Nişanlım kıskançlığım yüzünden ayrıldı?

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 11 aylık ilişkim vardı (uzak mesafe). O Ankara da ben ise Eskişehir de yaşıyordum. İlişkimizin ilk 7 ayı çok güzel geçti. Daha sonra 2 kere işe girdi. İlkinde istemediğim bir kızla öğle arasında yemeğe gittiğini öğrendim (bundan yeni haberim oldu) kızın tekin olmadığını söylemişti bana sonradan. Ama istememe rağmen muhattap olması beni kızdırdı. 2. işe girişinde ise son 2 ayda aşırı soğuk ve ilgisiz davrandı. istemediğim insanları arabasına bindirdi. görüşmelerimiz azaldı. bir keresinde ''konusacak konu bulamıyorum'' demişti bana. bu beni çok kırdı ve ben iş yerinde ki şüphelendiğim kızları araştırdım. sonra kızlar beni eski nişanlıma şikayet etmiş. tabi bunu öğrenmeden 1 gece öncesi eski nişanlımın annesini arayıp oğlunun soğuk ve ilgisiz davrandığını söyledim. o gece eski nişanlımın kafası karışık gibiydi içime kurt düştü. neyse şu an nişanımız kıskançlıgım yüzünden bozuldu. ne yapacağımı pek bilmiyorum. 32 gündür görüşmüyoruz ve ayrılalı 12 günden oldu. her yerden engelliyim. yalvardım ama ailesi de beni istemediklerini söylediler. ben ve ailem çok kırgınız. beklemeli miyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim? aslında onun davranışları bunları yapmama sebep oldu. yarın psikolağa gideceğim.

Güncellemeler
+1 yıl
genel olarak herkes bana hak veriyor
Nişanlım kıskançlığım yüzünden ayrıldı?