Flört ettiğim ve sevgili gibi oldugumuz çocuk bna aşırı derecede aşık idi. Ben de tabii ona. Ama benim şartlarim şu an müsait değil pek. Mecburen iletişim kesmel zorunda kaldım. Bir şey demedim ama Ben her şeyi kapatip gittim hayatından güya. Ama işlerimi halledince ona yazacaktim (genelde sosyal medya üzerinden konuşuyorduk),
Gittiğimde, önce sosyal medyadan bir sürü romantik şeyler paylaştı sosyal medya aç da tekrar konuşalim , özledim gibisinden. Sonra cillop gibi gezen çocuk, saçı sakalı uzatmış Pp yapti. İki hafta böyle devam etti.
Ama iki gündür bir sürü "eriyen peynir" diyebileceğimiz tarzda kadın/kız eklemiş instadam. Hatta birinin ne olduğu belli bile değil (ismi kadının güya yabancı ama soyadı "kadın bacak arası":))
Bunları eklemiş ve bir sürü kokona eklenmis.
Ben şimdi bunun için ne düşünmeliyim?
Bana kendini aşırı efendi düzgün tanıttı (ki aile yapısını bildiğim için ve hayatını bildiğim için, evet gerçekten de çok efendi idi). Ama niye böyle saçmalık yapıyor anlam veremiyorum?
Zaten böyle iğrenç biri miydi ve maskesi düştü yoksa kafası bozuk ondan mı böyle saçma şeyler yapıyor?
Ben de güya işlerimi yola sokup 1 ay sonra ona yazıp onun şehrine gidecektim. Hayallerim yıkıldı..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer