Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle, yaptığınız sözlerin ne kadar üzücü ve incitici olduğunu kabul ederek başlayabilirsiniz. Partnerinizin duygularını anladığınızı ve ne kadar üzgün olduğunuzu açıkça ifade edin. Ona karşı ne kadar özür dilediğinizi ve asla tekrarlanmayacağına söz verdiğinizi belirtin.
Ayrıca, esinizin duygularını anlamak için empati kurun ve onunla açık bir şekilde konuşun. Kendisinin nasıl hissettiğini ve sözlerinizin onu nasıl etkilediğini anlamaya çalışın. Bunu yapmak, onun size olan güvenini yeniden kazanmak için önemlidir.
Bunun yanı sıra, esinize ne yapabileceğinizi sormak da önemlidir. İhtiyaçlarına ve duygularına saygı duyarak, nasıl hissettiğini ve ne yapmanızın kendisine yardımcı olacağını açıkça sorabilirsiniz. Bu, kendinizi affettirmek için gerekli adımları atmanıza yardımcı olabilir.
Son olarak, sözlerinizin yarattığı etkiyi unutmayın ve gelecekte benzer hataları yapmamak için önlem alın. Sözlerinizi daha dikkatli seçmek ve partnerinize daha fazla saygı göstermek için çaba gösterin.
Unutmayın, bir ilişki güvene dayalıdır. Sözlerinizin partnerinizin güvenini sarsabileceğini unutmayın. Bu nedenle, onunla açık bir şekilde konuşmak ve kendinizi affettirmek için gereken adımları atmak önemlidir.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu senin için istiyor, önünü açacak bence ama kabul etme ve ikna etmeye çalış.
En İyi Cevaplar
+1 yılNe yaparsan yap yapacağın hiç bir şey bu sözleri unutturamıyacak geri dönüşü olmayan şeyler söylemişsin. İnsan eşine bunları nasıl söyler? Hem çocuk doğuramadığı için emin ol senden daha çok üzgündür bir de hayatını adadığı eşinden böyle şeyler duyması onun dünyasını tamamen yıkmıştır. Bu süreçte yapacağın pek fazla bir şey yok zamana bırakacaksın ama bence çok fazla umutlanma derim.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle sizi kınıyorum ve Allah akıl fikir versin diyorum... Eşinizin rahatsız olduğunu bile bile bu cümleyi kurmanız çok kırıcı ve ağır, boşanma sebebi. Ayrıca konu açılmamışken Bizim toplumda çiftler Çocuk sahibi olamayınca neden kusuru kadında arıyor bunu da anlamış değilim, belki erkekte kısırlık var veya sperm kalitesi çok düşük? Hamile kalma olayı sadece kadınla alakalı bir mesele değil anlayın şunu artık ayrıca çocuğun cinsiyetini belirleyen kişi de kadın değil erkektir. Erkeğin sperm hücrelerinde bulunan X ve Y kromozomları cinsiyeti belirler buradan cahillere duyurulur..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDünyayı önüne sersen bu lafın altından kalkamazsın. Ömür boyu unutmaz. Affetmiş ona şaşırdım bence böyle bir lafın dönüşü olmazdı, affetmiş ama o kırgınlık asla geçmez. Naparsın bilemem ama pişman olduğunu hem söyle hem göster. Kapıda mı yatarsın ağlar sızlar mısın o lafı demeyi biliyorsan afffetirmesini de bilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece affettim demsk icin dedi zaten o gozlerinde ki kirginlik hala duruyor
- +1 yıl
Başka nolacaktı? Dediğin şeyi basit mi zannediyorsun? O kadar iyi ve fedakar bir kadınki dediğin lafa rağmen kalmış yanında bence yat kalk şükret. Ben yüzüne bakmazdım kadının kıymetini bil. Üzerinede gitme kırgınmısın diye darlama kadını kırgın olacak tabiki ne bekliyosun başka. Pişman olduğunu göster konuşma ama göster yani çabaladığını görünce biraz diner öfkesi kırgınlığı.. ama unutmaz ona yapcak bişi yok.
Soran+1 yılYemin ederim cok pismanim
- +1 yıl
Abicim şunu git eşine söyle bana değil ben sinirlendim ya.
