Kıskanmam normal değil mi?

Arkadaşlar sevgilim 22 yasinda ben de 19. Onun instagramda bi oyun grubunda tanıştığı bi kiz var ve 17 yasinda. Kızın sevgilisi var ama benim sevgilimle 4, 5 aydir ordan tanışıp "abi" diye hitap edip surekli yazisiyorlar ve ben de kıskanıyorum. Onunla iletişimi sonlandirmasini istiyorum ama "sevgili yapınca beni cikarmani isterse sen de cikarirsan çok uzulurum" demiş ona. O da uzulur diye çıkarmıyor. "Öyle bi şey olamaz aramizda eger öyle bisey derse engellerim" diyor ama ben de kıskanıyorum. Hatta kız ona "abişim" diyomus ve bunu random atarak anlatti cocuk yani hoşuna gitmis:(((( Bugün bisey sordum o kızın adını ve iki ismi varmis bana daha önceden birini soylemisti, meğerse 2 tane varmış ama bu sevgilime demiş ki ikincisini kimseye söyleme diye ve sevgilim de bana söylemiyor. O kızla arasında bi iletişim olmasını kıskanıyorum ama çıkarmıyor. Bana trip atıyor senin güvensizliklerin çözülmez diyor. Üstelik ona takma isim de koymuş "Fatoş" diye ve yanına emoji falan koymuş , sordum ismi fatma mi diye , hayir o saka amaçlı dedi. Bugün kızın ailesi notlarını beğenmediği için elinden telefonu almış ve sevgilim bana durduk yere bunu anlatti. Bi özellik vardı uygulamada, bunu bi tek benle mi yaptın dedim evet dedi ve direkt o kızı soyledi. Asla onunla öyle bisey olmaz diyo ondan 5 yaş küçük kız ve 17 yasinda, kız ona "abisim" diyomus bunu random atarak anlatti 🥺😞😫
NAPCAM BEN
Güncellemeler
6 ay
Barış_LonelyForever başlığı diğer olarak değiştirir misin etiketi
Güncellemeler
6 ay
Bunu nasil aşarım
Kıskanmam normal değil mi?