Bir erkek sizden ayrıldıktan sonra sizi her yerden engelleyip neden her önüne gelen kızları eklemeye başlar?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seninki öylemi yaptı yeni arayışlara geçmiş yalnızlık zor ama bazı erkeklerde değerini bilmiyor ve kardeşim benim mesela yok gercekren yürekten seven kaldimiki acaba herkes laylaylom
Tabiki var ben onu cocukluğmdan beri seviyodum ve yıllar sonra kendi geldi bana 2 yıl sevgili kaldık ciddiydik aileler tanisti falan bayramdan sonra Nisan olucaktı ama bu süre zarfından kız eklemeleri bitmedi yok arkadasimdi surdan tanidik falan hadi ustune dusmeyim dedim ama uyardimda anlamadi en son aldattigini yakaladim ve bitirdim kendo hakliymis gibi beni sucladi zaten bir gun gecmeden hemen baskalarini eklemeye baslamis onunla olsun diye o kadar ugrastim ki asiri deger verdim sevdim ama haketmemis ben buna üzülüyorum
Gerçekten yürekten sevse sence yaparmiydi bunu aldattı diyosun bide ve şu an duygularınla hareket ediyosun farkında degilsin
Affedicem demedim ki sadece insanın canı yanıyo sen ona o kadar emek ver ama emeğinin karşılığı bu olsun hani sevmediyse neden bu kadar uzun süre devam etti daha erkende bitirebilirdi ne bileyim insanların duygularıyla oynamak cok basitleşmiş artık
Eee evet güvenme güzel kardeşim güvenme her erkek bir değil senin çocukluk arkadaşın neler yapmış alddatti diyosun ve inanmak zor geliyor sana gerçekten çok kötü ben bu durumda olacaktım çok kötü olurdum gerçekten cok iyi anlıyorum seni
Ne bileyim ya hani o kadar canım yanıyo ki aynısını yaşamasını o kadar çok isterdim ki teşekkür ederim bu arada cevaplarınız için
Ne demek herzaman benimde canım yaniyor be ben ciddiye bindirdikce o istemedi benden daha iyilerine layıksın dedi bende kötü oldum çok bağlandım burdan biriydi 7-8 aydır gorusuyodum zor geliyor 🥺😢😢
Çok üzüldüm şu an aynı seyi yaşadıgim anlıyorum ama seni istemeyenide zorla yaninda tutamıyosun iste istemiyosa bir sekilde küçücük birseyode bahane ediuo gidiyo
Seninle sohbet etmek istiyorum gerçekten stres atma ve kafa dagitmalik çok iyi olur gerçekten derdimizi paylaşmak istiyorum seninle istersen tabi
TKP atrsn
Çok basit kıskandirmak ha ama senide kopelk. gibi seviyodur sen birini ekle nasil eklersin diye yazmazsa bisi bilmiyorum.
Beni sevdiğini düşünmüyorum seveb erkek bunları yapmaz biz sevgiliykende arada ekleyip 1 2 gun sonra cıkardığı oluyodu sanki hep gözü dışarda gibiydi hani ben kenarda durayım ama baskalariylada konusayim havasi vardi
Valla benim diceklerim uzun bu yüzden burda milletin mal mal gelio yorumlamasina ayar olurum öyle ďüsünüyosan engelliceksin heryerden önüne bakcaksın.
en guzeli bir erkek erkeklerimi eklicek tabi kiz eklicek kizlarda erkek ekliyor zaten
Yo biz ayrıldıktan sonra gidip ertesi günü eklemiyoruz önce unutmaya çalışıyoruz sonra
oyle tabi olmaz ben bir ay izdivanca cekiliyorum rahat
zaten hayatima giren kiz d aparmakla sayildi icin tek yasamaya alistim olsa da olmur olmasa da bu saatten sonra evliligi dusunen olgun kadin anca
Bak oda şeninle yaşıt ve ayni seyleri söylüyodu ciddiydik bayramdan sonra Nisan falan olucakti yani mesela dün ayrildik bugün basladı eklemeye 2 yıl beraberdik insan biraz beklerdi saygi gösterirdi ne bileyim tuhaf geliyo biz mi erkekleri cok büyütüyoruz gözümüzde deger yüklüyoruz
okadar bir kizla sevgili kalsam cocuk bile yaparim ben 😀
Benim eski sevgilim de aynı şeyi yapmıştı nedenini sorduğumda seni unutmak istedim dedi
Kim terk etti peki?
O ayrıldı
Yaptığı karaktersizlikmiş. Umarım birliktelik yaşamamışsınızdır
Peki siz sevgiliykende arada ekledigi oluyomuydu
Yaşadık bu yüzden daha çok üzüldüm ilkimdi yani
Pek takip etmedim, o terk etti. Ben arayışa geçmiştim sonra onu sevdiğimi söyledim cevap vermedi
2-3 kere ağlamıştım geceleri
Her sabah günaydınlaşırdık, meğersem ben kendi kendime gelin güvey olmuşum 😭😭😭
Bence bi kızın üstüne fazla düşme mesaj atmayınca bu sefer beni nasıl unutur kafasına geçicek tir sana yazar
Şerefsiz yaa erkeklere güven olmaz bacım, evlenmeden önce o tarz şeyler çok saçma
19 günün üstüne doğum gününü kutlamıştım
19 gün sonra bile cevap vermediyse başka biriyle konuşuyordur emin ol boşta olsa cevap verirdi
Bacım yanlış anlama ama senin eski sevgilin de tam bacım çocuğuymuş
Yok terk ettikten 19 gün sonra doğum günüydü, 170k lık bir hesabın storysinde kutladım teşekkür ederimle yetindi
Tam oro spu çocuğuymuş**
Ne olacakti baska herkes kendi dümenine bakacak
çünkü depresyonu vücut bulur
Ömür boyu yas mı tutsunlar yollarına bakacaklar
Şeref yoksunuyuz çünkü
Kafa dağıtmak
Sevgili yapma çabası
Yenisini bulmak için
Liibido😄
saçmalama uyu