Elimde olsa hiçbir yere göndermem. Dün akşam arkadaşları ile çorba içtiğini söyledi ama görmeden inanmadım 😂 sizce bu durum onu bunaltır mi? Not: Bu ayın sonunda nişanımız var🥰
Aşırı kıskancım, sizce sevgilim beni terk eder mi?
Kimse yargılamak istemem ama şahsen kız arkadaşımın bana bu şekilde davranmasını kesinlikle izin vermem konu güven meselesi değil aslında bir insana çok fazla sıkmak adım adım takip etmek ve sürekli bulunduğu konum ile alakalı teyit almaya çalışma bana göre çok doğru bir davranış değil.
Belki birçok erkek bunu tolere edebilir ama şahsen ben kendi adıma tolere edebileceğimi zannetmiyorum. Ben şu an şu insanlarda şunu yapıyorum diyorsan o meselenin benim için kapanmıştır.
Terk edebilir açıkçası terk etmese bile çok olumsuz ve sağlıksız bir ilişki olur bu, arkadaşlarıyla çorba içtiğini söylemiş ve hala sana yazıyor arkadaşlarıyla olmasına rağmen buna şükredeceğin yerde veya bu durumu olumlu düşüneceğin yerde video istiyorsun fotoğraf bile değil video sonra görmeden inanmam tarzı bir şey söylüyorsun nereye kadar böyle gider ki bu ilişki dediğim gibi ya bir süre sonra terk edilirsin ya da çok olumsuz ve sağlıksız bir ilişki haline döner o herkesin kanadı belki hatta senin de kanadığın taksit ilişkiden biri olur Senin de ilişkin
Merhaba, evet ona tam anlamıyla güvenmediğinizi gösterir bu ve ayrılabilir de. O yüzden madem evleneceksiniz, artık bu ve bunun gibi şeyleri aşmanız lazım kendi içerinizde. Mutlu bir ilişki için yapmanız gerekiyor bunu kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bu kıskançlık değil ama takıntı ve hastalık. Her şeyden önce kişinin kendisine saygısızlığı. Bu derece güven probleminiz varsa birlikte olmayın zaten. 16 17 yaş hep bu şekil oluyor ama kişiliklerini yaralıyorlar farkında değiller.
görmeden inanmam tüyler ürpertici bir kelime. ve bu adamla evleneeksiniz güven yoksa anlamı yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim başıma gelse, telefona tuvalette gördüğüm bir pisliğe bakar gibi bakardım. Buz gibi soğur, gram saygı duymazdım. Arkadaşlarıma döner ve tam bir özgüvensiz ezikle beraberim ayrılıyorum beyler derdim.