Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 11 aylık ilişkim vardı (uzak mesafe). O Ankara da ben ise Eskişehir de yaşıyordum. İlişkimizin ilk 7 ayı çok güzel geçti. Daha sonra 2 kere işe girdi. İlkinde istemediğim bir kızla öğle arasında yemeğe gittiğini öğrendim (bundan yeni haberim oldu) kızın tekin olmadığını söylemişti bana sonradan. Ama istememe rağmen muhattap olması beni kızdırdı. 2. işe girişinde ise son 2 ayda aşırı soğuk ve ilgisiz davrandı. istemediğim insanları arabasına bindirdi. görüşmelerimiz azaldı. bir keresinde ''konusacak konu bulamıyorum'' demişti bana. bu beni çok kırdı ve ben iş yerinde ki şüphelendiğim kızları araştırdım. sonra kızlar beni eski nişanlıma şikayet etmiş. tabi bunu öğrenmeden 1 gece öncesi eski nişanlımın annesini arayıp oğlunun soğuk ve ilgisiz davrandığını söyledim. o gece eski nişanlımın kafası karışık gibiydi içime kurt düştü. neyse şu an nişanımız kıskançlıgım yüzünden bozuldu. ne yapacağımı pek bilmiyorum. 32 gündür görüşmüyoruz ve ayrılalı 12 günden oldu. her yerden engelliyim. yalvardım ama ailesi de beni istemediklerini söylediler. ben ve ailem çok kırgınız. beklemeli miyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim? aslında onun davranışları bunları yapmama sebep oldu. yarın psikolağa gideceğim.
Nişanlım kıskançlığım yüzünden ayrıldı?
Güncellemeler
+1 yıl
genel olarak herkes bana hak veriyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzman yardımı alman faydana olacaktır. Seni ne yaptın da engelledi?
evet yarın randevu aldım. ona yalvardım bir şans daha verelim bir daha sana güvenicem dedim. olmaz dedi. engelliyim. ilk aradığımda aşkım dedi seni seviyorum ama seni affetmicem dedi. daha sonra halasına yazdım özür için. halası ailecek bu ilişkiyi onaylamıyoruz dedi. annesi de telefonu yüzüme meşgule attı. ondan şüphelendiğim için
sen kendini kontrol edememişsin. kaç yaşındasın? nişanlının annesi aranıp oğlun ilgisiz soğuk davranıyor denir mi? aileleri neden karıştırdın?
28 yaşındayım. çünkü bana biz nişanı formalite yaptık aslında hala sevgiliyiz dedi. zamanında hayat arkadaşım diyen insan bunu söylüyorsa eğer benim bunu öğrenmeme hakkım var. formalite mi herkesin önünde bana evlilik teklifi ettin dedim. o da yüzüme telefonu kapattı
bir çok detay olabilir. ezbere yorum yapmak istemiyorum. detay anlatmak istersen dinlerim.
teşekkür ederim. ailem de dahil kimse bana haksızsın demiyor. zemini o oluşturdu yoksa bu kadar manyakça bir şey yapmazdın dediler. beni ve çevremdekiler beni tanır. illa cinsellik değildir aldatmak bana göre. bu tip şeyler de benim için ihanettir. istediği kadar yan gözle kimseye bakmasın. bana 2 ay köpek gibi davranıyorsa ve ihmal ediyorsa, kendimi değersiz hissettiriyorsa bu da benim için ihanettir.
Haksızsın diyemem ama her insan bir değil işte. kimi erkek bunu baskı olarak görür ve uzaklaşır.
benimle evlenmek isteyen oydu. haneme girmek için ölüp bitende oydu.
Ben 6 yıllık eşimi 6. yılın sonunda yanlış tanıdığımı idrak etmek zorunda kaldım. bu bir süreçtir. insanın istekleri eylemleri zaman içinde değişim gösterebilir. ilk başlarda belki baskı hissetmedi. artık hissediyor.
bunu o da söyledi. diken üstünde gibiyim diye. ama hakkımı helal etmiyorum. demek ki sorumluluk almak istemiyor. bazı şeyler için pişman olacak ama geç olacak onun için
Hayal kırıklığını üzüntünü tahmin edebiliyorum. Böyle olmamasını dilerdim senin için. Bunu özellikle belirteyim.