Soran+1 yılSoyledim zaten ama kirginligi gecmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBu lafın üstüne seni nasıl affetmiş çok şaşırdım açıkçası araya aylar girer ve sen bu aylar içerisinde her gün kendini affettirmek için uğraşırsın belki o zaman bir nebze ama daha geçen gün dediğine göre birkaç gün içinde bu laf affetmesi gerçekten çok şaşırtıcı demek ki aslında o kadar da kırılmamış
İnsanlar tabii ki hata yapabilir ve genelde erkekler kız arkadaşlarına eşlerine karşı çok daha kırıcı hatalar yapabiliyor ama yine de söylediğin lafın çok da telafisi olacağını düşünmüyorum çünkü ağzımdan yanlışlıkla çıktı desen o zaman demek ki senin bunu düşündüğünü düşünecek öylesine dedim desen öylesine bir laf değil nereden baksan elinde kalacak bir durum pişmanlığını dile getir özrünü dile biraz hediye falan al daha ilgili alakalı ol30 Yorumla
u +1 yılSen ne yaptın ya? Eşinin psikolojisini düşünemiyorum şu an. Yerinde olsam kendimi affettirmek için ağzımla kuş yakalamaya falan bile çalışırım. Sinirlendiğinizde o çenenizi tutamıyorsanız, siz erkekler milleti, alın ceketinizi çıkın gidin bir rüzgar o beyninize vursun.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu sözlerin hiç bir şekilde telafisi olmayacaktır.. Hayatının sonuna kadar bunlarla yaşamak zorunda.. Şu saatten sonra senin kendisine yapabileceğin tek şey eğer gerçekten değer veriyorsan ona her fırsatta söylemlerin ile değil ama eylemlerin ile senin için ne kadar değerli olduğunu hissettirebilmendir..
20 Yorumla
+1 yılNasıl böyle bir şey dersin
Aklım almıyor
Eşinin elinde olan bir durum değil ki bu
Evlilik sadece çocuk yapmak değildir
Bunu anlayamamışsın
Eksiksin demek nedir yaa aynı problem sende de olabilirdi
Seven adam böyle şeyleri zihninde büyütmez demek ki senin için çocuk eşinden önemli
Sen bu kadını hiç sevmemişsin anlaşılan
Düşman gibi yaklaşmışsın eşin ne kadar kırılıp incinmiştir
Basma kalıp düşüncelerden kurtulun
artık her hatayı kadına yüklemeyin
Çocuk sahibi olamayan çiftler evlat ediniyor
Tabi sen bunada karşı çıkarsın
Benim Kanımdan olmayan çocuğa bakamam diye
Ben olsam asla affetmez boşanırdım
Çünkü sen bu kadını elinde olmayan sebebi kusur gibi sürekli yüzüne vuracaksın yazık sana yazık
17 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim cok seviyorum onu cok pismanim
- +1 yıl
Son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki
Soran+1 yılSeviyorum esimi
- +1 yıl
Sevsen böyle bir şey asla demezdin
- +1 yıl
Adamı niye üzüyorsun
Soran+1 yılCok pismanim gercekten
- +1 yıl
@Sessizadam4 adamı ben mi üzüyorum yaptığı davranış akla ve mantığa sığacak cinsten değil birde gelmiş onu savunuyorsun ya pes daha ne diyeyim sana
Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Dostum öncelikle insan değilsin hayvanın tekisin kusura bakma. Kadın olmanın 10 kat zor olduğu şu ülkede eşine bunu demen acaip büyük kalleşlik ve öküzlük.
Konuya gelecek olursak söylediğin bu ağır laf onun aklına mıh gibi çakıldı. En iyi anında bile unutmayacak, sen de unutmamalısın. Bu yaptığını kendinin de unutmayacağını ona anlatmalısın ki durumun farkında olduğunu anlasın o zaman belki gerçekten affeder.
Olayın acı bir yönünü söylemem gerekirse özellikle böyle çocuk olmaması gibi durumlarda ailelerde oluşan çatlaklar kadını aldatmaya itebiliyor. Yediğin bokları öyle değerlendir, ayağını da denk al. Yoksa yakında alnında kaşıntılar başlar.
Hayvanlık etme eşine karşı insan ol.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılDünyaları da önüne sersen bi daha sana eskisi gibi bakmaz. Herkes zaten bunu eşine dolaylı yollarla söylüyordur ama o teselliyi sende buluyordur bu güne kadar. Sen de bunu dediysen o kadın ne yapsın. Benim abim 8 sene bekledi. Olmayınca olmuyor. Sorun sende de olabilirdi. Herseyin hayırlısı demeyi becerin be. Düşün bi oğlun oldu sana gün yüzü göstermedi o zman napacaktin. Ya da sağlıksız bi bebek verseydi sana. Bunları da hiç düşündün mü. O kadın parkta oynayan çocukları gördüğünde zaten üzülüyor. Sen de üzülüyorsun farkindayim ama senin dağ gibi durup eşinin de sana yaslanacağı yerde sen de böyle dediysen yazik etmişsin be abim.
