Beni stalk yapıp duruyordu rahatsız oluyordu. Sonra da soğudum diyip ayrıldı. Ama benim çevremde erkek arkadaşlarım bile yok. Kimseyle de konuşmadım.
1 hafta oldu dönmedi. Sizce ne yapmalıyım?
Beni stalk yapıp duruyordu rahatsız oluyordu. Sonra da soğudum diyip ayrıldı. Ama benim çevremde erkek arkadaşlarım bile yok. Kimseyle de konuşmadım.
1 hafta oldu dönmedi. Sizce ne yapmalıyım?
Ayyy aynı durum bende de var. Ya kimse ile konusmuyorum. Tamm ondan öncesi var ama. Ona bile takıntı yapıyordu. Kavga çıkarıyor.. boguyor insanı. Seni çok iyi anlıyorum ama üzülme. Severse gelir. Yine de kendi bilir. Kimse icin üzülmeye değmez inan..
Bilmem sevse gider miydi 🥲🥲
Ya takıntılı insanlar gerçekten yorucu. İlk defa başıma geldi. O sebep yorum yapamıyorum ama doner. Çünkü herseyi takıyor ise..
Ben konuşmaya çalıştım özür diledim halledelim ayrılmayalım dedim ama yine de inat etti barışmadı. Özlüyorum ama 1 hafta oldu hâlâ gelmiyor😭
Anlıyorum seni güzelim ama. Sıkma canını. O seni yine stalkliyordur. Boş durmaz. Burcu ne ki 😅
Burcu terazi yükseleni akrep. Stalkliyamaz ki ayrılınca çabaladım kabul etmedi diye sinirlenip sildim 😭
Neden takıntılı olduğunu anladım. Akrep ya. Aynısı bir de bende var. Allahim. Benimki yükselen fialn değil. Tam orjinal. Fazlası var eksiği yok. Ulaşamayınca başka kişiler ile arkadaşlık yapıp o kişiler ile bende. Haber alıyor.. 😮💨😮💨
Evet ya😭 keşke yazsa tekrar barissak ama yapmıyor. Numaramı silmemiş ama yazmıyor işte belki de çoktan unuttu beni başkası vardir
Unutmaz o. Valla unutmaz. Sınırı geçsin yazar bak. Ben iyi tanıyorum.. geri döner. Valla ben beni unutsun vazgeçsin diye neler yapmistim. 😅😅😅 senin ki de tam tersi djdhd
Sence ne kadar daha beklemeliyim 😭 1 hafta bile çok uzun geldi
Bilmiyorum canım. Sende onu kızdıracak şeyler yap.. o kesin kızıp sana yazar 😄😄
Konuşmuyoruz ki hiç ayrıldıktan sonra konuşmadık :/ iletişim yok
Yani o seni zaten stalkliyordur. Senin gözüne sokman lazım sadece..
Size sormadan, güvenmeden böyle hareket etmesi oldukça bencil bir davranış olmuş. Bu durumda sizin yapacağınız pek bir şey yok açıkçası kendi hatasını anlayıp geri dönmesini bekleyin. Eğer sonuç değişmez ve dönmezse ben akışına bırakın derim çünkü suçlu olan o kişi.
Cevap
3Cevap
kendi hayatina bak. Bahane aramis
bi erkekle foto at kudursun. hala stalklıyodur
Ayrılınca takiplesme bitti :((
böyle insanlardan acilen uzaklaşmak lazım çok acil
yenisine bak
Yenisini bul sende.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?