama yazpmazsan inanmam :D
sen bilirsin dostum şimdi iki saat formül dökeceğim uzun iş belki bir ara vaktim olursa ispatını yaparım bilimsel açıdan :))
tamam :D bekliyor olacağım
Akreple Aşk yaşamadıysan Sen Aşk yaşamadın...
akreplerin erkegi sapık kızları sinsi oluyo kız ben kaçıyorum onlardan :Dd
sonmermi sen bitanesin
@Octavia
@Sametiedi sapık ve ben de sinsi miyim :D hahah dd ozaman Burçlarımız yanlış olmuş dsdsdsasd
de mi kız @Afroditt_
aynen yanlış olmuş bencee :D
yaşamadım ama yaşamayı isterim çok tutkulu oluyorlarmış doğru mu sence :))
@Soran :V bilmem ki hiç denemedm :D tutukuluyumdur heraldediğer akrteplere de sormak laızm. d
@Sonmermi öyleyse sen cansın :))
Ben akrepim knk :D
@Rusasigi kanka Akrep bir başkadır bir başka...
:DD
Koçum o yüzden Koç diyorum 😄
güzelmiş
İkizler kadınını yaşamadan karar vermeyin bence :)
:) tecrübe konuşuyor
:D :D
Yengeç ve ya aslan bence..
cansın :)) aslanım :))
Teşekkür ediyorum ya :)
Akrep =(
Tehlikeli akrep :(
:)) kız doğru söylüyor tehlikeli akrep :))
Evet, yani bence de öyle :(
Aslıda Yengeç de sayılırım Akrep yengeç benziyo ya =( Tutmadı de mi
Yengeç iyidir aslında :(
burçlara göre olmaz bu işler
orası öylede yinede biraz uyum oluyor :))
İkizlerim yukselenim aslan ask falan o ne ya :D
:)) o zaman soruyu senin için biraz değiştirelim tatlım :)) aşık olacağın erkekte nelerin hangi özelliklerin olmasını isterdin ve hangileirnin olmasını istemezdin bakim?
Beni idare edebilmeli orta dozu bulmali :D
hımm bu kısa ve öz yorumunla seni idare ediyoruz :)) yani biraz daha bir kaç şey dha yazsaydın fena olmazdı ama yinede cansın :))
Tesekkurler :D
Yengecim sevdiğim erkek aslan :D
:)) aslan erkeğinin neyini seviyorsun bakalım :))
Her şeyini gülüşünü bakisini :)
Yengeç kizlariyla anlasiyor musun :)
doğrusu arkadaşlık olarak anlaşıyorum ama aşk olarak hiç yengeç kızı denk gelmedi karşıma ama gülüşleri çok güzeller insanı etkileyebilirler gülerek kolaylıkla :))
Benimde gülüsümi beğenirler :D
duygusallardırlarda onları ağlatmamak gerekir :))
birazda benden bahsedelim benim için aşk iki kademeden oluşur ikinci kademeye geçmek zor tatlım ikinci kademeden maksadım onunla ölümü gidebileceğime inanmak ona bir inanırsam çok şey değişir :))
Nasil ikinci kademeye geciriyosun mesela
Senin adına hiç akrosyijli Şiirler yazıldı mı gülüşünün resmi çizildi mi sevgilimde olsa ona ait bir şeyi erkek arkadaşın yanında taşınımı kızı ona belli etmeden koruruz birde gerçekten Ölümüne severiz gibi Örnekleri çoğaltmak mümkün