Sevgilim benden kıskançlık yüzünden ayrıldı?

Sevgilimle 4.5 senedir beraberdik. İnstagramda hiç kadın takip etmiyorken liseden bir kız arkadaşını ekledi. (Liseden mezun olalı 13 sene oldu bu arada) Ben de ne mana yani niye ekliyorsun çıkar dedim. Çünkü zamanında beni kıskandırmak için her şeyi yaptı. Yok çalıştığım yerdeki kadınlar bana yazıyor konuşmak istiyorlar, yok X kadın bana şunu dedi diyerek benim de aklıma başka düşünceler getirtti. O kızı çıkarmamakta ısrar edince ben kendi hesabımdan kıza istek attım o da hemen sevgilime yazmış kim bu tanıyor musun diye. Sevgilim sen nasıl istek atarsın diye bana kızıp bağırdı. Kıza anlatmış sevgilisi olduğumu, kız da sevgilime ses kaydı atmış :"Yaa de ki kardeşimdir, olamaz mı?"

Bana bu ses kaydını attı. Daha da çıldırdım. Meğerse bunlar normalde de konuşup arada sohbet ediyorlarmış. Sevgilim de sen beni o kızdan kıskandın rezil ettin diye beni terk etti.

Ben dün çok aradım mesaj attım ama engellemiş beni sevgilim ve cevap vermiyor da. Ne yapmam gerek? Kimseye anlatamadığım için buraya yazdım :(

Sevgilim benden kıskançlık yüzünden ayrıldı?