+1 yılEn güzel akrep ve yengeç burcuyla...
Akrep burcu insanı ile aşk :
Hareketlerinizi en ince ayrıntısına kadar çözebilen ve her değişimi fark eden Akrep’le birlikteliğinizde ilginiz ve adanmışlığınız her zaman maksimumda olmalıdır. Sır saklayamazsınız, anında yakalar. Dürüstlüğünüzün size fazlasıyla artı puan sağlayacağı bu ilişkide duygularınızı en ufak dalgalanmalara kadar ona hissettirmeniz onu mutlu edecektir. Sözcüklere ihtiyacınız yoktur her zaman, bakışlarınızla ancak en çok dokunuşlarınızla ona kendinizi anlatırsınız.
Fiziksel temas sizi pek açmıyorsa derhal kendinize yeni bir partner aramaya başlasanız iyi olur. Sadakat onun karşısında bir erdem değil gerekliliktir. Aklınızdan çıkarmayın! İlişkideki ufak bir hatanızı dahi asla unutmayacaktır; affedebilir ancak unutmaz. Karşılığında mümkün olduğunca az tökezleyen ve yaptığı yanlışları da asla unutmayan bir partner bulacaksınız. Onun gücüne istediğiniz kadar hayran olun, asıl silahlarını hep gizlediğini aklınızdan çıkarmamalı, onunla yarışa girmek yerine, kendinize başka alanlar seçmelisiniz.
Yengeç burcu insanı ile aşk : Kabuğundan çıkarılması gereken duygusal ve hassas bir ruha aşıksınız. Sessiz ve utangaç biriyle karşı karşıyasınız ve onun için vazgeçilmez olmanız göstereceğiniz peygamber sabrına, anlayışa ve onda oluşturacağınız güven duygusuna bağlıdır. Bunu sağladığınızda hayatının her noktasında sizi ilk sıraya yerleştirecek ve karşılık olarak bunu sizden de bekleyecektir.
Tutku onun için düşündüğünüzden, gösterdiğinden ve hatta talep ettiğinden daha da önemlidir. Seksi iç çamaşırları ve saten çarşaflar onu kendi tahmininden bile fazla etkileyecektir. Onun mutluluğu için çok önemli bir rolünüz olduğunu aklınızdan çıkarmamalı ve isteklerinizi belirtmekte açık olmalısınız. Tabii onunkileri sormaktan da geri durmamanız gerekir. Evcimendir ve dürüst olduğunuzda, birlikte ev işleri yapmayı bile eşsiz bir romantizme çevirecek, sizi kalesinin kralı / kraliçesi yapacaktır.54 Yorumla- +1 yıl
akrep kadını candır kıskançlığda seviliyorsa çekilir ama akrep erkeğini sevmem hiç çekilmezler
- +1 yıl
Akrep erkegini hic tanimadim fakat tanistigim erkekler yengec burcuydu ve onlarla gayet iyi anlastim hatta komik espirileri vardir... Akrep burcunu arkadaslarimdan duyduklarimdan dolayi yazdim ve kıskanan erkek benim icin en iyisidirr :)
- +1 yıl
:)) akrep kadınlarının tutku dolu olması her zaman cezbetmiştir aslana bir yorumun var mı?
- +1 yıl
Tam beni anlatmis :) yengec :) @gossipgirl
En İyi Cevaplar
insan burcuyla..
2113 Yorumla- +1 yıl
:)) hangi özelliğini seviyorsun insan burcunun bakalım :))
- +1 yıl
Ne doğru söylemişsin Buzlukalp.. ;)
- +1 yıl
@buzlukalp alkışı hak etti. s45.radikal.ru/i108/1012/73/6b5009fc6673.gif
- +1 yıl
erkeklerde hangi özelliğin olmasını isterdin peki?
- +1 yıl
yorumun için sahol :))
- +1 yıl
@buzlukalp
biri bana seslendi :) - +1 yıl
:))
- +1 yıl
bak bu doğru kızım.
Ben aslan burcuyum. Bu burç olaylarına pek takmak istemiyorum ama ikizlerden kadınından uzak durmaya çalışıyorum. Hep kafaları ordan oraya gidiyor. Bir muhabbet ediyorsun ya da bir iş yapıyorsun hop başka bir konu. Kendi işleri varsa o konuya çok güzel yoğunlaşırlar ama ;) Bunun şöyle bir kötü yanı var. Olmadık yerlerde bu konuya yoğunlaştığından dikkat yine dağılabiliyor. Ha ben aslan erkekiyim. Aslan kadınına değinmek bile istemiyorum. Her aslan kadını tanıdıklarım gibiyse ikizler kadınını tercih ederim daha iyi.
11 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum seni
Ben oğlak burcuyum, dedigim gibi oğlak bayanıyla aşk yasanmaz. Baska bir konu başlığı altında yine yazmıştım. Aska inanmazlar, aski gerekli görmezler evliligi ise meslek gibi görürler. Katılmayan oğlak bayanları yazabilir :) başak, yengeç, akrep, kova favori burclarim :)
21 Yorumla- +1 yıl
:)) herkesün görüşü kendinedir katılmayan elbet çıkacaktır katılanlarda öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Balık erkeği candır..