Ama sağlıklı düşünemiyorsun her an. Adam da belki seninle devam ederse çok pişman olacağını düşünüyor. Ona ne diyeceksin? İnsanlar anlaşamayabilirler. Dünyanın sonu değil. Hakkımı helal etmiyorum demek çok sığ bir yaklaşım. Sana yakışan bu olmaz.
beni yarı yolda bıraktı üzgünüm. bu yaz düğünümüz olacaktı. madem böyle hissediyordu neden bana 2 aydır masraf yaptırıyor
Daha fazla uzatmayayım. Yanlış anlamandan endişe ediyorum. İnan ki onun açısından da zordur. Belki farkında değilsin ama adamı çok korkuttun. Aşırı baskıladın.
Maddiyat inan bana işin en basit kısmı. Onu kendine dert etme. Artık vazgeçtin mi?
maddiyat işin en basit kısmı mı? ben ufak tefek şeyler almadım. ailem bir ton masraf yaptı. neden korkacak Allah aşkına? kendisi soğuk ve ilgisizdi. 2 kadın görünce mi korktu.. baskı falan yapmadım ben. eğer ben bu ilişkinin içindeysem istemediğim kızlarla buluşamaz bu benim en doğal hakkım. onun dışında ben onda hiçbişey istemedim. tek problem onun iğrenç geçmişi ve kızlardı. geçmişinde ki kız muhabbetlerini bile ben sineye çektim. eski sevgilileriyle bile uğraştım ben siz neden bahsediyorsunuz
Sakin olur musun :) ben sana yardımcı olmaya çalışan alelade bir insanım. Hıncını benden çıkartacaksan iyi gelecekse yap. Maddiyat en basit kısmı evet. Soruyla ilgilendim zira kendi hayatımdan örnekler gözümde canlandı. Benim de bolca tatsız detay barındıran kötü bir tecrübem oldu. Tarzım değildir ama dinlemek istiyorsan senin için anlatacağım.
kaç senelik evlilikler bitiyor haklısınız. bazen yol yakından dönmek belki daha hayırlısı oluyor. ama şu var beyefendi benim annemle babam da ihanet yüzünden boşandılar. o insana baba demek bile istemiyorum. şu an annemin 13 senelik bir evliliği var ve ben o insanı öz babamdan daha cok seviyorum. benim annem de zamanında çalışıp çabalamış. o şerefsiz elalemin karısıyla yiyip içmiş. bunları 2 kere yaşayınca benim ister istemez gözümde canlandı. bu benim için bir tramva. ama ben ona hiç baskı yapmadım. hiç kötü davranmadım. gerçekten sevseydi bu hareketim yüzümden hemen bitirmezdi
Babanın yaptıklarının sorumlusu hayatındaki insan değildi. Bunu onunla bağdaştırman çok büyük haksızlık olurdu. Ki kısmen yaptın sanırım. Olumsuz kötü tecrübelerin etkisinde kalarak hayatımıza devam edemeyiz. En yakın zamanda daha huzurlu hissetmeni diliyorum.
tamam da ben onun istemediği erkeklerle buluşmadım. ilgisiz ve soğuk davranmadım. neden suçlu benim çok saçma
Sana suçlu olduğunu söylemedim. Neden savunmaya geçiyorsun?
savunmaya geçiyorum çünkü haklıyım. o sevgilisi varken başka biri ile flört edecek potansiyelde. ilişkinin içinde bunu göremiyorsunuz. o sevgilisinden ayrıldıktan sonra ve benimle flörtleştikten sonra anladım ben bunu
mesela ben onları ayırmadım. ona rağmen gittim kızı aradım helallik istedim. o başka birinden ayrılıp bir süre geçince başka biri ile sevgili olabiliyormuş demek ki. o kıza ettiği vaadleri bana da etti. benim de belki aynısı başıma geldi şu an ve ben farkında değilim?
Adamın şu an neden korktuğunu anlayabiliyorum. Sakin düşünemiyorsun. Sen adamı hayatına aldıktan sonra sana yanlış yaptı mı? Başka kadınlarla flört etti mi? Geçmişinde ne olmuşsa olmuş. Herkesin geçmişi var. Hayatına silah zoruyla girmedi. Senin tercihindi. İşler tatsızlaşınca hayatındaki adamı geçmişi ile vurursan o da kaçar gider.
başka kadınlarla flört etmedi. ama dengesizlikleri vardı
ben o insanı geçmişi ile vurmadım. ayrıldıktan sonra da vurmadım. sadece ona 2 kişi ile muhattap olmamasını söyledim hepsi bu. ona kalkıp bu size söylediklerimi onun yüzüne söylemedim
Bana özelden yaz ya da takip et ben yazayım. Daha seri konuşalım
Ben karşi tarafin sizi hakketigini dusunmuyorum yolunuza bakmalisiniz
teşekkür ederim. aynı şey benim başıma gelse affederdim. ihanet etmedim ona sonuçta. bana iş yerindekilere beni rezil ettin dedi. oysa 2 aydır asker arkadaşı gibi davranan kendisi farkında değil. tekrar teşekkür ederim
Başka kizlarla gorusmemeliydi cunku artik hayatinda siz varsiniz ayrica lutfen size deger vermeyen insanlarin peşinden gitmeyin siz çok kiymetlisiniz size boyle davranmalarina izin vermeyin
çok teşekkür ederim. isteyen insan bu kadar süründürmezdi. kıskançlık yüzünden bitmemeliydi. hakkımı helal etmek istemiyorum. haklıyken haksız duruma düşmek çok kötü.
Kiskançlik yuzunden bencede bitmemeliydi karşi tarafin davranisindan siz bitirmeliydiniz bence
evet. ayrıldıktan 4-5 gün sonra gece eğlenceye gitmiş şaka gibi :D
Sizin yapmaniz gereken şey artik size gerçekten hakettiginiz degeri veren biri ile olmak
Amin. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Yalvarmak küçük düşürür senin büyük bir suçun yok o hatalı. Yokuna bakmalısın
teşekkür ederim. çok acı ama öyle yapmak zorundayım
Sacmalama yani genis biri degilsen izin vermezsin zaten bas basa kizla bulusmasina filan. En dogrusunu yapmissin senin sucun yok
aynen öyle. ben sokakta erkeklere bile bakmaz iken, cafelere erkeklerle gitmezken o mola saatinde olsa arardı 5 dakikacık. 1,5 saat kızlarla ne yiyip içiyorsun. eskiden arardı arkadaşlarının yanın. yok efendim kimse eline telefonu almıyormuşmuş. bahaneye bak. ama suçlu ben oldum.
Seni hakeden birisiyle ol. Evlenince duzelir diye bekleme duzelmez. Yol yakinken cocuklar filan olmadan ayrilmaniz cok iyi olmus. Verilmis sadakan varmis canim. Zaten sadece sen degil hicbir kiz ona tahammul edip evlenemez
insanda biraz merhamet olmalı. ailesine ben soğuk davrandım ve kışkırttım diyebilirdi. gittim masraflar yaptım bu yaz evlenecektik. beyaz eşyama kadar aldım ondan hiçbişey de istemedim. ona yük olmadım. onlara göre tek problemim güvenmekti. ama 2 kere başıma geldi bu. ben ona hiç kötü davranmadım
Yoluna devam et bence
teşekkür ederim
Ben teşekkür edrm. bu şekilde olmaz ayrıca birazcık kıskanclıklarını törpüle derimm.
o da umarım insan olmayı öğrenir.
O konuda da haklsıın. sakin ol birazcık. sakin düşün
sana gurban olsun..
teşekkür ederim. ama onların gözünde potansiyel tehlikeliyim. bence bende kurtuldukları için çok mutludurlar. bi de bi ton beyaz eşya aldım. bu yaz evlenecektik.
ilgisiz ise pişmanlık görme
evet ilgisizdi son 2 ay
üzülme ey cann..
üzülme