20 Yorumla Maalesef yapılan büyük yanlışlardan biriside bu karşımızdaki kişilerin davranışlarını değilde kişiliklerini hedef almak. Bu karşımızdaki kişilerde büyük yaralar açar. Eşiniz affettiğini söylemiş ama siz kendinizi bu sözden dolayı affedememişsiniz. Güzel bir kahve hazırlayın yanına çikolata falan ve durumu izah edin. Aslında çocuk sahibi olamadığımız için üzüldüğümden dolayı senin kişiliğini hedef alan böyle bir söz söyledim. Bunu kendime de yakıştıramadım. Şeklinde bir izah aranızı daha yumuşatır hemde siz bu açıklamadan dolayı biraz daha iyi hissedersiniz.☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy kurban olurum senin eşine ya nasıl kırıldı kalbi ben okurken kalbim parçalandi lan gözümden yaş geldi 😔 bir erkek eşini aglatirsa melekler her akittigi yaş icin aglatan kisiye lanet eder, onun günahlarini sana yüklemesi icin dua eder. bence git dogru düzgün özür dile, aynen bunu söyle ; Sana karsi soylememem gereken bir cümle kurdum birdaha asla olmayacak senden özür dileri bana ne dersen de hakkın var eşşeklik ettim de çicek al , ve helallik iste öyle bir laf etmissin ki ne desen de yinede o onun aklinda kalicak bunuda unutma her o an icin agladiginda melekler sana beddua edicek. allah seni affeder umarım dicek birseyim kalmadı valla
01 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim cok pismansin
Gizli Üye(18-24)+1 yılOrasını bilmem. Ama eşin o sorundan kurtulmak istiyorsa 2 ay düzenli sabah akşam hayıt tohumu çayı içsin. Su kaynadıktan sonra tohumları ekleyip 10 dk beklesin öyle içsin.
Şeker un yağ çıkarıp karatay diyeti yapsın, temiz beslensin.
Daha kısa yolu 15 ya da 21 gün aidin salih ekolüne göre su diyeti yapsın.
https://youtu. be/KS-_ghntx3A
Ben henuz evli değilim ama 18 gün su orucu tuttum. Adet duzensizligim vardi su orucundan sonra çok düzenli ve kistlerim tamamen yok oldu. Ama su orucundan sonra bir süre beslenmeye dikkat edilmeli.
Bunlari yapsin çocuğunuz olur inşallah. İyice arastirin su orucunu. Hayıt çayı da rahmi temizliyor00 Yorumlademekki bilinç dışı eşinin eksik olduğunu düşünüyosun ve kavga esnasında çıkarmışsın ortaya. her ne kadar pişman olduğunu söylesen de başka bi kavgada tekrar aynı şeyleri söyleme ihtimalin çok yüksek. bence sen önce kendi içinde bu durumu bi kabullen. yani bir insanın çocuğunun olmuyor olması onun eksikliği asla değil. ondan sonra eşinin karşısına çık özür cümleleriyle
11 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim esimi cok seviyorum cocuk umrumda degik bi anlik sinirle dedim
+1 yılyaptıgın yanlısın farkında olman iyi ancak omru boyunca unutamayacagı bir iz bırakmıssın karında gercekten cok acımasızca... ayrıca yakınlarımda da böyle sorunlar oldu tup bebek tedavisi gördüler o da etki etmedi ancak bir süre sonra oldu cocukları yani umutsuz olmayın
05 Yorumla
Soran+1 yılCok pismanim
- +1 yıl
pisman olmanız guzel bir sey en azından hatanızın farkındasınız kendinizi affetirmeye calısın kadınlar duygusaldır kucuk seylerle mutlu olurlar o kadar lafa esin affetmis o da seni sevdiğindendir ama gonlunu almalısın yine
Soran+1 yılEsimin sevgisinden zerre suphem yok ve kesinlikle artik aldigim her nefeste esimi mutlu etmeye daha mutlu etmeye calisacagim
- +1 yıl
bunu demeniz bile guzel umarım hep cok mutlu olursunuz ve cocuklarınız olur <3
Soran+1 yılCocuklarimiz olmasada olur esim bana yeter
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gönlünü nasıl alabilirsin bunu en iyi sen biliyorsun, bizim cevaplarımız sadece fikir verir. Ama bence beraber yalnız kalın, kamp falan yapmaya gidin, doğa yürüyüşüne çıkın. Size heyecan verecek şeyler, olabilecek gerginlikleri en aza indirebilir ama eşinizin uzunca bir süre bunu düşünecektir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılSen sadece eşine değil yaradana da karşı geldin. Çocugu insan değil Allah verir. Önce bir tövbe et. Sonra da eşine pişmanlığının ne kadar büyük oldugunu göster. Affetmiş olsa bile bu sözler onun kalbinde derin yaralar açmıştır. Kapanması çook zaman alır.
