Gerçekten mekanda wcye gidince herhangi Bi kızın benimkinin yanına geleceğini falan düşünüyorum kızı bulup storysinden arkadan gelen sesin benimki olduğunu düşünüyorum.. beni bu duruma getirdi ne yapmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Şizofren hasta git başımdan falan yazdı bana shdhdhhdhfjfn
Iliskim beni çok güvensiz kıskanç biri yapiyo aslında hiç öyle değilim ayrılmalı miyim?
Normalde böyle biri değilsen eğer kesinlikle ayrıl. Aynı durumu yaşadım. İlerleyen aşamalarda daha da kontrolünü kaybedip paranoyak oluyorsun. Ya ona Güvenmiyorsun, ya da onu çok sevdiğinden kaybetme korkusu yaşayıp bu hale geliyorsun. Ama net ayrıl.
0
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Degilim ya 10 10luk kizim valla millet beni kıskanır yasadiklarimiza bak
Seni yormayan, gerçekten güvenebileceğin bir insanı hayatına al, güven sonradan kazanılan bir durum değil. bir şey iyi başlamalıdır hep, iyi başlamayan bir şey sonradan iyi hale gelmez. Daha kötüye gider. Ayrıldığında nefes aldığını hissedeceksin :)
Gaza getiriyorum evet çünkü şu an konuştuklarımızı yaşadım. İliklerime kadar biliyorum bu durumu. İnsanın tüö dengesi bozuluyor. Ne uyuyabiliyorsun ne düşünebiliyorsun. Hep kafada kuruyosun acaba şu an ne yapıyor? Bitmiyor bu düşünceler. Kurtul maksimum 1 hafta acı çekersin. Çünkü varlığı sana sadece yük olmuş.
Daha bugün üye oldum o yüzden heralde atamıyorum. Burdan da olsa yaz durumları merak ederim. İnstadan da yazabilirsin. Kullanıcı adım aynı orada da. Ama iyice düşün. Yaşadığın herşeyi.
Ya senden sonrasını neden düşünüyorsun. Tabikide bulacak. Ama sende bulacaksın. Ve gerçekten güzel bi ilişkiye denk geldiğinde onunla geçen şu boş 1,5 senene üzüleceksin.
Senden emin çünkü 3 gün sonrada yazsa sen tamam diyeceksin. şu an varya uyuz oldum. Benide derde düşürdün. Ayrılıyorsun. Bitti. Ben kefilim. her şey güzel olacak 🤣
oldu canım sen bulcan o öyle sap gibi kalcak ortada olur görürsem söylerim. sen varya çok bencil birisin bana tapsın benden başkasını gözü görmesin istiyon. sonrada o yokken evde parti parti zani veriyon :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normalde böyle biri değilsen eğer kesinlikle ayrıl. Aynı durumu yaşadım. İlerleyen aşamalarda daha da kontrolünü kaybedip paranoyak oluyorsun. Ya ona Güvenmiyorsun, ya da onu çok sevdiğinden kaybetme korkusu yaşayıp bu hale geliyorsun. Ama net ayrıl.
Degilim ya 10 10luk kizim valla millet beni kıskanır yasadiklarimiza bak
Ne kadar süredir birliktesin.
1.5 yıl
Seni yormayan, gerçekten güvenebileceğin bir insanı hayatına al, güven sonradan kazanılan bir durum değil. bir şey iyi başlamalıdır hep, iyi başlamayan bir şey sonradan iyi hale gelmez. Daha kötüye gider. Ayrıldığında nefes aldığını hissedeceksin :)
Aşırı haklısın ve gaza getiriyorsun sen sizofrensin git tedavi ol falan yazdı bana en son yani eminim bana yazmaz bile bu
Gaza getiriyorum evet çünkü şu an konuştuklarımızı yaşadım. İliklerime kadar biliyorum bu durumu. İnsanın tüö dengesi bozuluyor. Ne uyuyabiliyorsun ne düşünebiliyorsun. Hep kafada kuruyosun acaba şu an ne yapıyor? Bitmiyor bu düşünceler. Kurtul maksimum 1 hafta acı çekersin. Çünkü varlığı sana sadece yük olmuş.
Sen arkadaşım olsana ya
İstek attım sana
Gördüm evet mesaj atmadım ama seviyem düşükmüş 😂
Aa ben de atamiyorum
boş ver burdan yazarım yarın durumları ayrıldım ayrilmadim diye
Daha bugün üye oldum o yüzden heralde atamıyorum. Burdan da olsa yaz durumları merak ederim. İnstadan da yazabilirsin. Kullanıcı adım aynı orada da. Ama iyice düşün. Yaşadığın herşeyi.
Olur eklerim belki dur bakalım yazcam dhdh
Tamamm 😂
Ya benden sonra birini bulursa ondan korkuyorum of
Ya senden sonrasını neden düşünüyorsun. Tabikide bulacak. Ama sende bulacaksın. Ve gerçekten güzel bi ilişkiye denk geldiğinde onunla geçen şu boş 1,5 senene üzüleceksin.
Sana aslında bi cesaret hapı lazım, şu ameliyatlara girmeden içiriyorla hiçbişey umrumda olmuyor. Onu içip ayıralım seni 😂
Ya of valla biraz aglicam ben bu yazmaz zaten bana ben ağlıyım napcagimi düşüneyim böyle yasanmaz
Belkide senin yazacağından emin olduğundan yazmıyordur. Tamam git ağla gerekirse içini boşalt. İyice düşün :)
Böyle 3 gün hiç yazmadan kayboluyo sonra sana ders olsun diye yazmadim diyo ben ne yasamisim yaa
Senden emin çünkü 3 gün sonrada yazsa sen tamam diyeceksin. şu an varya uyuz oldum. Benide derde düşürdün. Ayrılıyorsun. Bitti. Ben kefilim. her şey güzel olacak 🤣
Ayy yazdı aradi dedi ben işime gidiyorum eve geliyorum uyurken senaryo yazıp inanıyorsun yapma dedi oy askim dedim fhhffh
😇 iyi bakalım. Umarım her şey yolunda gider.
paranoyağa bağlamışın sen ya. aldatmaya meyillimi peki
Yanımda kari kiz keser öyle bi çocuk evet
e niye tutuyon öyle birini yanında sende bi tuhafsın. yanında kesen sen yokken evde kaçak et keser :)
Ben de kestim iki erko dhfhfh ya bilmiyorum nasi Bi şeyin icindeyim
eyvah eyvah sizden olmaz kuzum :)) boş yere kuruntu yapma. seviyosan takıl öyle ama acaba diyosan salıver ucunu gitsin
Ya dengem şaştı ya benden sonra birini bulursa ondan korkuyorum
oldu canım sen bulcan o öyle sap gibi kalcak ortada olur görürsem söylerim. sen varya çok bencil birisin bana tapsın benden başkasını gözü görmesin istiyon. sonrada o yokken evde parti parti zani veriyon :)
Ay ben bulamam öyle çat diye
merak etme sen bulmuycaksın onlar seni bulurlar. içini rahat tut :)