Kıskandığım için ayrılmam normal değil mi?

Beraber cok zaman geçirdik cok yakın olduk Bizim çok güzel giden bir ilişkimiz var açıkçası daha dün abileri annesi ile görüştük sohbet ettik. bugün sevmediği yıldan yıla gördüğü arkadaşları ile gezmek istedi tabiki karışmam saatlerce yazmasa niye yazmadı demem. ama arkadaşları onun canını çok sıkmış. İşte benim erkek arkadaşım 160 gr bilezik yapıyor seninki 100 yapıyor ayy o ne öyle vs beni gömmüşler yani. sonra o parası için birlikte olduğu kankasi 26 yaşında o erkek 35 yaşında. Kız yıldan yıla görüştüğü için çiçek almış kızlara onlarda biz ne yapacağız bunu satalım demiş ve gerçekten satmışlar hediye aldığı. Çiçeği. Yani bu zaten terbiyesizlik değil mi? Bu kız arkadaşı demiş ki gel seni 35 yaşındaki erkek ile tanıştırayım yani sevgilim ile. buda tanışmak istedi bana sordu. Bende istemedim. (ben bu kıza ilişkinin başında erkek konusu dışında herşeyine olumlu yaklaşırım kabul edeceksen böyle et dedim oda etti ) tipinde meymenet olmayan adam için uzattı. Ben dedim istemiyorum biraz soğuk kanlilik ile. oda ilk tamam dedi 1 saat sonra aradım soğuk soğuk geliyordu sesi. Ne oldu diyince. yok demek yerine hayır istemiyorum hayatım diyebilirsin dedi. Ama dedim ilk baş yok dedim sen ısrar ediyorsun ne yapabilirim. Hala konu uzadı sonra şey demeye başladı ben sadece merhaba diyecektim sen aşırı kıskançsın iyide sen bana ilk baş tanışır konuşuruz dedin ben sinirlenincede aa ben merhaba diyecektim sadece diyorsun diyor ve o adam yüzünden güzelim ilişkiyi berbat eden ben miyim gerçekten? Bu devirde insan amcasına güvenemiyor... Bu kız da ilk başta demişti sevdiğim erkek dışında erkek tanımam görmem diye... sonra senin uslubun çok kötü artık istemiyorum dedi bitirdi ama ben bitirmişim gibi davranıyor

Kıskandığım için ayrılmam normal değil mi?