00 Yorumla
+1 yılDilde affeder ama asla kalben bu sözü affetmeyecektir. Kadın zaten kendi içinde bu konuda nelerle mücadele ediyordur. Sizinde bu konuda destek olmanız gerekirken bu denli ağır sözleri etmeniz ona ne kadar ağır gelmiştir tahmin bile edemiyorum. Dünyayıda sersen önüne zor bence, affetmiş gibi yapar ama asla içinden çıkmaz bu söz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte tartismalarda, neyle iligiliyse konu onunla ilgili düşüncenizi kizginliginizi ifade edin, böyle eskiye gidince veya en zayıf noktalardan vurmaya çalışınca, dönüşü zor olan ya da hiç olmayan noktalara gidiliyor. Neden söylediniz bunu diycem? Siz de kizginlik anında ağzimdan çıktı diyeceksiniz. Yalnız şunu soyliyim, bir insanin fikri neyse zikride odur. Yani beyninizde bu düşünce varmış sizin. Yanliş yapmişsiniz, belki affetse bile bunu hiç unutmayacak eşiniz.
00 Yorumla
+1 yılSizi şiddetle kınıyorum 😞 çok üzülmüştür her gün eşinize ne kadar pişman olduğunuzu gösterin hem çocuk sahibi olamamak onun suçu değil
01 Yorumla
Soran+1 yılCok pismanim
Aa sen naptin🥺 ya böyle bir şey unutulmaz ne olursa olsun söylenmez de! O lafları dedikten sonra ona ne yaparsan yap emin ol onun aklına takılır ve içten içe üzülür.. Belki hayatı boyunca unutamayacağı ağır bir traa olur bilemezsin.. Keşke biraz düşünseydin demeden önce.. Çok ağır şeyler bunlar çok.. Onu üzme o sana ALLAHİN emaneti.. Veren de alanda yalnız odur. ALLAH vermiyorsa kadının ne suçu var..
00 YorumlaÇok gurur kırıcı bir kelime olmuş. Ben eşinin yerinde olsaydım asla affetmezdim seni. Affedilecek bir durum yok çünkü. Rabbim çocuk vermiyorsa onun suçu ne.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Bi kadın bu lafi duyup sessiz kaliyor ve affettiğini söylüyorsa bi yerlerde bi yanlış var.. yuksek ihtimal artık hic bisey eskisi gibi olmayacak karsi taraf icin 🤷♀️ ki kusura bakma ya da buyur bak bildiğin canım etmissiniz en yumuşatılmış haliyle..
01 Yorumla
+1 yılBana bu cümle kurulmuş olsaydı istersem deli divane olayım aşkımdan, kırgınlığım hiçbir zaman geçmezdi kendisine karşı. Çünkü bu insanın elinde olan bir şeydir, eşinizin de öyle. Hiçbir jest, sürpriz, özür bu davranisinizi unutturmayacaktir o kadına. Çok üzüldüm onun için, Allah kalbine ferahlık versin inşallah.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü bişey yapmışsın maalesef asla unutmuycak ona anlatıp dil dökmekten, yalvarıp yakarmaktan başka çaren yok.. uzun sürcek ama unutmasa da olduğu yerde bırakacak olayı. Onu sevdiğini, değer verdiğini gösterebilirsin bir şekilde... nasıl olduğunu kendin bulman lazım. Belki çok istediği bir şeyi alarak, belki yorulmaması için ev işlerinde yardım ederek, belkide birlikte yapacağınız bir plan ile. Bu basit bir gezinti günü de olabilir birkaç günlük tatilde düşün bişeyler ve onu mutlu et
031 Yorumla
Soran+1 yılGunlerdir kendini halsiz hissetigi icin evden cikamadik oysa ben onu disatiya goturmek istiyordum
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle ona biraz zaman ver.. çünkü gerçekten kurduğun cümle boşanma sebebi. O şu an kendini yetersiz hiss ediyo. Hayatı anlamsız buluyo. Ve en çokta sana bir çocuk veremeyecek oluşunun, tedavinin işe yaramama ihtimalini düşünüyo. Tekrar konuş çok pişman olduğunu belirt. Sadece sinirden söylediğini onu o an çok kırmak istediğini, şeytana uyduğunu belirt. Ha birde çocuğunuz bile olmasa onunla bir ömür olabileceğini belirt. “Kendini çok kötü hiss ediosan bende kendimi kısırlaştırayim” de. “Sonra baktık sıkıldık evlat ediniriz” de. Eşi kanser diye saçını kesenler var ne olmuş bende seninle kısasa kısas olurum birdaha lafınıda edemem falan de, eşek kafam, dilime eşek arıları soksaydı falan de belki güler. İkimize de bu evi zindan yapma olduğu yerde bırakalım ne olur, de. Gel yeniden başlayalım, evliliğimizi cicim aylarına saralım de. Her gün birlikte geçireceğiniz güzel bir ortam hazırlayın. Film izleyin, konuşun hayallerinizden falan.. o hangi konularda mutlu oluyosa o konuları konuş
Soran+1 yılCok pismanim
Cevap sahibi+1 yılSeni anlayabiliyorum ve üzüldüm durumuna. Sen onu bir kere kırdın ama kendin bin kere kırıldın bunuda görebiliom.. sen aslında o lafı ona kullanmadın kendine de kullanmış oldun. Bunlarıda söyle. “Azabını çekiyorum şu an ve çok pişmanım” de. Bunları söyledikten sonra ona zaman vermelisin başka çare yok. Yani bilemiom ama bu pişmanlığı keşke benim kocamda sergilese.
Soran+1 yılYemin ederim niyetim bu degildi eve cok ofkeli geldim baskasinaydi ofkem
Cevap sahibi+1 yılHepsini ona söyle valla ben bu pişmanlığı görsem çoktan aff etmiştim kocamı
Soran+1 yılAffetmis miydin
Cevap sahibi+1 yılEtmiştim valla insanlığına verirdim oda hata yapabilir bak nasıl pişman oda üzgün derdim
Cevap sahibi+1 yılSüpersinnn😍😍 adamın dibisin sen be
Cevap sahibi+1 yılAy hayır yaa çok üzüldüm🥺🥺 bildirim geldiğinde affetti yazısını görmeyi dilerdim.. umarım vazgeçirebilirsin ama hakkınızda hayırlısı olsun 😢
Soran+1 yılVazgecirmeliyim onu
Cevap sahibi+1 yılYani elinden daha ne gelebilir ki? Ben burdan görüyorum ne kadar çabaladığını. Bi insan gaflete düşüp bir söz kullanabilir ya hepimiz insanız. Baya uzatmış karın. O kadar çabadan sonra birde boşanma diyorsa demekki soğumuş. Artık biraz ipleri bıraksanmı? Yani ne bilim bence de ki. “Beni artık sevmiyorsan, benimle mutlu değilsen seni zorlayamam. Mutsuz olacağın bir evliliğe seni zorlayamam tabiki” bu şekilde konuş tepkisini ölç seni kaybetme korkusu var mı belkide çok emin dir senin onu bırakmayacağından?
Soran+1 yılOnu o kadar kirdim ki o lafi kullanarak
Cevap sahibi+1 yılÖyle de yani olduğu yerde de bırakmak gerek bazen.. kırdın ama özrünü de o zamandan beri diliosun, zamanı geri alamazsın. Oldu bitti geçti yani. Bir insan kendi karar verir. Hayata ya kötü yönüyle bakarsın. O günü, o sözleri hatırlayıp hatırlayıp kendine zehir edersin hayatı. ya da iyi yönünden bakarsın sözünden sonraki özrü çabayı, üzüntüyü pişmalığı görürsün. Aff eder mutlu olursun. İkisinden biri. Ama seçimi kendin yaparsın
Soran+1 yılBen inaniyorum o bizden vazgecmez
Soran+1 yılBende ondan vazgecmem zate
Cevap sahibi+1 yılNe güzel dedinn🥲🥲 inşallah diyorum bende buraya gel tekrar ama bu sefer iyi haberler ilee
Soran+1 yılSarildi bana az once
Soran+1 yılSana hem cok kizginim hemde hala seviyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılYaaa 🥲🥲 o zaman vazgeçmez bee.. sen ona hep sevgi ile yaklaşş.. tatile gitmişmiydiniz? Motive et güzel hayaller kurunn
Soran+1 yılGitmedik ama bu hafta sonu gidecegiz ins
Soran+1 yılCok ama cok guzel bir tatil programi hazirladim ikimiz icin
Cevap sahibi+1 yılYaa çok sevindimm😍 çok mutlu olucakk🥲🥲 nasıl bişey ayarladın anlatsana nereye gidiosunuzz
Soran+1 yıl2 haftalik bi tatil ayarladim ama esim isterse uzatabilirim aslinda o daha kisa sureli bisey istemisti ama ben onu ikna ettim fethiyeye gidecegiz ardindan dalaman marmaris oyle gezecgeiz iste
Soran+1 yılPasaportunun gunu olsa yurt disina giderdik ama pasaportunun gunu bitmis
Cevap sahibi+1 yılOoo süperr sen çıtayı arşa çıkarmışsın😍👌🏻 Vur dedik öldürmüşsün helal olsun. İnşallah bu tatil size çok iyi gelicek
Soran+1 yılGelecek dimi
Cevap sahibi+1 yılGelicekkk.. imza kaşee!!
Soran+1 yılSuper ya sana kesinlikr yazarim burdan nasil gectigini
Cevap sahibi+1 yılMutlaka yaz 🤗
Soran+1 yılYazarim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldüşmanına bile söylemeyeceğin bir laf bu... sinirlenince gözü hiçbir şey görmeyen, sadece karşıdakini yaralamaya çalışan insanlardan sakınmak gerek.
32 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanliş yaptin iyi gündede birlikte kötü gündede birlikte liktir evlilik. sınav dünyasi bilemezsin sen. belki zamani değildir. belki suc sendedir. Dünyayi versen olmicaksa olmaz sinivini kazanmaya bak git özür dile gönlünü al.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Valla bana dense boşanma gerekçesi olurdu baya ağır olmuş. Bi kadına en son denecek şey. Yinede samimi bir şekilde art niyetiniz olmadıgını anlatmaya çalışın.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
+1 yılOlmaz öyle affettirmek.. zaman vereceksin bu süreçte de huyuna suyuna gideceksin nazik davranacaksın en son da yumuşadığını farkedince çiçek al.. kalan bir şey alma gelecekte hatırasını uyandıracak.. çiçek al ki kurusun gitsin
00 Yorumla
+1 yılNasıl tarif etsem bilemedim ama çok çirkin ve kaba bir dille söylemişsin. Gururunu yerle bir etmişsindir. Nasıl affeder ya da affeder mi bilemiyorum ama elinden gelenin en iyisini yap, kendini güzel bir şekilde ifade etmeye bak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Sarf ettiğin cümlenin her bir kelimesini hiç bir zaman unutmayacak ve her zaman bir yara olarak kalacak eşinde. Her ne olursa olsun asla bu cümleleri kullanmamalıydın. Hatta aklının ucundan dahi geçmemesi gerekirdi.
00 YorumlaAffetmez , affetmiş gibi yapar. Bazı şeylerin telafisi affı olmaz. Bi düşün aynı sorun sende olsaydı , eşin " sen erkek misin " söyleseydi nasıl olurdun. Kalp kırmak çok kolay dimi. Çocuğunuz olsa bile eşin o lafı hiç unutmaz.
00 Yorumla
+1 yılgönülden geçmeyen dile düşmezmiş
bence boşasın seni... bu yenilir yutulur laf değil. Konuşurken insan bi düşünür bi yutkunur
ne yaparsan yap affetmez uğraşma boşa10 Yorumla
+1 yılOnu kadınlığıyla ve en hassas noktasından vurmak çok kötü bir şey sen baba olamıyosan oda anne olamıyor ona hediye alarak değilde oturup konuşarak içindekileri aslında böyle düşünmediğini ona söylemen lazım tabi kırgın olur ayrıca eşin eksik falan değil senin düşüncelerin eksik umarım aranız eskisi gibi olur..
00 YorumlaBu dediğiniz psikolojik açıdan kaşını derinden etkilemiştir kolay kolay geçmez sadece içindeki hissi azaltabilirsiniz onun sizin için ne kadar değerli olduğunu ve sevdiğiniz yanlarını söyleyin kendisini güçlü hissetmesini sağlayın güzel bir sürprizle buna başlayabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBende evliyim kocam bana deseydi çok kirilirrdım sogurdum gözümün önüne geliyor şöyle affettim desemde ben o cümleyi unutmamki sinirliyken herkes gerçekleri döküyor.. hatamı anlayıp cabalamanda güzel şöyle düşün o seni kiyaslasaydi başka erkekle ve sana böyle. cumle kursaydi tepkin ne olurdu
Kadınlar çok hassas duygusl cok00 Yorumla
+1 yılBirilerine para ver seni dövsünler. Bir daha böyle saçma sapan şeyler söylemezsin. Hem de eşin hıncını almış olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/WyhHCIujTf0Keşke bin düşünüp bir konuşsak
00 Yorumla
+1 yılÖzür dile Abi esini üzme oda çok üzüyor bu duruma kadınları üzme özellikle eşini Onlar çiçektir😊
00 Yorumla
+1 yılSen adam mısın da karına bu lafları söyleyebildin?
bende soruyu “ben adam mıyım?” Diye sormalıydın, kusura bakma ama durum bu.00 Yorumla
+1 yılAbi çok ağır konuşmuşsun ya kavgada söylenmez sana hiç yakışmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim maalesef...
