Biri var 20 yaşında çıktığı kadın 40 bu migdemi bulandırdı ve örnek çok neden erkekler yaşlı büyük kadınla sevgili olur takılır?
Cevabın nedir?
Olgun kadınları arzulama dürtüsü, çok yüzeysel, çok dar, çok bölgesel olmayan, kitaplarda yaygın olarak yer bulan ve hatta ergenliğin bir döneminde er bünyeyi saran dürtüdür. Kimisinde kısa sürüp ilerleyen yaşlarda geçer, kimisinde kalıcı olabilir. Ergenlik döneminde erkeğin yaşıtları olan kızlar, henüz çocukluktan tam sıyrılamamıştır. Örneğin 15-18 yaş arası bir delikanlıyı ele alalım. Bu elemanın sınıfındaki kızlar henüz sivilceli, akneli vaziyette olacaktır (istisnalar ve "bizim sınıfta bir selma vardı, beton gibiydi afbuyur" örnekleri konumuz dışındadır). Cinselliği yeni keşfeden bünye haliyle 35 yaşlarındaki dolgun ve kendine göre olgun bayanları çekici bulacaktır. Belli bir olgunluğa ulaşmış kadın, duruşuyla, kendine bakımıyla, giyimiyle makyajıyla kendini nasıl cazip göstereceğini bilmektedir artık. Böyle bir kadının yanına 16 yaşlarında henüz hayatı ve ergenliği yeni tanımaya başlayan bir kız koyun, karşılarına da 16 yaşlarında bir erkek. Erkek haliyle daha alımlı ve deyim yerindeyse kendini göstermeyi bilen işbilir hanımı seçecektir.
Yaş bir yere gelip bu çalkantılı dönem atlatıldığında ve er kişinin yaşıtı olan kızlar "işi öğrenmeye" başladıklarında haliyle ilişkiler dengi dengine yaşanmaya başlayacaktır. Yalnızca bazı erkekler ilerleyen zamanlarda da bu olgun kadın ilgisinden vazgeçmemektedir. Bazı olgun kadınlar da vazgeçilecek gibi değildir zaten. Mesele yaş meselesi değil prezentasyon meselesidir. Bunu iyi beceren her yaşta talep edilir.31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklıysa yorum yapamam da 'hayranlık' olarak değerlendireyim.
En güzel yılları orta yaşları olduğu için olabilir mi? 30 lu yaşlar...
3 - 5 yaş hadi deriz de vardır belki bir bit yeniği bende ona bakarsanız 21 yaşımdayım yirmilerin ortasında belli şeyleri aşmış kadınlardan hoşlanırım okullu insanlardan bahsetmiyorum bile.. Ne olursa olsun büyük konuşmamak gerekir elbette yaş boy kilo bunlar o kadar önemli rakamlar değil dış görünüş referans dır karşıdaki için her zaman kimine hoş gelir kimine boş.
Başka ne yazabilirim diye düşünürken şunları da ekliyeyim ;
-Karşılıklı alışveriş olabilir olgun genç çağrışımı yapın.
-Gerçekten de duygusal bağlılık olabilir (sevgi)
-Maddiyat olabilir
Ya da en iyi cevap seçilen yorumun sonunda denildiği gibi iyi görünmeyi her zaman başarabilmiş alımlı olmayı başarmış kadınlar.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. olgun kadın bır erkek ıcın herzaman oncelıktır. kendı yasıtları veya kucuk yasta kı kızlar cocuk daha. bır erkegın ıstedıgı hıc bıseyı karsılayamaz anlayıs guven tecrube hı bırınde olmaz. olgun kadın anlayıslıdır evet oda trıp atar naz yapar ama gereksız yere depildir
41 Yorumla
Soran+1 yılHmm olabilir evet daha olgunlasmamis olabiliriz biz
ovvv çok bee.. başka bulamadı ki gönül eylendiriyodur.. :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
58Cevap
Tecrübeve olgunluk sadece kadınları etkileyen bir şey değil.. Erkekler de karşı cinste akıllı olanları sever ve kadın yaşlandıkça daha gelişip daha akıllanıyor..
Ayrıca, görünüş olarak da 30'lu yaşlarda daha güzel oluyorlar.. Bana göre02 Yorumla
Soran+1 yılEnteresan ona nasil sevgili gözüyle bakiyor anlamadim
olgun kadın, halden anlayan kadındır. gerektıgın trıbını atar, kuser sever. abartmaz. herhangı bırsey beklemez, sadece sevgını ıster, guven vermenı. yormaz kaprıslerıyle. vs. vs. bize de bu lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi o zaman neden 40 yasindada olsa 20 de kadinlardan hep bir şikayet eder erkekler bosanmak ister madem olgun kadin öyle degilmi
- +1 yıl
bellı bır zaman sonra sıkılır artık, cunku zaman ılerledıkce, kadının guzellıgı gıdecek eger adam yakısıklı ıse dısardakı genc kızlar mutlaka ona bakacaktır, adam birde capkınsa kesınlıkle bakacaktır. halıyle durum bu. ama suda var eger adam bır kere aşık olsun. gerısını dusunme. kendımden soyluyorum bunu. merak etme.
Biraz paralı kadından zarar gelmez arkadaşım var aynı şekilde , Kadın biraz olgun ama genç gösteriyor onun villasında yaşıyorlar tomarla parası var kadının araba katlar yatlar vesaire uçuk bir hayat değişik kafalar , Allah göstermesin
20 Yorumla
+1 yılkendi yaşıtı kızların gereksiz kaprisleri, beyin-siz tutumları ve küçük dünyalarından sıkılmış erkeklerdir. nedendir bilinmez ama bu tip erkekler kendinden büyük kadınların yanında daha iyi hissederler. daha rahat olurlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sevgilisi evleneceği kızda kendi yaşıtı ama
- +1 yıl
Tam anlamadım evleneceği kız başka mı :/
- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılkafa yapıları örtüşüyorsa olabilir. illa 40 yaşında olunca tüm kadınlar yaşlanmıyor. Zaman bazılarını teğet geçebiliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılArada 20 yaş var
- +1 yıl
kafa yapısı örtüşüyorsa dedim zaten. 20 yaşındaki bir erkek vaktinden önce olgunlaşırken 40 yaşındaki bir kadın hala biraz çocuk kalabiliyorsa anlaşabilirler. Diğer ihtimal sadece cinsel çekimdir.
Erkekler her zaman çocuktur ve yasi küçükken annesi büyütür yasi buyukkende esi veya partneri o yüzden kendinden daha tecrübeli daha çok görmüş geçirmiş bir es arar kendine hepsi bundan ibaret
23 Yorumla
Soran+1 yılGitsin anası egitsin işte
normal karşılamak zorundayız herkesin kendi hayatıdır BENCE
10 Yorumla
+1 yılKaprissiz olur ve iyi sevisirler genc erkegin ogretmeni olur. ogrenene kadar devam eder. erkek ustalasinca citir kizlara ogretmek ister. bu isler boyle yurur.
21 Yorumla- +1 yıl
Ben yaşadım ama çıtır kızlara fazla merağım yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıloha 20 yaşında 40 yaşında babası yaşında olmaz bence sıcak bakmam.
10 Yorumla
+1 yılolgun bayanlarda öz güven tam oturmuştur.
ne istediğini ve nasıl davranacağını iyi bilir.
ama yinede evlilik konusun da büyük yaş farkına karşıyım. benden genç ve sağlıklı olmalı.00 Yorumla:-D :-D patlak lastikle yola asla çıkmam :-D buda o hesap.
00 Yorumla
+1 yılNiye olmasin cok gördum ben parlak cocuklari bakimli fistik gibi kadinlarla. Demek herikiside birbirinden zevk alabiliyor ne var bunda.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. olmaması için nedenler nedir? bir erkeğin ne istediğini çözememişsiniz :))
02 Yorumla
Soran+1 yılNe istiyor
Burdaki anormallik kadinda erkek icin normal bir durum 20 yasindaysa eger evdeki sabunlar bile delik olur ara ara :) Ne bulsa deler yani farketmez
00 YorumlaSenin dedigin istisnadir. Oyle bir soruyorsun ki sanki herkes oyleymis gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet burdada var öylesi
+1 yılÇünkü daha anlayışlı, nasıl davranması gerektiğini bilir, mantıklı, halden anlayan oluyorlar. Genellikle cinsellikte daha iyiler
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir bu anlayışlılık bir söyleyin yahu
- +1 yıl
Ota sapa Trip atmıyorlar, dinlemeyi biliyorlar ve sorunlarımız karşısında en iyi şekilde yardımcı olup atlatmamızı sağlıyorlar daha ne olsun
Soran+1 yılBaşka kadinla oluncada susuyorlar mı
- +1 yıl
Çoğunlukla olgun bir partneri olan erkek başkasını aramaz
o yaşlarda dengesiz oluyoruz da o yüzden. Bombok oluyor sonra.
00 Yorumla
+1 yılKızlar genc yasta neden olgun erkek isterse o nedenden
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlar yaninda genç hissetmek için ister
- +1 yıl
O konuda da mı kendinizi düsünüyosunuz :D
siz kızlarda para için moruklarla takılıyorsunuz sizinkide iğrenç o zman kendinize gelince ohh * bize gelince iğrenç
03 Yorumla
Soran+1 yılsssssssieeeee turşu biberi tükürük
+1 yılYanlış düşünen sensin bence 27 yaşım 45 yaşındaki kadınla 8 ay beraber yaşadım ki her yönüyle muhteşemdi ki xevk ve tercih meselesi
00 Yorumlaçünkü olgun kadınlar tecrübelidir, pek çok şeyi yaşamışlardır, kaprisleri yoktur. bu da bazı erkekleri cezbeder.
00 Yorumla
+1 yılDaha Olgun Daha Oturaklı Daha Ayakları Yere basan Daha Etine Buduna Dolgun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEe sen gelicen 40 yasa olacak 60 yasinda nene ayup değil mi
- +1 yıl
O İlişkiler Öyle Uzun Sürelide Olmuyor Zaten.
Sen 25 Yaşındasın O 38 Yaşında. 3-4 Sene Beraber Olur Ayrılırsın. Ve O Kadın Bu Duruma İtiraz Bile Etmez.
9 ayTercih meselesi sende bulamadığı onda bulmuştur. Ikicisi kadın yaşı geçtikce bilir ki? Zaman azaldi. Hayatını yasamak ister. Erkekler acisindan yasli kadın duyguları anlayabiliyorlar.
00 Yorumlaçünkü bazı şeylerin kıymetini bildigi için ve herşeyi ilişki esnasında yapar erkege gerek bile kalmaz o herşeyi yapar erkek onu bırakır kendini.:D
02 Yorumla
Soran+1 yıl40 yasinda kadindan ne beklenir ya gencecik erkek bu
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. triplerden, çocukca kavgalardan ve ota boka naz yapan kızlardan sıkılmış olabilirler mesela..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kadar fark benim de midemi bulandırır ama ben 20 ve partnerimin 25 falan olmasını isterim. bilmiyorum ama istediğimizi birbirimize yapabiliriz daha rahat
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar fark bisey değil
Cevap sahibi+1 yılama bir yaş bile olsa kendimi küçüklerle düşünemiyorum. hep olgunn...
Soran+1 yılEnteresan
Cevap sahibi+1 yılsiz kızlar neden büyük erkklerden hoşlanıyorsunuz pekii?
Ergen tripler afra tafra minimum düzeyde+yatakta çok daha başarılılar
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl başarılar ya
onu küçükken 3 kere havaya atıp, 2 kere tutmuşlardır :))
00 Yorumla40 yaşındaki kadınlar neden kendinden küçük erkeklerle beraber olurlar :D
00 Yorumla
+1 yılya parası ya olgunluğu ya da tecrübesinden nemalanmak içindir.
00 YorumlaAdı üzerinde olgun olduğu için, çocuk gibi olmadığından.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Kadınlar daha iyi bilir kendinden yaşça buyuk biriyle çıkmayı onlara sormak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki daha çekici oldukları içindir
21 Yorumla
Soran+1 yılNeyi çekici bee
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sizin kaprislerinizden bıkmıştır..
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim değil çok şükür iyikide değil
büyük ihtimalle her istediğinde birlikte oluyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılYani dul kadin herkesle beraber mi olur
Bizim yaş ortalamamız aynı
01 YorumlaAçık kapıdır, tecrübelidir, kasmaz, trip atmaz, dırdır etmez.. her kıvama gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnası yaşında ama
çocukların mızmızını çekmemek için
11 Yorumla
Soran+1 yılManyaksiniz
+1 yılNapolyon ne demiş para para para demiş
02 Yorumla
Soran+1 yılPara yoksa peki
- +1 yıl
Başka açıklaması yok
+1 yılTecrübe konuşur da konusturur da ondan
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben yaşadım tvsiye ederim
+1 yılYıllanmış şarap neden daha değerlidir?😉
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki eski bina mı yeni bina mı tercih edersin?
- +1 yıl
Eski ama bakımlıysa yeniye değişmem asla.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çünkü olgun kadının kişiliği oturmuştur:D
02 Yorumla
Soran+1 yılBu olgunluk olunca noluyor
+1 yılannelik yapıyordur ona :D o kadar da değil ya :))
12 Yorumla
Soran+1 yılHa aynen öyle tobe
- +1 yıl
ne dicen ki başka o kadının zihniyetine de tükürmek lazım o başka da
gençlerin nazı çekilmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO zamsn buruşuklara gidiniz
20 yasindaki kiz neden 40 yasindaki erkekle olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemem
+1 yılOlgunlar candır gerisi sadece HEYECAN..
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgun mu neymiş bu olgunluk yahu ne sohpet edeceksin kadin bir anlatacak sen dünyada yokkenki muhabbetler
- +1 yıl
Kendimden küçük bayanlarla anlaşamıyorum olmuyor, çok gevşekler, çocuk gibiler hem fiziki hem karakter olarak... Ayrıca ona ayak uydurabilirim, bilgi seviyem yeterli.
+1 yılÇünkü bende çok seviorum 40 mı yerimm <3
02 Yorumla
Soran+1 yılSenindemi var
- +1 yıl
evet ne var bunda
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgençkızlar vermeyince çocuk ne yapsın :D
03 Yorumla
Soran+1 yılTek bumu dert
- +1 yıl
hahahah aslansın suzi :D
açıkçası var bende matureler severim
010 Yorumla
Soran+1 yılO ne ya
Soran+1 yılHayir izlemiyom ne izliycem be
Soran+1 yılTeen ne la
Soran+1 yılYa bir git sapik
aklı başında ne yaptığını bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılhaz meselesı de ondan
00 Yorumla olgun ve ne istediklerinii biliyolar
00 Yorumla
+1 yıldeneyim yüzünden tabi ki.
00 Yorumlaparası için
12 Yorumla
Soran+1 yılHesabi kadin ödüyormuşta ödemeyen kızdan ayrilmiş
1 tecrübe 2 para birinden biridir kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılİkiside bence
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen duygusal
12 Yorumla
Soran+1 yılNe duygusalı ya
- +1 yıl
Cinsi anlamda duygusal :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılacemi ocağı diye bir şey var.
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
kadın dişidir olgun olan bunu yansıtır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin olgun 40 yasinda bayan aranir :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYasin 19
Cevap sahibi+1 yılYasim
+1 yılkadın işi biliyo :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
40 yaşında kadın görmüş geçirmiş tabi şimdiye kadar kaç tane y... k yemiş iyi biliodur işi.. işin şaka boyutu bir yana bana mide bulandırıcı geliyo her neyse süt gibi kızlar varken ne işim var kaç tane yediği belli olmayanla.. o parasını yiyodur karının.. ya da psikolojik bir sorunu vardır
Soran+1 yılBencede ya o ne anası aklına gelmiyormu hiç bu çocuğun tobe
- +1 yıl
valla az önceki yorumu yazarken aklıma geldi benimde ama yapmadım yorum falan düşüncesi bile kötü...
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem