Bari eski sevgilinin birkaç gün yasını tutaydın be adam!

Bari eski sevgilinin birkaç gün yasını tutaydın be adam!
Buna en iyi cevabı sizin vermeniz gerekiyor.
Bir şey yazmış ya aklına hükmetmek (ki kimsenin aklına hukmedemezsin bana göre kişi seni sevmedikten sonra nafile) ve kalbinde iz bırakmak gerek diye, her şey cinsellik değilmis. Peki, uzun bir ilişkide olan ve çok büyük emekler ve fedakarlıklar yaparak çok uzun bir ilişki yaşadıkları kadını erkekler bir anda terk edip 3 ay sonra başkasıyla neden evlenir, 1 ay sonra nişanlanıp ailesinin istediği kızla neden olur, 1 hafta önce beraber olup sonra ben soğudum eskisi gibi olamıyorum diyip üzerinden ay geçmeden başkasına nasıl aşk meleği olabilir? Yani bu durumda o kadınlar yıllarca aklına hukmedeme dimi ya da kalbinde iz mi bırakamadı, ya da tatmin mi edemedi? Ya da o kadının doğru kişi oldugunu anlayabilmesi için o erkeğin, yıllar mi geçmesi gerekiyordu yoksa yeni birini bulması mi?
Bence çoğunuz aşırı midesiz, vefasız, sevgisine sahip çıkamayan, merhameti ve bir kadının sevgisini hak etmiyorsunuz.
bir kadın bir erkeği etkilemeyi başarırsa erkek kadın avına çıkmaz aylıktan sonra mühim olan erkeğin yatağına girmek değil aklına hükmetmektir zihnine kalbine kalıcı izler bırakmaktır annem öyle söylerdi hep yoksa bir erkeğin yatağına gireyim diye kendini yıpratırsan sadece kaybeden sen olursun tamam cinsellik önemli faktördür ama mühim olan bir erkeğin zihninde ve kalbinde kalıcı izler bırakmak
Cevap
4Cevap
Çünkü karaktersizlerdir
İlk kurtulduklarini düşünüp 2 hafta takilirlar sonra ayrılığın gerçekliğiyle yüzleşp depresyona giriyorlar
Kaybettikleri mücevherin değerini anlatmaları için biraz çöplük karıştırmaları gerekiyor
Yarabandı niyetine kullanmak için. Küçük Emrah modları en çok bu erkeklere yakışır. 😃😃
Elalem yasta falan olduğunu dşünmesin diyedir
😂😂tutmaz da
Bende gidenin arkasında ağlama ki 😏😏😏
bir şey dicem sol üstteki kadının pantolonundan çıkan şey ne öyle 😆😆😆
Karaktersiz oldukları için.
Yaratılışında var yapacak bir şey yok
Klasik erkekler işte.
Yenisini bulmak icin
Boş durunı kimse sevmez çalışmak lazım
size sormak lazım🙄
Ben kimseyi takip etmiyorum, tımım mı?
Ben kimseye ilişmiyorum tımım mı? Mesaj kutusunu kullanmıyorum bile bir kere, mesaj atan olursa da kısa kesiyorum, uğraşamam; darlanırım.
Ben senin bildiğin erkolardan değilim, tımım mı?
Yeto yani.
hahhaaha ciddeen haa niye
Çivi çiviyi söker mantığı
Duramıyoruz
Onlara sormak lazım
Yorumsuz
acaba benimkide cıktı mı daha yeni ayrıldık
Sıkıldıkları için
Boş kişi onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?