Sevgilimle 4.5 senedir beraberdik. İnstagramda hiç kadın takip etmiyorken liseden bir kız arkadaşını ekledi. (Liseden mezun olalı 13 sene oldu bu arada) Ben de ne mana yani niye ekliyorsun çıkar dedim. Çünkü zamanında beni kıskandırmak için her şeyi yaptı. Yok çalıştığım yerdeki kadınlar bana yazıyor konuşmak istiyorlar, yok X kadın bana şunu dedi diyerek benim de aklıma başka düşünceler getirtti. O kızı çıkarmamakta ısrar edince ben kendi hesabımdan kıza istek attım o da hemen sevgilime yazmış kim bu tanıyor musun diye. Sevgilim sen nasıl istek atarsın diye bana kızıp bağırdı. Kıza anlatmış sevgilisi olduğumu, kız da sevgilime ses kaydı atmış :"Yaa de ki kardeşimdir, olamaz mı?"
Bana bu ses kaydını attı. Daha da çıldırdım. Meğerse bunlar normalde de konuşup arada sohbet ediyorlarmış. Sevgilim de sen beni o kızdan kıskandın rezil ettin diye beni terk etti.
Ben dün çok aradım mesaj attım ama engellemiş beni sevgilim ve cevap vermiyor da. Ne yapmam gerek? Kimseye anlatamadığım için buraya yazdım :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu yüzden ayrınılmaz onun ayrılmaya niyeti varmış o da bu fırsatı kullanmış
Asıl kendi rezil sevgili olan öyle kızlarla fazla mesaj Vs yapmaz
Evet sevseydi yapmazdı bunları demek ki sevmiyor beni. Ben onunlayken diğer erkek arkadaşlarımla arama hep sınır koymuştum, birbirimizi arayıp sohbet etmiyorduk
Abartmışsın benim de hala daha ilkokul ortaokul ve lise arkadaşlarım eklidir kız erkek ve arada sırada toplu olarak buluşuyoruz
Gerek yok buna. Seni Allah kurtarmış
Sen şükredeceğine birde nasıl barışırız diye soruyon.
Öyle mi dersin
Ben gereksiz kıskanç biri değilim değil mi çünkü bana hastasın sen dedi.
Bahane yapıyor
Sen bu durumda haklı olduğun için seni düşürmeye çalışıyor.
Susturmaya çalışıyor, sen doğru olanı yapmışsın keşke yazsaydın o kızla ol tam sana göre diye herkes dengine gidiyor sonuçta 😌
Evet. O kızın da sevgilisi varmış sözde ama ne hikmetse kızın sevgilisi benim sevgilimle konuşup sohbet etmelerine bir şey demiyormuş. Ben o kadar geniş değilim diye hastalıklı kıskanca çıktı adım.
Sen hasta falan değilsin, sırtlan sevgilin kendisini savunmaya geçtiği için böyle bir şey söylemiş
Ben yerinde olsam kurtuldum diye dua ederim.
Sohbetleri samimiyse bence bunlar baya paylaşımcı maşallah :D
off haklısın ya. Onun bu dedikleri yüzünden kendimi rahatsız olarak görüyordum. Kardeşim gibi lafından anlamam gerekirdi aslında
Kardeşi gibiyse madem neden onun için sana kızıp bağırdı?
Çelişkisini de alıp gitsin senin etrafından bence.
Bırak böylelerini karşı cins için kıskandığın zaman "rezil ettin beni" diyen birinden bir cacık olmaz.
Doğru diyorsun. Madem kardeşiydi beni buna ikna etmesi gerekirdi. Zaten beni sevmiyormuş sanırım bunu anladım. Aynısını ben yaşasam r"ezil ettin beni " demezdim
Sende iyi yapmışsın
Kendine yapacağın tek saygısızlık onunla barışmak olur kendini düşün ve barışma bırak gitsin
Bıraktım zaten başka kızlarla konuşmaya meraklıysa bensiz yapsın ben bunu kaldıramam yani
Sanırım ilişki miadını doldurmuş..
Gerçekten değer verse bir kız için benden vazgeçmezdi değil mi?
Kesinlikle yapmazdı bunu..
Çok saçma yanı bu kadar uzun bir zamandan sonra ani böyle nahoş olan bir rezillik diye düşünüyorum..
Sende bitir kendine değer ver zor olacak biliyorum ama yoluna bakmalısın..
Çok üzülüyorum ben ona değer verip. başka kimseyle konuşmamışken onun böyle yapması canımı yakıyor :(
Kesinlikle çok değer verdiğin belli çokta duygusal olduğunda..
Hatta stres yapıp üzüldüğünde..
Ama değmez olduğunu artık biliyorsun değil mi?
Evet değmezmiş. :( Onu unutamayacağım diye aklım çıkıyor. Canım acımasın istiyorum geçer mi bu hislerim?
Geçer elbette hatta bu üzüldüğün durum içinde bir gün geriye dönüp baktığında ne kadar değmez bir insan için olduğunu anlayacaksın..
Asla geri adım atma..
Herkesin bir uzun ilişkisi oluyor ve bitiyor da bu ilk kişi sen değilsin..
Eğer istersen soruna beğeni atayım bak..
Dertleşmek istersen diye söylüyorum..
Haklısın. Ben değilim tek. Geri adım da atmayacağım çünkü sevseydi gerçekten beni kaybetmemek için uğraşırdı
Şimdi bakabilirsin