- +1 yıl
😓 😓 😓
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlık onurunu kırdın. Bu savaşta bile düşmana söylenmez ki velev ki söyledin, racona ters davrandın. Sen erkek misin, adam mısın, sendekinden köpekte de var demekle eşdeğer söylediğin sözler...
00 Yorumla Öküz cicek cikolata altin ne biliyorsan onu al çabuk
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yaptim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKirmamissin abi direk agzina sicmissin kadinin kusura bakmada yani baya sacmalamissin zaten erkekler genelde kadini üzecek yerlerden vurmayi sever geride özür dileyince gecer sanar. Ama affettik desekde o asla icimizden gitmez. Valla ben Şu an bile esin icin üzüldüm.. otur konus güzelse söz ver bidaha öyle seyler demicene git cicek felan al. Kadin bilerek yapmiyoya hastalik demekki bilerek yaptgi sey degil.. baya bi oturup konusup söz vermen gerek
08 Yorumla
Soran+1 yılYenin ederim ben karimi cocuksuz da severim cocuk umrumda degil karin olsun bi anlik sinirle dedim
Cevap sahibi+1 yılAbi tamamda git sinirle cirkinsin de siskosun de yani bunlarda iyi degil ama öyle demen cidden cok kirici ya valla.. cicek felan al bi yemege cikar otur konus söz ver bidaha öyle seyler demicene yemin et elinden geleni yap sadece özürle gecmez. Onu ne kadar kirdigini anladigini göster
Soran+1 yılGunlerce halsiz yatakta yatiyor onu disariya cikartmak istiyorum halsizim diyor
Cevap sahibi+1 yılAbi ozaman aile dostlarindan enn güvendigin kisiye durumu cok detaya girmeden anlat ama bayan olsun o bayanda onu biraz disariya cikartsin sende evi felan süsle güllerle yemek yapmasini biliyosan yap yapamiyosan siparis et güzel bi ortam yap ciceklerle hediyeyle mumla sonra konus güzrlce
Özrünüde dile
Soran+1 yılAffeder mi
Cevap sahibi+1 yılDenemen gerek güzel bi konusma yapip söz verirsen affedebilir
Soran+1 yılYaptim zaten affettim diyor ama hala kirgin anliyorum bunu
Cevap sahibi+1 yılAbi ozaman bilemicem zamana birak ve tekrar tekrar özür dile
+1 yılEn büyük silah çiçek
Belki hata sende senden çocuk olmuyor
Kesin mi kadinda hata07 Yorumla
Soran+1 yılNe yazik ki esimden kaynaklaniyor ama bu benim umrumda degil ki ben esimi cocuksuz da seviyorum
- +1 yıl
Sevsen bu lafı etmezdin
Soran+1 yılSinirle ettim
- +1 yıl
Sinirle bir sürü laf var
Hatta ona sorsan mina kodugum mu desem çocuğu mu desem mina kodugum desen daha iyi derdi
Eksikliği sıkıştığında ilk fırsatta dememeliydin
Önce çiçek yolla not yaz akşama yemeğe çıkalım güzel söz yaz
Soran+1 yılGunlerdir halsiz yatiyor disariya cikalim diyorum sen cik diyor
- +1 yıl
Çiçekle gönül al sonra yemek teklif et
Kafa kalin anlamiyon galiba
Soran+1 yılDenedim hepsini denedim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe karakterizsin o kadın bunu unutamaz hep aklına gelicek senin yüzünden
03 Yorumla
Soran+1 yılCok ama cok uzgunum bi anlik sinirle dedim
- +1 yıl
Ne fark eder bu yararlıyıcı bi söz deneseydin ya
Soran+1 yılCok pismanim beni nasil affeder
sinir aninda söylenen sözler önceden düşünülmüş cümlelerdir , geçmiş olsun
10 YorumlaAbi sen tam bir budalasın dua etmek yerine suçlama en kolayı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınları asla üzmeyin çünkü kadının gidişi sizden bir şeyler koparır eksik kalırsınız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Telafisi yok
Düzelsenizde ömür boyu unutmayacak00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen insan mısın ki kendini affetirmeye çalışacaksın
00 Yorumla
+1 yılSen naptın ya nası dersin böyle bişe onun suçumu bu rahatsızlık şu an o kadının piskolejisini düşünemiyorum bile yazık değilmi karın o senin kendini affetirmek için kuş bile tutsan bu söylediğini unutmaz.
026 Yorumla
Soran+1 yılCok ama cok pismanim gercekten oyle demek istemedim
- +1 yıl
Bence tatile bi yerlere götür özür dile yeniden bidaha böyle bişe yapmicağını söyle iyi davran eşinin kalbini kırma
Soran+1 yılYataktan cikarabilsem bi goturecegim ama gunlerdir halsizim diyor
- +1 yıl
Tamam işte kırgın sana konuşmak istemiyor belliki sevdiği yemeği yap ya da ne blm kaldır bi şekilde kardeşi bacısı falan ya da annesi falan varsa onları çağır illaki kalkar yataktan
Soran+1 yılAilesi hayatta degil
- +1 yıl
Hım anladım Allah rahmet eylesin. Ozmn şöyle yap sende geç yatağa yat işe gitme eğer gidiyosan bi süre rapor al eşini öp sarıl beraber uyuyun konuşmaya çalış hata yaptığını dile getir
Soran+1 yılIzin sorun degil kendi isimin kendi patronuyum ama yataga girince kendisi kalkmak istiyor bi bahane bulup
- +1 yıl
Ozmn diceksin ki sen beni affetmedin bu konuyu yeniden aç konuşmaya çalış konuşmak istemez ise de zorla biraz kocasısın sonuçta yani ne blm işte affetirmeye çalış kendini eğer bağırıp çağırıyosa ki haklı kadın yani kendi haline bırak bi süre
Soran+1 yılKeske bagirip cagirsa sadece susuyor
- +1 yıl
Kaç yıllık evliydiniz
Soran+1 yıl8 yil
- +1 yıl
Ozmn sen eşini baya iyi tanıyosunn neleri sevdiğini nelerden hoşlandığını bilirsin biraz yanlız bırak kırgınlığı biraz geçsin sonra konuş
Soran+1 yılKucuk yavru kedileri seviyor onlardan 1 tane alayim
- +1 yıl
He işte ne güzel öyle yap sevinir hemde kızgınlığı siniri geçer
Soran+1 yılKirginligi peki
- +1 yıl
Geçer birazcıkta olsa tam geçmez ama en azından konuşur senle die düşünüyorum
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
Sevindim vallaha iyi yapmışsın kedi yavrusu alarak
Soran+1 yılZaten istiyordu baya
- +1 yıl
İyi yapmışsın devam et sevdiği şeyleri al ilgili davran
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Ciddimisin ya?
- +1 yıl
Bana dm üzerinden mesaj atabilirmisin
Soran+1 yılElbette
Soran+1 yılXperim yetmedigi icin takip atttim
- +1 yıl
Tamam kabul ediyorum
Oha yani yuuhh. Kafa bak ya adam dersin kendine bı de. Boşanma sebebi
00 YorumlaBir ağzıni tutamıyorsunuz. Dilin kemiği yok.. bardağı toparla şimdi ne kadar zor kırığı yapıştırmak
00 YorumlaAklında böyle bir şey kalmış ise boşan ben çocuk istiyorum de kadına eziyet etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoş ver bir tane yeni Hatun bul ya ne işin var senin taş gibi bir sürü hatunlar var kullan at işte
08 Yorumla- +1 yıl
Yazik bu kafaya
Cevap sahibi+1 yıl@kapasitörr acıma yetime döner koyar... bunu unutma
Soran+1 yılNe diyorsun sen be !!
Soran+1 yılYarin bi gun bacini kullanirlarda
Cevap sahibi+1 yılKullandirmasin. İki kişi birlikte birleşmesi kullanmak değildir! Birliktelik yaşayabilir
Soran+1 yılSg
Cevap sahibi+1 yılBacım da ilişkiye girmeli kardeşlerim de çoğu insan yaşamalı yani
Cevap sahibi+1 yılBu arada yaprak yedim arkadan
Bu söylenecek bir söz değil her ne olursa olsun bel altı vurmak bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKusruma bakmayın ama çok ayıp etmişsiniz. Resmen yarasına tuz basmışsınız eşinizin...
00 Yorumla
+1 yılBöyle hödükler için ne büyük çaba sarf ediyoruz valla yazık bize
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp etmişsin… şu an eşine dünyaları versen kalbi doğrulmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok kırıcı cümleler bunlar, insanı yıkar. Nasıl affedilir bilmiyorum…
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAffettiremezsin abicim bir kadın anneliği tatmak istiyorsa bu hayattaki en büyük isteğidir ve bu konuda ettiğin laf okadar ağır ki seni bir ömür affetmese haksız diyemezsin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılBoşar seni inşallah, söylenecek laf mı şimdi bu. Kadınlık çocuk yapmayla mı oluyomuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBravo psikolojik şiddet bu resmen asla unutmaz o dediğin şeyi
00 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne