Bunu bize sorarak değil de kendi aranızda çözseniz daha mantıklı olur. Güzelce tatlı dille ikaz et. Anlamıyorsa bu kez biraz daha üslubunu ciddileştir. Belki yaptığı yanlışın farkında olmayabilir. Umarım aranızda ki problemi aşarsınız 🙏😊
kişilik problemi bu. başka bir şey değil. neler yapabildiklerine şahit olduğum için tamlamayı okumak bile içimi ürpertti. aşağılamak maksatlı değil ama en azından durumun vehametinin farkındaysalar psikolojik bir destek alabilirler. seven insan kıskanır diye kendine gaz vere vere sağlıklı düşünce boyutlarından uzaklaşan kıskanç insan, sadece sevgilisine değil ailesine, arkadaşına, şuna buna da hayatı zindan ediyor. karşı taraf da kıskanılmaktan haz duyuyor, iyice körüklüyor bunu. kıskançlık, marifet değil; hastalık. mutlu evliliğin/ilişkinin önüne geçen bir hastalık. masumlaştırmayın.
bunu ona söyleyerek başla bence kendine tutma fazla baskıcı olduğunu kıskançlığının hat safada olduğunu ve artık bunu kaldıramadığını belirt hala aynı şekilde devam ederse aklına getirirsin ayrılmayı
o zaman problem hadi bir nebze senden geçtim takip ettiğin insanları sırf sen takip ediyosun diye taciz ediyosa bu bir karakter problemidir karar sizin benim haddime değil ayrıl demek ama baya problemli biri kendisi anladığım kadarıyla
Bir de sürekli eski sevgilisinden bahsediyor, isimlerimiz aynı diye benim adımı değiştirmemi istedi, ailemi karşıma aldım adımı değiştirdim ama hala unutamadı o kızı ben daha ne yapayım
siz bu adam için isminizi değiştirmek gibi bir fedakarlık yaptınız ve hala sizin üzerinize başka insanlarımk övüyor yazık ne yazık insanlığından şüphe etmek lazım öyle birinin keşke bilseymiş değerinizi şimdi daha iyi anladım ayrılmak istemenizin sebebini ve haklı buluyorum sizi bunu düşünmekte çok haklısınız ve öylede yapmanızı tavsiye ederim