Ben akrep burcuyum ılk sevgılım balık burcuydu.. Her istedgmı yapardı mutlu ederdı.. Şimdiki sevgilim Aslan burcu.. Felaket bı liderlik çatışması yaşıyoruz.. Aramızdakı çekimdenmidir nedir kopamıyoruz brbirimzden.. ama gerçekten ikimizde burnu dik oldugumuz ıcın ciddi sorunlar yaşayabılıyoruz..
Burçlara ınanıyorum %99 karakterlere yansıyor.. Bu sebepten ötürü seveceğiniz insanın önce burcunu ögrenın ilk tanışmalardan yek yeaaa bu böle birine benzemıyoooo desenızde aradan geçen 2 ayın sonunda gayette benzedıgını görebıleceksınızdır..23 Yorumla- +1 yıl
burçlara bende inanıyorum ve aslan erkeğiyim sizde deneyimlisiniz bizim hakkımızda biraz açarmısınız rica etsem iyi kötü yönleirmizi
- +1 yıl
İyi yönün yok :D Sevgılımı nıye sevıyorum bende anlam veremıyorum bazen. Yanı yanyanayken iyi eglenıyoruz.. bazen kavga gurultuden savaş çıkıyo resmen. 2mızde aynı karakterde oldgmz ıcın zıt kalıyoruz.. Asabiyiz, tuttugunu koparan liderlik vasfına sahibiz, istedıgmızı elde etmek ıcın yapmadgmz kalmaz.. Elımızde olanı hor görürüz.. kaybedınce degerını anlarız. ben bencil değilmdir ama o cok bencildir mesela.. VS. VS.
- +1 yıl
saholl belki tutluludur aşkınız tutku dolu anlar yaşamışssınızdır ondan ayrılamıyorsundur :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkılgan biriysen sakın boğa burcunu seçme de yazık kız üzülmesin çünkü bağlanıyor resmen ciddi düşünür boğa kadını ilerisinin hayalini ilk aylardan kurar belki ve gerçekten ayrılınca da dayanamıyor şu var bir süre sonra da düzelip seni sadece eski bir aşk olarak görüyor ama hayatıma dokunmuştu bu kişi ona aşık olmuştum güzel günlerimiz oldu ve onu sevdim de diyor sen onun hep kalbinde kalıyorsun tamam sana olan aşkı yok ama ben bu adama aşıktım diyor yani ciddi biriysen seç boğa burcunu gerçekten seviyorum diyebileceksen seç.
17 Yorumla- +1 yıl
sevdimmi gerçekten severim ister burçla ilgili olsun ister olmasın bir aslan erkeği olarak sonuna kadar gitmek isterim ama sıkılgan birisiyimdir boğa kızları hareketli bir yaşama uyum sağlayabilirmi
Cevap sahibi+1 yılevet hakaretli bir yaşam çekici gelir ama ciddi yapılarının da olduklarını bil bir aslan erkeğisin büyük bir ihtimal liderlik ya da lider olma gibi dürtülerin veya böyle bir yapın vardır sıkılgan birisiyim dedin biraz da asabi ve sinirli bir yapın var mı
- +1 yıl
asabi değilimde bazen bazı insanlar beni çok sinirlendiriyor ve ben bir yanardağa dönüşüyorum o an
Cevap sahibi+1 yıltabi normaldir ben de aşırı asabi olurum bazen kızınca ve evet boğalarda bu da vardır boğalar çok kızar kızınca senin dediğin gibi de patlamaya hazır volkan gibi önüne gelene asabi davranabilir ama şu var ki kızdığın şeyler yüzünden soğuk davranman kızı üzer ben bir boğa kadınıyım biliyorum biz en çok sevdiğimiz erkeğin bize davranışlarından etkileniriz
- +1 yıl
anlıyorum seni ben en çok sevidiğim kıza söylerdim sinirlenmedne önce ve kıskanırdımda onu hayatını kısıtlamadan
Cevap sahibi+1 yılşu var aslında bunlar burçlara kalmış olsaydı neler neler olurdu ama dediğim gibi ben çok etkilenirim mesela ve şunu da isterim erkeğim bana dertlerini anlatsın neye kızdı kim kızdırdı bir sorun mu var birşeye üzgün bu neden anlatsın hatta efkar yaptım içicem desin ben bu yaşıma kadar ağzıma içki sürmemiş insanım oturur onunla içerim hüngür hüngür ağlasın hatta bu onu benim gözümde en üst seviyeye taşır yani kısacası bana anlatsın tamam herşeyi anlatmak istemeyebilir ama şunu bilmelidir ki sadece bir iki ay çıkacak olsak ya da çıkıyor olsak bile anlatabilir dertleşebilir ben sıkılmam hatta bu beni daha da mutlu eder o insana verdiğim değeri arttırır yani vefa meselesidir bu ben onun yanında olur destek olurum
- +1 yıl
keşke herkes senin gibi olsa sen cansın :))
+1 yılKesinlikle balık! Çünkü sevdiği için herşeyi göze alabilir, ve sevdi mi tam sever.. Kimseyle bu kadar tutuklu bir aşk yaşayamazsınız. Çünkü balık burcu kesinlikle aşkın burcu :) tabii önce insan olucak karşındaki.. Bunlar güzel ve önemli detaylar sadece..
14 Yorumla- +1 yıl
bir kere balık aşk burcu genelde o yüzden çok duygusallar ama en uç aşkı balıkla yaşayamazssın bence tutkunun zirve yaptığı bir iki burç var :)) yorum için teşekkürler aslan erkeği hakkında ne diyorsun birde biraz daha önemli ve güzel detaylar verirsen mutlu olurum :))
- +1 yıl
Burç yorumcusu değilim, diğer burçlarla ilgili bir bilgim yok. :) balık burcu olduğum için kendi burcumu söyledim sadece :)
- +1 yıl
hımm anladım :))
- +1 yıl
+1 yılAslan erkeği lider ruhludur.. Biraz çapkındır ama zararsızdır , sevdiğini sahiplenir. Sinirlidir sevdiğine kapısı sonuna kadar acıktır amaa o kapıyı kapatırsa bir daha açmaz.. Sert mizaçlıdır ama bir o kadar da yumuşak. Bana göre Aslan burcundaki bir erkek güvenilecek erkek tipidir.
15 Yorumla- +1 yıl
bana göre sen seçilmiş birisin bu kadar ikinin benim için özel bir önemi var teşekkürler güzellik senin burcu neydi
- +1 yıl
Başak burcuyum ben aslandan hemen sonra geliyorum
- +1 yıl
başka bir yorumun var mı canım ilgiyle okuyacağımdan emin olabilirsin
- +1 yıl
aslan burcuyla ilgili mi :)
- +1 yıl
evet canım?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ikizler burcuyum.. Burcumun tersnde cok huysuzlanirim. Onun harici haksizliga gelemem bu yuzden kac kere ayrildik ama sevglmn burcu basak. Sakin olgun ciddi bir burc bni hep alttan aliyor ve cok romantik bnim tek kahrimi o cekiyor. Herkese basak lazim :-) beni o adam etti
14 Yorumla- +1 yıl
işini bence iyi yapamamış :))
- +1 yıl
iyiymiş ikizler galiba çok moda bu aralar başka ne özelliğin var merak ettim
- +1 yıl
diyeceğini demişssin zaten canım çılgınlık tam gaz her türlü çılgınlığı severim ve yaparım :))
+1 yılYengeç burcuyum acayip duygusalım. Gün içinde gelişen olayları olmasını istediğim gibi yorumlarım. Çok çabuk duygularım değişir. Bazı yengeçlerle sabah karşılaşmak istemezsin çok ters olurlar. Soruna gelecek olursak benim gibi duygusal burçlar akrep veya ikizler
23 Yorumla- +1 yıl
hımm aslan erkeği için ne diyorsun
- +1 yıl
Daha önce hiç aslan sevgilim olmadı. Ama babam aslan burcu geneli sinirli oluyo
- +1 yıl
hımmm keşke olsaymış :))
balık erkekleri güven vermez. koç erkekleri idealleri peşinde çok koşar ailesini aksatır. Oğlak sevdimi tam sever. boğa da çok bağlanırr. akrep çok kıskanç kızı bıktırır :D ama cevabım Boğa erkeği yönünde :)
15 Yorumla- +1 yıl
hımmm aslan erkeğini atlamışssın biz nasılsız sence?
- +1 yıl
doğru söylüyorsun bende yıkıcılığımı dizginlemeye çalışıyorum :))
- +1 yıl
Ben yengec burcuyum ve yengecle yasanir diyorum. cunku sevdigim benim odak noktam hayatimin merkizi onu pamuklara sariyorum. sabir konusunda da yengec udtune tanimam yai Allah bize oyle bir sabir vermis yani :) bu arada sevdigimde Yay :)
11 Yorumla- +1 yıl
yay candır :))
+1 yılEn güzel kiminle olursa olsun da Aslan erkeği kesinlikle uzak dursun benden.. Kafa yapısı o kadar uyuşmuyor..
ikizler burcuyum ve koç burcuyla güzel giden bir ilişkim var :)13 Yorumla- +1 yıl
hımm aslan erkeği olarak sormak isterim:)) Ne gibi şeyler uyuşmuyor cidden yazarsan sevinirim kendime öz eleştiri olarak görmek isterim genelleme yaparak :))
- +1 yıl
kişiliğe göre değişir aslan erkeği tanıdığım egosu tavan, gülümserken bile içten olmayan asla nazik değil ve umursamazdı genelde bencil olduklarını düşünürüm :)
- +1 yıl
yoruun için teşekkürler dikkate alacağım bunları :))
+1 yılKoç'la yaşanmaz biliyorum.. Çünkü bende koçum iki cambaz bir ipte oynamaz. Ama hiç bilmem hangi burçla anlaştığımı, çünkü ne zaman merak edip sorsam ipler bir yerde kopuyor.
15 Yorumla- +1 yıl
aslana bir yorumun var mı peki?
- +1 yıl
Aslanlar Sakin ağır başlı olur diye biliyorum umarım hala öylelerdir..
- +1 yıl
her aslanın iyi özellikleir olduğu kadar kötü özellikleirde olur dedikleirn doğru :))
- +1 yıl
Sen aslan mısın yoksa :O
- +1 yıl
aslanım :)) ve gerçekten ateş elementini temsil ediyorum koç yay da ay burcu yükselen falan :))
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBence bunun için tek bir burç söylemek yanlış. her burcun en güzel aşktan beklentisi farklı sonuçta. önemli olan uyum. mesela benim burcum aslan ve aslanla en uyumlu burcun yengeç olduğunu düşünüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
her burcun ve her insanın beklentisi farklı tabikide ben genelleme olarak soruyorum zaten :))
- +1 yıl
Pardon abi :)
- +1 yıl
Çevremde en iyi erkek eş yengeç başka bilmiyorum. Başak olduğum için başak erkeğide iyidir illaki. Kova olmasında:D
37 Yorumla- +1 yıl
aslan erkeğine ne diyorsun?
- +1 yıl
yay yükselenim
- +1 yıl
ben eksilemedim tatlım yorum için sahol :))
- +1 yıl
Akreple dibine kadar yaşanır. ikizlerle hayatta olmaz.
46 Yorumla- +1 yıl
akreple dibine kadar yaşamak isterim tutku doludur aslan erkeği için ne diyorsun bakalım
- +1 yıl
+11111
- +1 yıl
hımm gerçek aslan erkekleri yaptığı çapkınlıkları kimseye belli etmeden yapar sonrada boşuna kürek sallıdım numarası yapar bence çünkü tiyatrocu geni var onlarda tatlım
- +1 yıl
evet:))
+1 yıl:D:D:D geceye başakla başlayıp akreple devam ettirip koçla sonlandırmaktan yanayım.
41 Yorumla- +1 yıl
deneyimini konuşturmuşssun gece uzun :)) doğru kombinasyon
+1 yılİlk ve tek sevgilim Akrep'di.. En güzelli ve en işkenceli olanıydı. Bir insan sırf gurur diye, adım atmaz mı? Buradan tüm akreplere selam !! ;)
28 Yorumla- +1 yıl
hımm sen nesin peki ben aslanım
- +1 yıl
Başak, yükselenim de başak.. :)
- +1 yıl
hımm aslan erkeği nasıl sence
- +1 yıl
ölsün deme belki bir gün lazım olur diyer burçlar evleneceğin adam akrep olmassa
- +1 yıl
Aslan erkeğiyle çok iyi arkadaş olunur.. ;)
- +1 yıl
Selam olsun, @özlemt_ :))
- +1 yıl
cansın :))
Oglak erkeği ve Boğa kadını aşkı en iyi yaşayabilecekler arasında :)
35 Yorumla- +1 yıl
iyiymiş :))
- +1 yıl
aslan erkeği için ne diyorsun aslanım ben :))
- +1 yıl
:)) haklısın yorumun için saholl :))
+1 yılterazi erkeği süpermiş. romantik duygusal her şeyi yerli yerinde. ya şu kadar diyim akrep balık ve ikizler erkeği dışında her burçla aşk yaşanır yani. bu üçü çok fenalar
22 Yorumla- +1 yıl
:)) aslan erkeği nasılı sence peki hangi özelliği hoşuna gidiyor mesela
- +1 yıl
bende aslanım :D aslan süperdir sürekli pohpohlaman falan lazım ama. bir de gözü dışardadır ama kalbine sağlam biri girerse bakmaz. ha erkeği için geçerli bu o ayrı :D
+1 yılKızlarda yengeç aşk tanrıçasıdır
erkekler de balık ve boğa bir de eğer etkilemeyi başarırsanız akrepler aşk tanrısıdır113 Yorumla- +1 yıl
aslan erkekleri için ne diyorsun?
- +1 yıl
daha önce hiç asla nerkeğiyle karşılaşmadım ama bayaa kendini beğenmişler hep ilgiyi üzerlerinde isterler
- +1 yıl
hımm olaBİLİR :))
- +1 yıl
Sen aslan misin
- +1 yıl
:)) AYNEN ÖYLE ASLANIM
- +1 yıl
Neden büyük harflerle yazma gereği duydun
- +1 yıl
YANLIŞLIKLA CAPSLOCK A BASTIM ÜŞENDİM TEKRAR BASMAYA :))
- +1 yıl
Bak aslan burcu olduğun nasıl belli dikkat çeken çabaları falan
- +1 yıl
:)) yok valla yanlışlıkla bastım
- +1 yıl
Tabi tabiTabi tabi
- +1 yıl
peki yengeç tanrıçası senin dediğin olsun :))
- +1 yıl
Işte boyle ol
- +1 yıl
+1 yılBurçları pek takip etmem ama kendim aslan burcuyum arada bakıyorum genel özelliklerine aslan burcu biri olabilir yani
15 Yorumla- +1 yıl
aslan burcuum bende ve ateş diyorum başkada bir şey demiyorum sence aslan erkekleri nasıl?
- +1 yıl
Kendimden yola çıkarak bir yorumda bulundum daha önce aslan burcu bir erkek ile bir arkadaşlığım veya muhabbetim olmadı bilemiyorum
- +1 yıl
hımm anladım yinede sahol canım :))
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
+1 yılBurcuna göre değişiyo, ben teraziyim ve aslanla gerçek bir aşk yaşayabilirim diye düşünüyorum ki istatistiklerde bunu gösteriyo
13 Yorumla- +1 yıl
istatislikler doğru söylüyor peki sence tersi neyi gösteriyor aslan erkeği gerçek aşkı kiminle yaşayabilir
- +1 yıl
Hava grubu burçlarıyla iyi anlaştığını biliyorum yani kova, ikizler ve terazi bunun dışında yengeç bayanıyla da güzel bir aşk yaşayabilir
- +1 yıl
hımm :)) gerçek aşk herkese lazım valla azizim ne dimm
+1 yılYengec burcu insani ile en guzel aski yasarsin...
cunku yengec dogustan duygusal ve romantiktir aski dibine kadar yasatir insana sevmeyi tutkuyu heyecani yani kisacasi KALBİ tüm suygulari her 2 cins icinde gecerlidir bu soylediklerim:)11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılgordugum kadariyla herkes yengec demiss.
fakat ben burclardan fazlasiyla anlayan bir kiz olarak koc aslan yay bide akrep dicem cunku ennn atesli asik bu burclardan cikar...
kesinlikle astroloji de boyle diyor..
kimse itirazda bulunmasin efem :D222 Yorumla- +1 yıl
bende seni bekliyordum dünden beri nerede kaldın canım @-Goncigogo- aslan başlı başına bir ateştir zaten ve itiraz etmiyorum tebrik ediyorum
- +1 yıl
aslan erkeği ve yay kadını hakkındada özel olarak görüş belirtirsen sevinirim birde sen hangi burçsun canım?
- +1 yıl
ben akrepim.. :D
yay ve aslan nasil anlasir diye soruyorsaniz eger kesinlikle mutisss bir uyum mutisss bir ahenk hicc sıkıcı degildir bu iliski yani yola devam :D - +1 yıl
ben yayım ama kimseyle anlaşamıyorum aşk anlamında bu yüzden hiç ilişkim olmadı inanmayın bunlara (-:
- +1 yıl
sana sonuna kadar inanıyorum müthiş bir uyum yay burcuyla akrepleri merak ediyorum ama erkekleri değil kadınlarını çok tutkulu diyorlar hem aşkta hem yatakta hemde her konuda?
- +1 yıl
bende inaniyorum...
- +1 yıl
canım aslan erkeği ve yay kadını ile iligili bir kaç şey daha yazarmısın rica etsem
- +1 yıl
derine girmemki :D
- +1 yıl
sen girersen hafiften bak ne olacak birazdan ya da en kötü bu gün gece yarısından önce tatlım :)) lütfen benim için biraz gir
- +1 yıl
keşke girseydin ama bir kaç dkk içinde EİC seçeceğim seni düşünüyordum bir kaç dk var bak :))
- +1 yıl
bir eic icin sozunden donen doneklik yapan serefsizlerden degilim... o istede anlasirlar oyle yani iste :Dasdfasdgf
- +1 yıl
işte bu yüzden "bende seni bekliyordum dünden beri nerede kaldın canım" yazdım sen gerçekten karakterli ve süper birisin 10/10 veriyorum sana canım konuşmakta isterim sana ilerde sorular sormakta isterim tabi eğer senin için mahsuru yoksa
- +1 yıl
kimsin sen olum kamera sakasi filanmi bu? :D eic seccektin umuduyla dolmustum halbukisi :((( asdfasdf
- +1 yıl
gerçekten kim olduğumu bilmek istiyormusun :))
- +1 yıl
- +1 yıl
bakınca haber ver tekrar gizliye alacağım açıyorum canım
- +1 yıl
#SİZİ #TANIMIYORUM #...
- +1 yıl
bunu yeni açtım 2. hesap normalde açmazdım ama ismi hoşuma gitti gerçek hesabımı birazdan göreceksin :))
- +1 yıl
tamam bekliyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
profilime girip sordugum soruyu cevaplarmisin?
- +1 yıl
Tabikide tatlım :))
+1 yılBalık, yay, ikizler, akrep bunlar dışındakilerle yaşayabilirsin.
25 Yorumla- +1 yıl
sen nesin? bence yaya haksızlık ediyorsun
- +1 yıl
geriye ne kaldı guruguruduru
- +1 yıl
Ben ikizlerim. Yayla hiç uyum olmuyor.
- +1 yıl
anlıyorum seni herkesle uyum sağlanmaz zaten ama seninki istisna değil genelleme yaparsak zaten bu ikili pek anlaşamıyor
- +1 yıl
neyimizi gördün vicdansız yaylar en güzel burç bence
Koç Burcu kadını ben yani :)) burcumu ovmek gibi olmasın koç olmazsa aslan bence ama
22 Yorumla- +1 yıl
koçta candır aslan olarak söylüyorum :))
Burca göre insan seçilmez. Ay sen kovasın senle olmaz, ya da o çocuk terazi tam benim tipim diye mi düşüneceğiz? Sevdiğim kişi ikizler. O balık, boğa ya da oğlak olabilir hiç bir fark olmaz
23 Yorumla- +1 yıl
görüşüne saygı duyuyorum burca göre insan seçilmez ama genelleme yaparsakta bazı burçlar birbirini çekiyor ve hayata bakış açıları zevkleri falan müthiş derecede uyum sağlıyor sadece aşk olarak değil diyer konulardada
- +1 yıl
+1 yılBence Yengeç çünkü yengeçler çok duygusal, sadakatli, evcil.. falan kendimden bilirim:) p
32 Yorumla- +1 yıl
sadakatli olması çok önemli 10/9 veriyorum :))
- +1 yıl
Aynen
+1 yılOğlak, balık ve yengeç erkeği de kadını da en güzel seven burçlar
23 Yorumla- +1 yıl
balık kadınını bir türlü çözemedim doğrusu !
- +1 yıl
Yükselen burcun etkisi de var simdi aklın karısmasin ondan dolayidir.
- +1 yıl
hımm yok ondan değil bir zamanlar birine aşık olmuştum ama söyliyememiştim kıza o kadar çok belli etmiştimki kızda hani beni seviyor gibi yapıyordu sonra başkasıyla çıktı işte niye sen söylemedin dersende çok farklı bir yapısı vardı hergün üzgündü
+1 yılİkizler kadınına nikahı basarım! Teraziyim ben, mis gibi tam ruh eşim bir de
22 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
- +1 yıl
İkizler kadını iyidir, Annemden biliyorum en yakınımdan yani. :)
Bence kesinlikle Terazi. Bir kere sadıklar sevgilerine.
11 Yorumla- +1 yıl
hımm :)) aslan erkeği için ne diyorsun bakalım?
herkesin kendi burcunun uyumlu olduğu burcla tabiki. yükselende önemli
18 Yorumla- +1 yıl
doru diyorsun peki aslan erkeği sence nasıl?
- +1 yıl
netten tabiki baktım ama o genel ben özele inmeye çalışıyorum :))
- +1 yıl
yok tabikide burdan inmeyeceğim :))
- +1 yıl
+1 yılBurçlar çok aptalca geliyor bir fikrim yok dostum. hiç te sormam burç felan :D yani aklıma dahi gelmez :s
11 Yorumla- +1 yıl
anladım eyvallah dostum yinede :)))
+1 yılBen yengecim. Kıskanırım. Kıskanan kız aldatmaz. Erkeği de iyi. Ama ben boğa burcu erkek istiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
siparişi verdim fırına koydular çıkınca servis edeceğim :)) şaka maka boğanın neyini seviyorsun
- +1 yıl
Boğa burcu sadıktır samimidir efendiler ağırbaşlı filan
- +1 yıl
hımmm sessizler aynen :))
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen Aslanım..
Ama yengeç burcuyla ve başak burcunun cins olmayanlarıyla aşk yaşanır.. :)15 Yorumla- +1 yıl
bende aslanım yaya ilgim var :))
- +1 yıl
Yay insanı zorlar.. Başını yakma derim...
- +1 yıl
hımm ben zoru severim ama :)) napalım gülü seven dikenine katlanır :))
- +1 yıl
İlk başta dikkatini çeker de sonradan canını sıkar...
- +1 yıl
:)) Ben onu seversem eğer gerçekten ne yaparsa yapsın önemli değil canımı sıksada umursamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler, aslan, kova ve terazi ileçok güzel aşk yaşar. Sevdim mi dibine kadar sever ve romantik olur. Ama yok eğer sevmediyse dünyanın en yüzeysel ilişkisini yaşatır. Kendimden biliyorum
112 Yorumla- +1 yıl
seninki ne? ben aslanım :))
Cevap sahibi+1 yılİkizlerim işte boşuna mi yazdım :)
Aslan iyi hoş güzel de hep baskın olup seni kafese sokmaya calisiyor o özelligini sevmiyorum- +1 yıl
hımm başka sevmediğin özelliği var mı dikkat edeyim bende fazla baskı kurmayayım
Cevap sahibi+1 yılValla o durumu kontrol edebilirsen güzel bir ilişki olabilir. Aslanın egosu baya yuksek ama bundan rahatsız olmuyordum. Dediğim gibi ikizlerin özgürlük ihtiyacına saygı duyarsan ilişkiyi kontrol altına almaya çalışmazssn güzel yürür
- +1 yıl
tavsiyene uyacağım sahol :))
Cevap sahibi+1 yılYanlışlıkla gizli kullanıcı yapmışım ya :))
Umarim bir ikizler bulursun. Arada bir çekim oluyor kesinlikle. Bir de ks de ikizler i kötülerler hep kulak asma sen- +1 yıl
hımm keşke yapmasaydın gizli kullanıcı ama bu sorun değil bence :)) valla şuana kadar en çok ikizler duydum burada :))
Cevap sahibi+1 yılYanlışlikla tike basmisim ya :)
Senin burcun da önemli koç ve yayla hiç denedin mi?- +1 yıl
koç denemedim ama yayı deneme aşamasındayım olursa bir kaç güne
- +1 yıl
istersen akşam gizliliğimi kaldırayım bakalım kim çıkacasın :))
Cevap sahibi+1 yılAslında bunuvgizli sormana gerek yoktu bence
Tamam olur- +1 yıl
tamam canım akşam sana cevap yazdığımda gizliliğimi kaldıracağım şimdiden akşam olsun :))
aşık olduğun insanın burcuyla en güzel aşk yaşanıır :)
15 Yorumla- +1 yıl
:)) doğru dedin ne dimm hemde sonuna kadar yaşanır
- +1 yıl
bunu yazsaydın ilk yorum olarak keşke smzüne katılıyorum :))
- +1 yıl
Ben teraziyim ve tek sıkıntım kıskançlık :) Ve bir koçtan hoşlanıyorum:))
13 Yorumla- +1 yıl
kıskançlığın bence dozu önemlidir yoksa her insan kıskançtır :))
- +1 yıl
Teraziler çapkın olur :D :D
- +1 yıl
yakışıklı olan her erkek çapkın olur aslında adamda bir malzeme var zaten
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Oğlak kesinlik ile her ne kadar soğuk ve ciddi görünsede tanıdıktan sonra öyle olmadığı görülür tam bir aile babası sıfatındadır ve oğlak burcuna sahip erkekler her zaman ince düşünür ve son derece romantik bir erkektirler. :)
10 Yorumla
+1 yılbenimle yani başakla yaşanmaz bir bunu bilir, bunu söylerim.
13 Yorumla- +1 yıl
kendine haksızlık ediyorsun ama bence seninlede yaşanılır :))
- +1 yıl
yok dostum başak kadını mı.. uzak kaç... bu arada amy lee yay burcu dipnot olsn
- +1 yıl
Ben koç burcuyum yay aslan ve yengeç burcuyla iyi anlaşirim uyumsuz oldugumda oglak burcudur
15 Yorumla- +1 yıl
yay candır :))
- +1 yıl
10/9 süpersin :))
- +1 yıl
yay erkeği olarak canız (-:
Deli saçmasi.. 2015 yılı geliyor ama hala insanin karmaşıklığını kerameti kendinden menkul burç zırvalığına indirgemeye tutkun ünviversiteli "yarı okumuş" topluluğu OLMAYIN!
14 Yorumla- +1 yıl
sözüm söz +1 verdim ama insanlar komple bunlara indirgemiyorlar kendilerini ama merakta ediyorlar çünkü gerçeklik payı cidden var
- +1 yıl
herkesin görüşü kendine :))
Her burcun kendi ruh esi vardir. mesela ben Boga burcuyum bana Yengec burcu lazim...
12 Yorumla- +1 yıl
doğru cevap ben aslanım bana ateş lazım dostum :))
+1 yılbalik bence ve sevdiğim cocuk da balık hatta aynı gün doğum günümz
13 Yorumla- +1 yıl
kaybetme onu :)) biraz tiyo verebilirmisin peki balıkla iligli cidden çözemedim kendileirni
- +1 yıl
balık çokj duygusaldır çok çabuk üzülür kırılır balıklara nazik davranın ;-)
- +1 yıl
tavsiyen için saholl :))
Burcum oglak erkekler guclu kizi sevmedigi icin numara yaparlar ve erkekler de egolari tatmin oldugu icin o kizi secerler taaaki evlenene kadar gucumuz ortaya cikar :D tam olarak benimde taktigimin bole olmasi lazim ama numara yapmam lazim :D
25 Yorumla- +1 yıl
ben güçlü kız severim :))
- +1 yıl
doğru diyon ne dimm
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılAski gercekten yasamak isteyenler ve yasatanlar yengec ve balik burclaridir kanimca
23 Yorumla- +1 yıl
sen hangisisin kadınlarda balık doğru ama erkeklerde balık değil bence :))
- +1 yıl
Yengec
- +1 yıl
hımm :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendim diye söylemiyorum aslan tabiki..
Not: cidden kendim diye söylemiyorum:/25 Yorumla- +1 yıl
o zmn direk aslan diyip geçseydin niye aslan oldugunu belli ediyon :D
- +1 yıl
bende aslanım :)) aslan ile yay büyük bir aşk gibi geliyor bana
- +1 yıl
bana göre öyle size göre nasıl onun için soruyorum dostum
- +1 yıl
Aman tanrım!! Sitenin Proffesiyönel. Moder-i. @-Selly- Rüya gibi.
- +1 yıl
Biri beni dürtsün : ))
+1 yılBalık, Akrep, Yengeç Su burçlarıyla bence :) Çünkü Yengeç burcuyum. Ama senin ne burcu olduğuna bağlı. Ona göre bişey söyleyebilirim.
14 Yorumla- +1 yıl
ben aslan burcuyum sence nasıl aslan erkeği :)
- +1 yıl
otoriter ve de kibirli bir yapısı var ama sahip çıkan koruyucu vede sevdiğini kıskanır
- +1 yıl
:)) yorumun için sahol :))
- +1 yıl
rica ederim :))
Ben boğayim :) akrep yengec basak ve oglak burcu erkeklerle anlasabiliyorum :) ikizler yaklasmasin bile :DD
33 Yorumla- +1 yıl
hımm aslan erkeği nasıl sence?
- +1 yıl
hımm :)))
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben yay kesinlikle yaylarla olmaz çok duygusuzum :( Ama eğlenmek arkadaşça sosyal bir hayat mutlaka çok iyi olur
110 Yorumla- +1 yıl
yorumun için sahol peki yay kadını olarak aslan erkeği nasıl sence?
- +1 yıl
:))) umarım seni çok üzmemiştir
- +1 yıl
evet gülümse :))
- +1 yıl
hiç alakası yok ben yayım aksine çok duygusalım
- +1 yıl
benim tanıdığım yayda belli etmeyi sevmiyor :))
- +1 yıl
benim bilmem iyi oldu :)) yorumun için sahol bence işe yarıyacak :))
Erkek için en ideali koç bir bayandir. çünkü koçlar gözü karadır aşk için herşeyi yapar kıskanır deli gibi sever yalnız biraz dediğim dedik başına buyruktur ama size gerçekten değer veriyorsa yapamayacağı şey yoktur.
13 Yorumla- +1 yıl
kadınlar için ideal erkek nedir? aslan erkeği sence nasıl?
- +1 yıl
Başağı tek geçerim. Hayatınızda bir başak erkeği varsa kesinlikle herhangi bir konuda endişeye gerek yok çünkü o herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür planlar titizdir sadıktır en başta. kıskançtır aşırı derecede ama tek kusuru budur. 6 yıldır hayatımda nişanlıyız şu an ve tek yanlışını görmedim
- +1 yıl
+1 yılBilmiyorum hiç bir fikrim yok Benim burcum BAŞAK sizce hangisi?
11 Yorumla- +1 yıl
Aslan erkeği :))
Burcum yengeç ve evine en sadık olan en iyi şekilde bir anne olan burç özelliği var..
18 Yorumla- +1 yıl
ben aslanım ve internetteki burç yorumlarına bakacak olursak bendede en iyi baba olma özelliği var ben yay kadını seviyorum :)) sen?
- +1 yıl
peki kendin için ne istersen bu erkekten?
- +1 yıl
yani çocukları dışında senin için neler yapmasını ya da nasıl bir karaktere sahip olmasını istersin
- +1 yıl
teşekkürler yorumun için karıma bu dediklerini yapacağım ona yalan falan söylemeyeceğim...
- +1 yıl
+1 yılAşk çok zirvede bir duygu.
hangi insanoğlu yaşamışki?
inanmadığım burçlardan medet umayım.11 Yorumla- +1 yıl
güzel söz "Aşk çok zirvede bir duygu.
hangi insanoğlu yaşamışki?" o duyguya ulaşmaya çalışıyorum bende :))
+1 yılKovanin erkeği iyi degıl becıl kibirli olur kovanı bayanı daha iyidir.
24 Yorumla- +1 yıl
Allah belamızı versin mi yani
- +1 yıl
akrebinde bana göre bayanı daha iyi kovanında bayanı daha iyi tavsiyeni dikkate alcağımaslan erkeği için ne diyorsun
- +1 yıl
Kova olmasında ne olursa olsun özellikle insan olsun
- +1 yıl
insan olsun %100 ve sadık olsun
Koç ve Aslan burçlarını tavsiye ediyorum aşk konusunda :)
27 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bir aslan olarak katılıyorum sizin burcunuz neydi?
- +1 yıl
- +1 yıl
@asyacim33 sonuna kadar katılıyorum sana :))
Şu bu burç değil sana uygun burçla yaşanır
mesela yengeç boğa
yay akrep gibi12 Yorumla- +1 yıl
bence yay :))
+1 yılBoğa burcuyum.
Mümkünse ordan bir başak, yay veya balık alayım.21 Yorumla- +1 yıl
hepsinden azar azar siparişi verdim başka bir isteğiniz var mıydı :))
+1 yılOglak burcu olarak ask icin de ideal bir burc
__ kimseyi sevmiyoruz_ =\\16 Yorumla- +1 yıl
neden? bence sizde hak ediyosunuz
- +1 yıl
Ask`a inanma =\
- +1 yıl
Inanmam.
- +1 yıl
bence inanılmalı ama ne zaman geleceği belli olmuyor ve çok bekletiyor sinir şey :)))
- +1 yıl
Sinir şey =))
- +1 yıl
Kovayla olmaz bundan eminim. En güzel de akreple olur, burcum diye söylemiyorum. :Dd
13 Yorumla- +1 yıl
Burcun diye söylemiyorum ama akrepler çok kıskançlar :))
- +1 yıl
azıcık mı ilginç :))
+1 yılİkizler ile ilişki cok eğlenceli oluyor. Bazen cektiriyor ama değer :D
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur ne gibi çektiriyorlar mesela
Akrebin aşkı farklı, içten ve tutkuludur.
Fazla uzatmak istemiyorum, akrep diyorum ve susuyorum...
Tabi akrebi hak edecek biri var mı? Ben henüz yeterli bir sayı göremedim.10 Yorumla- Devamını Gör (327)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar